מנצ'סטר יונייטד 2022/23- עידן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י prica9, ‏11/6/22.

1. די קאניו אגדה Member

אמורים חייב להתחיל לבכות בתקשורת שהוא צריך שחקנים.
    לא מאמין שיפטרו אותו כי מייק אשלי ששוב מגוננים עליו פה בדיון בצורה מביכה.
    לא ירצה לשלם.

2. one united Member

לא בתקשורת , אלא מול ההנהלה!.............אם כל מה שהוא יגיד להם שצריך להיפטר מדאלוט כשחקן הרכב+ קאסמירו, אריקסן,אוונס ולינדלוף, אז אבוי לנו!!!
    אם הוא באמת מאמין בכל השחקנים "הבכירים" קרי: אוננה,מאזראווי,דה ליכט, מגוויר, זירקזי, הוילן ואוגרטה אז חבל על הזמן של כולנו.
    אני עוד הייתי אופטימי בהתחלה על מקומות 8-10, אין לי מושג , מודה.
    אמורים מקבל כאן קרדיט רק מסיבה אחת, שהוא לא בנה את אחד הסגלים הגרועים בליגה, הן ברמת ההרכב הראשון( גם כשכולם בריאים) והן בסגל המשלים. מכיוון שהוא מאד מקובע על סגנון ומערך אני מאחל לו שימצא את השחקנים המתאימים לשיטה שלו אבללללל זה לא מספיק כי גם מעבר לווינבקים שכולם מסכימים, אני טוען שלהרכב הראשון צריך לפחות 2 בלמים חדשים וחלוץ חדש.
    כן כן יש סבלנות וזה לא יפתר בינואר, אבללללללל לפחות בואו נודה שזה הרבה יותר משני ווינבקים להרכב, זה לפחות עוד 3-4 שחקנים להרכב + 2-3 כשחקני רוטציה שיתרמו יותר מאריקסן-קאסמירו-לינדלוף-זירקזי

3. k_700 Member

מה הכוונה הוא מאמן שמאוד מקובע על סגנון ומערך?
    כמעט לכל מאמן יש את הסגנון שלו.
    אתם בעצם דורשים ממנו להיות טן האח. כלומר, לוותר לגמרי על הסגנון שגרם לו להיות מה שהיה לפני 3 שנים בעולם הכדורגל רק כדי לעשות עיגולי פינות ולגנוב תוצאות. כלומר להחביא את האבק מתחת לשטיח. זה ממש הצליח בפעם האחרונה שניסינו את זה.

סוף סוף יש מאמן שהולך אול אין על הדרך שלו ולא ממצמץ.
    בלג הקודם שקצת היה קשה, טן האח זנח את כל הפוזשן םוטבול שלו, התרכז רק בהגנה ומהשנה השנייה גם את זה זנח. פשוט שיחקנו סטנגה של כדורים למעלה כדי זה אולי יפול לראשפורד(ראשפורד נתן לו עונה של 30 שערים אז לא ננסה לגרום לו להרגיש טוב בכדורגל עם שטח?), גארנצ׳ו או מקטומיני על השפיץ.

אף אחד לא אמר שזה רק שני ווינגבקים להרכב.
    צריך שני ווינגבקים, צריך עוד חלוץ בסגל הזה, צריך לפחות עוד קשר אחד וכמובן שיש שחקנים שצריך להעיף מפה כי הם פרשו לפני שנתיים(למשל, אריקסן, קאסמירו, לינדלוף, אוואנס והפרה הקדושה, ״שחקן השנה של האוהדים בעונה של מקום 7״- דאלוט).

נערך לאחרונה ב: ‏31/12/24 ב- 17:46
  4. one united Member

1) מחלוקת ראשונה בינינו- אני טוען ש"לא למצמץ" זו גישה מסוכנת , כדאי לבדוק את עצמך לפעמים, לראות האם הדבר הזה שאתה מאמין והצלחת בו!!! יתאים גם הפעם, צועק לשמיים ומכוער לעיניים מה שקורה כיום.
    2) ...עוד חלוץ לסגל פחות מעניין, צריך חלוץ להרכב! ושהוילן יהיה "החלוץ לסגל". עוד קשר "10" ליד ברונו אני מסכים כי חוץ מאמאד אין אף אחד ברמה( לא מאונט לא זירקזי ולא גארנצ'ו).
    3).....ואני חושב שצריך גם לפחות שני בלמים חדשים ולתת להם לשחק עם יורו בשלישיה ( אם שומרים על השיטה), בכדי ש"תוכלו" להמשיך את הבילד אפ שכולכם מאוהבים בו.
    4) בפעם האלף, גם לי ברור שזה לא יקרה בחלון אחד ואפילו בשניים, אבל קודם כל להודות שזה "הרבה יותר מדאלוט ו שני ווינבקים להרכב"

5. k_700 Member

1.קלופ לא מצמץ, פפ לא מצמץ, סלוט לא מצמץ(משחק בדיוק את הכדורגל שלו), ארטטה(זוכר איך השתי עונות הראשונות שלו נראו?) לא מצמץ, צ׳אבי אלונסו לא ממצמץ בלברקוזן.
    אני מעדיף מאמן איכותי שלא ממצמץ. מה היה עוזר אם עכשיו היה משחק במערך שהוא לא מאמין ובסגנון אחר, גונב 2-3 תוצאות ואולי בדחיפת ההנהלה היה ממשיך עם השיטה הזאת כי תראה, היא הצליחה מול טוטנהאם, ניוקאסל ואולי ליברפול?
    זה בדיוק הלופ הזה שהיינו בו עם טן האח ועוד מאמנים אחרים לפני.
    זוכר איך ב7.10.23 גנבנו תוצאה עם מקטומיני שנכנס לשחק חלוץ שני ב-12 דקות האחרונות ואיך הוא התמכר לסגנון הזה אחר כך? גנב 3 נקודות וזיין לעצמו ולנו את כל הקריירה שלו פה.

מאמן כדורגל איכותי צריך זמן להטמיע את הרעיונות שלו במלואם.
    ההנהלה צריכה לשרת את הרעיונות האלה ואם לא, לא היו צריכים להעסיק אותו.
    פשוט מאוד. יכלו למצוא לעצמם מאמן אחר שמת על ה4231 הזה עם דאלוט אינברטד, לא חסרים כאלה.
    יכלו לחפש עוד מאמן שמת על לזרוק כדורים ארוכים למעלה(למשל, פראנק).
    השאלה הגדולה, אחרי שתייצב את הסירה יש לדבר הזה תוחלת אמיתית? לדעתי לא.

2. אחלה אז חלוץ להרכב ולתת להויילן להתפתח בשקט עם עוד חלוץ בקליבר בסגל. אחלה, אנחנו מסכימים.

3. זה תמיד היה יותר מדאלוט ושני ווינגבקים חדשים. לך לקיץ הקודם ואפילו לקיץ לפני שנתיים ותראה מה כולם רשמו.
    אתה גם חייב עוד קשר ליד אוגרטה כי יש גבול כמה שאתה יכול להעמיס על שחקן עם פוטנציאל גדול אבל בן 19.
    אתה גם כמובן צריך עוד קשר אחורי כי אוגרטה לא יכול להיות הקשר האחורי היחיד שלך בעונה ארוכה.
    יש עבודה על הסגל לעשות.

6. one united Member

קלופ ופפ לא ממצמצים כי היו להם את השחקנים הכי טובים בעולם בשנים האחרונות והם יכלו לעשות איתם כמעט כל מה שרצו.
    .........כשהסגל שלך כל כך חלש-בינוני ואתה מנצסטר יונייטד תמצא דרכים אחרות לנצח קצת, ותחזור לשלך כאשר ההנהלה תתן לך מה שאתה צריך להצליח בדרכך.
    "מיצמוץ" במקרה שלנו זה לא אות לחולשבה אלא לפרגמטיזם.
    אם יש לנו מאמן כל כך טוב איך תסביר המצאותן של הרבה קבוצות מהדרג השני לפנינו בטבלה, וזה לא רק המיקום זאת גם הדרך שהן משחקות.
    אין סיבה להתעקש על צורת המשחק העכשווית אם בחזון שלך אתה רוצה 7-8 שחקנים חדשים לסגל הבכיר, מה? אתה בינתיים מרגיל את אמאד ברונו וקובי לשיטה?, מבחינתי הוא מעט עקשן מידי.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההחלטה הגאונית לתת חוזה חדש לטן האח ושוב ללכת עם הקיבעון שלו בנושא הרכש ממשיכה לרדוף אותנו, לא רק בסגל הקיים גם ביכולת לרכוש שחקנים בחלון הנוכחי.

8. k_700 Member

@one united תבדוק את הסגל שהיה לקלופ כשהגיע לליברפול ותחזור אליי. הוא התפשר שם על הכדורגל שלו? להיפך.

שיחקת כל העונה ב4231, מה השגת עם זה?
    הוא לא משחק עם 4 בהגנה, הוא לא משחק עם פליימיקר יחיד מאחורי החלוץ. ידעת את זה לפני שהבאת אותו. למה שיתאים את עצמו לדמיונות של אוהדים? הוא לא מאמין בכדורגל הזה והוא לא פה כדי לגנוב תוצאות. אני מאמין שמראש נתנו לו פה את ה-5 חודשים האלה לבחון את הסגל ולנסות לראות מי יתאים לסגנון שלו. הוא ידע מראש שהוא גם מגיע בלי יכולת לעשות שינויים משמעותיים בינואר(למרות שהיו פה עד לפני שבועיים פנטזיות על אוסימנים וכאלה).

הוא צריך לעשות התאמות בין הסגל שזמין לו בהתאם לשיטה שלו וציינו מה צריך לעשות.
    ראיתי שגם קארגר אתמול דיבר בדיוק על הנתון ששמתי פה שלשום, מגניםvsווינגרים באגף.
    אנחנו עדיין בלי שער אחד כשדאלוט ומאזראווי פתחו ווינגבקים ביחד.
    https://x.com/UtdRazak/status/1874039294236778814

9. alexshw Member

מדובר בדגנרטים גמורים. אינני רואה דרך אחרת מאשר מכירת מועדון כולו לצד שלישי. זה עקום מדי. מתקשה לראות את הכלים שיש לאינאוס לנהל בהצלחה את יונייטד.

10. one united Member

אני מההתחלה צועק שאם כבר שני שחקני קו אז הם חייבים להיות שחקני התקפה, לפחות שיתן אתה..........אנחנו יותר מידי זמן משחקים עם בקושי 3 שחקנים עם אורינטציה הגנתית-זה יותר מידי.
    אין לי שום דבר נגד השיטה, רק שאם הולכים איתה בלי למצמץ, שילך התקפי, לפחות זה, אולי נוכל להשאיר בחיים את גארנצ'ו רגע לפני שאנחנו מאבדים את אחד המוכשרים שיצאו מהאקדמיה. חבל לא? מיותר לא?

11. k_700 Member

לגמרי מיותר. כמו הויילן, גם אמאד היה אבוד אתמול כי לא היו שחקני התקפה לידם על הדשא.
    אין סיבה שתעלה עם 3 שחקני התקפה בטח במערך שנותן חשיבות גדולה לשחקנים בכנפיים שלך. פה הוא טועה ואני לא חוסך ממנו ביקורת על זה.
    הוא מבין בזה טוב ממני כי הוא בעצמו הבין משלבים מוקדמים בספורטינג כמה חשובים שחקני התקפה באגף במערך הזה על שחקני הגנה.
    אם אני צריך לנסות להבין למה הוא עדיין לא עושה את זה זה כנראה שילוב של סיבות:
    1. חוסר בטחון בתפקיד.
    2. חוסר אמון בגארנצ׳ו ובהשקעה שלו על הדשא וזה מתכתב גם לזה שגארנצ׳ו כבר לא רואה אצלו דשא.

יש לנו גם דאטה להסתמך עליה.
    כשאתה משחק עם ווינגר במקום פולבק אתה לא רק כובש 9 שערים יותר, אתה גם מייצר פי 2 יותר carries ו30 אחוז יותר פרוגרשן שזה כמובן מוביל להרבה יותר מצבים, בעיטות לשער, שחקנים באיזור הרחבה.

ברוב המשחקים העונה ידענו לייצר פוזשן גדול מהיריבה על הדשא, אבל כשאתה בלי ווינגרים באגפים הפוזשן נעצר באיזור האמצע.
    כשאתה משחק עם קאסמירו ואריקסן לא יהיה פוזשן. אני שנתיים כמעט אומר את זה בכל שבוע. זה לא משנה מי המאמן, על הקווים.
    שיחקת איתם בדאבל פיבוט? אתה תשחט. אין להם רגליים לעבוד בלי הכדור ועם הכדור אין להם אוויר בריאות לעשות מה שהמוח היה רוצה שיעשו.
    קאסמירו מקסימום יכול לתת משהו בכדורים חופשיים, נאדה מס.

12. k_700 Member

אז פול הירסט מאשר גם את כל הידיעות על ראשפורד ואומר שזה החלטה סגורה.
    מציין בכתבה שלו שאנחנו פתוחים גם להשאלה בינואר ואפילו לקבוצות בליגה(כשמציין שיש התעניינות ממנו בליגה).

13. SoD Member

אני בדרך כלל נמנע מלהביע ביקורת על החלטות טקטיות של מאמנים, כי זה בעיני מאוד יומרני ותמים לחשוב שאוסף של החלטות סטרייט פרוורד שכל אוהד פה צווח מהכורסא לא ברורות למאמן שנמצא על הדשא וחי את המקצוע ואת הקבוצה שלו ביום יום. כמו שאמורים עצמו אמר, הוא בסוף רואה את השחקנים באימונים, רואה מה עובד ומה לא עובד, ואני ארשה לעצמי לקבוע שכל צייצן פה בפורום היה משיג תוצאות גרועות בהרבה מהמאמן הגרוע ביותר שעבר פה מאז פרגוסון.

אבל במקרה של אמורים, התנהלות שלו בעיני במשחקים האחרונים היא שערורייתית ומקובעת. אין לקבוצה הזו סגל לסגנון שלו, הוא צריך ווינגבקים ויש לקבוצה הזו בדיוק 0 כאלו. הסגנון הזה רק מדגיש את החסרונות של המגינים שיש בסגל ומקטין את כמות שחקני ההתקפה האיכותיים שאנחנו יכולים להעמיד על המגרש בסגל מלא. זה מעולה שלמאמן יש את השיטה שלו, אבל הוא גם חייב להיות פרגמטי ולדעת להתאים את עצמו לסיטואציה. גם קלופ וגם פפ יודעים לעשות שינויים כשצריך. אי אפשר להיות פונדמנטליסט.

אני חושב שטן האח זו דוגמא ממש לא טובה - למרות הבכיינים הסדרתיים פה שאוהבים לחזור 15 פעמים ביום על אותו משפט, בין המשחק הראשון מול ליברפול למשחק האחרון מול ליברפול בעונת הפתיחה שלו, הקבוצה שיחקה את הכדורגל ההכי טוב שלה מ2013 ועם תוצאות בהתאם כי הוא התאים את הסגנון שלו לסגל שעמד לרשותו. בסוף הוא נפל כי הרכש היה גרוע והייתה כמות פציעות מטורפת (שנבעה מחוסר היכולת שלו לנהל רוטציה ומחוסר היכולת של המועדון לנהל כל אספקט מקצועי של כדורגל), ומשם הוא פשוט איבד את זה לגמרי. אמורים חייב להספיק ללכת ראש בקיר, כי בקצב הזה גם אם הוא לא ירד ליגה, לא ישאר לו שום קרדיט לנצל הלאה.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה היא לא מה היה להם בשנים האחרונות אלא מה היה להם בשנים הראשונות. לקלופ היה סגל טוב הרבה פחות מבהמשך, ויישום סגנון המשחק שלו עלה לו בספיגת המון שערים בגלל הגנה חלשה. לפפ היה סגל טוב, אבל השנה הראשונה שלו בסיטי היתה אולי החלשה שלו בקריירה כמאמן עד עתה. זה לא גרם להם לסטות מהדרך חרף הקשיים.

15. one united Member

אמיר, אבל אם קלופ החליף הרבה שחקנים בסגל בכדי להטמיע את סגנונו,זה רק מחזק את דבריי לא? עם סגל לא מתאים אתה לא יכול להצליח "בשיטה מהבית".

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 3)

1. SoD