ברכות, השחקן ההולנדי שטן האח הביא הוא שחקן חודש נובמבר במועדון. בהזדמנות זאת אפשר כבר להודות לבאיירן מינכן על שהם אוהדי ישראל גדולים. 13 מליון פאונד. אז לפי מה שאומרים שואו הספיק להפצע ויזכה להעדר ממשחק 284 מאז שהגיע לקבוצה. ינואר זו כבר הזדמנות טובה להתחיל לחפש לו יעדים לקיפול לפני שיפרוש בעוד שנתיים.
וזה שהוא שחקן נובמבר זה אומר שהוא לא רכש שהגיע רק כי טן פח מכיר אותו? אנחנו צריכים לסגוד לו עכשיו? מתי תעשה רישיון סוכן שחקנים ? כל פח של אשפה אתה הופך לאיזה וורלד ביטר. המצב של המועדון הזה עגום מאוד אם זה שחקן החודש שלו. כולה ערבי מכוער( שנראה כמו 99% מהערבים) גם אין סיכוי פה למרצנדייז - איפה האידיוט הבלאנק הזה? זה שיווק? בוצ'ה וחרפה. איזה ילדה בסינגפור תקנה חולצה של הפרצוף גלגוליה שלו? וגם שחקן פציע ונוטה לשלשל בהגנה. יפה שנתן חודשיים טובים שיתן שנתיים ברמה הזו נתחיל להשפריץ. בינתיים לא רוצים להצטרף לcumfiesta אדוני בינתיים לפחות אדוני יאלץ לשפוך זרע לבטלה לבדו. מה שעצוב שהשחקן בייפאר עדיף על דה ליכט האפס ומרטינז האפס במערך הזה. בקרוב יורו יחזור ונקווה שאחד מהם יפצע קשה וכך מגוויר ויורו יתפסו את מקומם במערך. לא מסוגל לראות את האפסים האלו. מזראווי עוד נסבל אבל ברור שהייתי מביא בלם בקיץ בסכום עתק. שחקן בינוני - לא יעזור פה כלום. למי שעוד קורא את ההודעה שלך והוא חסר מושג יחשוב שבאיירן מכרו אותו בגלל התמיכה בבלסטין. למרות שהוא נמכר כי.... הוא פשוט לא לרמות האלו וגם בן 27 ,לא ילד בן 29 לא 22 ואפילו לא 24. 13 מיליון פאונד גניבה עאלק... אז כמה הוא שווה ? 60 מיליון פאונד קייל ווקר 2017? 80 מיליון פאונד תיאו הרננדז 2025? #דמגוגשלאנח.
https://x.com/lauriewhitwell/status/1864047904568021278 שיעשה לכולם טובה ויפרוש. קודם כל שיעשה את הטובה הזו לגופו. פיל ג'ונס 2.
כנראה יחייב אותנו את אחד מהשניים: 1. הופעת הרכב ללני יורו למרות שעם הכושר משחק שלו הוא יכול כנראה לעלות מהספסל. 2. מגוויר בלם שגם הוא חזר מפציעה לאחרונה. הבשורה היותר טובה זה שיש אפשרות לראות את גודוויל בקרוב עם הבוגרת כי שוב יש מכת פציעות בהגנה.
מבדיקה קלה ראיתי שמרטינז ומאיינו לא ישחקו עקב 5 צהובים. אתם יודעים שיש ארסנל בחוץ.... למה לעשות צהוב זול? איזה בני זונות. ואחר כך קיי יספר לנו שיש פה בעצם סגל ברמה של ריאל מדריד רק שפה המאמן מפריע ולא אמבפה. נכון קיי? איזה סגל עלוב ובלתי ניתן לאימון. מרטינז הזה בכלל מרתיח. אמן יקבל ACL בשתי הרגליים הגמד גינה הזה. שלא הייתה ולא תהיה ממנו תועלת. יאפ סתאם של היצורים בטוויטר,של הגולדברידגים +הדורפנים וההרמנים. חתיכת סמרקץ'.
אחרי כל הכסף שעשה לא ברורה ההתעקשות שלו להישאר בליגה הכי פיזית. שיעבור לליגה פחות קשה, ישחק כמה עונות ויפרוש בכבוד.
מאוד אוהב שהוא לא מתפתה עם קאסמירו בקישור. הויילן מתאים למשחק הזה הרבה יותר מראשפורד בחוד. בהגנה עם האגפים הלך על הגנה. אני לא הייתי מוותר על אמאד בכושר שלו אבל אנחנו באים להתגונן שם, זה ברור. הם חזרו לשחק כדורגל עם אודוגרד ואם תשאיר שם שטחים הם יאכלו אותך כמו שאכלו את ספורטינג.
מאונט לא יתן לאמורים שום דבר שדיאלו יכול לא לתת, לא התקפית בהחזקת כדור ויכולת מסירה חד פעמית להוילן, וגם הגנתית מאונט לא יעשה יותר. בחייאת, דיאלו השחקן בכושר הכי טוב שלנו- תמצא לו מקום
מסכים על דיאלו, גם אני הייתי משחק איתו שם. זה הבן אדם יש לו את השיקולים שלו. הוא לקח זמן עד שהוציא את התעודת מאמן(תקופה לא קצרה אפילו לא היה רשום כמאמן הרשמי בבראגה), עשה המון קורסים עם פיזיולוגיה בספורט והוא אנטי תזה ההפוכה ללהעמיס עומס על השחקנים המרכזיים שלך. הוא רוצה שאמאד ישחק ווינג בק אצלו והוא ציין שיש לו עוד דברים שהוא יצטרך לחזק בהיבטים הפיזיים, בכל זאת לקבל את מרטינלי זה לא מאצ׳ אם קל לווינגר. הוא יצטרך בסוף למצוא את העמק השווה בין רוטציה- לעומס כי בליגה האנגלית אתה לא יכול להחליף יותר מחצי הרכב בכל משחק ולשמור בהכרח על אותה רמה. אבל יש לזה גם יתרונות ברורים. יהיה מעניין לראות איך יגיב תוך כדי המשחק. בינתיים הוא לא ישן על האף, כשצריך את החילופים הנכונים הוא שולף אותם בזמן.
הבדל של שמיים וארץ בין טן האח לאמורים, כמובן לטובת השני למרות שקשה לי מאד לראות שני ווינבקים שהם מגינים אבל היום אפשר לתת את ההנחה הזו. אני מאד מקווה שברב המשחקים ישחקו שחקנים יותר התקפיים בתפקידים האלו, כי זה קריטי למשחק ההתקפי בשיטה הזו. בשורה התחתונה : קבוצה עם דרך, אבל אני עדיין טוען שיש יותר מידי שחקנים בינוניים בהרכב ובסגל.
מחצית טובה. אנחנו לא משתמשים באגפים אבל מכתיבים פה את הקצב הנמוך ומנטרלים בינתיים את האגפים שלהם. גם ארסנל לא הגיעה פה למשהו רציני. בחצי השני אפשר לנצל את מה שיש על הספסל כדי לעקוץ מול זינצ׳נקו.
Roy Keane gives damning verdict on Man Utd star - "His general play is shocking" באמת שמדובר בשחקן מזעזע,אין אפילו מילה טובה להגיד עליו בעשור שהוא פה. ההגדרה המילונית ל"בינוניות". אבל בסדר... אולי עדיף יתנו לו העלאה מה350 אלף בשבוע ללא בונוסים. כוס אמא של ואן חאל הבן זונה הזה שהעלה אותו בהרכב. מאז אני רק סובל מלראות את הפרצוף המכוער של הפוליטיקאי בשקל 90 הזה. בכה על גזענות אחרי גמר היורו.... חתיכת כו... חסר תועלת -בני המשפחה שלו והוא צריכים להגיד תודה שהכניסו אותם מגמייקה. חתיכת שמעאק. #מועדוןהכיגרועבאירופה. #לאלומדיםכלום. בקיץ היו צריכים לשדך אותו לליגה הסעודית. בעזרת ישו הוא בקרוב עושה את העוואנטות שלו שם. הלאה
אהבתי שאמורים יודע להודות ש "יונייטד מועדון גדול אבל קבוצה "בינונית".." .............בניגוד לאוהדים שחושבים שכל מה שצריך זה מאמן שיסדר את השורות ואוליייייי יחליף את דאלוט ואוונס, כל השאר מעולה מבחינתם. הלוואי שיהיה לו אומץ בשנה הקרובה לשחרר לא מעט שחקני הרכב , ולפחות לנסות להביא שחקנים טובים יותר, לפחות לנסות.