אני לא בבית אז אראה בהקלטה אבל כן מעניין איך ג׳ק יראה. יש עליו הייפ גבוה אחרי העונה שעברה. ומאתר עשה קפיצה גבוהה לקראת סוף העונה האחרונה וזה המשיך דרך הקיץ. יש המון המון עומק ותחרות על עמדות הווינגר ו10 באקדמיה.
חברים בגילכם אני חושב שאפשר למצוא עיסוקים אחרים בזמן הפנוי. אתם מזדקנים מיום ליום וצפייה בילדים בני 14 רצים על המגרש זה מוגזם. *הטיפ בחינם שתקבלו עכשיו : במקום לצפות בזאטוטים שיגמרו בהפןעל ב"ש של מושון כמו דוידה פטרוצי. תצפו בצ'אנל שמלמד על אוכל בריא - לינק בפרטי.
לפחות הם רצים בניגוד לבוגרת.........ומה אתה מדבר בכלל, זה עונג שבת כפול, צריך להספיק כמה שיותר לפני הרצח בראשון.
One אדוני אני אופטימיסט מלידה - ראית כאן מילה אחת ממני שמשהו גרוע ? אני אומר שעם ברונו בעמדה מספר 9 צפוי לך ניצחון משכנע בדרבי. אבל שוב- אם מרוואן פלאייני יפתח לצידו - אנחנו נשחט כמו כבש.
מקס מה יששששששש לך מברונו 9??? הוא היחיד שיכול להחזיק קצת כדור באמצע,להרגיע לכוון, הם הרי יכולים לאנוס אותך . עכשיו אני ארגיז את קיין.......איתן אניס שהבקיע עכשיו יותר טוב מהוילן.
איתן וויטלי פצוע וביאנקרי גם לא כשיר במאה אחוז. הוא קיצוני שמשחק בימין. בשנה ומשהו האחרונות היה פצוע. עד גילאי 16 הוא היה משהו גדול מאוד באקדמיה של ליברפול.
היה גם חלוץ, לא רק שחקן אגף. לא חושב שהוא היה משהו ממש מיוחד, אבל בזמנו הוא כן היה מהכשרונות היותר גדולים שהיו באקדמיה שלנו בשכבות גיל האלה.
הוא שחקן אגף. מחלטר כחלוץ כשאין ברירה. הוא אוהב לקבל כדור מהאגף ולהכנס עם רגל שמאל פנימה. אין לו מספיק פיזיות לשחק חלות ברמות של הפריימרליג. לדעתי גם איבד צעד ראשון.
מה מצפה לנו העונה בימי חמישי. :HOME GAMES Rangers PAOK Bodo/Glimt Twente :AWAY GAMES Porto Fenerbahce Viktoria Plzen FCSB בקיצור 8 משחקים מאוד מיותרים שיכבידו מאוד על הסגל המזעזע הזה.
עד כמה שזכור לי הוא שחקן עם רגל ימין ולא שמאל, אבל שיהיה. לא ראיתי אתו כבר שנים. איבד את הצעד הראשון? אוי כמה חבל