הרבה נכים עדיין. יש עוד עבודה רבה אבל טן האח נכנס בתקופה מאוד קשה ומצליח להראות דרך. בפן האנושי והמקצועי ללא ספק רואים דברים טובים. Sent from my SM-S906E using Tapatalk
אז לאחר מאורעות היום ,המשפחה רוצה 6 מיליארד ליש"ט. מעניין האם ה"גנטלמן" הבריטי יעלה את ההצעה. והאם תומכי הטרור יעלו את ההצעה. לפי הדיווחים רטקליף הציע 4 מיליארד£ והערבים 4.5 מיליארד£ דבר אחד בטוח - Both parties are questionable.
אחרי שהפנסיונר הפורטוגלי עזב סוף סוף, יש ממש אידיליה. נראה שכל הסגל איתו ומחובר איתו. גם מי שלא באמת מתאים לפילוסופיה ולא צפוי להשאר, לא מטפטף רעל. כולם אוהבים לעבוד איתו.יש לו גם גישה אישית מצוינת לשחקנים. חשוב שככה גם ימשך. גם מבחינה אנושית הוא יותר טוב מקודמיו בתפקיד. המתנה הכי גדולה שטן האח קיבל העונה אחרי קזמירו זה הריאיון של רונאלדו.
נכים אבל עדיין רואים קבוצה מסודרת, שחקנים עושים תנועה בלי כדור, לא מעיפים סתם כדורים למעלה (בעיקר מחצית שניה). אפילו שזה אולה חוואה אבל פאקינג אולה מדקה 77 בערך, מתי היה אחד כזה ועוד מוצדק. חזרנו להיות קבוצה שאתה מת כבר שיגיע המשחק *כמובן שיש עוד המון המון עבודה.
גם אם יעשו עוד המון המון עבודה יש יום כלשהו שאתה אומר זהו נגמרה העבודה? זה אין סופי לנצח עד שהמשחק יעלם
עבודה בעיצוב הסגל לסגנון שטן האח רוצה. שיפסיק להיות ייצור כליים של שחקנים מאלף ואחד מאמנים לא קשורים אחד בשני. Sent from my SM-S906E using Tapatalk
מקווה מאוד שבנוסף ל8(דה יונג כנראה/מלחמה על בלינגהאם) נתאבד על עוד קשר אחורי בקיץ הקרוב. אם אנחנו לא בעניין של קאייסדו/לואיז/רייס אז צריכים להתאבד על מאנו קונה, אם אנחנו לא נתעורר מוקדם הוא יסיים בבאיירן בסכום מצחיק או בניוקאסל. הוא אמור להיות האופציה היותר זולה מהרביעייה הזאת. אתמול שלט בקישור של באיירן ובכלל ממשיך בהתקדמות שלו(רק בן 20). לא חושב שהאפסייד שלו קטן משל קאייסדו. גם תוראם לא נרגע והוא כאמור פרי אייג׳נט בקיץ. מאוד מומלץ.
לא אתנגד בכלל, שחקן חכם, קשוח, יציב. אבל לדעתי טן האח מחפש בפרופיל יותר קשר צעיר להוסיף לסגל. יש לו כבר מספיק וטרנס בקישור, אני מאמין שגם יש סיכוי טוב שנחתים גם את סאביצר במחיר סביר. אגב, שים לב לתוראם. אני לא אתפלא אם אתם מנסים להתאבד עליו ממש עכשיו.
חייב לומר שאני בינתיים מבסוט על סאביצר. הוא לגמרי נותן את כולו על המגרש, ואם אני מתחשב בעובדה שהוא מספק את היכולת הזו ליד פרד אז אני בהחלט כבר משתוקק לראות אותו ליד קאסמירו.
או במילים אחרות, מישהו מאותת שהוא מנסה למנף את הדרישה שלו מהקאטרים. הוא כנראה מישהו מטמפה שלא יודע לעשות עסקים ובטוח יצא מופסד מהעסקה.