מנצ'סטר יונייטד 2019/20-ושוב השקר הזה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏27/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Andrei Kanchelskis Member

בואו נהיה טיפה אופטימיים ונסכים על משהו שגם אם לא נרצה להסכים עליו הוא לבסוף יקרה: סולשאר לא יהיה באולד טראפוד בעונה באה.

בואו נהיה עוד יותר אופטימיים וננשום לרווחה מכך שהיורש שלו לא יהיה אנצ'לוטי או כל מאמן אחר עם פוטנציאל להיכשל בגדול.

התפיסה שלי עדיין אומרת שכל עוד לא הוכח אחרת הבעיה אצלנו היא בראש ובראשונה מאמנים גרועים שאינם מתאימים לנו(כי כסף לא חסר) ואני בדעה שמאמנים כמו פוצ'טינו, סימונה אינזאגי ואולי אפילו נגלסמן יכולים להעלות אותנו חזרה על דרך המלך, אם גם אחד מהם ייכשל אני באמת יתחיל לחשוד שהבעיה אצלנו היא הרבה יותר עמוקה מבעיה של מאמן.

נערך לאחרונה ב: ‏25/12/19
  2. one united Member

אם "בעיה יותר עמוקה", היא כזאת שאין במערכת מי שמסוגל לבחור סגל שחקנים איכותי אז אני איתך.
    .....אתה יודע, גם כשאנחנו עפים על עצמינו מתיקו עם ליברפול או הניצחון ההזוי על סיטי, כשאתה חוזר ורואה את המשחקים, אתה שואל את עצמך למה בשנים האחרונות להם יש סגל איכותי ולנו אין, אז כן, כל מי שחשב כולל כולם שאנחנו איכותיים הוא אשם. ואז הגאון מדבר על גרינווד המדהים אבל מייבש אותו למרות שהוא הפיני שר הכי טוב כבר היום, ואז ה וא א ומר שפוגבה הכי טוב בעולם כי הוא יכול לשחק 6,8,10....אז בא לך למות כאוהד
    סתם לרדת לרזולוציות של שחקנים:
    אליסון,אלכסנדר,רוברטסון ואן דייק,סאלח פרמינו ומאנה
    דה בריינה,סילבה כפול 2, מאחרז,סטרלינג,אוגאורו ג'סוס
    אין לנו אחד,אחד!! בקליבר הזה.

3. Andrei Kanchelskis Member

עד עכשיו הוכח חד משמעי שמאז תום עידן פרגי כל מאמן שבא אלינו מתגלה כליצן וכחסר כל יכולת לבנות אותנו מחדש ולהשיבנו לדרך המלך, לשום מאמן אצלנו לא סגרו את הברז בפני שחקני רכש וכל אחד קיבל יד חופשית לעשות כרצונו.
    ואן חאל ומוריניו אלו שני מאמנים שעברם המפואר כבר היה מאחוריהם,מויס וסולשאר זה מחדל גדול של ההנהלה שאולי החיסרון שלה בחוסר הבנה בכדורגל מביא עלינו מינויים הזויים כמו אלה.

כשאנצ'לוטי חתם באברטון נשמתי לרווחה,כשאדי האו נכשל השנה בבורנמות' אני רגוע ויודע שאלינו הוא כבר לא יגיע,בכל זאת אני עדיין חושש שינחיתו עלינו איזה ראיין גיגס...

נערך לאחרונה ב: ‏25/12/19
  4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנהוג במועדונים שמאבדים את דרכם, אחרי סולשיאר נזגזג לכיוון אחר. כלומר, לא לעוד סיפור רומנטי על אקס שלנו, אלא למישהו עם קבלות.

5. Andrei Kanchelskis Member

אני מתאמץ להאמין שכעת אנחנו נמצאים בסיומן של 7 שנים רעות(2020-2013) ובפתחן של 7 שנים טובות, אני מאמין שנזכה לראות אצלנו את אחד המאמנים שציינתי מעל וההרגשה שלי היא שזה יהיה פוצ'י אבל גם החתמה של אינזאגי בהחלט תשמח אותי.

כמעט כל קבוצה גדולה ביבשת חוותה משבר כפי שאנו חווים עכשיו,אצל ליברפול המשבר נמשך כמעט 26 שנים(עד בואו של קלופ). אני מאמין שמאמן ראוי יהפוך אותנו למועמדים לאליפות כבר בעונה הבאה.

6. alexshw Member

גם מטרות רכש יהיו שונות לגמרי. מה שרק יסגיר שמערך הסקאוטינג היה מיותר לגמרי ולא באמת השתמשו בשירותיו.

אמיר ע אוהב/ת את זה.
  7. Andrei Kanchelskis Member

מעולם לא הייתי יותר אופטימי לגבי עתידנו כשאני יודע שלא נקבל על הראש עוד מאמן פח שעבר זמנו(מי עוד נשאר שעדיין לא ניסינו?) או עוד מאמן בינוני שמלכתחילה אינו מתאים לרמות הגבוהות.

הדבר היחיד שמפחיד אותי הוא מה שיקרה אם סולשאר יוביל אותנו לזכייה בליגה האירופית...

8. alexshw Member

כתבת פרופגנדה קלאסית
    How Man United went from shambolic to shrewd transfer market operators as they target Haaland | London Evening Standard

פעם הבאנו שחקנים שהמנג'ר רוצה בשביל שיטת משחק ספציפית שלו או סתם בשביל גחמה.
    עכשיו עשינו רפורמה ונביא שחקנים שהמנג'ר רוצה בשביל שיטת משחק ספציפית שלו או סתם בשביל גחמה.

טרם הבנתי איפה פה הסקאוטינג ברכש של סולשאר. אמר בריטיש קור - הביא שני שחקנים בריטים מובילים בעמדות שלהם מבין אלה שהיו ריאליים ועוד שחקן וולשי בהמלצה של גיגס ועל דרך מתאים לאימון אתלטיקה של סולשאר.
    רוצה את האלאנד. שחקן שהביא למולדה בזמנו ונתן לו במה נרחבת ואמור להכיר אותו הכי טוב מכולם.

ההבדל היחיד שיונייטד תתקשה יותר לגייס שחקנים בשביל למכור חולצות. מעמדה ירד.

9. k_700 Member

איך האלנד מתאים לשיטת משחק של סולשאייר?
    להיפך.
    כשאתה שם שלישייה של גרינווד, מארסיאל, ראשפורד אתה רוצה לתת לשחקנים שלהם כדור לרגל עם מהירות, מעט נגיעות וכניסות לאמצע.
    האלנד זה עוד גופה, מהסגנון שכבר היה לו והוא לא אהב רק עם הרבה פחות כשרון ממה שהיה ללוקאקו.

הדיבורים אומרים על 200- 210 אלף פאונד לשבוע.
    ילד בן 19 שנתן כמה הופעות טובות בשלב הבתים בליגת האלופות מול קבוצות סוג ז'...זה טירוף.
    200 אלף פאונד בשבוע.
    דיברו אתמול על אודוי שהיה עוד מקושר חזק לבאיירן מינכן חצי עונה... קיבל 120 אלף פאונד בשבוע והפסיק להתקדם.
    כל דבר אצלינו חייב להיות קיצוני לרמה שאי אפשר בכלל לתאר.

יש פה שחקן שגמרו ממנו מנובמבר, נורבגי, ישווקו את זה שהוא בדיוק מה שהמנג'ר שלו צריך, האוהדים יבלעו כי מה יותר טוב מלמכור צעירים לאוהדים של יונייטד..בדיחה.

אגב, בקשר לאתמול.
    עוד שער ואן פרסי טיפוסי של גרינווד.
    לילד הזה יש שמאלית מפחידה ושליטה בכדור עוד יותר מפחידה. הוא מוציא את הבעיטות האלה מתוך שינה.
    זו פעם שנייה בליגה אם אני לא טועה שמארסיאל, ראשפורד והילד הזה משחקים ביחד...הפעם הקודמת היה הקאמבק במחצית השנייה מול שפילד.
    זרקנו הרבה נקודות במשחקים מול הקבוצות הגרועות שמתפרקות מהר כי מכרנו חלום לאנשים על מאטה, לינגארד, פריירה, במקום לקדם את השחקן הכי מוכשר שהיה חייב לפרוץ העונה.

גם ביסאקה במשחק טוב מגיב לא רע למשחק הרבה פחות טוב מלפני כמה ימים.
    אחלה של הגבהה בשער של ראשפורד.

10. alexshw Member

מדובר על הליגה

11. k_700 Member

היה לו המון צרות בחיים האישיים בשנה האחרונה, הוא בין היתר גידל את האחים הקטנים שלו חלק לא קטן מהזמן.
    ועדיין, זה לא באמת תירוץ.
    הוא לא ברמה, הוא מזמן לא היה צריך לשחק כבר, רוצה לומר מזמן לא היה צריך להיות פה.

ב14 חודשים יש לו משהו כמו שער או בישול בליגה.
    עלוב ביותר.

במשחק אתמול, מארסיאל עם משחק טוב, נגזל בשער. הוא לא עשה שוב דבר רע בשער שפסלו לו.
    טוב לבטחון של ראשפורד שהוא ממשיך לכבוש, איזה עונה נהדרת.

וויליאמס לדעתי מעל כולם, השחקן הכי פרש ומלא בטחון על המגרש.
    ברנלי זו משוכה קלה, הם בלי טיפת איי קיו בחלק הקדמי. גם כשהם כבר חוטפים כדור ומנערים את אחד מהקשרים שלנו הם לא יודעים לנצל את החור בין הקישור ההתקפי למאטיץ'.
    לא היה שם באמת מבחן אמיתי להגנה.
    הם צריכים להזהר מאוד מצניחה חופשית לקו האדום, אין שם באמת מספיק איכות כדי לנצח משחקים קשים יותר בחצי השני.

כמה הטופ 4 עלוב שאנחנו אשכרה נקודה מלהכנס אליו, צחוקים.

12. alexshw Member

נערך לאחרונה ב: ‏29/12/19
  13. WellNeverDie Member

מצויין לנו.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בחור נבון.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

תודה שהצילו אותנו מעצמנו.

מצב נושא:
הנושא נעול.