מנצ'סטר יונייטד 2022/23- עידן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י prica9, ‏11/6/22.

1. k_700 Member

לא שוד זה מחיר הוגן לשחקן צעיר שמגלם פוטנציאל.
    הוא לא פחות טוב מפדרו נטו ברגע המעבר, או מרישארלסון.
    גם על מודריק בזמנו הם שילמו 60 ומשהו מליון פאונד במזומן ועל אסטבאו בגיל 16 סגרו עסקה כזאת. בכל זאת הוא עונה שלישית אחרי הפריצה שלו, מתקרב לעונה של 20 שערים ובישולים והוא בן 20, שחקן סגל קבוע אצל אלופת העולם.

ענייני משמעת אף פעם לא הפריעו לקונטה או לצ׳לסי....הייתי אומר שאת בוהלי זה אפילו מחרמן.

2. SoD Member

אנשים פה התבכיינו שצריך ניהול מקצועי אמיתי שיביא מאמן שיטתי כדי שאפשר יהיה לבנות קבוצה לטווח ארוך, ועכשיו מתבכיינים שהניהול המקצועי שהם רצו מעוניין למכור שחקן שלא מתאים לשיטה ואיך עדיין אין תוצאות אחרי חודשיים

3. avdz7 Member

האמת שזה מזעזע לחשוב על זה ככה, באמת ניהול גרוע, אין מה לומר.

ועכשיו אני רוצה לשאול אותך… בכמה היית משחרר את גרנצ׳ו? תנסה רגע להתעלם (אני יודע שזה קשה) מהרכישות הכושלות שלנו שציינת בהודעה.

60 מליון פאונד, הרי זה סכום מכובד לכל הדעות, בנוסף יש לזכור שגרנצ׳ו נכון לכרגע הוא בגדר פוטנציאל-בוסרי מאוד ורחוק מאוד ממוצר מוגמר.. סכום כזה לא היה מספק אותך?? אם וכאשר כמובן.

אני באופן אישי מוכן למכור אותו בסכום כזה, אבל הייתי מעדיף למכור לנאפולי ולא ליריבה ישירה.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי קבע שהוא לא מתאים לשיטה? כמה הוא כבר נוסה שם? מי כן מתאים לשיטה? דאלוט הפורטוגלי שהוא הבאנקר הכי גדול של אמורים מאז שהגיע?

מזכיר לי את הסיפורים בקיץ שמאזרוואי ודה ליכט הם שחקנים של ההנהלה החדשה ולא של טן האח, ושיש הגיון להאריך לטן האח את החוזה ושוב להביא שחקנים לפי הקיבעון שלו.

גראנצ׳ו אמור להיות חלק מהעתיד שלנו, אחד מהשחקנים שכל מאמן שמגיע אמור להבין שהם untouchable.

one united אוהב/ת את זה.
  5. one united Member

מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מדוע סיטי יכולה לקנות 3 שחקנים בלי למכור אף אחד ואנחנו צריכים למכור את ראשפורד וגארנצ'ו בכדי להרוויח את הזכות לקנות שחקנים חדשים? מדוע להם זה מתאפשר ולנו לא?

6. k_700 Member

אם נחתת ממאדים בזמן האחרון אז כבר קנינו ווינגבק שמאלי ואנחנו בדרך לקנות עוד אחד. בשורות לא מדהימות אם קוראים לך דיוגו דאלוט.

מי קבע שהוא לא מתאים לשיטה? כל מי שראה 90 אחוז מהמשחקים שלו מאז שאמורים הגיע+השחקן עצמו. בגלל זה הוא דוחף לעבור.
    מאזראווי רכש של טן האח, כולם אמרו את זה בקיץ.
    דה ליכט? לא היה אופציה ראשונה לקיץ כמו שכולנו מבינים אבל היה על השורטליסט של המאמן וההנהלה.

7. k_700 Member

כן. הם מגייסים הרבה יותר כסף ממך על שחקנים ב-3 השנים האחרונות, בנוסף לרווחים מ׳צמפיונס וזכיות.
    לחיצה אחת בגוגל תעשה לך פלאים.

8. one united Member

תודה רבה, מי צריך גוגל שאתה פה?!

9. one united Member

ובלי או עם קשר, זה ממש מעוות מקצועית, בכדי להביא שחקני חיזוק אתה מעמיד למכירה את השחקנים הבולטים שלך? איך תתקדם ככה? עד שיש שחקן מוכשר כמו גארנצ'ו אז מצדיקים מכירה בזה שהוא לא מתאים לשיטה? איזה שיטה מצליחה,מי ישמע?......ממש לא לעייניין לוותר עליו גם אם יש לו חלק באשמה שהוא כבר שנה לא מתקדם, הוא לחלוטין אחד משלושת השחקנים המוכשרים בסגל, אתה לא מוותר עליו , אתה נלחם עליו, משפר אותו,מתאים אותו למה שאתה צריך, כאילו מההההה אין דוגמאות מוצלחות לשחקנים שלקח להם זמן להסתגל למערך "לא נוח"? אני ממש נגד המכירה שלו אפילו שהוא מעצבן לא מעט.

10. k_700 Member

אתה שוב מתעלם מעוד צד של המטבע.
    השחקן עצמו שרוצה לעבור ומפעיל את הסביבה שלו לדחוף לזה.
    אז מה עדיף? לחכות שיהיה פה פיצוץ סאנצ׳ואי והערך שלו ירד למינוס או למכור כשהמחיר בשחקים ואתה גם ככה על הקצה לקראת סגירת הספרים של מאי?

יש המון מידע שלי ולך אין. אין לנו מושג על היחס הבין-אישי בין אמורים לשחקן. פיצוץ אחד אנחנו כבר יודעים שהיה שם כשהושבת. לא הכל נסגר רק על המגרש. פרגוסון ידע לזרוק שחקנים יותר מוכשרים מגארנצ׳ו שלא הסתדרו איתו ועם הקבוצה.

11. one united Member

אז מה אנחנו יודעים על אמורים עד עכשיו :
    א. עם שחקנים מוכשרים הוא מתקשה להסתדר, וגורם להם לרצות לעזוב
    ב.עקשן על שיטה שהביא מהבית והיא מאדדדדד מתאימה לקבוצה הזו
    ג. מוצא דברים בדאלוט שלא מוצא בגארנצ'ו.
    סך הכל יפה מאד עד עכשיו

12. avdz7 Member

הנה ה2 פני שלי בעניין המתאים לשיטה. אני חושב שהוא הרבה פעמים נמצא במגרש בדיוק באותו מיקום שהיה אמור להימצא בו גם אם היה משחק כ״ווינגר״ במערך של 4231. אין ספק שיש לו הרבה דברים לשפר והוא כנראה פחות מתאים להיות ווינגבק, אבל אם הוא שחקן התקפה מוכשר (והוא אכן כזה) אני לא רואה סיבה שבגיל כזה צעיר הוא לא יוכל להתאים עצמו ל״10 שמאלי״. או ימני.
    מבחינה מקצועית, הוא לא מספיק טוב כרגע, בוסרי מדיי (זו כבר עונה שלישית בבוגרים כמדומני ואתה מצפה לראות שיפור), במקום להתקדם ברמה הוא עומד במקום. לא בטוח שזה באשמתו, הרי מסביבו ריקבון אחד גדול, ואפשר לומר שבערך כל השחקנים בקבוצה (למעט אמאד) באנדר פרפורמינג.

אם הוא דוחף למעבר, לדעתי זה לא כי הוא חושב שהוא לא מתאים לשיטה (יאללה כמה טחנתם על זה, מי ישמע כולה מיקום קצת שונה), אלא כי נכון לכרגע המועדון שהוא נמצא בו לא משרת אותו: משחק התקפה צולע ביותר-בקושי יודעים להכניס גול, הלחץ מסביב נוראי, הביקורת גדולה ולעיתים קשה מדיי. בנאפולי או בצלסי, קבוצות שמצליחות לשחק כדורגל קצת יותר טוב, בלשון המעטה, הוא יוכל לפרוח.

אנטאצ׳בל? אולי בעידן אחר בו אין לנו בעיות פיננסיות.
    את קובי מאיינו אני מוכן להגדיר ככזה. את מייסון גרינווד של לפני הפרשה אני מוכן להגדיר ככזה. לגרנצ׳ו יש פוטנציאל נהדר, אבל אני לא חושב שזה ברמה של אנטאצ׳בל. 60 מליון פאונד זה סכום הוגן עבורו.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כתבתי כבר, הוא untouchable.
    אני מוצא מקורות אחרים להכניס מהם כסף.
    הוא, מאיינו ודיאלו הם מבחינתי הבסיס לעתיד שלנו.
    יש מספיק זבל שאפשר למכור.
    מדברים על גראנצ׳ו כאילו הוא בן 30, ילד בן 20 שמרגיש מבוגר יותר רק כי הוא כישרון ענק שפרץ מוקדם.
    יש לו המון לאיפה להשתפר ואפשר להעביר אותו המון תהליכים שאתה תסתכל אחורה לרגע שרצית למכור אותו ותצחק על היום הזה.
    לא חושב שגראנצ׳ו דוחף למעבר אחרת הוא לא היה פותח היום. ראינו אצל אמורים שברגע שראשפורד דיבר על אתגר חדש הוא נמחק באותו הרגע.
    לדעתי אם גראנצ׳ו יעזוב זה יהיה בעיקר כי הוא יהיה פגוע על ההתנהלות איתו והעובדה שאנחנו מסכימים לשמוע עליו הצעות.
    אם היינו אומרים שהוא העתיד שלנו והוא לא למכירה בשום מחיר מבטיח לך שדקה אחרי לא היו יותר שמועות ופרסומים עליו. זה לא איזה זירקזי שהגיע לפני דקה מאיטליה ומבחינתו אנחנו יכולים גם להיות סך הכל תחנת מעבר לקבוצה הבאה אולי בחממה של הליגה האיטלקית שהוא מכיר ואוהב.

נערך לאחרונה ב: ‏23/1/25 ב- 22:24
    one united אוהב/ת את זה.
  14. k_700 Member

ואם הוא רוצה לעבור, מה תעשה תאזוק אותו למגרש?
    יכול להיות שתסתכל אחורה בעוד 3 שנים ותתגלגל מצחוק שהיה לך שחקן שרצו לתת לך עליו 70 מליון אירו בגיל 20 אבל החלטת בכוח להשאיר אותו פה וקיבלת שחקן שנצפה יותר בטוויץ׳ או בקמפיינים לאביב של באלנסיאגה.

גארנצ׳ו דוחף למעבר בסטייל.
    הוא לא עולה לראיון בסקיי ספורטס בפריים טיים. הוא מפעיל את הסוכן שלו שידליף על שיחה עם קונטה ונותן אינדיקציות לצ׳לסי שיכנסו איתך למומ. צ׳לסי לא הייתה נכנסת למומ הזה משום מקום בלי לדבר עם השחקן לפני.
    אז ברור שבמצב הזה הוא ישחק, הוא לא שורף את הגשרים כמו שראשפורד עשה וגם המועדון לא מסתיר את זה שב70 מליון הוא מוכר כי זה מחיר הגיוני למכור אותו.

avdz7,
    אם מציעים לך 90 מליון פאונד על קובי מאיינו(בידיעה ש90 מליון עליו למעשה מאפשר לך לקנות בכמעט 340 מליון פאונד במייידי), אתה מוכר?

האנטצ׳בול הזה כשאנחנו נראים ככה.
    הייתי מחפש מושג אחר, זה מגוחך.

נערך לאחרונה ב: ‏23/1/25 ב- 22:30
  15. avdz7 Member

משה, אין לדעת מה יהיה בעתיד, אם הוא ישאר בגדר פוטנציאל שלא מומש?
    אני רוצה להתמקד בכאן ועכשיו.
    הכאן ועכשיו שלנו זה שהבאנו מאמן חדש כדי לסמוך עליו וללכת אחרי הרעיונות שלו.
    אני בטוח שאם הוא היה רואה בגרנצ׳ו אנטאצבל אז הוא היה אומר לרטקליף.. חביבי, כן בעיות פיננסיות, לא בעיות פיננסיות, אני רוצה את השחקן הזה במועדון.
    אז האמונה שלי אומרת שהוא היה נשאר.

אבל….
    אם כרגע התרומה שלו לא מספקת, ואתה יכול למכור אותו ולקבל סכום נאה עליו, ועל הדרך להפיק תוצרת טובה יותר בהנחה ותתנהל נכון (לשם שינוי) עם רכש חדש, לא הייתה עושה כך?

קיי,
    תן לי לישון על זה.
    גם כשאני אומר אנטאצ׳בל, אז גם זה בעירבון מוגבל, כבר רשמתי עמוד אחד אחורה שלכל שחקן בסוף היום יש מחיר.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 6, אורחים: 30)

1. אמיר ע
  2. די קאניו אגדה
  3. SoD