מנצ'סטר יונייטד 2022/23- עידן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י prica9, ‏11/6/22.

1. SoD Member

נראה לי שבבירור לא הולך בכלל יש מקום לפרגמטיזם מסויים

2. alexshw Member

אגב ראיתי היום שמתוך ההסכם של אינאוס, הגלייזרים יכולים להיענות להצעות רכישה של החלק שלהם החל מאוג' 2025. ל - INEOS זכות להשוות את ההצעה. מעניין יהיה לראות אם הגלייזרים ינסו למכור את חלקם ל - INEOS או גורם אחר.
    ההנחה שלהם הייתה שערך המועדון יעלה בעתיד ולכן הם סירבו להצעה קטארית. כאמור לדעתי זו הייתה טעות.

3. alexshw Member

4. די קאניו אגדה Member

אמורים כבר מתחיל לקבל ביקורת בדיון.
    אפילו מקיי.
    יש טעוית נקודתיות (זירקזי-הוילנד,ההתעקשות על דאלוט ועוד).
    חברים באמת שגם אם אפשר לעשות יותר במערך של 4231.
    אי אפשר להמשיך עם הפארסה המאמן צריך לקבל ריבילד מלא לסגל שיתאים לשיטה שלו.

אין מאמן בליגה ש90+ דקות צורח ומסדר את השחקנים ומתרוצץ על הקו... הזייה. מי לימד את הבני שרמוטות שלנו בסגל יסודות כדורגל?
    עצוב.
    אין לא יעזור כלום - מדובר בסגל בלתי ניתן לאימון.
    אלכס צדק ב1000000% אחוז עם הביקורות שלו.

5. one united Member

אני בכלל לא מבין על מה הויכוח המקצועי כאן! אמרו פה אנשים שיש כאן אחלה סגל, 4-5 באיכותו וצריך רק מאמן מוצלח בכדי להצליח איתו, אז הנה הבאנו אחד כזה לא?............לא הוא ,לא פפ, ולא קלופ לא יכולים לעשות יותר עם סגל שלם שיש בו רק 2 שחקנים טובים (ברונו ואמאד) ושני פרוספקטים מוכשרים ( יורו וקובי.....ואולי גארנצ'ו אם לא איבדנו אותו), זה הכל!
    אוננה,דאלוט,אנטוני,מאונט, מגוויר,מאזראווי,זירקזי, דה ליכט,אריקסן,ואפילו אוגרטה והוילן (צריך טובים מהם להרכב הראשון, הם מחליפים בכירים) הם פשוט לא מספיק טובים ,והמיקום שלנו בטבלה משקף לחלוטין את הרמה של השחקנים הללו.
    אני בעד לחלוטין לתת לאמורים 2 חלונות לפחות לעשות שינויים בסגל הבכיר, ואז אשפוט אותו, כרגע הייתי שמח שלא יתעקש על המערך ועוד יותר על אסטרטגיית המשחק.אני ממש לא רוצה להפסיד את גארנצ'ו והייתי משחק איתו במקום דאלוט בשמאל גם אם אנחנו לא רוצים אותו רץ על כל הקו אלא בעיקר משחק בחלק הקידמי, אבל לפחות ככה הוא ילמד ויתרגל משחק הקרבה לטובת הקבוצה.

6. k_700 Member

חלק גדול מהסגל הזה עשה טופ 4 לפני שנתיים.
    אז כנראה שהסגל הזה מסוגל לעשות טופ 4 אלא אם אתה מאמין שפאונד פר פאונד הסגל בפורסט טוב יותר שזה כמובן קשקוש.

אנחנו טוחנים מים בכל שבוע.

1. יש המון שומן עודף בסגל. אף אחד אף פעם לא התווכח עם זה.
    2. יש גם שחקנים שלא מתאימים לסגנון של אמורים וזה בסדר גמור. גם אם היה מגיע סלוט או צ׳אבי אלונסו היו פה שחקנים שלא מתאימים לסגנון שלהם.
    3. אין קסמים בתוך חודש אחד ונדמה לי שגם זה נכתב ונאמר כבר מאתיים פעמים.
    אמורים הגיע לתקופה שהבטחון ורמת האימון היו בשפל ולכל זה נכנס בלוח משחקים צפוף וקשה כשהוא פוגש פחות או יותר בחודשיים את כל הצמרת באנגליה ביחד עם עוד 2 משחקים בשבוע.
    4. אנשים שנמצאים בטנטרום על המערך שוכחים כנראה איך נראינו עם דאלוט או שחקנים אחרים במערך של 4 שחקני הגנה.
    ניסינו, גם זה לא התרומם.
    אנטוני לא יהיה פתאום ווינגר טוב אם תתן לו לשחק ווינגר ודאלוט לא יהיה מגן נורמלי גם אם תשחק איתו מגן ימני. הוא מגן עלוב ותמיד היה עלוב.
    הוא יסדר שערים כמגן ברגל החזקה ולא יתן כלום להתקפה גם משם.

ברור שאני אבקר את אמורים על דברים שצריך לבקר אותו.
    הוא אומנם לא נמצא עכשיו בלחץ של תוצאות אבל הוא כן צריך להסיק מסקנות ברורות.
    לא מצפה ממנו לשנות מערך ולא רוצה שישנה מערך אני כן חושב שלאורך זמן אנחנו יכולים להצליח בענק עם הסגנון הזה.

ארטטה וקלופ האמינו בסגנון שלהם מההתחלה, גם כשזה חרק וזה השתלם להם.
    ברור שבדרך צריך להחליף שחקנים בשחקנים טובים יותר באיזורים מסוימים.

את אמאד הייתי מחזיר לאגף וגם באגף השני שם את גארנצ׳ו.
    המהירות שלו עם היכולת לאכול את המגן משחק שלם יכול להוציא דברים ולייצר שטח גם להויילן(מה הוא כבר אמור לעשות כשברונו משחק עם הגב לשער(עד שמורחק בטפשות) ודאלוט זה שאמור לארגן לו כדורי רוחב כשהוא לא מצליח להוציא כדור נורמלי משחק שלם.

יש קומפ של דאלוט מאתמול, הדביל הזה משחק כל כך גבוה במגרש, מוסר מסירות עקומות של 5 מטר(בין היתר המסירה שהעיפה את ברונו בצהוב שני) ובכל פעם שמייצרים יתרון מספרי והוא חופשי באגף הוא ימסור אחורה או יאבד.
    פוזה של קאנסלו, מוח של פרד. זה השחקן הזה וככה זה תמיד היה.

אין לי ספק שאמורים מחכה כבר שיביאו לו שני ווינגבקים עד דגש לשמאל. הוא לא באמת עיוור כמו שאנשים מדמיינים. זו ביי פאר העמדה שאנחנו הכי מקושרים אליה מהשניה שנחת פה.

אני אניח על סמך הכרות עם פועלו שהוא הולך לטפל בכל הקישור. יבואו שני קשרים, אחד מחליף לאוגרטה(שהוא מצוין, לא פחות מזה, גם אתמול היחיד שעשה עבודה אבל הוא 6 הוא לא יציל לך את משחק ההתקפה) ועוד אחד ליד ביחד עם שני ווינגבקים. אלה יהיו הרכישות הראשונות והעיקריות לדעתי, חלוץ יוכל להגיע קודם רק אם יהיה פה אופציה משתלמת(נניח טרייד על ראשפורד או השאלה עם אופציה*).
    הוא אף פעם לא התפשר על הרביעיה שלו בקישור, גם כשמכרו לו שחקנים הוא מיד דרש שיביאו לו שחקנים שיתאימו לצרכים שלו.

אני חושב שיהיה רליף בתוצאות גם שהלוח משחקים יתאזן קצת עם פחות משחקים, יותר זמני אימון ואולי איזה מהלך אחד בינואר שיזניק קצת אנרגיה.
    אני אמביוולנטי לגמרי לתוצאות בעונה הזאת עוד לפני שנחת פה. הוא קיבל עונה גמורה. אתה לא מתרומם בנובמבר ממקום 13 למקום 4 גם אם הסגל שלך על הנייר יכול וצריך להתחרות על זה. יבואו יגידו שהיה פה איזה פער 6 באיזשהו שלב אבל כן פער 6 לחצי ליגה בערך.

לפי הוקינס מrmc הצענו על נונו מנדש שמסיים חוזה בפאריז ב2026 וכרגע מסרב לחתום אצליהם.
    הוא אומר שהשחקן רוצה לחזור אל אמורים.
    מקצועית הוא הdream recrutiment לעמדה הזאת. קצת מסובך עם פציעות בשנתיים האחרונות אבל שחקן חשוב אצליהם והיה השחקן הכי טוב בפורטוגל כששיחק אצל אמורים(שהעלה אותו לבוגרים ממש לפני הקורונה).
    המחיר שלו זה כנראה מה שגורם לי להטיל ספק שזה יקרה אבל מי יודע, הפתיעו אותנו כבר עם יורו לפני.

נערך לאחרונה ב: ‏27/12/24 ב- 21:21
  7. די קאניו אגדה Member

מקור אמין.
    למנדש הזה אין מה לחפש בצרפת.
    ליגה פח אשפה +אין סיכוי לפסז לקחת צאמפיונס.
    אני לא יודע מה התלהבתי ממנו שראיתי אותו אבל ברור שזה שחקן שעדיף על דאלוט\שפצור של ווינגר סטייל גראנצו.
    השחקן ווינגבאק לכל דבר.
    יכול להיות במערך של 5 עדיף לו ממערך של 4.

פדרו פורו\פרימפונג ומנדש בצד השני במערך של 3 בלמים.
    זה כמו 2 גימי באטלר בחמישיה בפלייאוף.
    לא פחות מזה.
    אבל קיי... לווינגבאק החלומות אסור לשחק גרוע כן?
    יש אוהדים שלא מקבלים הופעה אחת טובה.

8. avdz7 Member

לא מבין את הביקורת על המערך, בחייאת רבאק מה זה משנה אם זה 4231 או 343, או 442 או לא יודע מה.

יש למנגר הזה את האני מאמין שלו וזה הסיבה שהביאו אותו לפה.
    אחלה אז אני יכול להבין את אלה שאומרים שמאמן צריך להתאים את הסגנון של הקבוצה בהתאם לשחקנים, אבל מישהו חושב שבאמת צריך להתאים משהו עבורם? רובם לא מספיק איכותיים ויש גם כאלה שחלשים מדי מנטלית.
    אז גם בתוך ה343 הוא יכול לעשות התאמות טקטיות קצת שונות, לא הכל מסתכם במערך.

מהעונה הזו אין לי הרבה ציפיות, בעונה הבאה אני אשפוט אותו קצת יותר ברצינות (וגם אז סביר להניח שלא יהיה לו את כל הסגל הדרוש).

אמיר ע ו-one united אוהבים את זה.
  9. one united Member

1) אין לי בעיה עקרונית עם המערך ( חושב שמערך זה פחות חשוב מאסטרטגית משחק), רק לא בכח ,כאשר חסרים לך כרגע יותר מידי שחקנים חשובים בכדי שזה יצליח.
    2) בטח היום, כשאנחנו כבר לא נאבקים על כלום בליגה, אפשר לשחק עם דיאלו וגארנצ'ו בכנפיים, לפחות נראה משחק יותר יפה,ותכליתי בחלק ההתקפי, ולשחק למשל עם זירקזי ליד ברונו כשני קשרים קידמיים. אני חושב שהוא לא ניסה את זה בכלל.
    3)....ושוב,יש סבלנות, רק שיעשה את הדברים הנכונים בשני החלונות הקרובים, ואז באמת נוכל "להעביר" אליו אחריות לגבי תוצאות, כרגע לדעתי אין לו הרבה עם מה לעבוד. באמת שרוב הקבוצות נראות טוב מאיתנו שבוע אחרי שבוע.

10. avdz7 Member

וואן,
    אתה יודע כמה פעמים ראיתי אצל אמורים את גרנצ׳ו מקבל כדור בדיוק איפה שהוא היה מקבל גם אם היה משחק ווינגר ב4231?
    הרבה פעמים. להגיד לך שראיתי משהו מבריק ממנו? אתה יודע מה התשובה…
    בעניין אמאד, הוא ורסטילי מאוד, אני אישית גם רוצה לראות אותו בקו ימין אבל אני נוטה להאמין שאמורים מייעד לו את ה10 כי הוא יעדיף להביא לצד ימין רכש.

בכל מקרה, גם אני הייתי רוצה לראות קבוצה שמצליחה לייצר שטף התקפי. אני גם חושב שהוא יכול לעשות כרגע דברים אחרת אבל כנראה שהוא מסתכל יותר במאקרו.
    ואולי כל הדבר הזה ייצר בסוף משהו טוב.
    הלוואי…

11. די קאניו אגדה Member

יש לי תחושה שגם לא נוכל לשפוט את המנגר לחומרה גם בעונה הבאה,לי לא נראה שיהיה שינוי מהותי במצב הסגל- משמע אמורים יגמור בויטוריה גיימארייש.

פעם ראשונה שאני לא מלכלך על מנגר למרות שכמו בכל הפעמים הקודמות אני יודע שהמנגר הולך להכשל.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אמורים רוצה להשתמש בדיאלו כמספר 10 עתידי זה בסדר, אבל לעת עתה עדיף שישחק כווינג באק. אנחנו צריכים יותר ברק התקפי מהאגפים, או לפחות מאגף אחד.

בשמאל אנחנו די תקועים בהיעדר אופציות כי אני לא חושב שגרנאצ'ו מתאים להיות ווינג באק. גם אם נשחק עם רביעייה אחורית זה לא באמת ישתנה, כי גם מגן שמאלי רגיל ממש טוב אין לנו. אבל לפחות שבימין נפעיל יותר לחץ על היריבה.

13. k_700 Member

לאורך זמן ברור שגארנצ׳ו כווינג בק שמאלי זה לא פתרון.
    אבל פחות טוב מדאלוט שם? יש גבול לדעתי.
    מספיק שרבע מהכדורים שדאלוט לא הצליח אפילו להשתלט עליהם הוא משתלט ומבודד על המגן שלו וזה חצי מצב.

תסתכלו כמה וולבס לא שמו על דאלוט שמירה אתמול וכמה סוויצ׳ים הסתיימו לו ברגל כשהוא מאבד את זה 25 מטר מהשער של היריבה או סתם בועט לשמיים.

גארנצ׳ו מסוגל לכבוש כשהוא מגיע מהאגף והוא עוד יותר מסוגל להטריד משחק שלם את המגן שלו וזה מייצר שטח לאחרים(גם אם הרבה פעמים ילך ראש בקיר).
    הוא הרבה יותר מהיר מדאלוט ככה שאני חושב שאם אמורים מכניס לו לראש שזו ההזדמנות שלו להוכיח את עצמו גם בהיבט הזה הוא יוכל לתת יותר מדאלוט.

אין הרי בדאלוט שום דבר רציני בהגנה. לא בגובה, לא בטרנזישן, לא באחד על אחד.
    אין שם כלום. זה גלן ג׳ונסון פורטוגלי.

אני אפילו מכניס לרוטציה מינואר את סם מאטר או סקנליון לפני שאני זורק עוד דקה אחת לדאלוט שם.
    לראשון יש בעיטה אדירה והוא עובד קשה מאוד על הדשא. כנראה לא יעשו פה קריירה ארוכה אבל בגארבג׳ טיים של העונה זה הזמן לנסות דם חדש על מי שכבר במעמד של יותר מגוויה.

14. alexshw Member

האמת האופציה שמאמן תורן מגיע עם שיטה שונה לגמרי מהקודם והמועדון שוב יסתדר לשרת אותו רק בשחקנים ספציפיים שהוא רוצה אינה קוסמת לי.
    ובכלל באוברול אני רואה באינאוס עץ שנטוע מאוד עקום ומתקשה לראות אותם מצליחים כאן. זהו עצם העניין אפילו. המועדון צריך חבר'ה כמו הקטארים שהיו בתמונה.
    לא פוסל גם שאמורים יגמור כמו אשוורת'.