מגוויר איך שהוא מצליח נגד שחקנים זריזים+לא לאחר בתגובות+לזכות בכדורים גבוהה. צריך לבדוק אם הוא על סמים כי כבר שנה וחצי הוא עושה דברים שלא עשה כל הקריירה. האדון גם התחיל למסור ולהניע כדור טוב. למרות גילו פיזית הוא בכושר טוב -נקווה שיציעו לו חוזה חדש ומופחת. אני אתבאס אם יעזוב בדיוק כמו מקטומיני. שחקן סגל אמין מגוויר. איך אמר ריו פרדיננד ? בכל קבוצה צריך "גם לא כוכבים".
הכל תלוי בכסף הפנוי וב-PSR. בלם לא אמור להיות במקומות הראשונים ברשימת הרכש שלנו לקיץ הקרוב, אז קשה לי להאמין שנראה תוספת משמעותית למרכז ההגנה. אולי מישהו במחיר נמוך או בהעברה חופשית אם יש משהו רלוונטי.
בלם זה רכש מיותר. מגוויר,מזראווי,דה ליכט,מרטינז,יורו,אוונס,לינדלוף. נניח לינדלוף עובר לספסל של פנרבחצה,ואוואנס יפרוש אפשר לקדם ילד מהאקדמיה. גם אם לא יפרוש זה בסדר כי בעיניי אוונס טוב. **ברור שאת דה ליכט ומרטינז אני מטיס - אבל מאחר וההנהלה לא תעשה זאת אין טעם להחתים עוד בלם שיבוא על חשבון רכש אחר. רוצה לומר - אם מוכרים בלם אפשר לרכוש בלם- אם לא אז ממש אבל ממש לא. צריכים חלוץ,צריכים ווינגבאקים,קשר אחורי,שחקן מאוחרי החלוץ. אני בספק אם כל זה יגיע. גם שוער כמובן צריך למה אוננה ימשיך להיות אפס ואידיוט. בקיצור צריך 7-6 שחקנים לפני שרוכשים בלם.
יש יותר מדי אופציות גם לשחקנים שמשחקים מאחורי החלוץ. אל תשכחו שאם מגיעים ווינגבקים אז אמאד למשל ישחק רק שם. גם באקדמיה זו העמדה הכי צפופה שיש לנו פר מטר מרובע ואני לא אהמר נגד שחקן אחד לפחות שמהעונה הבאה יתחיל לקבל צ׳אנסים בבוגרת. צריך חלוץ נוסף. זירקזי אם ראשפורד נמכר(סביר להניח) יהיה עוד שחקן ברוטציה של ה10.
לגבי הפאולים אני מסכים איתך, רב הצהובים שלו מיותרים, במשחקים האחרונים זה נראה שהוא קצת שיפר את זה. בוא נשפוט בטווח הארוך... לא מצפה מהקשר 6 שלי לקילר פס או שיהיה יצירתי במיוחד בשליש האחרון, אם לידו באמצע יש את קובי מאיינו וקצת מעליו שחקנים כמו ברונו ואמאד, אז וואלה אני יכול לחיות עם העניין הזה בשלום. מספיק שתהיה לו טכניקה בסיסית כמו שרשמתי וזה אחלה, לא חושב שאתה צריך יותר מזה מהקשר 6 שלך במערך כזה. לבנות עליו שנים קדימה?? זה כבר עניין של אמורים והצוות המקצועי, אבל לדעתי אתה סתם פוסל אותו על הסף. מסכים שקאסמירו חייב לעוף, אבל לפני שאני מביא מחליף לאוגרטה אני מחליף הרבה שחקנים אחרים.
הוא מן הסתם יעשה עבירות כי הוא השחקן הכמעט יחיד בסגל שצריך להגן על כמות שטח כל כך גדולה במערך הזה והוא גם פרונט פוטד דיפנדר. זה חלק מהעסק, אתה לא מקבל את אחד מ-3/4 המתקלים הכי איכותיים באירופה בלי גם כמות עבירות גדולה. חלק מהדיל. בהתקפה הוא לגמרי הפתעה גדולה. הדביקו לו פה שם של נגר אחרי הופעה ורבע מהספסל בכלום כדורגל של טן האח והשחקן בסך הכל היה צריך לצבור קצת בטחון כדי להראות מה הוא מסוגל לעשות בצד השני של המגרש(כבר לא מעט משחקים ברצף). אחלה של רכש בינתיים, גם בהפסדים היה מהשחקנים הכי בולטים אצלינו. בנושא אחר, קלאסיקה שכייף להזכר בה. אוהדינו המטומטמים, הגירסה הגלובלית. https://x.com/holyface21/status/1868943328395640893?s=46
K700. אתה יודע לקרוא או שעוד פעם חגגת באמצע שבוע ואתה מטושטש? יקירי- אין קשר לסגנון משחק של השחקן,הוא עושה עבירות מטומטמות שאפשר להימנע מהן ולא משנה איזה סוג שחקן אתה. תרנגולת חתוכת ראש שרצה ומתקלת או שחקן אלגנטי שזוכה בכדורים בצורה חכמה. השחקן טיפש. בהתקפה הוא קצת יותר טוב ממה שחשבתי אבל זה לא מספיק. מה זה יותר טוב מתוך 3 מסירות ארוכות אחת יוצאת לו טוב (שזה בסדר אם אתה מקום 8-10 כרגע אתה נקום 13) באיזה הפסדים הוא בלט בדיוק ? אולי תאיר את עיניי חסרות האובייקטיביות. Avdz7 לא יספיק קשר אחורי בינוני התקפית אלא אם כן אתה רוצה לסיים במקום שמוביל לצאמפיונס. המערך הזה בסדר לפורטוגל. באנגליה הקשר האחורי הבכיר צריך להוות איום על השער. אלא אם כן קאייסדו שהוא עילוי הגנתי. אוגרטה לא עילוי. אפילו קיי 700 כתב הדברים הנ"ל "אוגרטה אוברייטד עבור צלסי ב60 מיליון יורו". שהוא צודק הוא צודק בגדול,זה מה שלמדתי על קיי אחרי כמה שנים פה. תאכלס ? אוברייטד ב60 מיליון יורו בגלל זה פסז בעטו אותו.
@די קאניו אגדה אוגרטה למשל היה מהטובים יותר אצלינו מול ארסנל והיה לדעתי במשחק ממש טוב מול פורסט. מול ארסנל אני זוכר שלא מעט אוהדים שלהם ברשת ציינו את זה והתלהבו ממנו. היה לו אולי משחק אחד באמת חלש העונה(צ׳לסי), אחרי הפיטורים של טן האח. לא הבנתי את הקטע הזה של העבירות. זה אמפירי שהוא ממש עושה עבירות מטומטמות שתותחי על מהסוג של אוננה מוילה לא עושים? יש לך נתונים רלוונטיים להציג לי?
ראשפורד אמר שהוא מוכן לאתגר חדש, כלומר לעזוב את יונייטד. אלא אם יש בעיות בגישה שלו, לדעתי זאת טעות שלכם לתת לו לעזוב. אני עדיין חושב שתחת מאמן רציני הוא יכול להיות שחקן טוב מאוד, בטח אחד הטובים בסגל הנוכחי שלכם.
ממש לא נכון. הוא יושב על המשכורת הגבוהה ביותר בסגל(אפילו בפער) והתפקיד היחיד שהוא מתאים בסגנון זה כחלוץ 9, תפקיד שהוא אף פעם לא אהב לשחק לאורך זמן ואף פעם לא מקסם את היכולת שלו בו(פה ושם בעונה הראשונה אצל טן האח סגר לו פינה שם). גם בסגל הנוכחי הוא לא שווה יותר מתקן של חלוץ מטרה מחליף. מעבר לזה בשפת גוף הוא מרגיש כבר כמו שחקן שמיצה את המקום הזה. ההדלפות בחודש האחרון לגביו לא הגיעו משום מקום. הוא נראה כמו מישהו שכבר מחפש את הטיקט החוצה. הפעולה הזאת של אמורים איתו ועם גארנצו היא אחלה דרך להעביר מסר חשוב לסגל. מי שלא יקרע את התחת שלו פה לא ישחק ואין פרות קדושות. בקשר לגארנצו המסר הזה מגיע עם אפשרות להלחם על המקום שלו אם יגיב כמו שצריך. אצל ראשפורד זה כבר בעיטת פרידה. הוא גם בן 27. ערך יותר גבוה ממה שנקבל עליו היום לא נקבל. אם מוכרים אותו ב50 ומסירים את החוזה שלו מהפיירול אפשר להביא גם שחקן שיעלה ב30 מליון יותר ועדיין לחסוך כסף.
השחקן מרוויח 350 אלף בשבוע. זה כמעט כמו סלאח,השחקן אפילו לא יותר טוב מגאקפו שמרוויח 120 אלף בשבוע. מדובר בשחקן לא יציב בעליל- יעבור קבוצה וידפוק 30-40 גולים עונה אחרי יסריח ככה זה תמיד אצלו. מדובר בשחקן טיפש ומוגבל שאין לו הרבה חוץ ממהירות. **&ףגראנצו שנראה בינוני בעצמו עונה שעברה ספסל אותו ובצדק לטעמי אם המנגר היה ממשיך עם מערך של 4 לראשפורד לא היה מקום בהרכב בכל מקרה. עכשיו בכלל ראשפורד לא יכול לתרום כלום במערך החדש. אם הוא היה אצלכם כל משחק היית מקלל אותו. ובצדק למען האמת. גישה מסריחה וקליניות של נונייז.
מוכרים? הוא לא מסיים חוזה? חשבתי שהוא מסיים חוזה. לא לקחתי בחשבון את החוזה הכבד שלו. צודקים, אולי עדיף לחתוך את הגווארדייה הכושלת.
בקיץ ישארו לו 3 שנים על 350 א' פאונד לשבוע ואתם רוצים למכור אותו ב-50 מ'. תוהה מי המטורף שישכיב עליו כסף כזה ולמה זה תמיד חייב להיות בוהלי.