אני שונא את נונייז כמעט כמוך. הימרתי עליכם המון מאז שהוא הגיע ואתה לא מבין כמה אני שונא את הבן אלף אלפי זונות הזה. קיי לא יגיד לך את האמת אבל אפשר להגיד שאיבדתם ריצה עמוקה על האליפות בגלל ההחמצות שלו. מעולם לא קיללתי שחקן של קבוצה יריבה כמו שאני קיללתי אותו (אפילו לא שחקנים כמו דרוגבה וסלאח שמתעללים ביונייטד קבוע). כמה כסף הוא חייב לי. אני הולך לגבות אותו. בלי קשר המחיר שלו (80 מיליון ליש"ט). הופך אותו לטופ 5 העברות גרועות בליגה. #פרקתילפסיכולוגאורן.
אני לא חושב שההשוואה היא רק "איזה מגנים שמאליים אחרים יש בליגה" כי לכל קבוצה יש צרכים אחרים. אבל אם כבר, רוברטסון חלש מאוד. לדעתי יש לא מעט מגנים שמאליים שעדיפים עליו היום בליגה. ג'וטה כל הזמן פצוע. גאקפו באמצע לא באמת טוב והוא חילטור בלית ברירה (וכו שזה נראה סלוט ממש לא רוצה לשחק איתו שם). נונייז לא ברמה. האם מצבנו נואש? לא. אבל אני חושב שהעמדה הזאת היא נקודת תורפה אצלנו. ושוב, צריך לקחת דברים בקונטקסט של החוזים ואיך שהם מנהלים אותנו. אין עוד מועדון בליגה שמנוהל בצורה כזאת.
אורן, אני חושב שאתה( כמו רבים מאוהדי הכדורגל) נוטים להסתכל על חצי הכוס הריקה יותר מידי. בשורה התחתונה יש לכם כבר עשור את אחת משתי הקבוצות הכי תחרותיות בליגה, אתם תמיד עם סגל מרשים (גם אם לעיתים קצת פחות מסיטי). ........מישהו דאג לכך שיהיו כל כך הרבה שחקנים טובים בקבוצה הזאת לא?..........אני מבין את הרצון להשתפר ןלהשתדרג כל הזמן, תכונה חשובה למועדון צמרת אבלללללללל אני חושב שחלקכם "חצופים" בדרישות שלכם, ורק לדוגמא, החלק ההתקפי שלכם עם כל הפציעות ואי ההתאמות לציוותים מידי פעם, זה חלק בשתי דרגות מעל לכל האחרות, ועדיין אתם "תחפשו".
בלי שום קשר לבעלים רק בקיץ האחרון סיפרת שאתה מחליף את כל ההתקפה שלכם כי היא פשוט לא טובה. לא החזקת מאף שחקן שם. כשהבקיעו זה כי יצרתם המןו שערים ובעצם כל איזה אנטוני גורדון היה כובש אותו דבר או יותר. לא צריך לשכתב את ההיסטוריה, היא קיימת פה בפורום.
יש הרבה מאוד מגנים שמאליים טובים מרוברטסון והתוספת של צימיקאס עליו היא כלום. בארסנל זה בכלל לא טימבר וזינצ׳נקו, זה טימבר וקאליפיורי כששניהם טובים ממנו בפער. אודוגי טוב ממנו, ליף דיוויס טוב ממנו, אפילו קוקורצ׳ה הבינוני טוב ממנו, קירקז טוב ממנו וגם איט נורי בגילו טוב ממנו.
אם רוברטסון גרוע וצימיקס גרוע עד בינוני אין שום משמעות לחוזק שלהם כצמד, הם שניהם גרועים. צריך זכוכית מגדלת כדי למצוא משחק אחד טוב של רוברטסון העונה. זה ללא ספק חור שחור שיש להם בסגל שהבעלים הקמצנים שלהם ראו במשך שנה וחצי מתממש ופשוט לא עשו כלום, ברגיל. אני לא מחזיק מהול יותר ממשהו בינוני אבל גם הוא עדיף. מאטסן ולוקה דין גם צמד טוב ממה שיש להם. אני לא אגזים אם אגיד שאפילו מאזראווי בשמאל נתן יותר משחקים טובים העונה ממה שכל מגן אצליהם בשמאל נתן.
אז עכשיו דין סביר?.......ששאלתי אם כדאי להביא אותו בקיץ כאשר וילה הביאו את מאטסן, צחקו בקול על ההצעה,בסדר יש את דאלוט ********* קיי, תגיד, גם לך נפלו האתרים של יונייטד? הראש,הפורוםם וערוץ הטלויזיה?......אני מקבל הודעת שגיאה כבר יותר משבוע)
ברור. מזראווי (ודהליכט) זה חלום של כל מנגר בצמרת. סלוט+פפ+ההוא בברייטון +האו+ארטטה+אנגה+לופטגי+עוד הרבה מנג'רים בליגה. מוכנים לרדת על הברכיים ולהחדיר איבר גלילי של סוס לפיהם רק על מנת שמזראווי ישחק אצלם. מגן שמאלי+מגן ימני+בלם. שיבוט של פאולו מלדיני+קאפו. עם אלמנטים של קאקה+סיידורף+פירלו. ויש בו גם קצת פיפו אינזאגי. איזה שחקן מפחיד. גניבת המאה ב15 מיליון פאונד. HOF ,המגן הכי טוב בליגה בפער. אתה רוצה טישו\מגבון לנגב? אלוהים ישמור. אשכרה שר תעמולה,הפכת פה מגה בינוני לאיזה שחקן לגיטימי. לא שווה גיבוי בטופ 10 אפילו. התחיל טוב את העונה אבל מדובר באוברייטד בכלל הפרמטרים.
דין אוברייטד כמו שהול וקוקרצ׳ה אוברייטד אבל הם יותר טובים מהמודל העכשווי של רוברטסון וצימיקאס. דין בטוח לא מתאים לשחק ווינג בק אז טוב מאוד שלא שילמת הרבה כסף והבאת אותו בקיץ. אני לא יודע איזה חלום של מי מאזראווי. אני יודע כמה דברים ברורים: 1. שיחק בשמאל והיה מצוין. 2. לא תמצא שחקן הגנה הקיץ שעבר ב-15 מליון פאונד אחרי בונוסים ונראה טוב כמוהו. 3. השחקן שדה שנראה הכי טוב מתחילת העונה בקבוצה. 4. במילון שלי הוא גניבה ולגמרי הפתעה, לא הייתי קרוב לשער שלא ניפול שם. הכל עובד לי, כולל mutv ששידרו את האנדר 21(סוף סוף). תמחק קוקיז, היסטורי ואם צריך תתקין מחדש את הדפדפן.
אני לא מחזיק מההתקפה שלנו, אבל זה פחות היה מפריע לי אם הייתי יודע שאני יכול לחזק את הסגל גם בלי מכירה של שחקנים. לא הייתי מוכר את ג'וטה באופן כללי, אבל בהתחשב בחוזה ובפציעות אני בהחלט שוקל בחיוב. דיאז עם שנתיים בחוזה ובגיל 28 הוא מועמד בכיר למכירה ושדרוג, כן. לא רציתי את גורדון ולכתוב את זה בפעם המיליון לא ישנה את זה. גם סלאח, שהוא בירידה גדולה, הדחף למכור זה הצורך להביא לו מחליף, משהו שלא אפשרי בלי להכניס כסף ממכירה. מנונייז חד משמעית אני לא מחזיק. אם יש לי בעלים נורמליים ולא את החלאות האלה? אני דוחף החוצה רק את נונייז ומחפש להביא בלוקבאסטר על חשבון דיאז. לאגף ימין הייתי מביא פוטנציאל רציני שיוכל לרשת בעתיד הקרוב את סלאח (או שיישאר שחקן סגל).
קיי700 איך תסביר את זה שקליבלנד שהפסידה רק לקבוצה הטובה במזרח ועשתה 16 רצוף. מפסידה לטרה יאנג goat פעמיים תוך יומיים? אני הולך להמר שאטלנטה תקח את התואר והוא יבחר לFMVP. מעניין כמה כסף זה 1000$ על כל אחת מאופציית ההימור. מעניין. Interesting. Интересно. مثير للاهتمام. 有趣的.
אורן, ברוב העונה שעברה חזרת ואמרת שהשחקני התקפה שלכם לא ברמה. חזרת והדגשת שהם לא ברמה של להאבק על תארים. עזוב את נונייז בצד, הבנו ממנו אתה לא מחזיק. אבל גם מגאקפו, דיאז וסלאח אתה לא החזקת. מישהו לא זוכר את הלואיס דיאז לא מסוגל לעבור קונוס? מתי בפעם האחרונה הוא עבר שחקן? גאקפו האנמי? כן לא החלפת בגורדון, רק הדגשת שגורדון סקורר יותר טוב ומביא מספרים טובים יותר והיה גם מביא אצלכם מספרים טובים יותר כי אתם מייצרים 900 מצבים יותר מהמקום השני בעולם פר משחק אז זה לא מעניין אם כל שחקן התקפה אצלכם יבקיע 50 שערים ויבשל עוד 30, זה נובע מהסגנון לא מהאיכות. תחסוך ממני את שכתוב ההיסטוריה בבקשה.
ההצלחה של גווארדיולה מבוססת על הרבה יותר מזה שסתם יש לו שחקנים מצוינים. הוא גם הראה יכולת לקחת שחקנים שהם לא מצוינים ולגרום להם להשתלב בכדורגל שלו ולהיראות בזכות זה טובים יותר, וגם להעביר שחקנים טובים לעמדות שעזרו להם להיות מצוינים. והסיבה שאני מציין את פפ היא לא שהוא כזה מעניין אותי אלא כמבוא - גם גווארדיולה הגדול נזקק לשנת התאקלות בסיטי עד שהיא התחילה להצליח, עם הכדורגל שלו והתאמות מסוימות. אז בוודאי שאמורים צריך לקבל זמן, ובהחלט צריך לקבל את זה שהוא יבוא עם הכדורגל שלו, בתקווה שהוא ילמד ויתאים דברים בהתאם לצורך. אבל אין טעם להביא אותו כדי שישחק כדורגל של מישהו אחר. הנחתי, כולנו הנחנו, שהבאנו את טן האח כדי שישחק כדורגל שיזכיר את זה של אייאקס. בפועל קיבלנו משהו שלא היה דומה ואת טן האח אומר שהוא בכלל לא מתכוון לעשות את זה. אין טעם לחזור על זה עם אמורים. הבאנו אותו בגלל מה שהוא עשה בשנים האחרונות ואיך שהוא עשה את זה. אז למה לבזבז זמן בניסיון - שכלל אין ודאות שיצליח - להשיג תוצאות טובות יותר בטווח הקצר? הוא צריך להיות עצמו מהרגע הראשון, גם אם זה ייקח זמן עד שהדברים ממש יצליחו. לדחות את תחילת ההסתגלות לכדורגל שלו עלול לעלות לנו בעונה הבאה אם ננסה לעשות את זה רק אז.
ייאמר לזכותו של אמורים שהוא הגיע ורוצה לשחק בשיטה שלו. טן פח אמר בראיון "יונייטד לא יכולה לשחק כמו אייאקס,יונייטד קבוצה של transition football". אמורים העביר חצי אימון ושם זין על כל הסגל ועל האוהדים. ישחק בסגנון שלו,במערך שלו,בשיטה שלו והוא הconductor ומי שלא מתאים לו ש ילך לחפש מי יזיין אותו מבחינתו, שזה מצוין- זו הגישה. אמורים לדעתי צריך לקבל 8-9 שחקנים להרכב כדאי שבאמת יצליח. אבל אני כן מזהה שינוי גדול מהמנגר הזה בניגוד לטן פח שפשוט המשיך בכדורגל מורי לספורט של אולה (וכן... גם בעונה ה"מוצלחת" הראשונה שלו שאוהדינו חולי נפש אומרים שזו עונה טובה). כדורגל אחד לאחד של סולשאייר transition football.