אני גם יכול להגיד שלמרות שראו שרודג'רס לא טוב, הם שרפו עליו עוד קיץ וחודשיים לפני שפיטרו ומינו את קלופ. מעטפת מקצועית זה אחלה, לפני קלופ היא לא היתה שווה הרבה. בשלב מסויים הם נתנו למעטפת להתפרק ולא עשו כלום לגבי זה. היה אקסודוס של אנשי מקצוע מהמועדון, הם לא עשו כלום, לא מינו מחליפים, רשלנות מטורפת. אנשי מקצוע טובים זה כמובן קריטי, אבל הם צריכים לקבל כלים אם אתה רוצה להיות תחרותי ברמות הגבוהות, וזה בפירוש לא קורה בליברפול. זה טוב ויפה לדבר עכשיו כשפתחנו את העונה טוב, אבל אם לא ניקח בסוף תואר כי לא דאגו לעוד קשר\מגן שמאלי שכל העולם ואחותו ידעו שאנחנו צריכים בקיץ הקודם מה נגיד? ומה עם עונות שקלופ התחנן פומבית לרכש אבל הם אמרו לו "עזוב, קח בן דייויס ב-2 מיליון מהצ'מפיונשיפ"? או זה שהם לא אישרו לו לעשות רכש של ואן-דייק מבלי למכור את הכוכב שלו קוטיניו? מה נגיד על הניהול המהולל שנתן לשלושת הכוכבים הגדולים להיות בוסמנים עוד יומיים? על האקדמיה שהיא בתת תקצוב לעומת כל היריבות? בליברפול יש רשלנות ניהולית מטורפת, אבל היה קלופ אדיר שכיסה על זה. מה יהיה עם סלוט עוד מוקדם לדעת, אבל במשך שנים הם הפקירו את המועדון, חד משמעית. כמו שזה נראה גם מסלוט מצפים להצליח הרבה מעבר לתנאים שנותנים לו.
אותה מעטפת בדיוק, עד שגם היא התפרקה והוא נעזר בעיקר בפילוסוף הכדורגל פפ ליינדרס. אפילו רופא מועדון לא היה לו ואתם עוד מבלבלים לי במח על הניהול של FSG.
או מינוי זמני של שמדטקה שאף פעם לא היה לו נסיון דרוש במועדונים בסדר גודל כזה, שזה כמובן תקתוק ענק שבטוח היה זוכה לשבחים מהמשה אוחיונים שלנו לו היה קורה אצלינו. גם קיץ של 0 העברות לקבוצה עם שוער שיגיע בעוד שנה בטוח היה זוכה להערכות על בנייה נכונה. קשקשנים עומדים בשער. לליברפול הצליחו שני דברים- מינוי שני מאמנים(כשלפני זה גם בזה הם נכשלו) ובניית הבסיס של הקבוצה של קלופ. עם שחקנים פחות טובים מסלאח, ואן דייק, אליסון גם השחקנים שהצליחו להקלט אחר כך היו חווים קשיים הרבה יותר גדולים. שיחק להם יפה ששלושתם גם מתבגרים טוב אחרי גיל 30 וזה לא משהו שבאמת אפשר לחזות כשאתה קונה שחקן בן 24 עם מיילג׳. עם בעלים נורמליים זה גם היה מתורגם לתארים בעשור הזה ולא לפירורי תארים.
בעולם מקביל FSG לא נופלים על קלופ המטורף שמעדיף ליברפול על באיירן/ריאל אלא על מאמנים ברמת רוג'רס דלגליש הודג'סון בניטז הוייה כמו שהיו לפני קלופ...ואז לא היה לנו בכלל דיון על FSG כבר. הסקאוזרים היו מתעצבנים כי היינו מסיימים הרבה פעמים מקום 8 והיו כבר מחאות נגד FSG וייתכן שכבר מכירה.
The headline stat is - all 9 goals in PL under Amorim have come when a winger played WB. We are yet to score with FBs at WB.
כמובן שהנתון מעיד על טעוית של אמורים בכל הקשור לניהול עמדות הווינגבאק. אבל שוב... אני עושה לו הנחות כי אין לו מגן ואין לו ווינגבאק ראוי בסגל. הוא חייב לקבל שחקנים לעמדות האלו. אני גם לא מסכים עם אלכס ששוב צריך להגיע שחקן לשיטה של המאמן. הלו - כל מגן התקפי יתאים לכל מאמן כיום. כל חלוץ נורמלי (בהנחה ואני צודק והספסולים התכופים של הוילנד האפס מרמזים על כך שאמורים לא מחזיק מהשולה אמאובי הלבן הזה). יתאים לכל מאמן. אני לא בטוח שאמורים יצליח - אבל אי אפשר להצליח עם הסגל הכי גרוע בטופ 10 והכי לא ממושמע טקטית.
הוא שאמרתי, ושוב, אחת הרעות בציוות מגינים כשחקני קו, זה משאיר אותנו עם 3 שחקני התקפה בלבד, אי אפשר לקדם משחק התקפי ככה, פשוט אי אפשר, אז במקום לדחוף "בכח" את דאלוט לתוך ההרכב , תשים שם גארנצ'ו עד שיגיע מישהו טוב יותר..... ואותו דבר בימין, שים שם את אמאד שגם ככה יודע להצטרף לאמצע, ותבחר שחקן טכני שיודע להניע כדור יחד עם ברונו. *** מסכים עם קיי שבמצבינו שאין הרבה מה להפסיד כבר, הגיע הזמן לזרוק למערכה את אחד המוכשריים מהאקדמיה לתפקיד "10 נוסף", מה יש להפסיד? רק להרוויח.