יקירי אני זוכר שהוא סופסל "לא בצדק" עם כל הכבוד לאריק דייר (קשר אחורי בינוני בכלל). כנראה כן היה סולידי אצלכם. כמו ביובנטוס. כנראה ביונייטד מתקשה יותר כי ה"קצב" מהיר יותר מבבונדס או באיטליה (שלא תחשוב שאני מהאנגלופילים שמנפחים את הפריימר ליג,אני לא חושב שהפריימר ליג טובה בהרבה מהמקבילות אליה בטופ 5). לדעתי באיירן תרכוש תותח להגנה ומהר מאוד המטומטמים שדיברתי עליהם ישכחו ממנו. אגב אתה איש מכובד. אני התכוונתי למפגרים הגרמנים שעשו את הpoll ברשת.
אני לא כל כך מכובד. אני יהודי ואוהב כסף. אמנם ספרדי, אבל עדיין ;-) הקצב בפריימר ליג אכן הכי גבוה, זאת עובדה לא ניפוח. הבונדסליגה אגב שנייה מבחינת הקצב. מבחינת הגנות כמובן שהאיטלקית הכי טובה בגלל קווי ההגנה הנמוכים. בכל מקרה, מאחל לאמורים הצלחה למה תהיה לו הרבה עבודה להיפטר מהרבה דד ווד. השכר שדה ליכט מקבל גם מנופח כמו של מאונט, ראשפורד ושות'?
אתה מאוד מגזים עם דה ליכט. הוא אף פעם לא באמת היה מהיר יותר או איטי יותר. הוא בערך מה שהוא מגיל 20 גם עכשיו. התחיל לדעתי ממש טוב ומאז קצת נחלש, זה ממש לא זוועה ובוא הוא עדיין לא מראה את הזוועות שאומפימקנו הראה וכל זה כשהוא נכנס לקבוצה בלי מאמן בהתחלה. כמו כל שחקן רכש הוא עדיין בחלון הזמן הסביר להתאקלמות בטח כש99 אחוז מהקבוצה תחת טן האח נראתה רע. מברונו, ראשפורד, גארנצ׳ו, מאיינו, הויילן. מאזראווי מצוין. אני אפילו לא אגזים אם אומר שיש לו משחקים בודדים פה שהם פחות מ-7. שים אותו מגן בימין, בשמאל, בלם, מצוין. הוא ההפתעה הכי גדולה, אני ממש לא חשבתי שמדובר בשחקן חכם. ב-15 מליון פאונד? גניבה. ממה שאני מכיר באמורים אין סרט שהוא משחק עם ראשפורד ווינג בק. שחקן כמו ראשפורד משחק או חלוץ בצד אצלו, או מאחורי החלוץ או חלוץ. הווינג בק זה ממש לא רק לרוץ על הקו ולהגביה אצלו. אלה שחקנים שצריכים משמעת גבוהה מאוד, שצריכים לדעת להפעיל לחץ טוב, שצריכים להיות לכל הפחות סבירים בהגנה. הוא אומנם יודע ליצור לאחרים ולבוא מאחורי החלוץ אבל את זה הוא יכול לעשות גם בתפקיד שטרינקאו שיחק אצל אמורים(כלומר, חלוץ). הוא לא סתם לא ניסה את זה עד עכשיו כשאפילו אנטוני נוסה שם. בקשר לאנטוני, לא עפתי. היו לו כמה כניסות טובות לרחבה מימין בחצי הראשון אבל הוא לא אחראי מספיק כדי לשחק את התפקיד הזה במשחקים קשים ממה ששיחקנו אתמול. אמורים מנסה את כל הסגל שיש לו אבל אני לא רואה בלונג ראן ריצה של אנטוני ברוטציה אצלו. אם יש מישהו שאולי ידחף החוצה בינואר זה הוא, הסיכויים לזה לא גבוהים במיוחד אבל קיימים. אני אהיה מופתע מאוד אם הרכישות הראשונות שלנו יהיה לעמדת הבלמים. נראה לי שהוא כבר סגור על מי שיש לו שם, מי מסוגלים להיות מחליפים. אולי בקיץ עוד איזה בלם במקום מגווייר אם יחליטו לא להפעיל לו את הסעיף. וזה יהיה מישהו בדיל טוב, לא מעבר.
אל תרגיש רע עם עצמך,זה המהות של להיות יהודי. לאהוב מטבעות ושטרות. אני באנגליה תמיד אמרתי לבריטים,המוסלמים רוצים לזיין לכם את הנשים והיהודים רוצים לקחת לכם את הכסף. זה בסדר - זה הגנטיקה של הdesert people. דה ליכט על שכר של כ250 אלף יורו בשבוע - אבל זה כלום לעומת הטריו של מאונט+ראשפורד+קאסמירו. הארי קיין מרוויח 450 אלף פאונד בשבוע. קאסמירו 375,ראשפורד 350,מאונט 300. זה גודל האבסורד. חבל מאוד. אנטוני הפחון מתאים לעמדה הזו ושווה לנסות אותו נגד קבוצות חזקות יותר. הוא מתאים בגלל שהוא טוב על שטח קטן+לוחץ טוב+יודע לתת את התחת. זה לא כמו הראשפורדים הבני שרמוטות שלא ירדו לגליץ'. מה יש לך לווינגבאק: גרנאצו אולי,שואו ומאלסיה ודאלוט,מסריחאווי ואנטוני. אמאד שם זה פשע. אז עד ינואר כדאי שאנטוני יקבל הזדמנות שם,אתה צריך לפחות 2 מגנים ולהטיס את דאלוט הנכה מהרוטציה. אגב אתה שומר בארכיון את זה ? די קאניו אגדה לשעבר מקס אארונס השיבוט של קאפו טוען כך : עוד שנתיים אמורים בבואבישטה. לא הייתי מזלזל בדבריי כן? אמרתי לך שטן פח יהיה בטוונטה. כך שאתה צריך להבין שיש לך פה עסק עם מנבא עליתי. מעין נוסטרדמוס מודרני. #הלאה.
הארי קיין מרוויח עם בונוסים יותר מ450 אלף פאונד בשבוע. הוא החוזה ה-3 הכי יקר באירופה. מאונט מרוויח 50 אלף פאונד לשבוע יותר מדה ליכט. ראשפורד כ-100 אלף פאונד בשבוע יותר. דה ליכט על 200 אלף פאונד בשבוע. אנטוני לא טוב מספיק לשחק ווינגר בק אצל אמורים בליגה. אני מסוגל לראות אפילו את בנדיטו מנטיטו משחק שם לפניו תוך כדי העונה הזאת. עד אז יקבל אולי דקות במשחקים לא מעניינים במיוחד כמו אתמול. אמאד היה טוב מאוד ברוב המשחק בסופ״ש והיה נראה לא רע שם גם כשנכנס אתמול. ברור שיש לו פוטנציאל גבוה יותר מאחורי החלוץ אבל הוא בטח מהאופציות היותר סבירות במסגרת הסגל הזה לשחק איתו גם כווינג בק כרגע. יש לו בעיטה טובה מרחוק, שליטה טוב ב-2 רגליים, דריבל מצוין, מהירות ומשמעת של שחקן צעיר שרוצה להוכיח את עצמו. זה בדרך כלל הפרופיל שנכנס לעמדה הזאת אצל אמורים. בינתיים דאלוט ומאלסיה נראים לא קשורים בכלל לתפקיד הזה. מאלסיה יקבל את מירב האש על השער השני שלהם אבל שמתם לב כמה טעויות של גול דאלוט כבר נתן בדקות ששיחק בתפקיד הזה? מעבר לזה שמדובר בשחקן טיפש, כנראה הכי טיפש בפער בסגל, הוא לא אחראי וכרגיל לא באמת נותן כלום בהתקפה מעבר להבזקים של משהו. לא מצליח להבין למה האוהדים כל כך מחזיקים ממנו. אין בו כלום. שמרתי- טן האח יסיים בטוונטה ואמורים עוד שנתיים בבאובישטה. כמה מטומטם אפשר להיות יא ראבי.
...........כשאני קורא שאמורים אומר שהוא מאד מאמין במאונט, אז נראה לי שבזמן הקרוב נראה אותו וברונו מאחורי הוילן, כאשר דיאלו בימין וגארנצ'ו בשמאל כווינבקים. זה בטח עדיף מאשר לדחוף לשם מגנים שלא יוכלו להשתתף בצורה טובה במשחק ההתקפי.
בימין הוא ברוב הפעמים משחק עם ווינגר שיש לו רגל שמאל(עוד סיבה למה ראשפורד לא יהיה שם) אלא אם נפל על כשרון ברמת הפדרו פורו. בשמאל הוא יותר מגוון בשחקנים שהוא מציב שם. אין שום סיבה להתעלם ממאונט. זה מערך וסגנון שהוא יכול להצליח בהם והיה טוב גם אתמול. מאמין שנראה שם רוטציה כשיש מגוון שחקנים שמתאימים לשחק שם. גארנצ׳ו כרגע נספר רק לעמדה שמאחורי החלוץ, זירקזי גם לדעתי יקבל הזדמנויות שם, ראשפורד ומדי פעם גם ברונו כשמאיינו ישחק ב-8. כרגע צריך לקוות שהוא יגיע למסקנה מהירה שעדיף גארנצ׳ו בשמאל בווינג במקום כל הניסויים שלא הצליחו עם מגנים. אנחנו מבזבזים יותר מדי פוזשנים ואוכלים שטויות בהגנה על הניסוי הזה כשגארנצ׳ו לא נראה טוב מאחורי החלוץ. וויטוול גם אומר היום שאנחנו נחפש כנראה לקיץ שני ווינגבקים בעדיפות עליונה(הזכיר את פרימפונג לימין) ועוד קשר אחורי אחד. בגזרת העוזבים הוא שם את אנטוני וקאסמירו(לקיץ) מאלה עוד יש להם חוזה.
מה זה משחק עם ווינגר ימין עם רגל שמאל? הלו זוהאן דביר! זה פריימר ליג,צריך לעשות התאמה גם לשיטה שלו,אמנם הוא רינוס מיכלס של המאה ה-21 אבל יש גבול. הגיי הזה צריך לרכוש ווינגבאקים לשתי הצדדים. גרנאצו או להתקפה או לטרבזונספור לקחת את המקום של עדנאן ינוזאי בהרכב. אין פה חוכמות. למה מאונט יכול להצליח במערך ובשיטה התקפית של 3412 ולא הסגנון ההגנתי של טוכל? כי אתה מקבל אחוזים מההעברה. עזוב אותך מהיצור המזדיין בתחת הזה- עוד בינואר צריך להרים טלפון לפורסט. מאונט לא מתאים לאף עמדה השיטה של אמורים. הוא לא טכני ולא מספיק קטלני בשליש האחרון של המגרש. יש לו גם דריבל שדולב חזיזה היה מתבייש בו. אצל אמורים משחקים שחקנים שיש להם מושג איך לתקוף. גם ווינגבאקס וגם בעמדות ההתקפה. אולי אולי יכול היה להיות גיבוי ל8 בשיטה הזו אבל לא שווה ב300 אלף פאונד לשבוע ! לא שווה כוסאמק! ב10 זירקזי (לצערי אני חייב להודות) מתאים,אמאד,ברונו,גרנאצו אפילו כי לפעמים הוא משחק עם 2 10 ולפעמים עם 2 חלוצי צד. שחקנים שיש להם מושג ולא כמו הנגר הבריטי. הנגר הבריטי לא 10 בשיטה שלו ולא חלוץ צד. הוא כן 8 בשיטה הזו אבל אחזור כמו תוכי -לא בשכר הזה! תפסיק לעבוד פה על one united בגילו עוד יאמין לך ויטפח תקוות שווא. אלוהים ישמור. אתה כנראה המטומטם פה ולא אני. "אין סיבה להתעלם ממאונט" תבין כבר יא פקק. השרמוטה הזה הסריח שנה וחצי בצלסקי עוד לפני שחתם אצלך. אתה דפקת את האמא שלו אן מה ? אתה האב? תגיד שהוא בלוף ושעם שכר כמו שלו ועם זה שהוא אנגלי (ותמצא כחבה שתשלם עליו סכום יפה). אפשר להביא אחלה בחלה של שחקן. הלאה
מה זאת האמירה הזו " בימין הוא תמיד ישחק עם שחקן ברגל שמאל אלא אם כן זה מישהו כמו פדרו"??? בימין חייבים רגל הפוכה ובשמאל מותר לזרוק את מאלסיה? היו לנו מספיק מאמנים שבאו עם שיטה מהבית וזה התפוצץ להם בפנים, אני מקווה שהוא לא עוד אחד כזה............בימין רגל הפוכה ובשמאל נבדוק את שתי האופציות? מה זה הדבר הזה? .........בשמאל אני הולך בכל הכח על גארנצ'ו, כי רק שם הוא יכול לשחק-בצד, הוא לא שחקן אמצע, הוא יגמור את הקריירה שם.....בימין באמת חייבים למצוא מישהו תותח אם באמת משחקים בצורה הזו..........ככה גם לא נבזבז את דיאלו באמצע.
לא מצליח לערוך את ההודעה. איזה מערכת מיושנת. מ2001 ריבונו של עולם. מזל שגולדינג מנהל טוב שלא מעיר על דברים כאלו. אחלה גולדינג - נותן גם לומר את האמת על מוסלמים,אפריקאים ושות'. יברך אותך האל גולדינג. אוסיף בקשר לשחקן הגרוע ביותר שנרכש על ידי מנצסטר יונייטד אי פעם,הלוא הוא מאונט מייסון. גיבוי ב8 זה רק לצד 2 ווינגבאקים שיש להם מושג בהגנה שהוא לא יצטרך לחפות עליהם. כשיש אילתור שקר כמי גרנאצו\אמאד שם שבקושי מסוגלים לחטוף כדור הוא לא מתאים. אין מנוס מלהטיס את השחקן העלוב הזה. אני נשבע שרוס בארקלי הרבה יותר טוב (בכמה רמות אפילו). עלה לוילה נזיד עדשים ומרוויח שכר נמוך. גם מקטומיני רצה 150 אלף לשבוע במקום להשאיר אותו השאירו את הבן שרמוטה על 300 אלף לשבוע. מאונט בן אלף אלפי ועשרות אלפי זונות. #פרקתיאחשלי.
מה זה לשחק עם ווינגר בימין שיש לו רגל שמאל? זה בערך מה שהוא עשה מהיום הראשון באימונים ועד למשחק השני שלו פה. את גודוויל אגב הוא העלה לאימון ותרגל אותו שם גם כן כי הוא עם רגל שמאל ושיחק לא מעט בימין. השחקן שלרוב משחק אצלו בימין מעבר לזה שהוא חורש את האגף ויוצר משם גם צריך לשלב יכולת להכנס לאמצע ולאיים מרחוק. כשאמאד שיחק שם בסופש ראית אותו נכנס ואפילו אנטוני במחצית הראשונה אתמול. זה מה שהוא מאמין בו. בשיטה הזאת אתה בסוף מגיע לרחבה עם 5-6 שחקנים באיזור שלה כשהווינגבק מהצד השני יכול לתקוף את הקורה הרחוקה או לחכות לריבאונד. למה מאונט מתאים? שאלה טובה. היה לו קל כששיחק עם עוד קשר מאחורי החלוץ בצ׳לסי במערך שאפשר להם לשחק עם קו הגנה גבוה. לא בכל עמדה חייבים להיות עם דריבל כדי להצליח בסגנון הזה. אתה יכול לשחק גם עם 10 אחד שיש לו דריבל ומהירות(ראשפורד, גארנצ׳ו) ואחד שהוא הרבה יותר יוצר מדריבליסט. זה לא שגארנצ׳ו למשל שחקן מושלם אבל אצלך הוא לא מקבל שמינית מחיצי הרעל שאתה מפנה למאונט. הסגנון של טוכל הגנתי יותר אבל צ׳לסי תקפה בסגנון הישיר הזה עם לא מעט שחקנים ובמקום לתת למאונט לייצר את המשחק מאחור אתה נותן לו מספיק שטח ושחקנים לידו כדי לייצר להם מצבים קרוב לשער או לאיים על השער בעצמו. אין פה טיפה של אובייקטיביות בביקורת הרעילה שהוא מקבל. כשהוא רע זה אקסיומה, כשהוא נותן 60 דקות טובות ושותף לשער השלישי, הוא עדיין נוראי. לפחות לגבי אמאד ומאזראווי אתה משנה את הדיעה המפגרת והנעולה שלך. תתחיל לזמזם על הלשון מאזראוויakaפרי פלסטלינה, אחלה של רכש ב15 מליון פאונד. אמורים אוהב את מאונט ולהערכתי ימשיך לתת לו הזדמנויות העונה. כולנו מטומטמי על, רק אתם בפורום פה החכמים הגדולים. בסדר, קראנו את זה כבר, הלאה.
אין הצדקה להחזיק 8 היברידי, בשיטות שהקבוצה הזאת רוצה לשחק השטף של השחקנים הוא הדבר הכי חשוב, ואם מאונט תוקע את המשחק אין לו מקום פה, כשטן האח ניסה להתפשר על השיטה שלו ולהסתמך יותר על הכשרון של השחקנים שלו ראינו שזה לא שלם שגדול מסך חלקיו, והם לא משלימים זה את זה. לברונו יש מקום בהרכב, כי הוא יודע כשהוא רוצה גם להתאים את עצמו טקטית וגם להיות יצירתי כשיש לו הזדמנות. לראשפורד לעומת זאת אין מקום בהרכב כי הוא מוכשר ויודע להיות יצירתי, אבל טקטית ומנטלית הוא קרס ברגעים הקשים שלנו. ניסינו להסתמך על כשרונם של בודדים, אבל צריך להפסיק להיות ילדים, עם כמה שהם מוכשרים אין בסגל הזה מסי שיציל אותנו. אנתוני מאבד הרבה את הכדור ולא מבקיע, אבל הוא כן תורם לשטף ולתוכנית של המאמן, ולכן יש לו מקום גם אם הפוטנציאל שלו להיות שחקן שלם נמוך משל מאונט. אני אומר דברים מובנים מאליהם, אבל מרגיש שאנשים שיודעים הכל שוב רוצים לזרוק הכל לפח בגלל התלהבות שהיא מובנת מאליה ויפה אבל אם רוצים בסופו של דבר לנצח את ליברפול וארסנל צריך להתחיל ממשהו גם אם הוא יהיה גרוע בהתחלה. וסליחה שלא התחברתי הרבה זמן שכחתי את הסיסמה ואז נפלתי שוב אלכוהוליסט ועכשיו התאוששתי אז מה קורה מקס?
לא אמרתי שחייבים. אמרתי שככה הוא משחק. בשמאל הוא הרבה פעמים משלב. לפעמים שם שם ווינגר שנותן עבודה הגנתית, לפעמים שם שם פול בק התקפי, לפעמים משחק שם עם ווינגר עם רגל הפוכה. בימין הוא אוהב לבנות את המשחק מאחור. בהגנה הוא היה משחק שם עם דיאמונדה שהוא מאוד התקפי ומצמיד לו את ג׳ני קאטמו(ווינגר עם רגל שמאל) או קוונדה(ווינגר עם רגל שמאל). מאמנים שבאו עם שיטה מהבית לא נפלו פה בגלל שבאו עם שיטה מהבית. אם כבר הפוך, אם טן היה דובק בסגנון ובשיטה שלו מהולנד ולא מתחרפן הוא עוד יכול היה להיות פה המאמן. מאמנים הגיעו לפה והתחרפנו או שניסו לשחק הגנתי מדי עם 0 תעוזה ו100 אחוז קבעון על הרכבים מבלי לשנות ולרענן. הסגנון של אמורים אמור לשלב קו הגנה גבוה, פוזשן והמון שחקנים בשליש האחרון. למה זה טוב? 1. אתה ממזער את התלות שלך ברגל אחת מסיימת בסגנון הזה. 2. אתה תייצר הרבה יותר מצבים. 3. אתה תכתיב את הקצב ליריבה ולא להיפך. סלוט לא בא עם הסגנון שלו? פפ לא מגיע עם הסגנון שלו? קלופ לא הגיע ו7 שנים שיחק עם הסגנון שלו? אנג׳ה מהשנייה הראשונה לא משחק רק את הסגנון שלו וקיבל פה אינסוף מחמאות ממשה? רק ביונייטד אתה מקובע אם אתה מנסה לשחק את הסגנון שלך.
הוא בכלל לא משחק עם 8 היברידי(אתה לא חייב לחזור על מושג שאף פעם לא הבנת). הוא משחק עם 6 דפנסיבי ו50-50. מי שמשחק מאחורי החלוץ הם 10 או חלוצים שנמתחים לצדדים. מאונט שיחק את התפקיד הזה. לגבי ראשפורד, הזמן יגיד. אם ילחם על הדקות שלו ויתן תוצרת הוא יהיה פה, אם לא? מאמין שנתקדם ממנו או בקיץ הזה או בזה שאחריו. בינתיים שיחק חלוץ ועשה את העבודה שציפו ממנו. טוב שיהיה תחרות על ה-2 עמדות האלה. מה שמיוחד באמורים זה שהוא לא מנסה להתלות בכשרונות של יחידים. הוא לא התבייש להתקדם משחקנים שלא הרגישו לו מחויבים ותמיד העדיף לבנות את ההצלחה הקבוצתית על פני קידום של שחקן אחד ספציפי וככה הקבוצה שלו הרוויחה. מי שהתיישר עם הגישה הזאת הצליח להיות חלק מהתהליך.
בשיטה של אמורים חייב דריבל ואקספולסיביות. End of fucking story. קבל חמישה משחקים אחרונים מי פתח לצד גיוקרס (21 מיליון ליש"ט נרכש על הפרצוף המכוער של כלל קבוצות הפריימר ליג - זה לא קשור אבל הייתי חייב). גונקבלאש-טרינקאו. גונקבלאש-טרינקאו. אדוארדס -טרינקאו. גונקבלאש-טרינקאו. גונקבלאש-אדוארדס. אדוארדס+גונקבאלש+טרינקאו >מאונט במהירות,זריזות,דריבל,טכניקה. מאונט מקסימום 8 במערך הזה וזה גם כשיש ווינגבאקס שיודעים להגן. זה לא פורטוגל. אבל לטעמי בשיטה הזו צריך 2 שחקנים אקספולסיבים. אבל נניח פתחת עם ברונו וזירקזי מאוחרי החלוץ. ברונו וזירקזי>מאונט ,בראיית משחק+מסירות+טכניקה (ברונו גם מחרבן עליו בסיומת,ברונו רוצח). עוד פעם התנפצה הקונספציה? יאללה נו... בוא נשלח אותו כבר לפורסט! גיבס וייט עייף צריך מחליף.