מנצ'סטר יונייטד 2022/23- עידן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י prica9, ‏11/6/22.

1. k_700 Member

לא הבנתי למה מגווייר לא מתאים לכדורגל של אמורים?
    להיפך, אם יש בלם אחד בסגל שהמערך של השלושה בלנמים גם מוכר לו וגם מחמיא לו זה מגווייר, בטח כשהתפקיד שלו זה בלם מחליף.
    הוא שנים על גבי שנים שיחק עם קואטס בספורטינג כבלם המרכזי שלו ליד שני בלמים מהירים וצעירים.
    סוג של חונך.

גם באופי מדובר כנראה בשחקן הכי מקצוען שיש לנו בסגל. רק לחשוב עם מה השחקן הזה התמודד בשנים שלו פה ואיך יצא מזה בצורה הכי יפה בכל פעם ובלי רעש ופרצופים.
    לא קיבל חוזה חדש, בסך הכל הפעילו לו את האופציה לעונה כי ברור שאוואנס ולינדלוף יעזבו בקיץ וזה לא בריא בכלל להחליף את כל הבלמים שלך תוך שנה אחת, אחרת אתה יוצר פה את מה שיצרו צ׳לסי להגנה שלהם.
    אין שום סיכוי שנמכור אותו ב20-30 מליון. הוא עוד שלושה חודשים בן 32, את הווליו האחרון עליו איבדנו לקיץ 23.

אין שום סיכוי שראשפורד ישחק אצל אמורים בקו, מי שבכלל מעלה דבר כזה על הדעת לא מבין בכלל מה הסגנון הזה.
    בקו הוא אומנם דוחף הרבה פעמים שחקני התקפה אבל רק כאלה שמסוגלים לעבוד קשה והסגנון ההתקפי שלהם הוא כשחקני רוחב.
    ראשפורד מאז ומתמיד היה חלוץ בקו שנכנס פנימה. הוא הכי רחוק מהסגנון שלו של שחקן קו.

העמדה היחידה שתקפה לראשפורד במערך הזה היא כאחד ממספרי ה10 אבל ראינו כבר שלמרות שהבקיע כמה שערים זה פשוט לא יושב עליו. הוא לא טוב בצפיפיות באמצע, הוא מאבד המון כדורים וגם שם הוא לא הראה השקעה ללמוד ולתקן כשכן קיבל הזדמנויות.
    אני מאמין שגם היום אפשר וצריך לקבל עליו עסקה שתגיע עם סעיף לאיזור ה-40 מליון(גם אם זה יגיע עם השאלה קודם) ובטח שאם היינו ממשיכים לשחק איתו במערך שלא מתאים לו לא היה עושה איתו חסד לווליו.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה היית מצפה לראות בשלב הזה?

3. k_700 Member

והתשובה היא: שייח קטארי. אז הוא היה נותן לו זמן ומדבר על תהליך וגם מתחיל להבין מה הpsr דורשים מאתנו.

אורנסטיין אומר היום שמבחינת המועדון גם מאיינו וגארנצ׳ו הם לא אנטאצ׳בול יותר. זו פעם ראשונה שמדברים על שניהם ממקור רציני.

4. alexshw Member

כפי שכבר רשמתי אני לא מאמין בעצם העסקה שנעשתה לפני שנה. אין לי תשובה אחרת פרט לעסקת מכירה מלאה לגורם שלישי, תוך ניקוי כל החובות ובניית היררכיה שקופה וברורה שתנהל את המועדון.
    בקונפיגורציה הנוכחית אין לי שום ציפיות. שיעשו מה שהם רוצים. שוב לדעתי אין להם יכולות כלכליות וניהוליות להרים את העסק. אחרת גם העסקה עם הגלייזרים הייתה שונה.
    אתה לא יכול לשכנע אותי לגבי תהליך אחרי כל סיפורי השארת טן האח וסוגיית אשוורת'. מצטער. אני רואה קצת הרבה זמן כדורגל. אפילו עצם מינוי אמורים בא בניגוד גמור לתהליך עליו הצהירו, של מינוי מאמנים בעל פילוסופיה או מערך דומים. מה שהם עשו, בדיוק גם וודוורד אהב לעשות.
    תהליך זה קודם כל עקביות. תראה לי עקביות?

נערך לאחרונה ב: ‏5/1/25 ב- 18:01
  5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפחות התשובה שלך כנה, כי היה ברור שאתה אנטי מהרגע שבוצעה העסקה ורק מחפש כל פעם את הרע.

אני אמרתי מההתחלה שיהיו בעיות ויהיו טעויות, ושהמבחן הוא לטווח ארוך - כמה שנים קדימה, כי אי אפשר להבריא נזקים של עשר שנים ויש שיגידו קרוב ל-20 שנה (מאז שהגלייזרים הגיעו) במהירות ובאופן חלק.

6. alexshw Member

אין טווח ארוך בלי טווח קצר. אם אני לא מאמין במשהו, אז לא מאמין. צריכים לקרות הרבה דברים כדי שאשנה את דעתי.
    נגיד את זה ככה, מאורעות שנת 2024 רק חיזקו את חוסר האמונה שלי. אני לא מחפש את הרע. מה אני אשם שהמציאות מסתדרת עם הרע? לא רואה שום הוכחה בפועל של יכולות אינאוס לנהל את יונייטד בהצלחה. בשום פרמטר. אם היו להם יכולות, הם היו מנקים את השולחן. רוכשים את כל המועדון. וגם מסוגלים עוד להשקיע מנכסף שלהם בתשתיות.
    כל אחד ומה שהוא מאמין.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כלומר, אתה רוצה שוגר דדי.

לרטקליף יש מספיק כסף להיות כזה. הוא בוחר לא להיות (לפחות בחלק מהעניינים - רכישה כוללת של המועדון פשוט לא אפשרית אם הגלייזרים לא מוכנים למכור הכל) וזה סביר מבחינתי. במצב בריא, יונייטד מכניסה מספיק כסף כדי לקיים את עצמה. רק שצריך קודם להגיע למצב הבריא הזה.

8. SoD Member

אלכס לא נמאס לך לחזור על אותה מנטרה פעם אחרי פעם? אתה תמשיך להיות צודק עד הפעם שדברים יסתדרו

9. alexshw Member

מה אני רוצה הסברתי. איך לקרוא לו לא יודע. שוגר דדי זה בעיקרון מישהו שמוציא הכל מהכיס בשביל המועדון. אין לי שום בעיה שהמועדון ינהל את הוצאות הכדורגל מהכנסות שלו. טוב יותר ככה. יונייטד צריכה דדי שיסדר את העסק מבחינה ניהולית, יכסה חובות וישקיע בתשתיות. כן זה מכספו. כמובן גם לרכוש את המועדון מכספו.

יש לרטקליף מספיק כסף אבל הוא קנה רק רבע מהמניות במחיר מאוד מופקע, החובות נשארו כפי שהיו ועכשיו רודף אחרי מכונות קפה. זה יכולות מעולות לניהול יונייטד.

10. SoD Member

למה החלטת ששייח נפט יעשה עבודה ניהולי
    טובה יותר?

11. alexshw Member

לא מכיר בעלים פוטנציאלים. הבסיס להכל זה שולחן נקי. תבין שעניין של כיסוי חוב ובעלות על כל המועדון וגם השקעה מיידית בשיפור תשתיות אלה תנאים מאוד קריטיים להכל. לגבי מה כל אחד יעשה בעניין ניהולי אני לא נביא. אבל כל זה צעדים נדרשים להצלחת המועדון. אינאוס לא בכיוון בכלל. אלא להיפך רק החמירו את המצב.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  12. SoD Member

אתה רואה חשבון או ביזנסמן גדול? אתה מתעסק בדברים שאין לך מושג לגביהם. אין בעיה לשפוט החלטות כדורגל מקצועיות, אבל להניח שהכל היה עובד הרבה יותר טוב כי השייח היה קונה 100% מהמועדון - ספקולציה נטו

13. k_700 Member

נתון עובדתי שנשכח בדיון.
    אף אחד לא מנע מהשייח הקטארי לקנות את כל המניות במועדון. היה לזה ווליו. הוא לא רצה לשלם.

14. k_700 Member

https://x.com/AmorimEra_/status/1875978775646929326

אבל משה ביקש ממני בפרטי להדגיש שגם היה לו איבוד כדור אחד במשחק.
    אחרי ברונו ואמאד זה כנראה הרכש הכי חשוב שהבאנו.

15. alexshw Member

מתעסק רק במה שיש לי קצת מושג. כאוהד כורסא.
    זו בדיוק הבעיה הם שם במועדון יודעים פחות טוב מאוהדי כורסא. בדיוק המדד למועדון חולה.
    שאלתי שאלות פשוטות מעלה. לא קיבלתי אף תשובה.
    אתה רשמת שייח. אני רשמתי לא יודע מי בעלים פוטנציאלים. ברור שככל שהמחיר נמוך יותר, אז המעגל גדול יותר.