מנצ'סטר יונייטד 2022/23- עידן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י prica9, ‏11/6/22.

1. k_700 Member

2. one united Member

.........ושוב,איך אני שמח בשביל ברונו שיש לו עם מי לשחק כדורגל בנבחרת

3. k_700 Member

ממש מפתיע שליד שחקני כדורגל ובלי מאמן שמסרס הוא נראה כמו.....וורלד קלאס, אפילו בלי קשר אחורי גרזן.

אז היום בישול 22 בנבחרת, 2 פחות מנאני במקום ה-6 בכל הזמנים בנבחרת רק שעשה את זה ב74 הופעות.

אגב, הופעת בכורה בפולין למקסי.

4. MaxAaRons Member

אני תמיד משבח את ברונו על היכולת בנבחרת (וגם את סיום העונה הקודמת שתפקד כחלוץ מדומה).
    אבל בואו... נבחרת פולין זה כמו בחורה בת 30+ שהזדיינה בעברה עם 9000 גברים ומחפשת ספונסר פראייר בפייסבוק שיקח אותה בסיום קריירת הזנות.
    חוץ מהזה שיש לו לוק של ילד כאפות ומשחק בפער,זלינסקי וחבנדובסקי זו נבחרת של הזין שלי.
    זה לא באמת מדד המשחק היום של פורטוגל שמפוצצת בכוכבים.
    ברונו עצמו כשחקן הוא נטל הגנתי במיוחד במערך 4231 שחקן כזה אתה צריך להעלים את החולשות שלו ולא להבליט אותן.

בלי קשר לכך - כתבה מצוינת של ניר קיפניס. כמובן יש פסקה אחת שבאמת התחברתי אליה ב1000% וזה פסקה על דה ליכט שהלוואי הבן אלף זונה הזה יקבל ACL או צולבת בשביל שיחתימו את בראנתוויט מנברטון כפי שהיה כבר צריך לקרות בקיץ האחרון.
    טן ולך: מנצ'סטר יונייטד חייבת להיפרד מאריק טן האח - וואלה ספורט
    לכן היו הציפיות בשמיים כשאינאוס (INEOS) קיבלה את זכויות הניהול - ויחד אתה האכזבה העצומה מכך שהם הותירו את טן-האח בראש המערכת המקצועית, זו שהמשיכה לטעות (דה ליכט? באמת? כאילו כדי להוכיח שמגוואיירים לא מתים, הם פשוט באים בעוד צבעים?!)

5. k_700 Member

ניר קיפניס הזה מת שמישהו יזכור שהוא קיים אהה? חיכה למשחק-2 רעים של דה ליכט כדי להעמיד פוסט.
    הוא עדיין מאונן על חזרה של סולשאייר בחשכה? בטח גם בכתבה המעפנה שלו הוא מתענג על זה.

לא יודע מה הזלזול הזה בנבחרת פולין, נשבע שהיא משחקת בכמה דרגות יותר טוב מכל משחק שלנו מאז המשחק גביע ההוא מול ליברפול.

גם ווייגה הזה של צ׳לסי נראה כשרון מעניין.
    משחק היום בלם. נדמה לי שבקריירה הקצרה שלו שיחק כבר בכל תפקיד שדה. המהירות והאתלטיות שלו מכפה טוב על החוסר נסיון.
    מקווה שתיאגו סאנטוס יתחיל לקבל את הצ׳אנסים שמגיעים לו בצד ימין של ההגנה במקום דאלוט העגלה.

Roma אוהב/ת את זה.
  6. MaxAaRons Member

דאלוט מתקרב בצעדי ענק לנפילה בקריירה ואני בטוח שבעוד כמה שנים אף אחד לא יזכור אותו.
    זוכר את פאביו קונטראו ? הרזומה הרבה יותר מרשים משל דאלוט.
    איך שהמנהל המקצועי יתעורר מהתרדמת. הוא מוכר אותו לקבוצת דרג ב ומשם דאלוט ממשיך להדרדר ונעלם.
    על הנבחרת בכלל אין מה לדבר זה עניין של זמן עד שיצוץ שמעאק ששולח את דאלוט ליציע במשחקי נבחרת.

דאלוט שורד אצלך ממספר סיבות:
    1) המועדון כושל ברכש.
    2) המועדון כושל בתדירות הפציעות.
    3) השחקן לא מפספס משחק.
    אני מזכיר לך האידיוט הזה חזר ממילאן (!) שלא רצתה לקחת אותו.
    אותה מילאן שמתה על ריגקטים מהפריימר ליג כן?
    במערכת שלא מחתימה פחי אשפה תומכי חמאס כמו מזראווי ובמערכת שלא מחתימה פחי אשפה כמו מאלסיה ומאריכה חוזים לגופות כמו לוק שואו , דאלוט מזמן משחק בסנטה קלרה כשהוא מושאל מדורטמונד\פרנקפורט בלי אופציה.

רוב השחקנים שעזבו אותנו ב5 שנים האחרונות לא שווים מחוץ למועדון אגורה שחוקה.
    דאלוט מאלו שבקושי ששווים טורקיה.
    מגה מגה בלוף השחקן הזה.

7. k_700 Member

אני חושב שאם היית מציע את דאלוט היום באותה עסקה עלובה שמילאן הייתה אז יכולה לקחת אותו הוא היה נחטף לשם.
    יש סביבו הייפ גבוה, הוא גם השתפר מהשחקן העוד יותר מעפן שהיה לפני 3 שנים הוא פשוט שחקן מטומטם ועם הכדור הוא מוגבל למרות הדימוי.

אם סאמדו עושה קריירה שלמה של און אנד אוף בנבחרת לא הייתי בונה שבקרוב דאלוט כבר לא יהיה שם.
    כל עוד אין שם שחקן בקליבר של קאנסלו להתחרות איתו העתיד שלו די בטוח.
    העילוי הכי גדול בעמדות המגן זה מנדש אבל בשנתיים האחרונות הוא די פציע וזה משחק לטובתו של דאלוט כי פתאום נוצר לו גם איזה רפיוטציה של אול אראונדר כזה שישחק שמאל ימין, מרכז קישור ופעם בשנה בעיטה תתחבר לו לחיבורים.
    מאמנים אוהבים את זה, חבל שהוא כל כך מוערך גם אצלינו(בעיקר על ידי האוהדים).
    לצערי לא רואה איך אנחנו מוכרים אותו. הוא על חוזה סביר, הוא בגיל טוב, אהוב כאמור על ידי השחקנים והאוהדים ויכול לשחק כמעט תמיד.
    מלכודת מוות לעוד הרבה שנים איתו.

איפה הוא ואיפה קונטראו. היה אחלה מגן, בציפורן יש לו יותר אייקיו ממה שלדאלוט יש במוח.

קלאסי גם שהאוהדים שלנו יבחרו בו לשחקן השנה או משהו כזה כמו שעשו כבר עם מאטיץ׳ ופרד.
    האוהדים הכי מטומטמים בעולם.

8. MaxAaRons Member

לא בטוח בכלל קיי.
    תראה אפשר להגיד הרבה על טן האח ויכולות האימון שלו.
    אבל הצוות המקצועי העלוב והמנגר הנכנס רואים את דאלוט כאינברטד ווינגר.
    דאלוט נראה שם כמו פח - אי אפשר לברוח מזה שהשחקן לא מוכשר מספיק לשחק אינברטד היום מאמן עם הכנה למוח משתמש באינברטד.
    עכשיו מזראווי בעיניי זה אחד שצריך להתפייד השמיימה כי הוא בולע זרע של טרוריסטים.
    אבל בוא - גם עיוור יכול להבין שהוא כמה רמות מעל דאלוט בהתקפה.
    רוצה לומר - אצל מאמן אחר על הנייר הוא לא אמור לראות דקת דשא בהנחה בהנחה ולוק שואו האפס חוזר ומזראווי כשיר.
    אין מה לדבר על עונה או עונות הבאות כן ? ששם צריך להגיע רכש בדמות 2 מגנים לפחות ועוד אמאס מתבשל בנוער.
    אגב.
    אני זוכר עד היום את המשחק של מרוקו-פורטוגל
    שהערבים המסריחים חנקו את פורטוגל ולמעשה נתנו לדאלוט להתבודד על מגן אנונימי :
    דאלוט לא עבר השחקן שלו פעם אחת,לא מסר כדור רוחב מדויק ולא הרים הרמה אחת מדויקת לרחבה.
    (גם אצלך עם כל הכבוד לשיפור שלו הוא אפס בכל הפרמטרים ההתקפיים)
    זו גם הסיבה שהערבושים ניצחו.
    אם דאלוט מבצע פעולות נכונות זה Game over במשחק ההוא.
    מאותו יום הבנתי שהשחקן הזה פח של אשפה.
    ראבק אם שחקן משלשל במעמד כזה מונדיאל הוא ישלשל גם בחצי גמר אלופות ובמשחק קריטי על אליפות.
    לא לרמות הגבוההות וגם לא יהיה.
    גם מחליף לא הייתי רוצה אותו.

הכל כמובן תלוי באשוורת.
    עד כה אשוורת הוכיח שהוא בן זונה אפס.
    נראה.

9. k_700 Member

מה זה הקרדיט המוגזם הזה לצוות המקצועי מסביב לטן האח?
    טן האח רואה אותו כאינברטד ווינגבק, הוא שיחק איתו ככזה גם בשנה שעברה לא מעט.
    זה לגמרי החלטה שלו כדי ״לכפר״ על חוסרים במרכז המגרש ובכאילו לקיים את המשחק מעבר הישיר עם הכדורים הארוכים חסרי הכתובת שלו.
    לך תבחן קשר אחורי חדש שצריך להכנס לקבוצה וחוץ מזה שיש אגף שמופקר בהגנה יש גם את האהבל הזה שנדחף לשחק לידו בפוזשן.
    אני עוד לא גיבשתי דיעה איפה הוא יותר גרוע כי הוא לגמרי עלוב גם כמגן ימני וגם כאינברטד, לא צריך לתת לו הנחה שמשתמשים בו לא נכון.
    אני בטוח אגב שאם תשאל אותו הוא יגיע לך שהוא אוהב מאוד להכנס למרכז, כי הוא בטוח שהוא קורץ מהחומר של הטרנטים, ככה סיפרו לו.
    אני אף פעם לא החזקתי ממנו, אין לי מושג מה מוריניו והצוות מסביבו ראו בו ועוד יותר אין לי מושג איך הוא מקבל כל כך הרבה סופרלטיביים מהאוהדים שלנו ברחבי הרשת. בלתי נתפס מבחינתי.
    קשה לזכור אבל טן האח כשעוד תפקד, קרי, בעונה הראשונה, הפך אותו לשחקן סגל שולי בחלק גדול מאותה עונה.
    מאז, המאמן הזה איבד את העשתונות.
    אתה צריך להזכר במשחק אחד שלו מול מרוקו בנבחרת כדי להזכר כמה הוא עלוב?
    תתן לי משחק אחד גדול בשנתיים האחרונות אצלינו ואני אתאר לך כמה הוא חירבן לנו את המשחק וכיכב בטוויטר.
    פרד בקו האחורי.

לא ראיתי ממאזראווי משהו יוצא דופן בהתקפה בינתיים, לפעמים סולידי לפעמים לא עשה כלום בהתקפה אבל אני כמובן לא מאשים אותו אין לנו משחק התקפה אז הוא יעשה מה שיגידו לו לעשות.
    הוא מפתיע דווקא בצד ההגנתי, לא זכרתי אותו אף פעם נראה נורמלי בהגנה ובינתיים הוא מעל למצופה בקבוצה שכבר מתה מוות מוחי בלי מאמן מתפקד על הקווים.

אמאס לא משחק בנוער, הוא משחק רק באנדר21 ולדעתי לא רחוק היום שהוא יקבל הזדמנויות ראשונות, בקצב הפציעות זה אפילו צריך לקרות מהר מהמצופה. לפחות שתהיה פה מעט הצדקה לגרושים שקיבלנו על אלבארו פרננדס שלא יוצא מההרכב של בנפיקה.

10. cheddar Member

11. alexshw Member

זה כסף שגלייזרים שילמו או על שתיקה או על תמיכה בהם. בלי קשר, הנוכחות של פרגוסון במערכת שלילית ביותר מזה 11 שנים.
    תמיד אומר, זה לא משנה שאחר כך ארסנל עברה עונות חלשות, אבל ההחלטה להפרד לגמרי מונגר, ולא להשאיר אותו בתפקיד כלשהו במועדון, הייתה נכונה לחלוטין.

12. k_700 Member

הוא לא באמת במועדון כבר שנים.
    אבל כמובן איפה שאפשר למצוא איזושהי כותרת או התחלה של קונספירציה אתה שם קופץ ראש.

במקסימום הוא היה שגריר של המועדון שמופיע למשחקים.

13. MaxAaRons Member

אני הייתי מעמיד את מייק אשלי רטקליף לדין כמו שמעמידים את פאף דאדי.
    האובר חסכנות העלובה הזו שווה ערך לעבירת פדופיליה.
    הביא לנו את דה ליכט הפח במקום להוסיף סכום כפול ולהחתים את בראנתוויט.
    שריאל תחתים אותו והם יקחו 5 פעם אלופות כשהוא בהרכב הארכיון יזכור פוסטים של קיי700 "בלם צעיר בגיל הנכון במחיר טוב".
    מישהו הראה לדה ליכט קלטת של מגוויר?????? אפשר ללמוד מהכפיל האנגלי שכרגע דה ליכט מקסימום יכול לעשות לו כביסה ולחמם לו את האסלה בבוקר סגרירי וקריר.

14. k_700 Member

למה שריאל מדריד תחתים את בראנטוויט ב75 מליון פאונד?

הוא בלם מצוין עם תקרה גבוהה, אבל בוא מכאן ועד לריאל מדריד בסכומים האלה....

15. MaxAaRons Member

קבל:
    Joshua Zirkzee given blunt reason why he could leave Manchester United in January - Manchester Evening News
    "For the Premier League, he [Zirkzee] is a bit too slow, then maybe he will prove me wrong with goals and great performances, but there they attack you straightaway and [referees] whistle 30 per cent less for fouls [than Serie A]," Di Canio told Tuttosport
    צודק די קאניו- אני מאמין בקרוב מאוד זירקזי בטורינו (אם בכלל). הוא יותר לרמה של קומו ,ונציה וכאלו שרק עלו ליגה.
    רכש מזעזע.
    #לאלומדיםכלום.

קבל:
    https://strettynews.com/2024/10/15/ineos-make-plans-antony-exit/
    אמא של איניוס כנראה זונה אבל לא סתם כן?
    אחת שעובדת עם כושים וערבים.
    כזו שרק ירדה מהמטוס בנתב"ג ממדינה מחבר העמים לשעבר ומנצלת את ה90 days free visa regime.
    יודע למה ?
    50M€ ovulation?!
    אחינו שיקחו כבר את ה20M€ שהוא בקושי שווה ויתקדמו הלאה.
    #לאלומדיםכלום.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 2, אורחים: 23)

1. Esomech
  2. cheddar