גם במשחק הזה כבר הספיק להחמיץ מצב אחד של גול ועוד שני מצבים טובים מאותה עמדה של כניסה משמאל לאמצע. הוא כשרון ענק ועוד צעיר אבל זה לא כריסטיאנו רונאלדו או ווין רוני בן 20 וברור שבמחיר כזה אתה לא אומר מיידית לא על אחת כמה וכמה שהוא נרשם כשחקן בית(ובואו תפסיקו להיות תמימים שמראש אנחנו לא תחנת מעבר בשבילו בדרך לחלום שלו לשחק בריאל מדריד בעתיד).
מי קבע? קבע הניהול המקצועי הארוך טווח שהתבכיינתם שנים שאין. קבע המאמן שהם הביאו. אז רוצים ניהול מקצועי או לא רוצים ניהול מקצועי?
אז גם הוא מאמן גרוע עכשיו? יש מאמנים טובים בכלל בעולם הזה? נראה לי שאם הוא יכל למכור את דאלוט ב60 מיליון הוא היה מוכר. יש לי בכללי הצעה לכמה משתמשים פה בפורום - תכנסו לאימון כדורגל מקצועני. הרי כל מאמני הטופ חבורה של מפגרים חסרי מושג, אני לא רואה שום סיבה שתוך 2-3 שנים כולם פה יהיו עם משכורת של 8 ספרות בדולרים
אין ביונייטד עכשיו שחקן שאני אצטער אם ימכר. לא רואה סיכוי לאמורים להצליח. הנהלת יונייטד כרגיל קיבלה החלטה שרירותית. גרנאצ'ו צריך לברוח מיונייטד בשביל הקריירה שלו.
אם מנסים לגייס את הסכום שאמרו שרוצים צריך לקוות שבוהלי לא רואה את המשחק הזה. זוועה. מאז הכניסה של מאלסיה אנחנו ב4231.
אמורים מאמן טוב. יש לו באמת סגל פח אשפה - וזה ממש לא תירוץ עבור הכשלון שלו. גם בתקופת טן פח אמרתי שיש לו סגל גרוע (כמובן בניגוד לאמורים זה באשמתו כי רכש אפסים על סך 700 מיליון יורו) ואמרתי שזו הסיבה העיקרית לכישלון. מה אני אוהב באמורים ? שהוא 90 דקות על הקווים רץ,צורח,מסדר,יו ניים איט. אני מאמין שגם באימונים הוא באמת מנסה ללמד את הטמבלים ללחוץ ולשחק בסגנון מודרני (אני רק יכול לנחש כמובן). יש לו חבורה של לא יוצלחים וסגל בלתי ניתן לאימון. אלכס צדק בזמנו.
כמה זמן אמורים כבר ראה את גראנצ׳ו? הוא בוסר אבל זה כי הוא רק בן 20. לצד ההחמצות שלו הוא מייצר המון בלאגן וכל פעם שהכדור ברגליים שלו אתה מרגיש שיכול להתפתח מזה משהו. גם היום הקרן של הגול הגיעה אחרי פריצה שלו וכדור גדול לברונו שנהדף לקרן. לאחר מכן כמעט כבש מהרוחב של דיאלו וסחט עוד הצלה יפה בהמשך. הוא גם כמה פעמים נכנס לאמצע ופינה את האגף ושלח כדורים נכונים למי שהיה שם. אני לא כמו הנביא כאן ולכן לא יכול להגיד למה הוא כן או לא יכול להתפתח. אני כן יודע שבתוך כל האשפה שנקראת הסגל שלנו הוא יהלום לא מלוטש ושחלק מניהול טוב הוא לא רק לדעת לקנות אלא גם לדעת למכור ואפשר לפני מכירה שלו לנסות לגייס כסף מכאלה שברור לנו שהם לא טובים מספיק היום וגם לא יהיו מספיק טובים בעתיד.
לא טענתי לרגע שהוא שחקן לא טוב. אבל רציתם ניהול מקצועי וכדורגל שיטתי שלא בוחר שחקנים לפי השם שלהם אלא לפי שיטה סדורה וכו', אז למה אתם מתלוננים כשאתם מקבלים את זה
גם במדדי הבוסריות שלו הוא היה רע מאוד אתמול. צריך להגיד את האמת, היינו מרחק דקות בודדות מזה שהיה עולה לנו במשחק. החמצות מזעזעות של שערים בטוחים. איזה שחקן בטופ 4, כמו שאנחנו שואפים שיתייחסו אלינו, היה מקבל הנחות על ההחמצות האלה? אף אחד. איך משה תמיד אומר לנו על שחקנים אחרים לא להתרגל להוריד את הרף ציפיות ולהתרגל לבינוניות? אז זה בול המקרה. הוא מצליח לייצר לעצמו מצבים בכניסות משמאל, לרוב זה בעיטות שאפילו לא הולכות למסגרת וכמו אף שחקן התקפה זה לא מתקבל על הדעת שהוא מחמיץ מצבים על רחבת החמש כשהשער פתוח. מצטער. הויילן לא היה מקבל את ההנחה הזאת, ברונו לא היה מקבל, סלאח היה מקבל אש(כשהוא מחמיץ מצבים כאלה הוא גם מסיים עם שני שערים ובישול) אז גם גארנצ׳ו ראוי לקבל בראש. ברונו הציל אותו מטלוויזיה שכנראה הייתה נשברת לו על הראש בחדר הלבשה. אף אחד לא יודע לאן הוא יתפתח בצ׳לסי. אני אפילו אהמר שיהיו יותר סיכויים שזה יתפוצץ בענק שם כי long run תמיד תהיה שם תחרות לא הגיונית על העמדות האלה וכמובן חוסר ודאות עם המאמן. נאפולי יכולה להיות יעד הרבה יותר נוח. קונטה יאהב לבודד אותו באגף, יש להם הרכב יחסית קבוע וסגנון שמזכיר הרבה יותר את מה ששיחק פה עם הרבה פחות תחרות. שני המקומות האלה בראש של גארנצ׳ו והמשפחה שלו הן תחנות מעבר בדרך לחלום הגדול לשחק אצל אחת הגדולות בספרד, מקווה שלכולם זה ברור. חלק מניהול טוב זה קודם כל להבין מי ממש רוצה להיות פה, להלחם על המקום שלו, להראות מקצוען ולרצות להיות חלק מפרוסס עם מאמן חדש. אם יש ספק אז אין ספק בטח כשהווליו שלך הכי גבוה בקבוצה כרגע. אם היה כל כך קל למכור שחקנים אחרים ולגייס כסף כמו שאפשר לגייס משחקן בית(שוב, 50 או 60 מליון שאתה מגייס עליו שווים בערך פי 3 ביכולות שלך להעמיד תקציב עם אמורטיזציה) היו עושים את זה. לרוב הסגל הזה אין ערך כרגע בשוק וגם אם יש ערך אין עניין. נ.ב. גם מאיינו לא צריך להרגיש בטוח מדי. הוא בעונה רעה מאוד. הדבר היחיד שהוא מראה בו עקביות טובה זה משחק על שטח קטן עם הכדור שזה עלוב מאוד. בטח ביחס לכשרון שיש לו ולסט היכולות שמי שעקב אחריו מגילאים צעירים יודע שיש בו. מקווה מאוד שהשתן לא עלה שם מוקדם מדי לראש מכל הדיבורים האלה על הדבר הבא שצריך להוביל את הקישור בנבחרת והרדיפה חצי שנה אחרי החוזה החדש שלו. מקווה מאוד שזה רק קיר של עונה שנייה אחרי פריצה ולא סטגנציה של בינוניות. נ.ב.2- מילה טובה לבינידיר. לקח כמה כדורים קשים ב1 על 1, קיבל כמה כדורים רעים מאוד לרגל, היה שקט יחסית בגובה. לדעתי זו ההופעה הראשונה הטובה באמת שלו. שאוננה גם כן לא ירגיש בטוח מדי העונה כי רוצים להחליף את הטורקי.
אז אחרי צ׳ידו נראה שבארסנל מתקרבים בצעדי ענק לאבד עוד חבר לחמישיה הכי מוכשרת שלהם בגיל הזה. Definite conflict in the last year over the long term vision for Ayden Heaven. Arsenal feeling his future lies as a CB where the heaven camp wanted to develop as a CM. Contributing factor in his likely exit in my opinion. Has a lot of potential but hasn’t settled into a position היה אתמול ביציעים בot עם הסוכן. נחכה קצת עם הWelcome to Hell
חחחח גראנצ׳ו כמעט עלה לנו במשחק. איזה תגובות מהבית. לא מגוויר עם גול עליו כשהוא קורא לא נכון את הכדור ומאבד את השחקן שלו. אם ברונו כובש את הכדור על מגש שגראנצ׳ו שם לו התגובות כמובן היו אחרות. אני תמיד כותב, שחקן צריך להיות או טוב מספיק היום או מסוגל להיות מספיק טוב בעתיד. גראנצ׳ו לפרקים מספיק טוב כבר היום, וכמובן מספיק טוב לעתיד במבט על גיל, כישרון ותכונות, אז ברור שהדעה שלי תהיה שונה משחקן בגיל בוגר יותר. את אותם הדברים אני כותב גם על מאיינו ויורו, גם בהופעות פחות טובות, די ברור הרף העתידי שלהם והעובדה שאצלם כמו אצל גראנצ׳ו אסור לשכוח את הגיל הצעיר.
באיזה דקה הטעות של מגווייר? כמה כבר היית צריך לכבוש עד אז? 4-1? 4-2? השער השיוויון שלהם היה באוויר כי החמצנו כמו קלשיאה מהלכת, החמצות של שערים בטוחים וירד לנו הבטחון לקראת הסוף. כמו בספר. גארנצ׳ו הספיק עד לטעות של מגווייר להחטיא 3 מצבים של שער ועוד כדור שהשוער לקח לו+ שער מגוחך של דה ליכט שפסלו לנו(אמורים צודק, באנגליה אפילו לא מסתכלים על הדבר המביך הזה במסך). גארנצ׳ו הוא אחד מארבעת השחקנים הכי טובים בקבוצה הזאת היום אבל במבחן בוזגלו שאתה עושה פה לשחקנים ומקומם מול שחקנים בטופ 4 אין לו כרגע שום עליונות על קיצוניים שמאליים אחרים בטופ 4 אצל הקבוצות הגדולות ולקבל עליו 70 מליון פאונד כשהוא בעצמו רוצה לעבור ולא רוצה לשחק בתפקידים שמייעדים לו פה? מצטער זה לוקסוס גדול מדי. כ10 הוא עוד פחות טוב כי אין לו סיומת מספיק טובה וברמות הגבוהות אתה צריך שחקנים עם קור רוח בתפקיד הזה. קינסאלה מדווח בלילה שצ׳לסי רצינית והוא גם זורק את המספר 70 מליון פאונד שאנחנו רוצים עליו(גם אם יסגר קצת פחות זה סכום גדול מאוד). רף עתידי גבוה גם היה לראשפורד, מארסיאל, פיל ג׳ונס הצעיר ואדנן יאנוזיי(גארנצ׳ו טוב ממנו). בלי אופי מספיק חזק ובלי רצון להשתפר ולהלחם על המקום שלך אתה תתקע במקום וכבר היינו ביסטואציות האלה אינסוף פעמים. שוב, אם גארנצ׳ו היה מת להשאר פה, היה מוריד את הראש ונלחם תוך כדי שהוא מבטל כל שמועה על עזיבה אז הייתי לגמרי רוצה שנשמור עליו גם במחירים האלה. כל עוד הוא בעצמו יוצר קשר ופתוח למעבר וכשהוא נראה ככה? אי אפשר לבטל החלטה למכור אותו. הוא מרוויח את זה ביושר כרגע. @one united שאל אתמול איך היריבות שלנו לא מסובכות ככה. אז בוהלי כרגיל מוצץ עד הסוף כל פירצה מצחיקה בpsr. Chelsea sold a hotel to BlueCo 22, another company owned by Todd Boehly, for £76.3m. The Premier League have allowed that sale to be included in Chelsea's FFP and PSR calculations. (Source: @MailSport ) פעם שלישית גלידה.
https://x.com/MirrorFootball/status/1882790392061653152 גארת' מועמד לקחת את התפקיד, הוא יעשה קבוצה סולידית אם יגיע
אז מסתבר שעם כל הבונוסים והסעיפים יוצא שבטיס מכסה לפחות 84 אחוז מהמשכורת של אנטוני עד לסוף העונה. בנוסף לזה שהכנסנו להם סעיפים על העפלה לאירופה וכמות דקות בהופעות כדי לבטח שיקבל שם דקות. הסכום הזה אמור לאזן את דורגו(עם עזיבה צפויה גם של ראשפורד). לפי השמועות האחרונות שיפרנו במקצת את ההצעה עליו ל25.3 מליון פאונד.