בלי קשר אדום הזוי. גם הגיע פנדל. שוב מגיע ליונייטד לקבל בראש. היא הייתה מפסידה גם עם שיפוט נורמלי. פשוט חבל שזו הרמה וזה הניהול של הואר.
אדום מוצדק שכבר נשלף מאתיים פעמים. הוא הרים את הרגל מעל לקו הקרסול. לא ברור לי מה ההתפתלות הזאת של השופטים. כמו האדום שנשלף בזמנו לגרארד נגדינו, גם פה היה מקום למשחק מסוכן.
לא יכול לראות יותר ראיונות של טן האח. מה שהולך שם זו גניבת דעת ברמה פושעת. רק על זה מגיע לו לקבל בעיטה.
נכון מאוד avdz7 יקירי. ועם זאת הוא לא אשם- כי לא פיטרו אותו. מי שלא פיטר אותו זה אלו שהאמיר ע והקיי700 של היקום רוצים לתת להם שלוש שנים זמן... בעוד שלוש שנים. "לא לשלוף את הסכינים על איניוס !!!!! רק על ביבי".
לא חלון אבל הניסיונות שלך ושל עוד משתמשים פה להצהיר הצהרות של "לתת להם זמן" הצהרות פאתטיות. אבאלה -רכש כמו שהגיע הקיץ זה כבר בעיה. מדובר בשחקנים חלשים. דבר שני לא נפטרו מאנטוני,קאסמירו,מאונט,ראשפודד ועוד לא אכפת לי מהresale value משמעאקים כאלו אתה נפטר בכל מחיר כי הם על שכר גבוהה +ברור לכל בר דעת שהם לא ברמה. דבר שלישי לא פיטרו את המאמן הכי גרוע כנראה בליגה. העבודה שנעשתה בקיץ היא אחת מהגרועות ביותר ואולי אפילו בתקופת וודי לא היה קיץ כזה. בושה וחרפה.
אז שאני אבין, מפטרים אותם ואז את טן האח או קודם את טן האח ואז אותם? איזה זמן אתה נותן להם?עוד לפני שהחלון נסגר חפרת שהם נכשלו וצריכים לעוף מפה. אתה נותן זמן? תגיד, כל הרכש של השייח של סיטי היה מדהים בחלון הראשון שלו? אחד לאחד בינגו וורלד קלאס? ממליץ שנבדוק רגע, בשביל הספורט? בדיקות להמשך: בוא נבדוק אם תוך חלון אחד הצליח השייח הבדואי של סיטי להפטר מכל הזבל שכיסה את הסגל שלהם. מה ההימור שלך? הצליח? ואז עוד לא היה ffp והגבלות יכול היה לבזבז כמה שמתחשק לו. אתה נפטר משחקנים על סמך הביקוש שיש להם. לא אכפת לך ריסל ווליו אבל אפילו לא חיפשו ריסל ווליו, חיפשו להסיר את המשכורת שלהם, ששוב, ההנהלה הקודמת ארגנה. ניסו לפטר אותו אחרי שיסגרו את המאמן שרצו, דיברו עם שניים כאלה וניסו לשכנע אותם להגיע. מהרגע שלא הצליחו לשכנע אותם החליטו להתחיל איתו את העונה בתקווה שאם ישימו לו עוזרים אחרים ובמקום לתת לו וטו על כל העברה וההעברה ינהלו איתו את החלון הקרוב על סמך שחקנים שחושבים שיתאימו לו ולמערכת שהם רוצים לבנות פה, דברים ישתנו. הימור שנכשל אבל מראש זו לא הייתה האופציה שכיוונו אליה. אם טוכל, פליק או נאגלסמן היו משתכנעים הוא כבר לא היה פה. העבודה שנעשתה בקיץ היא מהיותר שפויות שהיו פה בעשור האחרון. מכרת פעם ראשונה מעל ל100 מליון מזה מאתיים שנה, הבאת כשרונות בלי לשלם פרמיית יונייטד של 400 אחוז, עיצבת עוד יותר את מדרג השכר למשהו שפוי, הבאת שני בלמים, קשר אחורי. מה חסר פה? מאמן וזה יגיע בקרוב, אם לא אחרי מחר כשפורטו תנצח עם הרכב צעיר ומאמן חדש אז אחרי הוויקנד כשוילה תבעט לנו בפרצוף.
חחחח מכירות שמחצית מהסכום זה מייסון גרינווד שאולי עדיף היה להשאיל ואולי להוציא יותר כסף בשנה שנתיים הבאות (מובטח ! בלי סעיף מכירה הבאה שמארסיי תחלוק איתך את הכסף). ומכירה של השחקן היחיד בחלון העברות (להוציא את לוקאקו ודי מאריה שהם עילוים) שנמכר בכושר של שחקן שראוי להיות מוזכר באותו משפט עם "הרמות הגבוההות". וכמובן הוא מככב בנאפולי (ממש 25 מיליון פאונד שמעמידים לי את הזין ללא התערבות סיידנפיל- אל תשאל!). כל השאר זה לא מעט שחקנים שלא לקבל עליהם 50 מיליון ליש"ט זה בדיחה,קבוצות מרוויחות יותר על זבל כזה ואני יכול לזרוק לך אינספור דוגמאות. עשו פה את המינימום הנדרש - בוא לא תאונן לי על זה - ואני מעריך אותך מאוד ואני יודע שאתה מסוגל ליותר טוב- באמת קיי היקר wake the fuck up. לא תירוץ בכלל שדיברו עם מאמנים מהרייך ה3 לשעבר. תמנה איזה מקנה ,תמנה איזה RVN איזה מישהו זמני. אל תמשיך עם הזבל הזה על הקווים - זה מביך. הרכש שהגיע גרוע ולא משפר אותך בכלום. אבל משה אוחיון חסר מושג,ופול סקולס מטומטם ומרבית האוהדים שלך כרותי אונה כי לא נותנים "זמן" לחבורת הפלופים שחתמה הקיץ. אבל מזראווי זה קאפו,דה ליכט זה ואן דייק ב2017,אוגרטה קלוד מאקללה זירקזי זינדין זידאן. הלאה - אי אפשר לשכנע אותך. תשמע - בסופו של יום אתה מביט על אנטוני,קאסמירו,ראשפורד,מאונט זה בערך 1.2 מיליון ליש"ט לשבוע. שלושה מתוך ארבעת השחקנים האלו זה שחקנים שאתה צריך לטאטא הקיץ. אין פה אפס - אתה יכול למכור לעצמך סיפורים ולאחרים אבל זה שחקנים ורכשים כושלים. גם על ראשפורד היה אפשר לנסות לוותר - יש סעודיה יש פסז יש פראיירים. 350 אלף בשבוע הוא לא שווה גם בעונה שהיה מעורב ב40 שערים. אוברייטד by the book אפילו לרשימה של 20 שחקני בלון דאור לא נכנס.
מכרת כמעט ב130 מליון אם מחשיבים את עסקת סאנצ׳ו שבקיץ הזה נרשמה כהשאלה אבל תסתיים במכירה. גם בלעדיה אתה כמעט על 110 מליון פאונד מכירות. גרינווד עם כל הבונוסים זה 26 מליון פאונד, כלומר באיזור הרבע ממה שמכרת בקיץ האחרון. אפשר לשחק אותה כאילו זה הדיפולט להצליח למכור את מקטומיני, בפועל ניסו לעשות את זה כבר 3 שנים בלפחות 5 חלונות שונים וכל פעם זה לא יצא לפועל. אגב, מכרו השנה את מקטומיני מעל לראש של טן האח. הוא בעצמו הודה שאם היה תלוי בו היה משאיר אותו בקיץ הזה(מוזר, חשבתי שהוא שלט בכל חלון העברות הזה). כל השאר זה שחקנים שההנהלה הקודמת לא הייתה מצליחה לגרד עליהם 2-3 מליון פאונד לשחקן. מספיק לראות באיזה קושי מכרו את פרד וכל מיני פחיות אחרות בסגל(טלס וכאלה). לא מבין את הזלזול הזה, עשו קיץ מדהים בניקוי. 130 מליון פאונד, חלק מהם של שחקנים כמו סאנצ׳ו שהיה פרסונה נון גרטה פה על חוזה מטורף. עכשיו נתלים במקנה או רוד ואן ניסטרלוי....מזכיר לי אנשים שמתים שסולשאייר יחזור לפה כמאמן זמני רק כדי שאני אזכיר איך נראתה השנה האחרונה של סולשאייר פה. רגע, ואן ניסטרלוי זה לא בכלל מינוי של טן האח כי הוא הולנדי? למה שיהיה זמני? הוא לא יעזוב עם טן האח? אההה רגע אולי בכלל שמו אותו מעל הפרצוף של טן האח כי לא ממש בטחו בטן האח? משה, כרגיל, רשם כבר שתי הודעות לשני המקרים. אם הויילן יהפוך לחלוץ מדהים? רשם את זה. אם יכשל? רשם את זה. אם דה ליכט יתן עונה גדולה? רשם את זה. אם דה ליכט יראה במצב הנפשי של כל הקבוצה, כולל כמה משחקנים הכי טובים? גם למצב הזה הוא רשם הודעות. זירקזי יצליח להיות גורם משמעותי בהתקפה? רשם את זה כולל ״סקאוטינג אישי שלו מבלגיה״. זירקזי יכשל? אבל הוא לא 9 ולא ברמה, גם את זה רשם. זה משה. הוא לחלוטין לא האילן שהייתי נתלה בו. אתה קטלת את כל הרכש, תצמד למה שאתה חושב., תפסיק לחפש סנגורים.את הרכש בהחלט נבחן ולא שני משחקי הרכב לאוגרטה לא מספיקים לספר לי אם מדובר בקשר לבניי ריינה או קשר ליגה טוב. אני מראש כתבתי לגבי כל הרכש הזה ששום דבר מזה לא יפרח עם טן האח פה מהסיבה שטן האח במצב גוויה. אף שחקן לא יראה אצלו טוב יותר. לא מאיינו, לא גארנצ׳ו ולא ברונו ואני חושב שלפחות לגבי השלושה האלה יש הסכמה שהם לכל הפחות שחקנים טובים בליגה. דבר אחד אני אבקש שוב ושוב ושוב, תפסיק לשקר בקשר אליי. אם כתבתי שאוגרטה זה מאקללה(וכמובן אני הראשון בפורום שהסביר שמדובר בקשר מנופח בהמון מובנים, כבר לפני 3 שנים) תצמיד את ההודעה פה. אם רשמתי שדה ליכט טוב כמו ואן דייק, תפרסם את ההודעה פה. אם רשמתי שזירקזי זידאן תוכיח. אם לא תוכיח? לך תזדיין. השאלה אם בקיץ אחד הגיוני לדרוש ממערכת, חדשה או ישנה להפתר מקאסמירו, אנטוני, מאונט, ראשפורד, וראן, מארסיאל, דוני, גרינווד, סאנצ׳ו, מקטומיני, פליסטרי, וואן ביסאקה, קומבולה. לדעתי? הזוי לצפות שמכל אלה תפתר בקיץ אחד, למרות שנפתרת מ80 אחוז מהרשימה הזאת ועדיין אתה בא בתלונות. אם לקאסמירו ואנטוני היה שוק הם לא היו פה. לא היה להם. די פשוט.
אחרי שפירק את ליברפול בסיבוב הקודם(המגן שלהם התאושש? צריך שם איזה שבועיים חופש), שם צמד בסיבוב הזה של האנדר 17 כולל השער הזה: https://x.com/academyarenaUTD/status/1841770976859566096 לוסל עם בכורה ושני בישולים, מנטאטו גם לא נרגע. מעולם לא היה עומק כזה באקדמיה שלנו באגפים. אבא תרחם.
קאסמירו ואריקסן מול הקישור של פורטו בדרגאו. יש פה מישהו עם פירנאום לא מווזלן עדיין? קצת ריחמו עלינו שרודריגו מורה או ויירה לא פותחים אבל זה עדיין הרכב של פורטו שנמצא בכושר מצוין. סאמו על שער בכל הופעה(משהו כמו שער כל 48 דקות כדורגל), גלאנו פתח טוב, וארלה בקישור האחורי שלהם. הפתעה אם לא נשחט פה.
פורטו קבוצה צעירה ורעננה מאוד. אני חושב שקאסמירו ואריקסן הולכים לסבול. חבל שמביישים את זקנתם. יש את ארה"ב,קאטר,סעודיה,טורקיה לא צריך בכוח... אהההה הם לא התעקשו להשאר בעצם לא? זה הדרים טים לא הצליח לחפף אותם מפה. מה עם הקיצוני שהיה שווה 40 מיליון יורו ב2022 ונרכש ב100 מיליון יורו? לא מקבל הרכב היום ??? מתי הוא הולך להיות המחליף של האלק באתלטיקה מיניירו? (גנטיקה על יש לבחור הבן זונה בן 38 ונראה כמו בן 27 וחצי ).
זו אשכרה חותמת מצוינת אם אינוס עוד היו צריכים להשתכנע. אם הוא חושב שמול הקצב והמהירות של פורטו הוא שורד פה עם קאסמירו ואריקסן זה תשובה הולמת למצבו. גושפנקא. משחק אחד מול בארנסלי וצריך לסבור את אריקסן חודש שלם, כמו שהיה אפשר לצפות בזמן אמת. אנטוני לא צריך לשחק. חבל שלא שמנו פה את בנדיטו או פלטשר(פלטשר התאמן עם הקבוצה אתמול) על הספסל. נקווה לדקות של גור ב-8 במחצית השנייה כשהמשחק יהיה גמור.