ראשפורד הוא הפנים של ההתקפה שלך בשנים האחרונות,החלוץ המוביל שהיה אמור לסחוב אותך להצלחות וזה לא קורה! קיי, על מה אתה מדבר בכלל? אתה הרי מבסוט מההרכב הראשון שלנו,חוץ מדאלוט אתה מאמין בכולםםם, אז איך אתה מסביר את הרמה הנמוכה שלנו? רק המאמנים? אף אחד לא נתפס על ראשפורד,כולם היינו שמחים אם היה שחקן יותר טוב, ואף אחד לא מחכה בפינה לאף שחקן, אתה מדבר שטויות..........זה אתה שלקח לך שנה להבין שטן האח חרא לנו, אתה שניסית לשכנע אותנו שרואים כדורגל טוב בשנה הראשונה, לא היה אז כדורגל ,ולא בשנה השנייה. כדאי מאד להודות בטעויות על שחקנים ומאמנים שאיכזבו אותנו, לא יקרה כלום.....הכי טוב שאתה יודע לעשות זה להודות שמזראווי עוד יותר טוב ממה שחשבת..........מה עם שחקנים שחשבת שהם טובים והתבררו כפלופ רציני?..........הנה אתן לך דוגמאות ממני בכדי שאולי גם לך יהיה אומץ להודות: 1) סאנצ'ו-כשהגיע ליוניטד שמחתי מאד, לא האמנתי שהוא לא יעשה עשירית ממה שעשה בדורטמונד-טעיתייייי 2) מאונט- הייתי בטוח שזה בול פגיעה- טעיתייי שוב, זה קורה 3) טן האח - אחרי ההצלחה באייאקס, מאד שמחתי שהוא מגיע, אבל ברגע שראיתי שהוא מתעקש על שחקנים כמו אנתוני התחלתי לפקפק בו, וכששמעתי אותו מתראיין הבנתי שיש כאן גונב דעת מהגדולים שבאו- שוב טעיתי 4) טעיתי ונשארתי בחיים.............תנסה גם אתה, אף אחד לא יחכה לך בארכיון ,אל תדאג,כולנו שרופים על יונייטד כולנו!
לדעתי גם אתה התלהבת מהכדורגל בעונה הראשונה ובעיקר שיבחת את טן האח באותה עונה. לא זוכר הודעה אחת שקראת לפטר אותו בעונה ההיא. אם אני טועה תציג לי הודעה אחת כזאת. במה האשמה כלפיי? שכשהוא עשה דברים טובים שיבחתי אותו וכשלא הפסיק לטעות ביקרתי אותו? תנסה פעם לא לבןא עם ביקורת מהבית ולהיות ענייני. מאות שחקנים חשבתי שהם משהו והם היו גרועים וההיפך, זה משחק משעמם. ההבדל בינינו שאתה תמיד תחפש דמון בסגל. פעם זה היה מארסיאל וראשפורד, היום זה ראשפורד. כשראשפורד יעזוב זה יהיה ברונו ואז הויילן. אחרי ברונו והויילן יגיע תורם של גארנצ׳ו שכבר יהיה בן 23 ואז קובי מאיינו. כבר מכין אותך. או שבכלל זה יהיה אנטוני אם לא נצליח למכור אותו והוא יקבל הופעה וחצי בעונה(גם אם יהיה שחקן 37 בסגל המאמן כנראה ״יכשל״ כי לא הצליח להפתר ממנו). ראשפורד אגב ממש לא הפנים של ההתקפה שלך כרגע או בכלל בשנה האחרונה. עם טן האח לא הייתה לך התקפה, בין אם שיחק ובין אם לא. ואצל אמורים? שחקן סגל שצריך להאבק על המקום שלו מול לא מעט שחקנים שמסוגלים לשחק בתפקידים שהוא רלוונטי אליהם במערך הזה. אבל כמובן שכל התאוריה שלך על ״האומץ של המאמן והיכולות שלו להצליח״ תקום ותיפול על האם ימכור את ראשפורד בינואר או ישאיר אותו. בכת שלכם יחפשו תמיד דמון מהסגל להאשים בכשלון. אולי גם מוריניו וסולשאייר בכלל מאמנים אדירים שנכשלו פה כי ראשפורד היה כאן?
הסגל השמיני בחוזקו בליגה בסך הכל. תתן להם לעכל את זה. לדעתי היו היום בוגדים מבפנים בהגנה של אברטון, לא הגיוני שחוגגים על הדשא ככה. אם רק היו מעירים אותם הכל היה נראה אחרת.
חברים אז המשחק היום בהחלט היה נהדר. רק ששוב - ראשפורד זה אותו ראשפורד בינוני. וזירקזי זה אותו זירקזי בינוני. זה לא שחקנים לרמות האלו- אני מבקש ממכם להתעלם מהמשחק היוצא דופן היום. זה לא יקרה שוב.
יש לנו ככה : ארסנל,פורסט,שיטי,טוטנהאם,בורנמות,וולס,ניוקאסל,ליברפול. לפני שיטי יש משחק בחמישי בצ'כיה וזה מאוד קשה מיום חמישי להגיע ישירות לדרבי עוד מעט יש כאן כמה בדיון שינחתו לקרקע. אבל ינחתו חזק כן? חזאקקקקק חזאַאאאאאק לוח משחקים שואה לכל הסגל הזה ולכל הזירקזיס והראשפורדים שקיי שפך זרע לבטלה עליהם בדיון המחזור. מקווה שאמורים יושפל ויובס. ושיכנס למשרדו של אשוורת ויגיד לו "יא בן של זונה,או שאתה מחפף לי פה חצי סגל בקיץ או שאני עושה הכול כדאי לקבל את הפיצוים" #הלללללאאאאאההההההה.
אני לא חושב שצריך להתנפח מהמשחק היום. הוא לא היה נהדר. יונייטד היתה די דהויה, כבשה את השער הראשון עם הרבה מזל והוא פתח את המשחק והקל עליה מאוד. וגם אז, שניים מהשערים הנוספים היו ממתנות עצומות. אז טוב שהיו מהלכי כדורגל התקפי טובים, וטוב שראשפורד כבש, וטוב שזרקזי חזר לכבוש וגם תרם בדברים אחרים, וטוב שאמאד היה מצוין. אבל אני לא לוקח מזה המון הלאה.
זה באמת קריטי מה נעשה ברצף משחקים האלה? מישהו עומד עם יד על הסטופר טופ 4 בשלב הזה? נניח ונוציא 60 אחוז הצלחה, זה יגיד באמת מה יהיה עם הקבוצה שלו בעוד שנה וחצי? מה קלופ וארטטה הוציאו ב9 משחקי ליגה הראשונים שלהם? מישהו עמד עם היד על הדופק אז? אמורים הגיע לפה במצב שאנחנו רחוקים שנות אור ברמה מטופ 4 גם אם הטבלה קצת שיקרה בעקבות לוח משחקים יותר נוח. כשסיטי מקום 5 אנחנו כנראה לא נהיה במצב שנצליח להתחבר למשהו שידבק לטופ 4 העונה. יותר חשוב להמשיך לבנות פה משהו מכל הסגל שיש לו, להמשיך לראות שיפור של שחקנים בהבנה של הסגנון, שימוש נכון בסגל רחב וקידום של שחקני מפתח. את זה אי אפשר לעשות בחודש ראשון וסביר מאוד שזה יבוא לידי ביטוי בתוצאות פחות טובות מול קבוצות הרבה יותר מחוברות שבאמת נלחמות בצמרת. השער הראשון היה עם המון מזל אבל השערים הבאים דווקא כן שערים שמראים על דגשים קריטיים בשיטה שלו. היכולת של הווינג בק להפעיל לחץ גבוה במגרש(ובכלל כל הקבוצה מפעילה לחץ גבוה מאוד בתיאום) זה משהו שמאפיין את הסגנון של אמורים. אני חפרתי על החשיבות של הווינג בק בימין במשחק שלו עוד לפני שהגיע ואנחנו מתחילים לקצור מזה פירות בכל שבוע. גם השימוש בזירקזי מתחת לחלוץ בקבוצה שמחפשת לשחק עם הכדור ולא לרדוף אחרי הכדור מתחילה להוכיח את עצמה. מעל לכל, הבטחון והצבע ללחיים שחוזר לכל חלקה בהתקפה שחטפה רפש בלתי נגמר בכל קצוות הרשת. אנשים זרקו את זירקזי לאיטליה אחרי 2 הופעות הרכב רעות אצל טן האח, גמרו את הויילן, רמסו והשמידו את ראשפורד, את גארנצ׳ו, את ברונו וכמובן את אמאד וכל אלה משחקים כדורגל לא רע ומביאים תוצרת. מעניין מאוד, חשבתי שאי אפשר לכבוש שערים בלי 9 טופ קלאס באפס מאמץ.
חייב להלחם על הטופ 4 ו5 בטבלה כל כך צפופה. אבל זה לא יקרה אם הוא לא יקבל חיזוק בינואר. חברים אי אפשר שלא להלין ולחזור על הדברים האלו. בהנחה והניתוחים של כל הגאונים (לא ציני) בטוויטר שאין שום בעיה עם psr ופיירפליי,ובהנחה לפרסומים פשוטים שאפשר למצוא בגודל שלמעשה איניוס מקום 3 באמצעים אחרי משפחות הפשע הערביות. למה לא לשחרר כסף בינואר ? חוזרים על המחלה של הגלייזרים וזה באמת משהו שהיה מאסט לשנות. אמורים עם תנופה של מנגר חדש יכול להביא אותך למקום מצוין. יש לך גם את ליגת האשפה האירופית. צריך להלחם על מקום בצאמפיונס. אני כמובן אעשה לאמורים את מירב ההנחות במידה ולא יקבל אגורה שחוקה בינואר. 1) הסגל בהחלט השמיני בטיבו בליגה בתצורתו הנוכחית. 2) יש בעיה חמורה מאוד אצל המון שחקנים לשחק בשיטה שלו. מילא זה היה סגל שסבל ממאמן לספורט ורק סגל שמחכה להתפוצץ אבל הסגל עצמו גם לא מספיק טוב לשיטה מודרנית כמו לשל אמורים. אתה תספר לי שזירקזי וראשפורד כבשו צמדים אז האוהדים צריכים לרדת על הברכיים ולהודות להם. על מה שאמור לקרות כל יום ראשון בשבוע. אני אגיד שהם לא מתאימים לשיטה הזו למרות ההופעה הטובה אתמול. בקיצור קיי700 אתה רוצה לראות כדורגל טוב והתקדמות. רק שזה עצימת עיניים חלק נכבד מהסגל הזה צריך להתפייד השמיימה בהקדם. יאללה אני מצפה בכיליון עיניים לרצף שיש בו רק קבוצה אחת חלשה מאיתנו משמעותית (וולבס). שאר הקבוצות או חזקות בהרבה או מאומנות טוב יותר או שני הדברים יחדיו
איזו מחלה של הגלייזרים? לא להוציא כסף על רכש? סעמק, הוצאנו כל כך הרבה כסף על רכש. כמה אפשר לחזור על אגדות מטופשות. אני בעד להוציא כסף בינואר אם אפשר להביא את השחקנים הכי טובים והכי מתאימים לטווח ארוך. אם זה להתפשר על שחקנים מהשוק המוגבל יותר של ינואר שבעוד שנה נרצה להיפטר מהם כי הם טובים יותר ממה שהיה לנו אבל לא טובים מספיק, אז אין טעם.
אני חושב שלאמורים יש התלבטות מקצועית מאד גדולה : ראשפורד,הוילן,דיאלו,גאנצ'ו וגם זירקזי(היה טוב אתמול) וברונו, מרגישים טוב יותר במשחק מעברים/משחק מהיר בו מיצרים יתרון מספרי ומרווחים על המגרש. כל השחקנים הנ"ל מתקשים ויתקשו ( דיאלו וברונו עוד מסוגלים בזכות כשרונם הורסטילי) לשחק מול 10 שחקני יריב במשחק הפוזישין המפורסם שאמורים מאמין בעיקרון. אם אמורים ישכיל לעשות אחד משני דברים: א. לחץ גבוה מידי פעם על מנת לחטוף כדור ומיד לצאת קדימה ב. לחכות נמוך בלי להתבייש ולצאת קדימה בשיא המהירות כאשר הכדור עובר אלינו רק אז יש סיכוי לראות דקות מהנות,אינטנסיביות ודקות תשוקה שכה חסרות לנו. **** כאשר יתאפשר לאמורים להביא 4-5 שחקנים שיתאימו לסגנון אותו הוא רוצה להנחיל, אז אפשר לנסות משהו אחר, בעזרת למשל שני ווינבקים אמיתיים .
לא רואה איזה בסיס יש לאמורים לעבוד איתו במצב הסגל הנוכחי. נכון לכל מאמן שינסה להטמיע כדורגל שיטתי. זה מזמן ככה. הבעיה שממשיכים לבנות סגלים כאילו בכוונה שלא תהיה יכולת לעבוד איתם ברמה גבוהה. זה צריך להפסק. המטרה בינואר גם להפטר ממספר נכים וגם להביא שחקנים שיתחילו להוות בסיס שאמורים יוכל להשען עליו.
יש בעיה אחת שתמנע מאתנו להתפרע בינואר- קאש פלואו. זה גורם לאינאוס לעשות כבר כל מיני מהלכים לא פופלריים כמו גל פיוטרים לא קטן ולאחרונה גם העלו את מחירי הכרטיס הנקוב למשחקי בית למי שיש ממברשיפ(ואתמול הייתה הפגנה גדולה על זה לפני המשחק). גם מול הpsr אנחנו לא יכולים להתפרע בלי שום הכנה מראש, הרי זה נסגר בסוף מאי. מאמין שיש תקציב אולי למעבר של שחקן אחד אם הוא רלוונטי ובמחיר שפוי בינואר. המשחק של אמורים אף פעם לא היה רק פוזשן ושליטה בכדור. היו עונות שהם שיחקו יותר על מעברים מלהחזיק בכדור(למשל באליפות הראשונה). לא מסכים אגב שרוב הסגל שלנו רגיל למעברים. זירקזי למשל זה שחקן שהרבה יותר מורגל למשחק שעובר דרכו בפוזשן והרבה פחות למשחק של לחץ גבוה וכדורגל ישיר. מאונט גם כן. דיאלו יפרח בזה גם כן. גארנצ׳ו והויילן עדיין צעירים ושניהם עדיין כחומר ביד היוצר וקטע כזה...פתאום יש יוצר בקבוצה. הדבר הכי חשוב זה שאי אפשר לדבר יותר על 11 קבועים. אמורים אוהב מאוד לשחק על סגל רחב, קצת כמו פרגוסון. זה יהיה ממש מיותר להתחיל לנחש איזה הרכב יעלה במשחק הבא. היתרון בזה? שקודם כל אתה לא שוחק את השחקנים שלך, אתה כנראה מעמיס עליהם פחות(והשיטה שלו דורשת המון אינטנסיביות מחלק מהשחקנים) ואתה בעיקר שומר על יותר שחקנים בכושר ככה וכשיגיעו ההתקלות אתה תהיה יותר מוכן. מהסיבה הזאת אני חושב שהרבה אנשים פה יופתעו כשיראו שהם ממש לא ירוץ למכור 11 שחקנים ולהחליף אותם ב-11 שחקנים חדשים מיד בחלון קיץ הקרוב.
אמיר ע. אין דבר כזה פחות ממה שיש לך,אין לך באמת ווינגבאקס. אין לך באמת חלוץ. אפשר להביא עוד קשר אחורי,אפשר להביא בלם נוסף. הכל אפשר השאלה אם הבעלים רוצה לשפוך כסף. יש שחקנים הרבה יותר טובים משלך שזרוקים בקבוצות מתחת לרמתם. שחקנים טובים עם סיטואציית חוזה בעייתית. פשוט זה עניין של להוציא את הראש מהתחת ולצערי כל ה dream team הזה של איניוס עובד בצורה חלשה. אלכס צודק במה שהוא אומר. יש פה הרבה כלומניקים שצריך לנסות למכור אפילו בינואר. תשמע - זה לא יקרה ? אז אפשר לבקר ולהגיד שאיניוס לא עובדים טוב. קיי700 יפה מאוד יקירי - מצוין- הוא אוהב רוטציה רחבה. בסופו של יום הקבוצות המצליחות בליגה בשנים האחרונות עובדות עם רוטציה קצרה. כמה פעמים להגיד לך שהשמעאק צריך להתאים את עצמו לפריימר ליג? נגמרה הקייטנה של סנטה קלרה ופמליקאו וכל הקבוצות שמכבי חיפה של אורן ,אלכס,סטארידג ושאר הכוכבים נותנת להן בראש. רוב השחקנים לא מתאימים לשיטה. יש לך תותחי על כמו אמאד שבכל עמדה נראה טוב ובכל מערך. אבל that's about it. One united. כמו שקיי אמר לך הוא יודע לשחק עם מעברים. הבעיה שהשחקנים האלה לא טובים מספיק אפילו מול קבוצות כמו ספרס\ניוקאסל\וילה\צלסי והנה שוב סיימת במקום ה8. #הלאה.