אתמול אמאד נבחר לשחקן החודש של המועדון, היום טן האח גומל לו בספסול. שמישהו יאהב אותי כמו שהמאמן הזה אוהב לקחת את השחקן הרנדומלי בכושר הכי טוב שלו ולהוציא אותו מהרוטציה. לפחות על הנייר ברונו לא 9. נקווה שהחדירה לרקטום תכאב כמו שפחות עם קאסמירו ב-6. צריך קטאמין לוריד.
Gianzola אמנם הדעה שלך דעה חיובית בנוגע לשחרחרים. אבל האוברפמיניזם מעט מוגזם - נכון שsiralex והאוקראיני אהבלים עם תעודות בנוגע לסוגיית גרינווד פרופר. אבל יש גם נשים שמנצלות את החוק לרעה ומעלילות. אז מירב מיכאלי - אל תגזימי נשמה - לא כל מה שאת אומרת קדוש. תודה.
אינאוס נכנסו לסיפור של יונייטד סופרעקום. גם עשו עסקה מוזרה עם הגלייזרים, גם התחילו לחקור דברים מובנים מאליהם ועשו הכל איטי ובירוקרטי. קורא להם להתעשת ולהתחיל לבצע שינוי מקצועי אמיתי, כי בדרך הנוכחית הם פשוט ממשיכים את מה שהגלייזרים עשו - שורפים כסף. אם הם לא מתכוונים לעשות שינוי מקצועי אמיתי, אין להם מה להשאר במועדון ועדיף אולי לברוח מוקדם.
נו מה קיי700 מקטומיני פח אה ? הבן זוג קולייר וקאסמירו נראים כמו הזין שלי אחרי 3 מספרים במלון. #רמאיהודיאמריקאי.
.........יש פיל נורא גדול בחדר.........לכמה קבוצות בפרמייר ליג יש שלישיית התקפה יותר חלשה משלנו ראשפורד-זירקזי-גארנצ'ו? אף אחד לא מדבר על זה.
הפיל זה אפילו לא טן האח, זה אינאוס. לצערי הם לא הפריכו את החששות שלי עד עכשיו. לקשקש משהו על המנהרה, לא נקרא שינוי אמיתי. הגיעו מספיק מוקדם, יונייטד הייתה צריכה להיות במקום אחר לחלוטין מבחינת ההכנה לעונה. לא מבין מה בדיוק מצפים שיקרה? לא ברורים להם דברים, שברורים לי מהספה, זה מאוד מוזר.
יפה, שלב חדש. לזרוק שחקן כדורגל אחרי הופעת הרכב ראשונה. מה אתה מקנא בחבר׳ה המטורללים בדיון הזה? ממש הפתעה טן האח לא באמת יודע להשתמש באיכויות של השחקן הזה, למה ציפית שהוא ידע שאפשר להשתמש בו בבניית ההתקפה? אחרי שנתיים ההתקפה שלך מבוססת על פעולות אישיות מהאגפים בכדורים ישירים. גם גארנצ׳ו אחרי הופעה חלשה הפך לשעיר לעזאזל החדש של הפורום הזה? תכינו אותי רק לקראת מה הולכים. הפיל הבאמת גדול בחדר זה שאף פעם לא באמת שינינו את הצורה שאנחנו משחקים. לוחצים כמו אהבלים ב-3 בלוקים, מנסים להסתבך מאחורה הכל במטרה למצוא את גארנצ׳ו או ראשפורד פנויים באגפים(פעם זה גם היה עם מקטומיני בגובה). סיימתי עם ההסנפות ואז אחרי שהתפכחתי נזכרתי שעם מקטומיני שחטתי את ליברפול 7-0, 5-0 ו4-0 מבלי שהם יעברו את החצי. חייבים להחליף מרשם הוא גורם לי להזיות שקרה בדיוק ההפך. קולייר בהופעת בכורה נזרק ב2-0 לבור צואה של הקבוצה הזאת כשליברפול גמרה את המשחק, שיחק ליד ילד צעיר ממנו בן 19(בעצמו בהופעה חלשה מאוד) בקישור של שניים. להגיד שהוא הרשים עם הכדור? לא. אבל הוא משחק די פשוט ויש לו רגליים ללחוץ, לתת ספרינטים מהתקפה להגנה וזה כבר שני דברים קריטיים שקאסמירו לא נותן. עם קאסמירו היום היית שווה 4 שערים על הראש שלו, במזל קיבלת ״רק״ 2. אין שחקן שהפחיד אותי יותר מקאסמירו לפני המשחק הזה, השני היה דאלוט אבל היה שם פער. אינאוס לא באמת הלכו בלב שלם עם טן האח. ניסו ללכת בלי ולשדר שהם כל כולו איתו. אם היו איתו לא היו מנחיתים לו שני עוזרים מעל לראש, שניהם מאמני כדורגל עם נסיון, אחד מהם אגדה במועדון, אף אחד מהם לא באמת קרוב אליו. יצאנו לעונה הזאת כשהיה ברור שזה רק עניין של זמן עד שיפטרו אותו, לא חושב שמישהו יצא עם תחושה שהוא מסוגל לשנות משהו מהמצב שהכניס אותנו אליו. לסגל הזה, על שחקניו החדשים, אני אתן את הזמן הראוי ואבחן אותו תחת כדורגל של מאמן כדורגל שבא לשחק כדורגל.
היום יותר מתמיד לפני המשחק זה התחיל להרגיש כמו תחילת התקופה של טן האח, באמת. היו לו שנתיים של תמיכה ומימון, הבן אדם ספסל והעיף קפטן ואגדת מועדון ללא גרם של ספק מצד ההנהלה, בהגנה, בקישור, בהתקפה ראינו רק שחקנים שהוא הביא מהולנד או ניסה לפתח מהמועדון. זה היה ההרכב של טן האח. זהו. זה עכשיו עליו, להגיד שהעוזר מאמן דומיננטי מדי זה מסוג התירוצים של הביוב הפוליטי.
https://x.com/UtdPlug/status/1830293152110202893 דיוויד גיל מתפלל שהקפסולת ציאניד תתחיל לעבוד, רטקליף מת שהגג יקרוס לו על הפרצוף עכשיו, בריילספורד חושב על הניסוח למכתב, בארדה היחיד שנראה שליו שם, כנראה רצה לפטר אותו בקיץ. Ten Hag on Manuel Ugarte: 'We have to build him into the team. It will take time, so it's not like I'm Harry Potter.' #mufc בהצלחה לרוד ואן ניסטרלוי, יוכל בעוד שני מחזורים לתת לאוגרטה הרכב ולקבל קרדיט על זה. שום ברבר בתקשורת בפעם השניה ביומיים שהוא המאמן השני הכי מצליח אחרי פפ בליגה כי זכה בהכי הרבה תארים פה בשנתיים האחרונות. הוא איבד את זה כמו מוריניו שספר טראבלים עם מגן הקהילה.
לא מתרשם מהפרסום של קיי. עם כל הכבוד לא טן האח השאיר את עצמו בתפקיד. ועם כל הכבוד יכלו ללכת על שחקנים אחרים ולא על האוברייטדים ההולנדים שהיום נראו כמו פח. איניוס פתחו ברגל שמאל את הקדנציה שלהם. ואם סיר גים רוצה לעשות מיליארדים מהשטח של אולד טראפורד בנדלן הוא צריך להתחיל לנפק קבלות ומהר.
אבל הנביא טען שהוא השחקן הראשון שהיה מביא מאיטליה, לפני אוסמן שהיה על המדף בקיץ במחיר מציאה אחרי שרב עם הבעלים הפסיכי של נאפולי שמוכן גם בהשאלה להעיף אותו. מפתיע שמתברר שהוא בוסר, לא סקורר ולא מהיר והדבר הטוב בו זה הבילד אפ ומשחק הצירופים מה שיש לנו גם אצל שחקנים אחרים כמו ברונו (מי ידע חוץ ממי שרואה אותו אפילו חמש דקות ומבין קצת כדורגל), מי האמין שבקבוצה כמו שלנו שחייבת סקורר כמו אוויר לנשימה זה לא יצליח. באמת מפתיע.
אין מה לדון. ברגע שנשאר טן האח, כצפוי השינויים בהיררכיה הפכו למיותרים כי בסוף הם עשו מה שמרטו עשה. כן הכניסו כסף כלשהו ממכירות. על המגרש זה לא באמת ישפיע. ידעתי שבסוף טן האח מעשית נשאר הקובע. ככה שההנהלה באופן מסורתי מקדשת ומלקקת את משרת המאמן במקום לבנות קבוצה לפי ראיה מקצועית משלה. בנוסף הם האריכו חוזה לברונו. מהלך וודוורדיסטי קלאסי. ממליץ להם להתעשת. אחרת הם יכולים למכור את המניות חזרה.
מה המחיר מציאה שאוסימאן היה פנוי בו בקיץ? לפי מה שאני קראתי צ׳לסי שמה לו באיזור ה-20 מליון לאירו(משכורות בסיס+ בונוסים על זכיות, הגעה לכמות שערים וכו) והוא סירב. תוכל לשתף עימי את המידע? בשום מקום לא כתבתי שאני נגד אוסימן. הדבר היחיד שכתבתי לך שהוא עסקה יקרה הרבה יותר מזירקזי ובכל עונה הוא מחמיץ חודשיים עם פציעות. אתה בנית הרים וגבהות על חלוץ שיציל לך את העונה כשהוא בקושי מסוגל להציג כשירות של 30 משחקים באיטליה. אני פשוט בטוח שאתה כותב על שחקנים שאתה פשוט לא רואה ולא מכיר מעבר למשחק פה או שם בליגת אלופות. הוא כבש 20 בשנה שעברה, איפה נאפולי סיימה? לפחות חסכת לנו את ההצהרות שהוא ״תעודת ביטוח לטופ 4״ כמו ששלשת מהפה בקיץ שעבר בבטחון דבילי. אגב, מה עם טוני? איך לא הבאנו חלוץ שהחליט לפרוש בגיל 28 וללכת לכסף של סעודיה? גם אותו ממש רצית בלי מושג והבנה למה אף קבוצה גדולה אחרת באנגליה לא נכנסה שם.