מנצ'סטר יונייטד 2022/23- עידן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י prica9, ‏11/6/22.

1. k_700 Member

איפה הוא אמר את זה?

הוא התכוון שאתה מגיע לקבוצה שהייתה מקום 13 אז ברור שאתה לא תאבק על אליפות השנה.
    כרגע זה ההכנה שלו, הוא בודק דברים שמאמן מנסה ביולי.

2. די קאניו אגדה Member

אשוורת צריך לתפוס מהר את ההגה.
    אחרי שהפקק הבן 39 הזה שיבח את מאונט בראיון (שחקן שמסריח כבר שנתיים וחצי).
    יש בעיה עם איך שהוא רואה את הסגל.

אתה לא מסכים גבר?

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שחשוב זה מה שעושים, לא מה שאומרים. ברור שאמורים ישבח את השחקנים שלו וינסה לתת להם את הביטחון. זה לא שהוא יכול לעשות שינויים בסגל כרגע, וגם בינואר הם יהיו מוגבלים מאוד, אם בכלל. אלה השחקנים שאיתם הוא ירוץ לפחות עד סוף העונה, אז מה חושבים שהוא יעשה?

4. די קאניו אגדה Member

אמיר ע -
    יקירי על שחקן כמו מאונט ,בהנחה ואתה מנגר חדש שרק לתפקיד.
    המינימום להגיד זה שהשחקן לא בתוכניות,עקב כך שהוא שנתיים וחצי מסריח את הדשא.
    עקב כך שהוא מרוויח 300 אלף פאונד בשבוע (זה קצת פחות מהסלאח,ויניסיוס,דה בריינה של היבשת כן?).
    המקסימום זה אפילו לנפות את השחקן מהסגל.

לא שאנחנו חלילה פה ב"תחרות" כי שנינו וכל אחד רוצה את הצלחת הקבוצה.
    אבל לדעתי אמרות כאלו יובילו אותו לכשלון.
    אתה פשוט לא משבח שחקן כזה מגה-כושל ומפרגן לן שלפני 4-5 שנים (!) הוא שיחק טוב במערך הזה.
    (אמורים התחפש לקיי700 שעד היום מזכיר לנו שבשנת 2020 מאונט סיים עם דאבל -דאבל).
    בוא אמיר - יש גבול.
    זה פשוט לא רציני,נקודה.

5. one united Member

כשהוא אומר שאנחנו לא"massive team" ברור שאפשר לפרש זאת בשתי צורות:
    א יש לי שחקנים טובים אבל רק התחלנו ב"תהליך" ( אנחנו כבר 10 שנים מתחילים בתהליכים) ולכן עם הזמן נשחק טוב יותר.
    ב. אין לי מספיק שחקנים טובים( כמובןןןןן שהוא לא יגיד זאת החוצה) ואני מקווה שתוך 2 חלונות נצליח להחליף מספר שחקנים משמעותיים.
    אני מקווה שהוא חושב ב, בעיקר שאני כן מחזיק ממנו, אין לי ספק שהוא לא יתכחש ליכולת הנמוכה של יותר מידי שחקנים.

נערך לאחרונה ב: ‏7/12/24
  6. k_700 Member

כמובן שלא ראית את המסיבת עיתונאים הזאת אחרי המשחק מול ארסנל אלא קראת כותרת.
    הוא מיד אחרי המשפט הזה אומר שאנחנו חייבים לעשות יותר כקבוצה, בעיקר בשליש האחרון.
    ככה שאין ספק בכלל שהוא מדבר על המצב שלנו כקבוצה. מה לעשות? הוא קיבל קבוצה במקום ה-13, מה אתה מצפה שימכור לך חלומות שתוך פחות מחודש עבודה הוא הולך לתת בראש לארסנל באמירויות בלוח משחקים של כל שלושה ימים משחק? אומר לך את האמת ועוד לפני המשחק הוא אמר שיהיו השנה גם תקופות של תוצאות רעות. מה אתה רוצה שהוא יחרטט אותך ויגיד לך שאין דבר כזה תהליך, אני הגעתי לפה ומיד נאבק על אליפות כי טן האח בזבז 450 מליון פאונד?

ברור לגמרי שהוא יחליף שחקנים בסגל לכשזה יתאפשר. אף אחד לא אמר אף פעם שהוא מחזיק מכל הסגל או שצריך להחליף רק את דאלוט ואוונס. בוא, אם החלטת לעקוץ לפחות תהיה קצת יותר ארסי ופחות ילדותי.

אגב, יש גם אפשרות של שחקנים שיעברו מפה בעתיד כי הם פשוט לא מתאימים לסגנון הזה.
    קח דוגמה לאחד, גארנצ׳ו, שבינתיים לא מוצא את הידיים והרגליים ואין עם זה שום בעיה וכן קיים החשש שאין לו תפקיד מספיק מוגדר במערך הזה.
    וקח דוגמא לאחד שכבר היה בחוץ ויש סיכוי שישאר לפחות עוד עונה- מגווייר.
    אם לא היינו משחקים עם שלושה בלמים להערכתי כבר היה נחתך אבל שילוב של בלם שיעזוב(אוואנס) ואולי עוד אחד(לינדלוף) והסעיף שיש לו בחוזה יכול להשאיר אותו פה כבלם מהספסל.

נערך לאחרונה ב: ‏7/12/24
  7. one united Member

1) אמרתי שאני מקווה/חושב שבתוך תוכו הווא חושב שהקבוצה לא מספיק איכותית, בטח שהוא לא יגיד את זה החוצה.
    2) אוונס ודאלוט זו לא עקיצה ולא כלום אלו פשוט חלק מרשימה שכוללת גם מין הסתם את אריקסן, קאזמירו, לינדלוף שאתה "מסכים" שהם צריכים ללכת, אבל הרשימה הזו היא בריחה מאחריות, אף אחד מהנ"ל לא אשם ביכולת הירודה של הקבוצה , הם כולם מחליפים ,שכן, לעיתים משחקים המון-יותר מידי אבל זה רק כי אין ברירה, תעשה לבד את ה 11 הראשונים שכולם בריאים, שם הויכוח שלנו, שם אתה מפרגן לכולם ואני חושב שחלק לא מבוטל מהם לא מתאים......לא עקיקה ולא נעליים.
    3) אני מחזיק מאמורים , מאמין בו ממש, רק מקווה שיוכל להנחיל את מה שהוא רוצה עם שחקנים אחרים על המגרש.
    4) שיהיה בהצלחה היום

8. k_700 Member

מה-11 הראשונים שלך אני אבין אם נמכור את דאלוט, גארנצ׳ו, ראשפורד ואפילו מרטינז אם מצב ההתאוששות שלו מפציעות לא ישתפר.

על מה אנחנו חלוקים פה שאתה מוכר את כולם, כולל ברונו?
    קאסמירו ואריקסן לא היו מחליפים ולא בטיח אצל טן האח, שיחקו כשחקני הרכב כי הוא האמין בהם. לא פציעות ולא נעליים.
    ולכן גם הם כבר ממזמן היו צריכים להדחף מפה.

כמובן שבסגל הרחב יש לפחות עוד 5-6 שחקנים שאני מאמין שבעתיד הקרוב ינוקו מפה.

9. avdz7 Member

ההרכב שעולה היום זה ההרכב שאני רב הזמן רוצה לראות…
    עם זאת זה די צועק שחסרה לנו איכות בצד שמאל של ההתקפה. אצל גרנצ׳ו עדיין יש המון דברים שהם בוסריים (כן הוא צעיר והכל אבל הייתי רוצה לראות אותו מתקדם מדי שנה בכמה אלמנטים), ודאלו… שחקן מאוד חביב שמשקיע המון אבל כנראה שזה לא זה.

10. k_700 Member

לא מסוגל לראות את דאלוט על הקו. מוותרים שם על צד אחד.
    בהרכב הכי חזק שלנו מאזראווי צריך לשחק, תחליטו מי מבין דה ליכט או מרטינז יכול לצאת. מאמין שרוצים לתת לו מנוחה פה.

11. one united Member

אני הייתי עושה 2 חילופים:
    1)מאזראווי במקום דאלוט בשמאל
    2) זירקזי במקום גארנצ'ו
    *** גארנצ'ו הולך לאבוד מאחורי החלוץ, אם לשחק איתו זה רק בצד כווינבק , אבל אמורים כנראה לא רוצה.

12. one united Member

1) לא מוכר את ברונו
    2) משאיר את אוננה,יורו,מרטינז,קובי,דיאלו וגם גארנצ'ו.
    3) אני חושב שצריך להתאמץ למצוא שחקנים יותר טובים מכל האחרים

13. Sir Alex Las' Killa

14. alexshw Member

https://x.com/David_Ornstein/status/1865682736540774404

כאמור אינאוס נכנסו לעסק הזה של יונייטד מאוד עקום והורידו את העונה באסלה. רטקליף אולי מדבר יפה בתקשורת, אבל אין לו מושג מה הוא עושה.
    למעשה אינאוס רדפה אחרי אשוורת' יותר זמן מאשר הוא עבד אצלה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/12/24
  15. Lebron Member

זה ממש מרגיש שאי אפשר להצליח עם המועדון הזה פוסט פרגי.
    על הנייר יש לה את כל התנאים להיות קבוצת על. היסטוריה מפוארת, מותג על, המון כסף ובייס האוהדים הגדול בעולם.
    אני חושב שזה נובע משתי סיבות עיקריות.
    אחת, ובזה התרסיס צודק, זה השיח הלא פרופרציונלי סביב המועדון. זה די מדהים שמועדון שכבר מעל עשור לא הישגי זוכה לשיח ער יותר מכל מועדון אחר. פרגוסון יצר רף כל כך גבוה שכל מי שבא אחריו התרסק מול הציפיות ונכשל לבנות קבוצה שמתחרה על תארים.
    השנייה, אי אפשר להתעלם מהעובדה שהשנים המוצלחות ביותר בתולדות המועדון היו תחת שני מאמנים בלבד שהיו התפקיד 51 שנים במצטבר, ועם שניהם היו מאוד סבלנים כי המועדון עדיין לא הגיע למעמד שיש לו היום.
    ביונייטד של המאה ה-21, אין סבלנות. אז היה הרבה יותר שקט תעשייתי, היום, המותג גדל למימדים כאלה שאין דבר כזה יותר שקט תעשייתי.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 13)

1. די קאניו אגדה