זו לא תיאוריית קונספירציה ,טן פח לא רכש שחקנים מסיבות מקצועיות הכול כמובן קומבינות סוכן. מקומו של טן פח מאוחרי סורג ובריח. אבל... ועם זאת... טן פח קודם כל רצה את הארי קיין אחרי שההנהלה העלובה הקודמת לא הצליחה להביא לו את קיין. לבסוף הוא הציע את הוילנד רק באופציה ב'. עכשיו מה שמשה אומר זה היה ברור לי מהרגע הראשון אמרתי שהוילנד יהיה חלוץ לרמה הזו ב2030. היה פה כמובן משתמש סורר שהתווכח איתי וראינו מה התוצאה. ראסמוס צריך לעזוב אולי מזג אויר מדברי ולח יעזור לו.
חייב להגיד שהקטע עם מוקוקו הדני מגוחך בטירוף. אם הוא מספיק טוב לבוגרים, שישחק בבוגרים(גם ככה יונייטד נכה לחלוטין בהתקפה). אם לא מספיק טוב, למה לא הושאל בינואר? להריץ אותו במשחקי נוער חוטא לחלוטין למטרת קבוצת נוער. מדובר במהלך PR פרופר. אני מבטיח לכם שאם קלאס 92 לא היה זוכה בגביע 92, זה לא היה משפיע מאומה על הקריירות של מי שיצא מהקבוצה הזו (וגיגס ממילא כבר היה שחקן הרכב בבוגרים באותה עונה).
למה לא השאילו את צ׳ידו? אני חושב שזה היה ברור כבר מהקיץ. בונים עליו ובנוסף לזה שהוא התחיל מאוחר את העונה ולא רוצים שמערכת אחרת תכניס אותו לבעיית פציעות כי אין להם את הגליון רפואי ומאמץ שלנו יש עליו(כמו גם צרכים אחרים שיש לקבוצות אחרות שיודעות שהוא אצלם לסאבלט). בסוף הוא משחק בload שקבע לו המועדון, הוא לא צריך יותר מדי הופעות כדי להראות מה שהוא יודע ואם בסוף העונה הוא יספיק לקבל 2-3 הופעות בבוגרים בגיל 17 זה שווה הרבה יותר מחצי עונת השאלה בליג1. מאמין שלקראת סוף העונה אם לא יפצע זה גם יקרה. מאותה סיבה גם קונה פה ולא יצא גם הוא להשאלה בעונה הראשונה שלו.
מיינו שוב בחוץ. עוד שחקן אקדמיה עם בעיות כשירות. הוא גם לא כזה גדול באמת מקצועית. למכור. אקדמיה אוברייטד לחלוטין.
היו לו 3 פציעות בשנתיים. לא זו הבעיה איתו והגיוני שבזמן שהגוף שלו מתפתח הוא יפצע יותר מהמשך הקריירה. תופעה מוכרת. הבעיה זה שהוא חלש מאוד השנה, אדיש. הוא יצטרך להתבגר על העונה הזאת אם הוא קורץ מהחומר הנכון. אין שום סיבה למכור אותו כרגע אלא אם מגיעה באמת הצעה ששומטת לסתות. בזמן הקרוב גם ככה נראה שברונו מיועד לשחק 8.
מיינו מתחיל לתת וייבים של טום קלברלי. הלוואי ואני טועה אבל הוא מרגיש לי מגה-בלוף בטח ובטח בכל הקשור לפאן ההגנתי. אולי עדיף שהוא יוסט ל10 ופרננדס ל8 - כי שיחק טוב נגד פאלאס בעמדה הזו. גרנאצו זו בדיחה - פה אני כבר בטוח שזה שחקן שלא יצא ממנו כלום לרמות הגבוההות בניגוד למיינו שצריך לתת עוד עונה. פה בדיון ובשאר האינטרנט כמות הזרע שנשפכה היא בלתי רגילה וכמובן שלא בצדק כלל וכלל. אבל נאפולי שמפוצצת בכסף +צלסקי שזו בכלל בדיחה אחרי שהיא בזבזה מיליארד וחצי פאונד לא רצו לזרוק עליו 58 מיליון פאונד (70 מיליון יורו). זה כישרון על לא? ניימאר 2012 לא? מה קרה ??? לטעמי אפשר למצוא עשרה קיצונים שמאלים עדיפים עליו בליגה. אני חותך את השמעאקל אם באתלטיקו מדריד מישהו מזיל דמעה על ה"גניבה" הזו. בכלל להפטר ממנו ומראשפורד באותו קיץ?! אשכרה Cinmatic הלוואי. כרגיל האוקראיני צודק. האקדמיה שלנו היא מהיותר גרועות בפריימר ליג. End of fucking story.
Man United star Amad Diallo could be out for the SEASON after suffering injury in training - as Ruben Amorim is hit with devastating blow | Daily Mail Online מזל שסבב הפיטורים השני שעליו הוכרז עדיין לא יצא לדרך. ייתכן שמחלקת התה תידרש לשחק באגף הימני (אלא אם אמורים שוב יציב שם את דורגו).
עם הפציעה הזאת צריך לקפל את העונה הזאת. לא הייתי לוקח גם סיכונים מיותרים עם אוגרטה, אם הוא מרגיש משהו לא טוב שישב בצד. עדיף מלקבל אותו פצוע לקיץ. אמאס, קונה ואובי לא היו עם הסגל של האנדר 18, כנראה רמז לחדשות שניסו להסתיר.
וידוא הריגה סופי לאמורים. לא יודע מה הלך באימונים שם שנפצעו בהם 4 שחקנים. פליי דה קידס וקבל את המכתב פיטורים.
זה מה שקרה לו אמיר ע אתה יודע למה אמיר? כי מר דיאלו למעשה הניף דגל של מדינה שלא קיימת,תמך בלאום שלא קיים,ושאבי האומה הזו היה שותף בכיר של אדולף היטלר וש99 אחוז מבני האומה הם טרוריסטים\תומכי טרור וזה כולל את אלו שחיים בתוך שטח כנעאן המקראית (ימח שמם וזכרם אלו הבוגדים הגדולים ביותר בעולם כרגע אבל זה לנושא אחר). ושנינו יודעים שאני לא מת על הציונות כן??? אבל הציונים הם זבל,והישראלי הממוצע הוא זבל,והדת היהודית זה (יחד עם האסלאם) דת בזויה,וישראל מדינת אפרטהייד פר אקסלנס. אבל יש גבול לכל תעלול... אי אפשר לתמוך במתנחלים ערבים. מילא לתמוך במתנחלים יהודים (מבין פרו-ציונים גוים) אבל לא בערבים. זה כבר יותר מידי. עדיף לתמוך במתנחל יהודי שהגיע מאוסטריה ב1930 מאשר מתנחל ערבי שהגיע מלוב ב1850. #verysimple. אם כבר נפצע קשה אז אני מאחל לו בפעם הבאה לקבל פציעה עוד יותר קשה. אני לא יכול לתמוך בספורטאי שתומך בעם של מחבלים ונורקומנים בשקל וחצי שאף מדינה מוסלמית אחרת לא תקבל לשטחה גם אם הקיום שלה יהיה תלוי מזה. #מעסלמהאמאדלאנתגעגע. #תקבלACLאמן. #המונולוגנגמר. עכשיו הבה נעבור לעוד פציעות קשות ברוסטר. מזראווי,דה ליכט,אוננה,אוגרטה. רק שימשך.
ברור, זה קרה לו בגלל זה. איכשהו, אותו יקום גם סידר לו בשנה האחרונה שדרוג עצום בקטע המקצועי, מעמד משופר, וגם חוזה חדש ומשודרג. בקיצור, החיים שלו הם די דבש. אבל הפציעה שבגללה הוא ייעדר בשלושת החודשים האחרונים של עונה שברובה היא אבודה גם כך, זו הנקמה בו. אהה.