הוא כותב את הדברים שוב ושוב כי אתם טוענים שוב שוב שאתם מזהים שינוי רק כי מינו את אמורים אחרי שטן האח החריב את העונה ושרף את כל הכסף על עוד רכש בינוני. ואני שוב שואל, מה עיסקת הניהול/הבעלות הנוכחית נותנת לנו? לא נכון לשאול את השאלות הקשות? לא נכון לשאוף למועדון כמו שלנו לאדם אמיד שהדבר הראשון שיעשה יהיה למחוק את ההלוואות?
משה ואלכס זו צריכה להיות המראה של אוהד יונייטד ובטח ובטח אוהד ותיק. #נמאסלהםשעובדיםעליהם. ישר כוח חברים ומאחל לכם (ולי) תואר גדול בעונת 34/35.
השייח העשיר שהיה צריך להגיע לפה היה קודם כל צריך לדאוג שהוא מצליח לקנות את כל האחוזים של הגלייזרים לפני שמפנטזים שהוא היה יכול לסגור את ההלוואות(וגם אז אי אפשר היה לסגור את כל הקרדיטים במכה אחת ועדיין היינו מוגבלים מאוד מול הpsr). במצב הנוכחי אין באמת משמעות לכמה כיס יש לבעלים שלך אם זה 14 מיליארד או 450 מיליארד זה פשוט לא רלוונטי ואף אחד בדיון הזה לא יבין את זה גם בעוד 500 סבבים של דיון חסר כל טעם.
אין חשיבות להאם אתה עם כיס עמוק או לא, אין חשיבות האם אתה רוכש את כל המועדון מהגלייזרים או לוקח את הניהול בעיסקה מוזרה, אין חשיבות האם אתה סוגר את החובות או לא, אין חשיבות האם אתה בעל משאבים להשקיע בתשתיות או לא, אין חשיבות האם יש לך כיס עמוק לשפוך כספים על האקדמיה, כל אלה דברים שלא קשורים לפייר פליי אבל הם הבסיס של הבסיס כשאתה חושב על רוכש חדש למועדון כמו יונייטד, אבל אין להם חשיבות
2 משחקים רצופים שלא היו פה הרבה שנים. מחוייבות משמעת טקטית ובעיקר ווייב של אין יותר בית זונות נגדנו. וגם בכדורגל יש שיפור קל.
אוהב אותך, באמת, אבל אתה מדבר שטויות במקרה הזה. בסך הכל ציינו - בתגובה לטענות נגד איניוס על כך שטרם רכשנו אף אחד בינואר - שפשוט אין כסף להוציא. ואז אתה ואלכס שוב נפלתם עלינו עם אותם דברים שדובר עליהם (ולא בפעם הראשונה) בימים האחרונים, על הרכש בקיץ וכו' וכו'... אם זה עושה לכם כיף אז תהנו, אבל נראה לי קצת מיותר. הבנו.
אני לא אומר שאי אפשר לעשות. אם ניפטר משחקנים בחודש הזה ונכניס כסף, נוכל לעשות משהו. אם לא - אז לא, כי הכסף לא שם, וזה היה כך עם כל בעלים. איניוס לא נחוצה בשביל איזה חלון העברות פלאי שבו ייפתרו הבעיות שלנו. ככה זה כשסוחבים חובות (ואני לא מדבר על ההלוואות של הגלייזרים). דברים שנעשו בשנים האחרונות, הימורים שנלקחו עוד לפני איניוס, הכניסו אותנו לבור. כדי לצאת ממנו, נזדקק לזמן. וזה היה כך גם אם היינו קונים יותר טוב (לטעמך) בקיץ האחרון או שומרים כסף לינואר.
או סוחבים מילת מפתח. זקוקים לבעלים שלא יסחבו את מה שהוטל על המועדון. צריך זמן אבל צריך לנצל את הזמן לתועלת ולא לנזק נוסף. על מה בזבזו את 2024? זה לא נקרא תועלת.
חייב להקדיש כמה מילים להארי מגואייר. הבנאדם הזה אכל טונות של חרא, מכל כיוון, ובמקום להתייאש הוא החליט להלחם על המקום שלו. מקצוען במקסימום. בלי יותר מדי רעש. בא, נלחם, נותן בראש. המצטיין שלנו היום.
תמיד היה ככה. הבעיה שהוא איטי ומסורבל, וזה בעיה לקבוצה גדולה, בטח אם אתה רוצה לשלוט וללחוץ ולשחק בקו גבוה.
אבל אין בעלים שלא יצטרכו "לסחוב" במידה כזו או אחרת. אין מישהו בעולם שיכול לבוא, לנקות שולחן ולפתוח דף חדש כאילו כלום, כי המציאות התקנונית פשוט לא מאפשרת את זה. איניוס בהחלט עשו טעויות בתחילת הדרך. יש לך מישהו שאתה בטוח שלא היה עושה טעויות? סיטי וליברפול היו הקבוצות הטובות באנגליה די בקביעות בעשור האחרון. הבעלים של שתיהן לא עשו טעויות בתחילת הדרך לפני שעלו על דרך המלך המקצועית (נשים בצד את מה שאוהדי ליברפול חושבים על הבעלים שלהם).
החוב של גלייזרים זה איזה חצי מיליארד פאונד אם לא יותר. זה הבדל עצום עם או בלי. ובדיוק בגלל פעולות של 2024 יונייטד סופית הסתבכה עם פייר פליי. אני לא מבטל את פשעי גלייזירים. אני אומר אינאוס הוסיפו לכדור שלג. הגלייזרים חנקו את המועדון, באו אינאוס והצטרפו לחניקה.