מנצ'סטר יונייטד 2022/23- עידן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י prica9, ‏11/6/22.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש הבדל קטן בין וורן באפט, שהשקעות זה התחום שלו, לבין ג'ים רטקליף, שנכנס עם יונייטד להרפתקה שכמותה הוא לא הכיר.

ולגבי זה ש"ברור" שמדובר בספורטוושינג ובאינטרס כלכלי - ברור כמו שברור שאתה חי במציאות משלך והופך דעות חסרות ביסוס לעובדות שמתיישרות עם האג'נדה שלך. משעמם.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הצעות היו? הצעה אחת היתה, מגורם שעד היום לא ברור לגמרי מה עמד מאחוריו.

וכשאתה אומר "אנא ערף" אתה מדייק. אתה לא באמת יודע, סתם זורק.

oranfu ו-k_700 אוהבים את זה.
  3. alexshw Member

היו עוד. 2 הגיעו לגמר. הגלייזרים דרשו מחיר לא ריאלי על כל הקבוצה. הם חושבים שערכה יעלה בשנים הבאות. מחשבה הזויה לחלוטין, מה גם שבדרך הם חתמו על כזה הסכם בו באופן הברור ביותר לצד המנהל כדאי שערכה של הקבוצה ירד. מוזר שזה לא עובד.

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

והופ, שילבנו גם תיאוריית קונספירציה על הדרך.

5. די קאניו אגדה Member

ולמה זו תיאוריית קונספירציה ?
    בסופו של יום יהיה מכרז שבו משפחת קסטנר תוכל למכור את שארית stake שלה.
    כמובן שהם ימשיכו לדרוש סכומים מביכים ופה נכנסת "התיאוריה" של אלכס.
    איניוס אם בכלל יהיו היחידים שיגישו הצעה והמטרה שלהם להוריד כמה שיותר את דרישות הגלייזרים.
    לחרב את המועדון כפי שאיניוס עושים עכשיו בהחלט יעזור להוריד את הדרישות בעתיד.

מנגד אם הלמאר אודום של המיליארדרים היה רוכש את המועדון באופן מלא באותה נקודת זמן שרכש 25% זה היה למעלה מ30% מההון שלו.
    בוא- הוא קלוריה ריקה , אם היה לו למעלה מ50 מיליארד דולר הייתי אומר לך סבבה - אבל הוא על 15 מקסימום.
    יכול להיות שהוא בכלל לא רוצה להשתלט באופן מלא והכול פה זה יחסי ציבור זולים.
    נחכה בסבלנות ונקווה שנשרוד כדי לספר על אחת מההונאות הגדולות במאה עשרים ואחת.

6. k_700 Member

כי אם הם יפגעו בשווי הקבוצה, לצד המוכר יש הזדמנות לברוח מהעסקה כעבור 3 שנים מרגע החתימה בינואר שעבר.
    לאף צד אין אינטרס שערך המועדון יפגע. מכל התאוריות המטומטמות שנזרקו פה לאוויר זו בכתה משל עצמה.
    אם היה והערך של המועדון באמת היה יורד גם הייתה לאינאוס הרבה יותר תחרות(ומהנתוני שווי האחרונים זה כמובן תחזית הזויה שלא תוביל אותנו לצניחת ערך אמיתית גם בעוד 15 שנים עלובות).

7. one united Member

מייד?????????????.....................10 שנים זה מיד?????????, באיזה שלב גם אתה תודה שהמצב חרא? תראה כמה מאמנים,שחקנים וצוותים עברו כאן, ואתה מבקש עוד הזדמנויות, יפה

8. k_700 Member

מה החלק באחוזים של ההנהלה הנוכחית בכשלון של העשור האחרון?
    במידה ותגיד לי שיותר מ5 אחוז אני מבין ממך שבעצם המצב לא ניתן לריפוי ותיקון ושווה פשוט לסגור את הבאסטה ובעצם בכל שינוי שינסו לעשות מתישהו אפשר לפסוק בבוא הרגע שזה שינוי שנועד לכשלון כי תראה מה קרה פה עשר שנים.
    עם הגישה הזאת אני מאמין שליברפול לא הייתה משתקמת ב2018.

9. one united Member

אני מדבר על 10 שנים של הנהלות + מאמנים + המון שחקנים שמגיעים והקבוצה/אגודה נכשלת פעם אחרי פעם אחרי פעם, ואני שואל על מה אתם מבססים את האופטימיות הפעם?

10. די קאניו אגדה Member

הגלייזרים התחילו עם 8 מיליארד כמדומני.
    וירדו ל5 מיליארד דולר (!) ועדיין רק השייח המעאפן הזה התעניין וכמובן איניוס.
    אני לא מאמין שמישהו נוסף יכנס למכרז.

תראה אני מאוד מקווה שהגלייזרים לא יתפתו לקנות מחברת הכימיקלים המסוכנת את ה25% בחזרה וינסו למכור את חלקם באופן מלא,גם אם יקח להם זמן נוסף (שנה-שנתיים).
    באמת עסקת ה"השתלטות" של האפסים האלו זה אחד הדברים היותר הזוים שנראו בעולם העסקים.
    במיוחד הראיון העלוב של הפרצוף פדופיל לNYC times.
    חסר מושג האיש הזה.

11. k_700 Member

אוקי.
    50 שנה של כשלונות.
    עכשיו אחרי שהחלפנו טיטול.
    מה אחוז הכשלון של ההנהלה הנוכחית ב50 שנות הכשלון האחרונות? אני אקבל על זה תשובה מתישהו?

לפי ההנחה שלך, למה היה צריך בכלל למנות את אלכס פרגוסון? אתה זוכר כמה שנים של כשלון היו לפני זה? למה בכלל ארסנל המשיכה לנסות עם אדו וארטטה לפני כ6 שנים?

12. alexshw Member

למה אתה מכיר איש עסקים שיהנה לשלם יותר כסף אחר כך?

נערך לאחרונה ב: ‏25/1/25 ב- 12:09
  13. די קאניו אגדה Member

תגיד לי אתה קראת מה שהוא כתב?
    הבנאדם שואל על מה אתם מבססים את האופטימיות? הכוונה שלו שהבני אלף זונות שהשתלטו עכשיו ממשיכים את המסכת של עשור הכשלונות.
    אין דבר אחר טוב שהם עשו מאז שהשתלטו להפך הם עושים דברים אפילו יותר גרוע מבעבר.

אלכס צודק ב100% אגב.
    האוקראיני צפה את הכל מראש.
    בוא נשאל אותו מה המספרים לmega millions ונתעשר.

14. alexshw Member

15. one united Member

קיי, אני מת להידבק באופטימיות שלך שלדעתי לא מבוססת על כלום, אתן לך רק שתי עובדות שלדעתי לא ניתן להתווכח עליהן :
    א. בתקופה האחרונה הובאו מאזרוואי, דה ליכט,הוילן , אוגרטה-עובדתית לא קידמו אותנו ב ס"מ אחד אפילו, על מי זה?????
    ב. הביאו מאמן שרובנו שמחנו בו, פירגנו להחתמה הזו, ומה מתברר? הוא התאמץ למצוא שיטה שהכי לאאאאא מתאימה לסגל הנוכחי וכל זאת בטענה שזה הצליח לו בפוטוגל, זו טענה רצינית????? אתה רואה שזה חרא אז תשנה קצת ותחזור לשיטה האהובה עלייך, זו שאתה מאמין בה כאשר יביאו לך לפחות 5 שחקנים שישבו בול על השיטה.
    ג. מוותרים על אחד משלושת השחקנים הכי מוכשרים בקבוצה כי מה? כי אפשר לעשות עליו כסף??? זאת המדיניות עכשיו?? תמכור את ברונו, הוא הכי מוכשר, אולי תקבל עליו 80 מיליון? מה זה הדבר ההזוי הזה?? קח את גארנצ'ו ותשפר אותו תלמד אותו , הוא עדיין פלסטלינה ולא מוצר גמור כמו מרסיאל וראשפורד