מנצ'סטר יונייטד 2022/23- עידן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י prica9, ‏11/6/22.

1. one united Member

אין בעיה עם סבלנות, היו כאן "מלא" מאמנים מאז סר אלכס, ותמיד אמרו לי "סבלנות, קצת סבלנות ויהיה בסדר", ועוד אמרו לי " המאמן הזה הצליח שם וההוא הצליח שם והשלישי הצליח שם", הכל בסדר והכל נכון, רק הסתבר שלאף מאמן לא היה אומץ להגיד שצריך להעיף כמה שחקנים בכדי שהשיטה שהוא מאמין תצליח, נותר לי רק לקוות שאמורים מספיק אמיץ לעשות זאת אחרת גורלו יהיה בדיוק אותו דבר כמו קודמיו.
    למשל: עם ראשפורד,גארנצ'ו(אותו אני משאיר כמובן רק לא נותן לו לשחק מאחורי החלוץ) והוילן הוא לא יוכל לשחק את הכדורגל שלו.
    למשל 2: עד שלא יהיו 2 ווינבקים אמיתיים ואיכותיים , גם זה יכשיל אותו וחבל, באמת חבל כי משתי דקות לשמוע אותו מדבר אתה מבין שזה עולם אחר מטן האח...........רק שיהיה לו אומץ לקבל החלטות, לי יש סבלנות, בתנאי שיעשה את מה שצריך.

2. k_700 Member

כן ללא ספק עוד לא היו לנו מאמנים שהעיפו שחקנים שכל הקהל רצה שיעופו כדי לקדם את השיטה שלהם.
    רק זה חסר.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואן חאל שחט את הסגל שהשאירו לו פרגוסון/מויס, מוריניו שחט את הסגל שהשאיר לו ואן חאל, לסולשיאר לא היתה בעיה להחליט ששחקנים שזכו לאמון קודמו או קודמיו כמו פלאיני ולוקאקו לא בשבילו ולשלוח אותם החוצה, ואצל טן האח הסגל עבר שינוי משמעותי ולא היתה לו בעיה להיפטר גם משמות כמו רונאלדו ודה חאה.

אז על מה אתה מדבר כשאתה טועה ש"לאף מאמן לא היה אומץ להגיד שצריך להעיף כמה שחקנים בכדי שהשיטה תצליח"? הרי מדובר בשטויות חסרות ביסוס. נראה לי שזה מבוסס בשנים האחרונות בעיקר על זה שאנשים סימנו שחקנים כמו ברונו וראשפורד והחליטו שאיתם אי אפשר להצליח ושחייבים למכור אותם. כנראה שהמאמנים סברו אחרת.

עם השחקנים הקיימים אמורים אולי לא יוכל לשחק את הכדורגל שלו באופן אופטימלי, אבל בוודאי שהוא יוכל לשחק את הכדורגל שלו. וכשנראה את הכדורגל שלו מיושם, וגם את העמדות שבהן הכדורגל הזה נתקע, יהיה קל יותר לסמן את מטרות הרכש הנכונות בקיץ.

כל המאמנים כאן קיבלו החלטות וכל המאמנים כאן קיבלו הזדמנות לבנות את הסגלים שהתאימו לכדורגל שלהם. חלק מהכישלון אולי היה בזה שממש נתנו להם לבנות את הסגלים בעצמם, כלומר לבחור את השחקנים, ולא רק לסמן אילו תכונות הם צריכים. אבל בחייאת, כל מאמן עיצב את הסגל שלו בדמותו.

4. one united Member

אני עוד לא התאוששתי מהחוזה ארוך הטווח של מרסיאל, על מה אתה מדבר

5. one united Member

מה זה סימנו? אתה וקיי חושבים שראשפורד טאלנט עולמי ואני חושב שהוא שחקן עלוב, למה זה נקרא לסמן? לא נתקענו מספיק עם שחקנים מארסיאל ופוגבה? לא יכלו לראות שהם מאוסים ופוגעים בקבוצה?

6. k_700 Member

אני אעזור לך, לא ניקו את הסגל ממר-כוס ראשפורד.

פה כל התאוריה או האובססיה.

אמיר ע אוהב/ת את זה.
  7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי לא חשבו שהם כאלה. אולי חשבו שהם כאלה ולא הצליחו להיפרד מהם. ממרסיאל זה היה כמעט בלתי אפשרי, כי מי היה לוקח שחקן שכל הזמן פצוע ושיש לו חוזה עצום? פוגבה בשלהי דרכו אצלנו גם לא היה כזה מרשים וגם בעל חוזה עצום.

זה שאתה חושב ששחקן לא מתאים ורוצה להיפטר ממנו לא אומר שגם המאמן ואנשי המקצוע חושבים כך.

8. k_700 Member

לא הבנת איך האלגוריתם בפורום הזה עובד.
    אם רק היה לטן האח את הארי קיין אז….

אם רק מרכוס לא היה פה אז…
    עוד מעט יגיע החבובה השלישית ויגיד שגם את ברונו פרננדס קבלן הכשלונות עתיר השנים צריך להטיס מפה בשביל לזכות ב….

זה הפיצ׳ר.
    השחקנים גרמו למאמנים פה להכשל לא להיפך.

9. די קאניו אגדה Member

הבעיה שלנו זה שאין לנו כוכב על.
    זו הבעיה הגדולה ביותר.
    אנחנו צריכים טרה יאנג משלנו.
    אנחנו צריכים וורלד ביטר &half.

10. one united Member

חחח, מדהים,שכאשר אתה חוזר על אותה דעה 1000 פעם זה נקרא - עיקבי, ושאחרים מחזיקים בדעה הפוכה לשלך הם אובססיבים.יפה לך.

11. k_700 Member

איזה דיעה? כתבתי בעצמי שאני לוקח פה חצי עונה לראות אם ראשפורד מתאים לאמורים ואם המסקנה היא שלא אז אין לי בעיה שימכרו אותו.

אני רק לא אובססיבי לנושא הזה כמו שלמשל היית במאי 2022 רק כדי לצאת בדיחה בכל שבוע מחדש בעונה שאחריה.

עכשיו הטרנד זה הויילן. אני אוציא את החמאה מהמקרר ברשותכם.

12. one united Member

ונסיים בזה , גם תרנגול עיוור מוצא גרגרר לעיתים רחוקות, וכזה הוא ראשפורד, מסריח ב 90% מהמשחקים ומטעה אנשים כמוך במעט שהוא זוהר.

13. oranfu Member

איפה אני משכתב את ההיסטוריה?
    לגבי גאקפו - כבר כתבתי העונה שהוא מפתיע אותי ואם ימשיך ככה הוא כן ברמה. אין לי שום בעיה להודות בטעויות.
    דיאז - מאז הפציעה הוא לא טוב וחזרתי וכתבתי שזה או למכור אותו או לתת לו חוזה חדש (כי מתקרב לסיום חוזה) ובגילו, ועם היכולת שמראה, אני נגד אז זה למכור. אני עדיין לא עף עליו למרות שהוא נראה יותר טוב העונה.
    את אותן בעית שציינתי אצל סלאח אני רואה גם היום. המספרים שלו מצויינים אבל אף אחד לא מתייחס לכמות המצבים שהוא הורס לנו עם פעולות לא טובות. אבל ציינתי שצריך לזקוף לזכותו את השינוי שהוא עובר בסגנון שלו, הוא תורם בצורה שונה מבעבר ואת מה שהוא היה נותן וכבר לא (מהירות גדולה באגף, דריבל שמבטל שחקני הגנה) אין מישהו שנותן לנו וזה משהו שאנחנו צריכים.

אני עדיין בעד שינוי גדול בקאדר ההתקפי.

14. די קאניו אגדה Member

One אל תקשיב לזיוני שכל שלהם.
    ראשפורד שחקן מזעזע.
    אין למה לצפות מאמיר ע בענייני אקטואליה ופוליטיקה אבל בענייני כדורגל הוא גם חסר מושג.
    "אם לראשפורד היה מאמן היה מתפתח למפלצת".
    כולה שחקן נוער כושל שהתמזל מזלו להיוולד מהיר (או שחור תקראו לזה גזענות אבל זו האמת) שפרץ בתקופה הכי חלשה של המועדון.
    לא משנה איזה מנגר היה אצלנו ראשפורד היה מסריח,אוברייטד אנגלי טיפוסי.
    יותר מוכשר מיאנג\וולקוט\דאונינג אבל הוא אותה רכיכה מנטלית וגם שחקן פציע.

קיי700 זה בכלל בנאדם הזוי על מקטרת קראק.
    מנפח כל רכש עלוב של טן פח כאילו הוא מקבל על זה כסף שזה ברור לכל בנאדם עם דופק וזוג עיניים שכלל הרכש שלו הוא כושל.
    ומקיא לנו לעין "ראשפורד נתן עונה של 40 שערים ובישולים איזה עוד קיצוני נותן דברים כאלו".
    מעניין תתחת אם עונה אחת הוא מסריח ועונה אחרי זה נותן עונה טובה.
    זה שחקן לסעודיה וגם לא שווה שכר של kdb/סלאח\הכנס שם של כוכב על בליגה.
    מזכיר לכל תומכי ראשפורד.
    אמרתם שהוא נותן עונה חלשה ואז עונה טובה.
    הנה עונה שעברה הסריח את הדשא וגם העונה ממשיך.
    הטיעון הזה כבר לא תופס.

יאללה מר-כוס! יאללה! אודרוב אל שבאב!
    אודרוב אל קאדסיה!
    אודרוב אל אטיפאק!!!
    לשלושת הבכירות שם הוא לא מספיק טוב יש להן קיצונים טובים ממנו

15. k_700 Member

מת להעביר את השעון קדימה רק לראות איזה דמון חדש תמצא בסגל בשנייה שיעיפו מפה את ראשפורד. יש לי כבר כמה הימורים בראש שאשמור לעצמי.

מדהים שכל התאוריה על רגל אחת זה שמאמנים לא היו אמיצים וניקו את הסגל שלהם(למרות ששלושה מאמנים שונים ניקו לגמרי את הסגל שהשאיר להם הקודם) כי ראשפורד פה. הוא הגורם שמונע מכל מאמן שעבר פה ב-15 שנים האחרונות להצליח. ראשפורד. אין גבול לטירוף באמת.