מנצ'סטר יונייטד 2022/23- עידן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י prica9, ‏11/6/22.

1. k_700 Member

אז אחרי כמה חודשים טובים ההתאחדות מאשרת את המעבר של סמואל לוסייל אלינו מפאלאס.
    יהיה המחליף הישיר של סקנליון בצד שמאל בהתקפה.
    נראה טאלנט רציני לפחות מבחינת המימדים והטכניקה.

מחכים עדיין לאישור של אובי מרטין.

2. די קאניו אגדה Member

'We ate them alive!' - Unhappy Erik ten Hag demands Man Utd be 'more clinical' after wasteful display in Crystal Palace draw | Goal.com English Bahrain
    אלוהים יעזור ליצור הזה,בשביל שהשחקנים יהיו יותר "קלינים" היה צריך להשקיע 700 מיליון יורו בצורה חכמה יותר.
    סגל באמת מביך ואני לא מאמין שקרטייקר נותן בוסט.
    הקבוצה הזו פחות טובה משמעותית מכל קבוצה במקומות 1-7 מהעונה הקודמת.
    סגל מזעזע.

מה עם דה ליכט ? יורו לא מוציא אותו מההרכב קיי?
    חחחחחחחחח

3. k_700 Member

קריטיקייר שידע רק לעשות חילופים בזמן מקפיץ
    את הסגל הזה 9 מקומות למעלה .
    עם טן האח אנחנו בדיוק איפה שמגיע לנו להיות. כל קבוצה חזקה תשחט אותנו ובמשחקים מול החלשות הוא יתלהב מהפוזשן והסקסקיות של המצבים שלנו חרף התוצאה, שלום מקום 14.

מה עם דה ליכט?מדהים.
    לחשוב שקילמן עלה יותר ממנו חחחחח

נערך לאחרונה ב: ‏21/9/24
  4. alexshw Member

הבנתי מה השינוי. עונה שעברה צברו 6 נקודות, עכשיו 7.
    זהו תנו זמן ועוד 500 מיליון פאונד. עונה הבאה אולי יהיה 8 נקודות.

Sir Alex Ferguson ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  5. די קאניו אגדה Member

לא רואה מה הבעיה בהרכב שלו.
    נגר כמו אוגרטה לא היה תורם כלום במשחק כמו אתמול.
    הבעיה זה הקליניות של השחקנים,חבורה של נערות ליווי לחדר במלון.
    רק פרננדס היה קרוב לכבוש (לא פלא).

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנביא מסביר לך שלא צריך חלוץ/שאף אחלוץ איכותי לא היה מסכים לבוא אליך כולל אוסמן שהיה הקיץ על המדף בסכומים אחרים לגמרים משנים קודמות אחרי הפיצוץ עם הבעלים שלו.
    כל שנה תירוצים חדשים, כל שנה נמשיך לראות כאן חלוץ בוסר או מישהו שטוב בדברים אחרים אבל לא בלכבוש, ואז ישאלו למה אנחנו צריכים עשר הזדמנויות כדי לכבוש ולמה אנחנו מסתבכים בהמון משחקים גם כאלה שאתה פותח טוב אבל במקום לגמור אותם אתה מחמיץ ומחמיץ.

7. די קאניו אגדה Member

אני אמרתי לנביא אין ספור פעמים שהוא על כימיקלים ואני אסביר למה.
    כשאמרתי שהארי קיין אחד אפשר היה להחתים על חשבון הוילנד (חלוץ לפנרבחצה) מאונט (אפס) אוננה (אפס ומיותר).
    הוא אמר וגם העיתונאי מאל ארד ש"אין עומק בסגל".
    בסוף מאונט האפס ש"מביא עומק" או פצוע או לא יכול לשחק באף עמדה ב11 כי בכל העמדות יש שחקנים עדיפים.
    ואוננה אפס במשחק רגל.
    בסוף כמובן אני באמת הייתי נביא וצדקתי.

עכשיו מה אומר לך החבר שלנו? "זירקזי מייצר לאחרים" ראבק במקום האפס הזה עם הליפה אתה מביא הקיץ את לווין\טוני או שומו שמיים.... ויקטור אוסימן על המדף עם השאלה ואופציית (בדגש על אופציה).
    זירקזי לא חלוץ 9 ולא יהיה כזה.
    הוילנד מתחיל להריח לי כמו לקרדה.
    אבל מושון - צריך עומק בסגל +15+515262<×<#;!!!

#אדוניתעזורלאוהדינואברחוםוחנון.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צריך חלוץ אמין שמבקיע. נקודה סימן קריאה.
    להביא את הויילנד בסכום ששילמת עליו בלי חלוץ כזה לידו, ובכן כתבתי עוד בקיץ שהוא יתקשה להתאקלם ובאמת לקח לו סיבוב שלם לכבוש שער ליגה, וכמו בתחילת שנה שעברה אנחנו גם רואים שהוא פיזית עדין מתקשה ברמות האלה וכבר עונה שנייה ברציפות מפספס את פתיחת העונה בגלל פציעה וצריך להצטרף לקבוצה שהיא כבר בתנועה.
    להביא את זירקזי זה להוסיף חטא על פשע, כי הוא גם בוסר ברמות האלה וגם לא קליני מול השער. אז הוא טכני מאוד ורואה משחק, אבל במשחקים ששיחק החטיא לא מעט וגם הרבה פעמים לא עושה את התנועה שחלוץ 9 קילר אמור לעשות.
    שוב, במציאות אחרת, אם היה לנו קילר בקבוצה, רכש שלהם היה יכול להתקבל על הדעת, אבל בקונסטלציה הנוכחית אין הגיון לשפוך כסף עליהם ועל מאונט (עוד רכש שאין לו קשר לסגל הקיים) כי גם אחרי הרכישות שלהם עדין אין לנו חלוץ אמין שיבקיע שערים וזה עלה לנו בהמון נקודות שנה שעברה ויעלה לנו גם השנה.

9. k_700 Member

אנחנו לא צריכים חלוץ אנחנו צריכים מאמן. לא יודע איך הדבר הזה לא המסר הכי ברור בתחילת העונה הזאת.
    שום דבר ממה שהוא עושה לא עובד, זה ברור לגמרי.

המשחק הנעת כדור הזה היה סתמי. ברור לגמרי ש״זו ההפתעה״ שהוא תכנן לפאלאס והוא רמז על זה לפני המשחק שאנחנו נראה משהו ״חדש״ מהמשחקים מולה בשנה שעברה.
    הוא החליט ללכת על פוזשן עם לחץ גבוה.
    אחלה, הכדור היה ברגל שלנו אבל אחרי שנה וחצ בלי משחק התקפה רואים כמה קשה לכולם.
    לא רק לסיים, גם להגיע באמת לרחבה. זה לגמרי כמו הכדורגל האנמי של ונגר בסוף הדרך.

אפשר לקשקש שוב על חלוץ וחלוץ וחלוץ וחלוץ.

טוני לא רצה להמשיך באנגליה, הוא רצה משכורת יותר גבוהה משל קאנטה בסעודיה בגיל 28, זכותו כמובן לרצות לסיים עם הכדורגל. אני מאמין שאם היה רוצה להשאר באנגליה אינאוס היו הולכים עליו כי היינו מקושרים והם החזיקו ממנו.
    אוסימאן היה על המדף ואינאוס לא רוצים לשלם 30 מליון משכורת לשחקן כדורגל עם אופי בעייתי(הרי בנאפולי ויתרו עליו למעשה אחרי שנה של סכסוכים) שגם נפצע חודשיים בעונה ושוב זה לא משנה גם אוסימאן לא הושיע בשנה שעברה נאפולי חלשה ולא מאומנת, איך אני יודע? פשוט בדקתי איפה סיימו.

הקבוצה הזאת צריכה מאמן.
    אין משחק אחד העונה שהחילופים שלו לא הרסו, לא הגיעו בטיימינג רע.
    אפילו מול בארנסלי אף אחד לא הבין למה הוא הכניס את ברונו, דה ליכט, מאזראווי כשהמשחק היה גמור.

ככה גם אתמול.
    זירקזי היה ביום מצוין, למה הוציא אותו?
    למה לא לשלב את הויילנד לידו? הויילנד שיחק בחיים שלו המון עם עוד חלוץ.
    דווקא ביום חלש של אמאד הוא נשאר על הדשא וגארנצ׳ו יוצא ראשון(הפוך מכל המשחקים האחרים כשהוציא את אמאד ראשון בימים מצוינים שלו).
    הכניס את ראשפורד לאמצע ואז אחרי חמש דקות התחרט והזיז לצד. למה?
    אריקסן תרם הרבה לפוזשן הזה במחצית הראשונה כשפאלאס ישבה נמוך ולא יצאה קדימה.
    מהרגע שפאלאס הכניסה את לארמה וסאר היה ברור שצורת המשחק שלה הולכת להשתנות.
    למה אריקסן עדיין ה-6 שלי גם כשאין לו רגליים לזוז יותר? איך המאמן לא רואה את כל החורים שהוא משאיר בכל מצב שהיה להם בחצי השני? למה לא לשנות כשיש לך קשר אחורי על הספסל(ומבחירה הוא זרק את קולייר לשחק בדרבי של האנדר21)?

ככה נראינו אחרי החילוף של זירקזי:
    https://x.com/JackFawcett1704/status/1837557243274723493

וזה תסמונת שחוזרת מהמשחק הראשון העונה. יש לו מחלה, גם להגיב מאוחר אחרי המאמן ממול(שעשה חילופים מצוינים כבר במחצית) וגם לא לפגוע בחיים בשחקנים הנכונים שהוא מוציא ומחליף.

לגמרי הפוך מהמאמן בעונה הראשונה שמה שהציל לו לא מעט משחקים זה התגובות במשחק עצמו.

נ.ב.
    קלאסי שאף אחד מכם לא אומר מילה אחת על הרכש בקיץ שמתחיל לתת ניחוחות של בול פגיעה אחרי שהזרקתם כל הקיץ למוח שכל מה שהגיע זה שחקנים בינוניים לרוחב. 36 מליון פאונד על דה ליכט, 16 מליון על מאזראווי. lol. מתעסקים לי במשחק הרגל של אוננה ומייסון מאונט, מצחיק.
    ממש מפתיע ששני שחקני הגנה טובים כבר לבד גורמים לשוער הכי בדיחה שהליגה הזאת ראתה להראות.....שוער נורמלי שלא צריך למצוא את הקבוצה ממול מגיעה ל90 מצבים במשחק מולו? אני בשוק שזה קרה, מי היה מאמין.
    אחלה עבודה בקיץ של כל הצוות, המאמן הבא הולך להנות מהעומק הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/9/24
  10. k_700 Member

עוד פעם לחפור על השקר הזה שהארי קיין רק חיכה שתציע לו לבוא לפה.
    הארי קיין רצה תארים ואם אפשר את דרך המלך לתארים קלים כי בפריימרליג אין אליפויות קלות, זכותו ואני מבין אותו. כמעט בן 30 עם ארון ריק.
    השנה יקח תארים סוף סוף..

חחחחח קאלוורט לווין זה פתאום הפתרון שלך? החלוץ המעפן הזה עם גליון פציעות של עונות בחוץ? המון בריאות. לך, כמובן.

ב-15 דקות כשהויילן שיחק אחרי שלא שיחק מיולי הוא התחיל להריח לך כמו לאקרדה? זו כמובן התקדמות. פעם היית שופט שחקני כדורגל לפני החמש דקות הראשונות שלהם על הדשא.
    שאפו.

מה רלוונטי בכלל משחק רגל של שוער בכדורגל הזה? אוננה נראה נורמלי מתחילת העונה כי קודם כל משחק ההגנה השתפר כי אינדיבידואלית הזרקת 3 שחקני הגנה רציניים שלא היו רלוונטיים בעונה שעברה(מי היה מאמין).

כרגיל בדיון איתכם, לא תפספסו הזדמנות לפספס את התמונה הגדולה.
    כן. חלוץ, זה כל מה שחסר לקבוצה של טן האח מלהיות מקום 9 ולא 11.

11. די קאניו אגדה Member

דמגוגיה.
    דה ליכט לא עדיף על הארי המקרר ובטוח פחות טוב מהגמד גינה.
    שיחק נחמד היום ונחמד נגד ליברפול מפה ועד לסופרלטיבים שאתה שופך+אפילו להצדיק 36 מיליון פאונד (כן כן) הדרך עוד ארוכה ומייגעת.
    נניח ואתה אומר שמגוויר פחות טוב ממנו (לא מסכים איתך).
    אבל גם אתה משוחד אתה חייב להודות שהגמד גינה הפרובוקטור ויורו בלמים טובים יותר מדה ליכט.
    השחקן צריך להיות מקסימום בלם 3.
    אפילו במצב שאתה לא שווה אפילו טופ 5 - אחינו אל תנפח את השחקן הזה.
    שחקן סביר ותו לא.
    הוא לא יכול לפתוח באף קבוצת טופ 7 וזה גם לא נתון לויכוח.

מזראווי מגן בינוני מאוד - אני מחבב אותו כי הוא טכני ונעים לעין לצפות בו (למרות שהוא ערבי).
    אבל מדובר בשחקן הגנה חלש ואם אתה תשאל אותו גם הוא יגיד לך את זה.
    יש פה שדרוג על ביסאקה (ממש חוכמה) אבל בוא לא נעוף עליו יותר מידי.
    חוץ מזה הוא גם פציע ובן 27 - אני בעולם אוטופי וורוד מחתים מגן בקיץ בסכום עתק ונותן לפרצוף באקה אל גרבייה מקסימום להיות שחקן גיבוי

12. k_700 Member

יורו לא רלוונטי לעונה הזאת עדיין. מה הוא יכול להיות? אולי הבלם הטוב בעולם.
    אני שופט את הבלמים ששיחקו השנה בליגה ומצטער, יש קונצנזוס בכל מקום ברשת, מכל קצוות הקשת שדה ליכט מרשים מאוד, אין לו הופעה אחת של פחות מ-7 עדיין שזה נהדר.

ברור שהוא טוב העונה ממגווייר, אפילו בפער.
    מרטינז התחיל את העונה שייקי והתייצב בשני משחקים האחרונים, דה ליכט מרשים גם ממנו.

אם דה ליכט צריך להיות בלם 3 אז עשית רכש גדול להגנה שלך בשנתיים האלה.
    מרטינז, יורו, דה ליכט- מדהים.

לא הוכיח שהוא שווה 36 מליון פאונד? אתה צוחק עליי? בלמים פיסחים עם חודש טוב בקריירה עוברים ביותר כסף מהסכום הזה בליגה.
    מאזראווי בינתיים איפה שהיה החשש הכי גדול לגביו(הגנה) מוכיח שלכולנו אין מושג. טכני ומסוגל לעשות התקפה, את זה ידענו.
    בוא נראה אם תהיה שם המשכיות ואם הוא לא יתפרק לחתיכות בכדורגל של טן האח אבל so far, מרשים מאוד, בטח כשמסתכלים על הסכום ומשקללים את הנסיון שיש לו והגיל.
    מאזראווי לא צריך להיות המגן הטוב בעולם, הוא צריך להוכיח שהוא מגן מספיק טוב לסגל טוב של יונייטד בעתיד. כלומר, גם ביום כשתחליף את שואו ודאלוט ותצטרך להביא עוד 3 מגנים.
    מריח כמו גניבה.

אוגרטה לא שיחק עדיין ולא התייחסתי אבל אני יודע לגמרי מה הוא מסוגל להביא לשולחן ואני חותם לך שתוך כמה משחקים אתה תרגיש מה זה לשחק עם קשר אחורי שמסוגל לגמוע שטחים בעיניים עצומות ולגרום לך לנצח מאצ׳ אפים פיזיים במגרש השדה(שזה משהו שאנחנו לא מכירים ממרץ 2023 בערך).

אצל מאמן כדורגל, הויילן, זירקזי ואוננה יראו אחרת כמו שנראו אצל מאמני כדורגל רציניים ממש לא מזמן.
    אנחנו מבזבזים פה כשרון, זה הדבר שהכי זועק לשמיים.

כשנזכר לפטר את טן האח כנראה אחרי השפלה מול צ׳לסי או קצת אחרי, הפער יהיה גדול מאוד.

13. k_700 Member

הפסקתי לספור ב50 בערך את מס׳ השחקנים שאמורים מפתח לכלי נשק רציניים.
    https://x.com/FootballReprt/status/1837942863360909428

למה צריך לחכות? שישלמו את הסעיף שחרור שלו ויביאו אותו, פתיחת עונה מהסרטים בספורטינג.

14. Sir Alex Las' Killa

alexshw אוהב/ת את זה.
  15. די קאניו אגדה Member

בלם שמתקופת הקורונה היה נראה כמו תומר בן-יוסף,עקץ חוזה עתק,בכל אופן בראי ההיסטורי הייתי אומר שתמיד יזכרו את פפה וסרחיו ראמוס הרבה יותר (ובצדק).
    הלאה.