מנצ'סטר יונייטד 2022/23- עידן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י prica9, ‏11/6/22.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

נשאל את זה הפוך, מה גורם לך עד עכשיו בהתנהלות של רטקליף לחשוב שאלכס טועה?
    ומה רע בשייח עם נפט שלא יצטרך לקצץ כספים מקרנות של שחקני עבר ומערבי שנה של אנשי מועדון ויוכל מעבר לכסף שהמועדון מכניס גם להכניס יד לכיס כדי לשדרג את התשתיות ולהחזיר אותנו במובנים רבים לשורה הראשונה?
    מה רע באדם עם כיס עמוק שיוכל לפתוח מספר מועדונים ברחבי העולם שיספקו לנו שחקנים ויוכל להשקיע כספים רבים באקדמייה ועדין לעמוד בפייר פליי?
    מה רע באדם עם כסף שיקנה את כל המועדון ולא ירכוש חלק מהמניות במחיר מופקע ועדין ישאיר את הגלייזרים בתמונה במצב כזה או אחר?
    התקשורת הבריטית הציגה את רטקליף איך שנוח לה בגלל שהוא בריטי, התעלמה מהעובדה שהתחמק מלשלם שם מיסים ושאת הכסף עושה מכימיקלים וצבעה את השייח רק כי הוא ערבי באור שלילי.
    לא לדבר על זה שרטקליף מבוגר ואי אפשר לדעת מה יהיה מצבו הבריאותי והמנטלי עוד כמה שנים למי שרואה ברכישה שלו פרויקט לטווח הארוך.
    מה רטקליף עשה עד עכשיו כדי לקדם אותנו כמועדון? החששות שהיו לפני שהגיע נשארו ואפילו קיבלו חיזוק אחרי הראיונות שלו וחלק מהצעדים שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏5/1/25 ב- 22:41
    alexshw ו-די קאניו אגדה אוהבים את זה.
  2. k_700 Member

מדהים איך שניכם לא מבינים איך העולם הזה של החזקת מועדון כדורגל בפריימרליג עובד.

נגיד את זה ככה, גם אם אלון מאסק קונה אותנו הוא לא יוכל במצב הנוכחי להשקיע כמה כסף שהוא רק רוצה ובטח שלא לקנות שחקנים ממועדונים גדולים בכמה כסף שהוא רוצה(כאילו זו בעיה בכלל למיליארדר עם הון של 15 מליארד פאונד).

מתישהו עם הסידור בדידים הנכונים אולי תבינו שהמועדון הזה מסובך עוד לפני שרטקליף נכנס לתפקיד שלו(וזה שהיה רליף קטן בקיץ לא אומר שאתה יכול להשתגע).

פשוט מדהים שזה העתק-הדבק של דברים שלא הבנת ב2023 וב2022.

רטקליף טעה עם המנהל המקצועי אבל פגע מדהים עם המאמן וכל זה תוך שנה במועדון.
    אמורים צריך את הזמן והתמיכה המתאימה והתוצאות יגיעו.
    סבלנות.

אמיר ע אוהב/ת את זה.
  3. די קאניו אגדה Member

חברים באמת עם כל ההזיות של קיי ואמיר ע פה.
    אפשר להכריז כבר עכשיו שהוילנד וזירקזי מהחלוצים הגרועים בתולדות המועדון.
    זירקזי במקום להבקיע מוסר למגוויר.
    והוילנד חירבן מצב דומה במצב של 0-0.
    עובדתית לא היה אפשר לבזבז 98 מיליון ליש"ט בצורה גרועה יותר.
    End of fucking story.

דה ליכט בלם מזעזע ומהגרועים בליגה.
    אין פה מה לדבר בכלל.
    משחק מביך ברמה של לינדלוף (הוא כן טוב מלינדלוף) אבל הוא בקלות הבלם הרביעי-חמישי בטיבו בסגל,אסור לו לראות דשא.
    בינתיים צריך לשחק יורו-מגוויר-מזראווי (הפתעה נעימה סך הכל כל עוד הוא משחק בלם בשלישיה).
    End of fucking story.

אוגרטה האפס שקיי לא מפסיק לזיין לנו פה את השכל עליו גרם לשער ה2 של ליברפול.
    עשה עבירות מביכות.
    ובנס הוא הרחיק כדור בצורה גרועה והחליק שיכל להסתיים בשער של ליברפול (כמעט נגמר בשער שלנו).
    קשר אחורי בינוני מאוד - אם הוא היה בריטי אף אחד לא היה מעלה בדעתו שהוא שווה 60 מיליון יורו.
    מקסימום 15 מיליון ליש"ט ואני עוד מפרגן לו.
    End of fucking story.

מושון ואלכס אין טעם לבזבז זמן על הגישה ה"מקלה" ו"הסובלנית" של הבנאדם.
    הוא עוד שנה -שנתיים יתפכח בנוגע לאיניוס.

4. k_700 Member

בואנה השתפרנו אז עם הבלם הרביעי חמישי בסגל שלנו יותר טוב מלינדלוף.
    לא רע. עד לא מזמן לינדלוף היה בלם שלישי בסגל שמשחק 30+ הופעות בעונה.

אוגרטה לא גרם לשום שער והוא היה ביי פאר השחקן המצטיין שלנו היום וזה קונצנזוס בכל מקום חוץ מבראש החלול של משה אוחיון.

חצי אולפן הקדישו לו, כל הטוויטר מפוצץ במחמאות למשחק שלו, בכל פורום שלא תחפש יש כבר מאות הודעות על איך נראה הקישור שלך איתו ולבעדיו.

זה באמת הרכש השני/שלישי הכי איכותי שלנו(גם ביחס לשיפור של מה שהיה לפני) מאז ברונו.

כבר אין יותר במה להאחז אל מול הקשקושיאדה שמנסים לשוות לו.
    הוא קליל עם הכדור, הוא מדהים בצפיפות, הוא מוסר המון מסירות ארוכות בדיוק מופתי, הוא לוקח בקלות את כל הכדורי 50-50 שפעם היינו נטחנים מהם 500 פעם במשחק.
    פשוט רכש נפלא עד כה.
    סוף סיפור.

אתה רוצה להזכר איך הקישור שלך נראה בלעדיו? תדליק את ה40 דקות הראשונות מול ניוקאסל.

DaveTheSave אוהב/ת את זה.
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש אלף דרכים מחוץ לפייר פליי להשקיע במועדון, הוא כרגע מקצץ בהוצאות ודברים שלא קשורים בכלל לפיי פליי, בנקודות שהשייח לדוגמא אמר שישקיע בהם.
    תשתיות, קשר עם הקהילה, אקדמייה, יש הרבה מאוד דברים שבעלים עם כיס עמוק שקונה את יונייטד יכול להשקיע בהם שלא קשורים לפייר פליי ושיעזרו לנו מבחינת מיתוג וגם מקצועית בשנים שיבואו.
    לקבוע למועדון עם תקציב כמו שלנו שהוצאות מעל סכום של x צריך אישור מישהו בכיר ולחסוך בדברים שהם אפילו לא מגיעים למשכורת שבועית של ברונו זה בדיוק הפוך ופוגע במיתוג שלנו בקשר עם הקהילה ובמוטיביציה של עובדים איכותיים לעבוד אצלנו.
    מינוי אמורים היה הצעד החיובי היחידי שעשה, וגם זה היה אחרי ששרף את העונה עם הארכת החוזה לטן האח וזריקת הרבה מאוד כסף על השחקנים המקובעים שלו כששוב איש המקצוע שרדפו אחריו פוטר ואמורים נכנס למערכת לחוצה ומבולגנת והכי רחוק מניהול שונה או נכון ולכן לא מפתיע שעד עכשיו גם אמורים מתרסק.

מי שרוצה נקודות זכות שיפעל בהתאם ויוכיח את עצמו, אצלי לא מקבלים נקודות זכות רק כי אתה בריטי שזכה לתמיכת מהתקשורת.
    ולא דיברתי על הראיון שלו בקיץ שהיה סופר חובבני ומביך.

די קאניו אגדה ו-alexshw אוהבים את זה.
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא ימשיך לשלוח קליפים שמלמדים שוב שהוא טוב רק הגנתית (וגם שם הרבה עבירות מאוחרות, היה לפחות בשני מקרים צריך לקבל צהוב היום ואם היה מקבל לא היה יכול להמשיך לשחק אגרסיבי) ולהתעלם מהרחקות הכדור בלי כתובת כולל בגול השני שאחרי זה גם איבד למיקום והיה לו חלק לא קטן בשער.
    בקבוצה בלי אף נכס הגנתי העבודה ההגנתית שלו תבלוט, אבל שוב כמו הרבה שחקנים שאנחנו מביאים הוא טוב רק בדבר אחד, שזה אולי טוב לגרזן בשנות ה-90 ופחות לקשר מודרני שלא צריך להיות עילוי בהכל אבל כן לדעת לעשות הכל לפחות בצורה טובה וזה לא קורה עם שחקן שלא מסוגל לתת פס עומק או פס חכם או משהו שיקדם את המשחק גם אם החיים שלו יהיו תלויים בזה.

7. די קאניו אגדה Member

מושון-( ומיועד גם לאיש החביב עליי בפורום קיי).
    השחקן טוב בצפיפות אבל מה זה שווה אם הוא יוצא מהצפיפות ולא יכול להוביל את הכדור קדימה?
    זה שחקן לקבוצה כמו ברייטון\בורנמות שאין ממנה שום ציפייה לכלום.
    אני מסתכל על הקשרים של ניוקאסל\צלסקי\וילה זה לא באותו איזור חיוג ואני לא מדבר על שלושת המוליכות הקלאסיות כן? אני מדבר על מקומות 4-6 בהנחה ושיטי תחזור לעצמה.
    חד משמעית, קשר אחורי צריך להיות טוב התקפית בעידן המודרני.

דבר שני אני לא חושב שהוא ממש שוס הגנתי.
    הוא עושה המון פאולים מטומטמים ואני לא יודע למה כל שופט גנרי מתחשב בו כאילו אוגרטה מינימום מזיין את הבת שלו.
    כל משחק הוא שווה 2 צהובים (!) ולא מקבל אחד.
    משהו הזוי.
    הקלירנס שהוביל לשער זה נטו אשמה של אוגרטה ,במצב כזה מעיפים כדור לחוץ\רחוק לרחבה של השוער היריב.
    זו טעות של בית סוהר במיוחד שאתה משחק לצד 2 קספרים הגנתיים כמו מאיינו (אוי ואבוי כמה הוא גרוע הגנתית) וברונו (זה בכלל עינוי לצפייה בהגנה שלו)

מושון מיועד עכשיו אלייך - בהחלט עברתי על הטוויטר והרד קפה.
    צריך לאשפז את האוהדים האלו בכפייה - משבחים את אוגרטה.
    אבל אלו היו משבחים גם את פרד אח שלי :)
    מעניין מה דורפן והרמן אומרים בפודקאסט אם על פרד הם הוציאו ליטר זרע על אוגרטה זה כנראה משאית שלמה.

8. k_700 Member

לא, אין הרבה דרכים שלא קשורות לפיירפליי להשקיע במועדון. אם היה, אז הבעלים העשירים בביזנס מסעודיה כבר היו מפמפמים פה קבוצה שזוכה ורואה הכל ולא רבה עם סוכנים עכשיו על קומישן לשחקנים שהחתימו לפני שנתיים כשהם מסונדלים כבר כמה חלונות ובדרך לאבד כמה מהטאלנטים הכי גדולים שלהם.
    יש חוק ידוע בענף הזה. אתה תספק את הסחורה ותגרום לקבוצה לנצח ואף אחד לא יזכור כמה עובדי מועדון פיטרת ואיזה קרן שעד לפני חודש אף אוהד לא ידע על קיומה, קיצצת(והם לא ביטלו את הקרן, הם קיצצו חלק ממנה והבטיחו להמשיך להשקיע בה כמו לתת להם להשתמש בתשתיות המועדון לשירותים של הקרן הזאת כמו שעשו עד היום).
    החוק הזה עובד גם הפוך. אתה יכול להיות הכי חברתי ואכפתי, אבל אם לא תגרום לקבוצה שלך לנצח אף אחד לא יזכור לך את זה.
    תשאל את מר-כוס והיחס שקיבל גם כשכבש 30 שערים לעונה וחילק חלב וארגזים לילדים.

דרך של בעלים והנהלות לא מודדים בתקופה של שנה עם חלון אקטיבי אחד.
    דרך כזאת נבחנת לאורך זמן וברור שיש תהליך למידה.

העולם מלא בכל מיני אנשים שהצהירו הצהרות לפני שנכנסו לתפקיד.
    השייח הקטארי אמר שידאג לכל העמותות האלה ולחיי הקהילה? אולי. מי אמר שהיה מקיים את זה?
    אם היה כל כך רוצה ולהוט להגיע לפה היה לפחות משווה את ההצעה שהם הציעו או נותן הצעה גבוהה יותר ואולי קונה יותר אחוזים או דיל טוב משרטקליף קיבל.
    מעניין למה לא שומעים על השייח הזה יותר באף מקום. מישהו בדק שהוא בכלל קיים?

הכי מצחיק פה זה שאתה נתפסת על איזה סטראוטיפ ואתה אשכרה לא משחרר ממנו.
    נתפסת עליו כי מישהו רשם פעם שהוא גרזן כזה ואתה מנסה לשוות לו מראה של איזה חסר מושג שרץ רץ, מחלץ ועושה עבירות.
    כמה באסה להיות אתה שאתה אשכרה נתפס על שחקן ולא משחרר גם אחרי משחקים טובים, גם אחרי שבפעם המי יודע כמה אוהדי היריבות מתלהבים משחקן שלך.

הדבר הכי מפתיע השנה באוגרטה זה היכולת שלו להשתחרר עם הכדור מול צפיפות ולשלוח את הכדור והקבוצה קדימה.
    זה משהו שלגמרי לא היו לו בארסנל כשהיה בפורטוגל.
    הוא משחק בבטחון, הוא מוסר נהדר. בכל משחק, כולל אפילו בהזדמנות האחרונה שלך היום.
    אבל למה שתציין את זה? תזרוק שהוא משחק כמו נגר משנות ה90 ותקבל לייק מחבורת הזבל הקבועה פה.
    שווה, לא?

הלכתי בדקתי קצת נתונים מול באלבה, קאייסדו, טונאלי, פארטי ודקלן רייס, לראות אם מדובר בנגר גם לפי הסטט׳.
    מוביל על כל הרשימה הזאת באחוז טק אונס מוצלחים(60 אחוז, שזה גבוה מאוד לקשר במרכז השדה), מוביל עליהם באחוז מסירות mid(15-30 yard) ומהרשימה הזאת הוא מקום שני באחוז של מסירות ארוכות(מעל 30 יארד).
    לא רע לנגר שלא נותן כלום ממש למשחק ההתקפי.
    ונזכיר, הוא על כמות משחקים העונה של כמעט 8 משחקי 90 דקות בליגה כשאנחנו כבר אחרי יותר מחצי עונה בליגה.

צריך להיות עיוור ממש כדי לראות כמה הקישור שלנו יורד 800 רמות ברמה שלו כשהוא לא על המגרש לעומת הדקות שהוא על המגרש.
    ברונו, אמד והוא. אלה השחקנים הכי טובים בקבוצה הזאת בפער עצום על השאר.
    לא יהיה מוגזם להגיד שבציון הכולל העונה הוא השחקן הכי טוב שלך.

נ.ב.
    בנתון הלא מעניין הזה של עבירות הוא כמעט באחוזון של קאייסדו העונה בליגה.
    למה הנתון הזה לא מעניין? כי לא מודדים יכולת של קשר אחורי בעבירות שביצע. לגמרי נתון חסר משמעות.
    קשרים אצל פפ באופן היסטורי היו מבצעים המון עבירות קטנות שנספרות כדי לעצור התקפות. כמו כן הנתון הזה לא יספר אף פעם את הסיפור של הסט-אפ של הקבוצה כולה בהגנה.
    למשל היום, ביצע עבירה אחת של צהוב אחרי שנונייז השחיל את דאלוט בין הרגליים במרכז המגרש ויצא עם זה קדימה. מאוד קשה לא לעשות עבירות כשאתה נמצא בקבוצה שכל השנה לא הגנה טוב לידו וכבר כמה שנים לא מסוגלת להגן מול שטחים כשמאבדים את הכדור.
    הכמות חילוצים נקיים שלו, היכולת שלו לסגור המון שטחים וכל הנצחונות שלו על ה50-50 לפחות מספרים על מה הוא מסוגל לתת בקבוצה שתשפר את האספקטים האלה כקבוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏6/1/25 ב- 00:20
    די קאניו אגדה אוהב/ת את זה.
  9. alexshw Member

אנשים לא מבינים נראה לי את משמעות החוב. זה לא מעט כסף שמבוזבז על הריביות. החוב רק גדל בשנים אחרונות. זה משהו מאוד מכביד על המועדון וגם מגביל אותו. בעלים נורמלי חייב להוריד את החוב הזה של הגלייזרים מהשולחן. לא מבין למה אנשים אוהבים מצב של חצי הריון.
    לא זכורה לי עוד קונפיגורציית כזו בבעלות של בעלי רוב המניות יושבים רגל על רגל ולא עושים כלום, נותנים לבעלי מיעוט מניות לנהל את העסק ולהשקיע את הכסף שלהם (או לקחת הלוואות שלהם) על מנת להגדיל את ערך המועדון, שממנו יהנה מי שיושב רגל על רגל.
    לא מבין את ההגיון בעסקה הזו. תהרגו אותי.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדבר העצוב ביותר שקרה בשנים האחרונות בדיון של יונייטד באייסוקר שהוא הפך לקטע של פוזיציות, שאנשים מסרבים לשחרר מהן.

כמה מההערות פה על אוגרטה, חוסר היכולת לראות את השיפור הגדול שחל בו ככל שהסתגל - לרבות ביכולת שלו לקדם את הכדור - פשוט לא יכול להיות שזה מבוסס על מראה עיניים.

k_700 אוהב/ת את זה.
  11. alexshw Member

במה הפוזיציה בדיוק? אני לגמרי חושב שאני אובייקטיבי. לא הסברתי לי איפה העקביות שלהם. במה התליך מתבטא?
    לגבי הסגל מה הפוזיציה? זה לא סגל של שחקנים שרובם יודעים לעשות בעיקר דבר אחד במקרה הטוב?
    קשה להתווכח עם המציאות. מה לעשות.

די קאניו אגדה ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  12. k_700 Member

הייתי מציע קודם כל מלהתחיל בלהבין את העסקה שנחתמה לפני שנה ואז נעבור לתובנות מתקדמות יותר כמו ערך וכאלה.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמיר, אתמול הוא הרחיק 3 פעמים כדור בפאניקה ובלי כתובת.
    פעם אחת לא קרה כלום, פעם אחת ספגנו אחרי שהחזיר להם את הכדור ואיבד את העמדה שלו כי לאותה עמדה בדיוק נשלח הכדור, ופעם שלישית היינו אמורים להיות בבעיה אבל שחקן ליברפול החליק/פיספס את הכדור ולכן בפוקוס יצא מזה התקפה שלנו (יותר מזל משכל).
    כבר במחצית הראשונה בשלב יחסית מוקדם הוא עשה עבירה מאוחרת של צהוב שהייתה אמורה להגביל אותו ואת האגרסיביות שלו עד סוף המשחק.
    אלה העובדות.
    הוא תורם הגנתית, בטח בקבוצה כמו שלנו שאין באמת קשר שיודע לחלץ כדורים, אבל אני אמשיך לטעון שמועדון כמו שלנו צריך לשאוף ליותר.
    אנחנו צריכים קלאס, צריכים מישהו שלא יעיף כדורים בפאניקה ובלי כתובת, מישהו שיהיה לו את השקט הנפשי ובעיקר את הטכניקה לנסות לפחות לשחק כדורגל ולא להעיף את הכדור אוטומטית.
    אני בעבר במשחקים שלנו גם נתתי מספיק דוגמאות שהוא היה באזור היריבה והיה צריך לאיים על השער או להכניס כדור חכם והוא אפילו לא ניסה אלא העדיף אפילו למסור למגן שהוא יבעט או ימסור.
    זה שבסגל הנוכחי הוא חשוב ולדעתי חייב לפתוח בהרכב כי הוא היחידי שעושה הגנה בקישור לא אומר שאני מרוצה מזה ששוב החתמנו שחקן שטוב בעיקר בדבר אחד ומוגבל בהרבה דברים אחרים.

כמו עם הארכת החוזה של מגוויר לא כדי להשיג עליו כסף אלא כדי להשאיר אותו, מרגיש לי שאתה ממשיך לחפש פלסטרים (כי גם אוגרטה הוא כזה, וגם מאזרואי דרך אגב הוא כזה) רק אל תתפלא בעתיד לאותם תוצאות גם עם אמורים אם במקום לפתור את הבעיה נמשיך למלא את הסגל בפלסטרים שטובים במשהו אחד אבל מגבילים אותך בדברים אחרים וככה אי אפשר להצליח, בטח כשבסוף אתה נתקע עם סגל מלא פלסטרים.

די קאניו אגדה אוהב/ת את זה.
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

נ.ב
    גם בקיץ טענת דברים דומים כשביקרתי את ההנהלה החדשה וכתבתי לך ששוב יגיעו שחקנים מקובעים של טן האח, ובסוף כתבת שצדקנו.

כולנו כאן אוהדי יונייטד, כולנו כאן רוצים בהצלחתה, אבל כדי להצליח צריך לעשות את הדברים כמו שצריך, לא משנה אם מבחינה ניהולית ולא משנה אם מבחינה מקצועית/מבחינת רכש.

עובדתית אלכס מנהל כאן שנים מאבקים ומציין את הליקויים בניהול, עובדתית אומרים לו שהוא טועה וסתם פסימי והנה בא השינוי (אז זה היה מינוי טן האח), ועובדתית הוא בסוף צודק כי בסוף לא מעניין הפופוליזם וההוצאות והספינים והרעש והצלצולים אלא המעשים בשטח, ולכן ברגע שהאריכו חוזה לטן האח, והביאו לו דה ליכט ומאזרואי, והביאו אוגרטה, והביאו זירזקי, היה ברור לאן העונה הזאת הולכת כי גם הנהלה חדשה אם תתנהל בצורה לא נכונה היא תכשל כי לחיים לא אכפת אם אתה חדש בתפקיד או לא ואם הקהל רוצה שתצליח או לא אלא המעשים שלך.

עובדתית אני כאן שנים מנהל מאבק נגד הרכש הבינוני, לפעמים במחירים גבוהים מאוד בטח אם מחברים את הסכומים של השחקנים שמגיעים, וחוטף ביקורת שלא ראיתי כל משחק של הויילנד וזירזקי באיטליה או של דה ליכט ומאזרוואי בבאיירן או של אוננה באינטר או של מאונט בצ׳לסי או של אוגרטה בפריס.
    כאילו אנחנו מדברים על שחקנים של גדנ״ע יהודה ולא שחקנים שמשחקים בקבוצות הטופ העולמי שמלבד שאנחנו מכירים אותם אנחנו יכולים בלחיצת כפתור לקבל עליהם חומר בלתי נגמר וסרטונים של כל נגיעה שלהם בערך ומשחקים מלאים.
    גם כאן, אם תמשיך לרכוש ולתת דקות משמעותיות לשחקנים שטובים בדבר אחד ומוגבלים בהרבה דברים אחרים, התוצאה תהיה אותו הדבר.

אל תאמין לתרסיס ולסיפורים שלו שאמורים יכול לקחת כל שחקן גם החלש ביותר ולהפוך אותו לטופ קלאס בזכות השיטה והמערך שלו כי כבר ראינו השנה שזה לא המקרה.
    גם אסור לשכוח שיש פערים עצומים בין הליגה בפורטוגל לפריימר לייג, הרמה שאתה צריך להגיע אליה שם היא לא הרמה שאתה צריך להגיע אליה כאן כדי לקחת אליפות, הפערים בין השחקנים עצמם הם קטנים משמעותית מהפערים בפריימר לייג כשלארסנל יש רייס, לסיטי יש רודרי ולך יש אוגרטה, או כשלליברפול יש סאלח, לסיטי האלנד ולך הויילנד, או כשלארסנל יש סליבה לליברפול יש ואן דייק ולך יש מרטינז.

ביום שאתה תתנהל נכון, ביום שתרכוש שחקנים טופ קלאס, ביום שתפסיק למלא את הסגל בפלסטרים (תזכר בדיון שלי ושלך על אוונס בקיץ) אז אתה תתפלא לראות שאולי כאן ושם יהיה לך איזה פלסתר, אבל רוב הסגל, בטח ההרכב, לא יהיה כזה, ויהיה או שחקן שכבר עכשיו מתאים לרמה או כזה שיכול להתפתח להיות כזה, ולא הרכב שמלא במאזרואי, דאלוט, מגוויר, דה ליכט, אוננה, אוגרטה וכדומה עד שאתה מגיע למצב שברונו, מיינו, גראנצ׳ו ודיאלו (ולדעתי גם יורו, פשוט הפציעות עד עכשיו לא נתנו לו להיכנס לקצב) הם המיעוט בהרכב (לא לדבר על הסגל).

די קאניו אגדה, Raulito ו-alexshw אוהבים את זה.
  15. די קאניו אגדה Member

התזה של קיי מביכה.
    שחקני הרכש של טן פח ושחקנים הרכש הקיץ הזה שברובם גם של טן פח.
    פשוט לא לרמות האלו והם לא יכולים להיות גם שחקני סגל שימושיים.

אני לא יודע מה הבנאדם צורך ואילו סמים.
    אבל אשמח אם ישלח לי בפרטי מה בדיוק הוא מערבב שם.

**אני מקווה מאוד אמיר ע שאתה תתפכח כי זה בדרך כלל קורה אצלך.
    ברור שעוד שנה-שנתיים תגיד כמונו שהרכש זה רכש עלוב+איניוס מנהלים את העסק בצורה עלובה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 16)

1. avdz7