מנצ'סטר יונייטד 2022/23- עידן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י prica9, ‏11/6/22.

1. k_700 Member

אממ לא.
    אתה לא תוציא על ברונו יותר מ40 מליון אירו(וגם זה מסעודיה). אתה לא תחליף אותו בשחקן ברמה שלו גם ב80 מליון פאונד. ככה שזו פשוט החלטה מזעזעת להחליף אותו היום כשהוא השחקן הטוב בקבוצה.
    אם תמכור את אמאד נניח ב60 מליון אתה עדיין צריך לקזז את זה מהאמוריטיזציה של הסכום ששילמת עליו(שכבר צריך להתקרב ל40 מליון אירו עם התוספות)+החוזה החדש שלו.

גארנצ'ו הוא PURE PROFIT. עלה לך 400 אלף אירו, חוזה לא גבוה.
    איזה שינוי בגישה אתה רואה אצלו? אותו שחקן. משקיע על הדשא בהגנה ומאוד לא חכם בלי הכדור בהתקפה כשהוא צריך את השטח שלו באגף כדי לעשות משהו מול המגן והסיומת שלו? פחות טובה היום משל קונהה, אמבוומו ושלל שחקנים שאף אחד לא חושב לשלם עליהם 70 מליון. שינוי בגישה הייתי רואה אצלו אם היה מתראיין ואומר שהוא ממש לא רוצה לעבור מפה. לא רק שלא ראית הכחשה אתה שומע כל הזמן דיווחים מהמחנה שלו שהוא בעניין של מעבר.

גם אני הייתי רוצה שכל השחקנים המוכשרים ביותר ישארו אצלי אבל מה לעשות שלפעמים הרצון שלי מתנגש עם הרצון שלהם לעבור מפה?
    אני שנים הגנתי על ראשפורד אבל מהרגע שגם הוא הרים ידיים ודרש לעבור(אגב, אני מבין אותו, קריירה שלמה סחב פה קבוצות רעות עם מאמנים רעים) אז הוא צריך לעבור. זה פשוט.
    כשיהיה לי שחקן בסטטוס של וויין רוני ואני בכל שנה אאבק על תארים אני אדרוש שיעשו כל מה שאפשר ומעבר כדי לשכנע אותו להשאר או כל מיני שטיקים עם פקסים שלא ישלחו בזמן. אתה לא שם.

נערך לאחרונה ב: ‏26/1/25 ב- 14:47
  2. SoD Member

מישהו טען שהמצב לא חרא? אבל התחלפה הנהלה, הביאו ניהול מקצועי כמו שיבבתם, הביאו מאמן שנחשב מאמן טופ, אז נראה לי אפשר לקחת פסק זמן מהיבבות החוזרות והקבועות ולראות איך דברים מתפתחים. זה לא שאתה יכול לעשות משהו בנידון.

הקבוצה נראת חרא בעיני כי א' מנטליות, העונה הזו גמורה וב' יש לנו פשוט עמדות במגרש שהן בור כרגע שאין בו אף שחקן ראוי \ שחקן בכושר ראוי, ואז זה לא עוזר גם אם יש לנו שחקנים שהם שחקנים לגיטימיים לקבוצת טופ 4 (גם אם לא לקבוצה שרצה לאליפות)

EO11 ו-אמיר ע אוהבים את זה.
  3. alexshw Member

בינתיים קבוצות שהיו לפני 4-5 שנים בתחתית צ'מפיונשיפ, כבר עקפו את יונייטד. אחת מהן משחקת באלופות העונה.
    רק ביונייטד כל דבר אמור לקח מיליון חלונות. מתי תבינו, אי אפשר בקונפיגורציה הקיימת לבנות מועדון מצליח ואין לאף אחד במערכת מושג מה צריך לעשות. אולי אחרי פיטורי אמורים, שאני מקווה שיבואו במהרה(עדיף לפטר לפני שסינדלת את הקבוצה עם השחקנים שלו, מאשר אחרי), יותר אנשים יבינו את זה.

4. k_700 Member

חחחח מקווה שיפטרו את אמורים. איזה יצור.
    מתי בפעם האחרונה מועדון החליף מאמן ולקח אליפות או התחרה על אליפות תוך כמה חודשים?(ליברפול תשובה רעה, כי המאמן הנוכחי החליף מאמן כדורגל שהעמיד קבוצה שהתחרתה כמעט בכל שנה).

אותו מועדון שעלה לא מזמן ליגה נמצא כרגע גם מעל סיטי, צ׳לסי, ניוקאסל וטוטנהאם.

5. די קאניו אגדה Member

מי לגיטימיים אצלך למאבק טופ 4 ? חוץ מ2-3 שחקנים?
    אתה משתמש נוסף של קיי\אמיר ע?
    אם לא אנא האר את עינינו.
    מי התותחים בסגל שלך שנכנסים עכשיו להרכב לקבוצות טופ 4?

6. SoD Member

מקווה שבחיים עצמם אתה בן אדם טיפה פחות מעייף

7. alexshw Member

איפה אני טועה?

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אסכם לך את הדעה שלו:

1. כשההנהלה חידשו לטן האח את החוזה, ואני ואלכס טענו שהמהלך הזה גומר את העונה לפני שהתחילה, וגוזר עלינו שוב לבזבז עשרות מיליונים על שחקנים מקובעים שיגיעו כי ככה טן האח מביא שחקנים, הוא תמך בהנהלה (כי ככה הוא, בהתחלה תמך בטן האח בצורה עיוורת ואנס את המציאות להצדיק את הרכש שלו, בקיץ זה עבר להנהלה החדשה), שוב הסביר שהמהלך נכון עם טענות חשבונאיות, ועכשיו כשזה התפוצץ לו בפנים הוא פתאום טוען ש: "לא ציפיתי לשום דבר שיתרומם איתו העונה".

2. 70 מיליון זה סכום "מטורף" לשחקן צעיר בן 20 מופצץ בכישרון.
    מה עשינו בשנים האחרונות עם מעל 500 מיליון ("קצת" יותר מ-70 מיליון)?
    אוגרטה (50 מיליון), דה ליכט ומאזרוואי (60 מיליון), זירקזי (42 מיליון), הויילנד (73 מיליון), מאונט (64 מיליון), אוננה (50 מיליון), אנטוני (95 מיליון), מאלסיה ומרטינז (75 מיליון).
    מעט שחקנים בינונים, מעט כאלה שאולי יהיו טובים בעתיד, כל היתר אפילו לא רכש בינוני.

3. לגראנצ'ו הוא כבר מסכם את הקרירה, אבל להוילן שמבוגר יותר והראה אצלנו הרבה פחות הוא טוען שהוא יכול תוך עונה להיות החלוץ הטוב בליגה.

4. אפרופו רכש, הוא ביקש נתונים על אוננה לעומת דה חאה בגיל מבוגר שחזר אחרי שנה ללא כדורגל -

Facebook

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו מנצ'סטר יונייטד לא ניס!

כשרוכש אותנו אדם בעיסקה מוזרה שבה הוא לא נכנס באמת אול אין ומחזיק בעלות רק על חלק מהקבוצה,

ולא מוחק את החובות שאנחנו ממשיכים לשלם עליהם ריבית גבוהה,

ויוצא בהצהרות שאנחנו לא נרכוש את השחקנים הכי טובים אלא ננסה לגדל אותם (אחלה ברייטון),

ובקיץ אומר שהוא מאמין בטן האח ומתכוון (ואחרי זה גם מבצע) להאריך לו חוזה ולמעשה גומר את העונה לפני שהתחילה,

ואז שוב רוכש לטן האח את השחקנים המקובעים ומסנדל אותנו איתם ואולי גם מסנדל את ינואר מבחינת יכולת להביא רכש,

ואז מפטר את אשוורת’ שרדף אחריו חודשים והיה אמור להיות האיש שיוביל את השינוי המקצועי אצלנו,

ואז ממנה את אמורים אבל נכון לעכשיו לא תומך בו בשוק ההעברות של ינואר (אלא אם ימכור את אחד הכישרונות הבודדים במועדון),

כשאנחנו במקום ה-13 בטבלה עם 7 ניצחונות ב-22 משחקים! 10 הפסדים מתחילת העונה כמעט בחצי מהמשחקים הפסדנו!

אז מה אנחנו אמורים לעשות? לשמוח? לנסות לאנוס את המציאות כמו כותב מסוים שבכל פעם המציאות מתפוצצת לו בפנים? להוריד ציפיות?

כתבתי עוד בתחילת הקיץ, אני לא מתכוון עכשיו לתת להם להתנהל בצורה חובבנית כמה שנים טובות כי הם "חדשים".
    אני דורש שיתנהלו בצורה מקצוענית מהרגע הראשון, ושלא יתנהגו לי בגישה "הכל יהיה בסדר" כאילו הם מנהלים קבוצת תחתית בישראל.
    הייתי עקבי בביקורת שלי כל הקיץ, וכתבתי בדיוק לאן העונה הזאת תלך.
    אין לי בעיה עם החלטה מקצועית שנכשלת, יש לי בעיה עם "שינוי" ניהולי כשבפועל כלום לא משתנה, ואני מקווה שהביקורת עליהם תהיה קטלנית כדי שהם יחטפו סטירה שתעיר אותם ותבהיר להם שהם לא הגיעו לאיזה פאקינג ניס.

10. k_700 Member

סמרטוטון רצפה שלנו:

1. אף אחד לא נתן לטן האח חוזה חדש. בחרו לבצע את הטריגר הקבוע בחוזה שלו. מתי תרשום נתון עובדתי אחד כמו שצריך?
    לא תמצא הודעה אחת שלי או של אמיר או כל אחד בדיון הזה שבקיץ רשם שמכל האופציות הטובות שהיו על השולחן(לא סאותגייט) האופציה של הארכת החוזה לטן האח היא העדיפה.
    גם כשזה נחתם ב4 ביולי כתבתי(וכמוני כולם) שזה יגמר בחגים. אף אחד מאתנו לא ציפה שזה יתרומם. הדבר היחיד שכתבנו לך זה שאפשר להבין את ההגיון בזה שמערכת שבארדה עוד לא נכנס לתוכה(התחיל לעבוד ב13 ליולי אחרי הצינון מסיטי) ואשוורות׳(אז הדמות שיועדה להיות המרכזית בהנהלה) גם כן לא התחיל באמת לעבוד תחרוק, גם בעניין המאמן ותטעה(אלא אם אתה מצפה שיתנו לג׳ים רטקליף לבחור מאמן ואז בעצם לא עשינו אף פעם כלום). כאינפנטיל מצוי אתה לא מכיר בעובדה שמערכות חדשות זכאיות לזמן למידה ובזמן למידה קורות גם טעויות שזו אחת שסימנו כבר בקיץ בכל דיון.
    כמובן שכולנו רשמנו שאפשר לפטר אותו גם לפני הגמר גביע. חתיכת שקרן פתולוגי.

וזה מה שנכתב ע״י ביום הפעלת הטריגר:
    2. אז בגלל שטן האח, וודוורד ומורטאו לא ידעו לקנות+ אשוורות׳ שכבר לא כאן, אתה ממליץ לנו לא לבזבז יותר כסף? אני מבין נכון את ההגיון?

3. אם אתה משקר כבר דברים שלא אמרתי מעולם על הויילן אז תגזים קצת יותר. תגיד שטענתי שהוא תוך שנה יהפוך מנער מחוצ׳קן לאל יווני ויהיה הטוב בהיסטוריה, שיבוט של תיירי הנרי עם זריזות של סווארז. אתה יודע משהו מפואר כזה שמטומטמים עם אייקיו שלילי יוכלו להדהד אחר כך.
    ממש לא מסכם לגארנצ׳ו את הקריירה. כמי שגילה לך מי זה השחקן הזה לפני 4 שנים כשאתה עוד דפקת פה לייקים להשפרצות על ציטוטים של ראנגניק שהמועדון הזה צריך ללכת לגריטה, אני אזכיר לך שוב שגם היום ציינתי שמדובר בכשרון גדול מאוד.
    ואם יגיע למשל לנאפולי אני רואה אותו מתפוצץ שם ואז הדרך למדריד אולי אפילו סלולה.
    זה לא משנה כמה נתונים עובדתיים אחרים:
    1. הוא לא מתאים לשחק ווינגבק(כן גם אם הוא הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב בתאוריה בתפקיד הזה מהשחקן הכי מזעזע שאי פעם שיחק באגף כווינגבק- דאלוט) והוא הרבה פחות טוב בהווה כ-10 באמצע. הוא אוהב לשחק באגף במערך עם מגן שיעשה אוברלאפים, זה גם מה שהצד שלו מדליף.
    2. הוא רוצה לעבור.
    לא משנה איך תסובב את זה. כשמדליפים שהייתה לו שיחה עם קונטה ושהוא פתוח למעבר ואז גם צ׳לסי נכנסת לעניינים(וזה כבר יותר משבוע ככה) אז השחקן מעוניין לשמוע ופתוח למעבר.
    קבוצות לא נכנסות למומ פתוחים כאלה בלי הסכמה של השחקן. אבל למה שתבין את זה?
    כנראה צריך רק שאח שלו יתייג אותך בטוויטר ויספר לך שאתה מטומטם כדי שתבין שאתה מטומטם.
    4. אני שמח מאוד על דה חאה, השוער הגדול בהיסטוריה שלנו לדעתי, לרמה של הליגה האנגלית הוא כבר פאסה קומפסה והיה צריך להתקדם ממנו.
    גם פיורנטינה חזרה למקום שהיא מרגישה בו הכי בנוח בטבלה מאז ההשפרצות האחרונות שלך שהוא הולך להאבק על אליפות.

נערך לאחרונה ב: ‏26/1/25 ב- 19:50
  11. k_700 Member

מי מספר לו? או שנוותר כי הוא גם ככה לא יפנים?
    צודקים, אין למה. צריך להתעלם.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבחור כבר שנים מתנהג כמו נביא, מכריז בצורה חד משמעית שהדעה שלו היא היחידה הנכונה, שהוא לא טועה אף פעם, ואז גם כשטועה (ברוב המקרים), מנסה לאנוס את המציאות (זוכר את השערים שאוננה חטף שנה שעברה והוא המשיך להסביר לנו שהוא לא עשה טעויות קריטיות אצלנו?) וכשזה כבר לא עובד הוא אומר אני בכלל לא הייתי בעד הרכש (ולא טענתי למשל שמאונט יכול להיות אחלה פיתרון למרכז המגרש) וכמובן מזלזל בכותבים שמחזיקים דעה שונה ממנו עם עקיצות תקיפות אישיות.
    אז אל תנסה למצוא הגיון או אמת, אתה תמצא בעיקר ניסיונות לטעון שהוא בכלל לא טען את מה שטען, והמון סתירות.

13. k_700 Member

חחחח אתה אלוף העולם בהשלכות אהה....
    בוא נראה.
    הודיתי שטעיתי לאחרונה עם מאזראווי ושגם אוגרטה מפתיע אותי לטובה כשלא ציפיתי שיהיה איכותי בצד ההתקפי.
    מתי אתה הודית מתישהו בדיון הזה שטעית במשהו? יש דוגמא?
    הכי רחוק שראיתי הודאה ממך זה שנעלמת לאיזה חודשיים כשאוננה היה ברצף משחקים ממש טובים בתחילת העונה.

14. די קאניו אגדה Member

מושון למה לא לקחת על גרנאצו 70 מיליון יורו?
    קבל מתמטיקה פשוטה.
    גורדון>גראנצו.
    נטו\פליקס>גרנאצו.
    דיאז\גאקפו>גרנאצו.
    דוקו וגריליש אפסים אמנם בשמאל ,אבל ברור שלגרנאצו אין מקום בשיטי.
    מרטינלי גם אפס מאופס אבל כמו שלו אין מקום בארסנל כך גם לtwink שלנו.
    בוילה גם אין לו מקום בהרכב ,רודגרס וראמזי האלו עדיפים עליו.
    בספרס גם אין לו מקום בהרכב כמובן,אני מעדיף את סון גם בגיל 491.
    מיטומה הזה מברייטון לא יותר טוב?
    ויסה מברנטפורד?
    עזוב אותך - זה לקחת את הכסף ולברוח.
    אם אנחנו מועדון נורמלי עם הכנה למוח אתה לוקח את הכסף ומביא חלוץ טופ או ווינגבאק טופ.
    אבל בגלל שהבעלים לא רוצה את אמבפה אלא למצוא את האמבפה הבא בחינם כי הוא אפס קמצן.
    אז לא משתלם לך למכור את הילד.
    בקיצור הוא לא שחקן לרמה של לאתגר את הטופ 4.
    שחקן טיפש,,בוסרי,חרא סיומת.
    הדריבל שלו והפיזיות לא משהו,התקשה תמיד מול גיימס\ווקר\טרנט\הכנס שם. שוב אני חוזר ואומר לא מוכר אותו כי הבעלים שהאמיר והקיי של הדיון הפכו לאיזה אל שאי אפשר לבקר הוא אפס קמצן ולא יגיע כלום במקום הארגנטיני.
    אבל בוא- הוא לא שווה 70 מיליון יורו.
    ובעולם אוטופי וורוד שאתה ממשיך במערך של 4 הוא מקסימום צריך להיות מחליף אצלנו.
    אם אתה משחק עם 3 בלמים הוא גם ככה לא מתאים לנו.
    אולי נעשה טעות ופתאום הוא יהפוך לוורלד ביטר.
    אבל אם אתה שואל אותי הוא נראה רחוק שנות אור מרודריגו\ויניסיוס\לאמין יאמל\מוסיאלה\פודן\קברצחאליה
    לדעתי לא יגיע לרמות האלו.

15. k_700 Member

אתה מתבלבל עם הדיון של ליברפול וfsg. לא ראיתי אינדקציות עדיין שכשהיה כסף לא הגיע רכש שרצו מהרגע שאינאוס היו פה וברור שאם מוכרים את גארנצ׳ו יגיע רכש במקומו.

ראיתי אותו מסתדר לא פעם מול ההגנה של סיטי(באחד המשחקים הראשונים שלו אצלינו הוא בכלל זה שניצח אותם) והגנות של קבוצות אחרות.
    אבל להציג לי את זה שבגלל שהוא אחד מ-4 הכשרונות הכי גדולים בקבוצה אז אסור לגעת בו גם אם הוא רוצה ודוחף לעבור? זה בדיחה.
    בטח כשהתג מחיר הוא 70 מליון אירו ואולי אפילו צפונה מזה.

שחקני התקפה שנקנו בפחות מהסכום שהוא מוערך:
    פאלמר, קודוס, מורגן, גאקפו, ג׳וטה,מיטומה קולוסבסקי ואם נרצה שחקנים רלוונטיים להווה אז אמבוומו יעבור בערך ב30 מליון פחות.
    מי מהם פחות טוב מגארנצ׳ו?
    יש סיכוי גבוה שהוא יהפוך לוורלד ביטר, נו אז? מועדון כדורגל לא יכול להתנהל רק לפי המחשבה שאולי שחקן שלא רוצה לשחק אצלך, שהיה לו כבר קלאש עם המאמן ושהתפקיד הכי טוב שלו לא מתאים למערך, יהפוך אולי לוורלד ביטר.

לאאו כבר היה וורלד ביטר שרצה לעבור ממילאן. השאירו אותו בכוח והיום הוא שחקן ממורמר שעושה טובה שהוא עולה לשחק רק כדי לצאת במחצית.
    אף אחד לא מבטיח לך עתיד שונה עם גארנצ׳ו פה אם היה ותשים פס על הדרישות שלו ותשאיר אותו בכל מחיר.
    כמו שהווליו היום גבוה בעוד שנה מהיום הווליו גם יכול להיות כמו הווליו של סאנצ׳ו מהקיץ האחרון.
    ראינו הכל בחיים האלה עם הקבוצה הזאת.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 11)

1. one united