90 אחוז מההחמצות של גרנצ׳ו מול שוער מגיעים באותה צורה. הוא מגיע עצבני ולחוץ לכדור וכמעט תמיד מחפש להפציץ ואז הוא לא רואה מסגרת. חייב לעבוד על הקור רוח שם. דורגו נראה טוב במעט שמתמשים בו ומאוד קשה לטוטנהאם לשחק מולו על האגף כי הוא מהיר בהרבה מפורו וקולוסבסקי. סון מול דאלוט בצד שני, זה כמו לשתות ממעיין הנעורים.
אני עומד על כך שהוא אף צד לא למד את הצד השני. לא אמורים את יונייטד ולא להיפך. גחמה פרטית של בראדה, שכנראה יעזוב מיד אחרי אמורים. עדיין לא קיבלתי תשובה עבור מה סובלים. מה אתה חושב שיקרה?
חבל על גארנצ׳ו ודאלוט. שניהם הרסו הזדמנות מצוינת להוביל פה לפני שקאסמירו כבר השכיב צהוב. זירקזי נראה טוב, דורגו לא רע, ברונו בהתקפה טוב. פלטשר אובי וקונה במחצית השניה, נקווה שלפחות שניים מאלה נראה.
עתידות: רטקליף מעיף את אמורים על דעת עצמו. אחר כך יבקש משחקנים לכבס את הבגדים בבית כדי לחסוך על עוד עובדים.
אגב מצבם של ימי אימונים? 8 ימים לא מספיק טוב להתאמן? אה שכחתי הוא פצע בהם 4 שחקנים. ליצן פורטוגלי עלוב. מקווה שדוד משה ירחיב לך את החור של התחת במחזור הקרוב.
אלכס תמיד יצחק על זה שלמאמן אין סיכוי להצליח פה כי אין לו הנהלה רצינית מעליו ואחרי שבועיים בתפקיד יקרא לפטר אותו. תמיד. לא משנה מי יהיה המאמן. בלי ביקורת, בלי לחשוב, בלי לתת סבלנות, בלי להבין את הסיטואציה. שליפה מהמותן, גם כשברור שמאמן הגיע באמצע עונה לעונה גמורה עם קבוצה גמורה מנטלית. בסוף זה יתנקם בו.
לאמורים אין גרם של פרגמטיות. ברור שאני חושב שהסגל הזה עלוב ולא שווה טופ 7 תחת שום מאמן קיים. אבל מנגר שממשיך עם שיטה ומערך שלא מתאימים לאף שחקן זה מנגר גרוע. יתרה מכך אני חושב שווסטהאם+שיטי+ליברפול שאמורים ירד על הברכיים שהן יקחו אותו בקיץ עשו את הבחירה הנכונה. נדחה מסיבות אלו ; 1)אימן בליגה פח. 2)חסר ניסיון. 3) מערך 3 בלמים. אני חושב שקאמבק בפורטוגל\טורינו\גנואה\בולוניה בהחלט עבור אמורים יהיה מכובד. לא שווה יותר מזה שזה בסדר גמור אגב.
ספורטינג שלו הייתה שוחטת את ווסטהאם, איזה ברמה שלהם? קבוצות נוק אאוט באולופת בקלות. זה ממש לא המערך לדעתי. נשחטת השנה בלי סוף ב4321 למי שהספיק לשכוח. הווייבים של רוב הסגל הזה רע, התגובות שלו לשערים שהוא סופג או טעויות הוא ברמה המנטלית הכי נמוכה שיש. יש בסגל הזה לא מעט כשרון, חלקו הגדול צעיר אבל הוא מאוד לא בוגר מנטלית ומוכן להתחרות. הוא צריך את הקיץ הקרוב כדי לעצב את הסגל הזה כמו שצריך. חסרים בו דמויות כמו מה שקאסמירו היה לפני שנתיים.
אפשר גם להכריז שה58 מיליון פאונד (70 מיליון יורו) שנאפולי וצלסקי לא רצו לשלם על גרנאצו זה סטבק,מגה אוברייטד. לא סתם אמורים היה מספסל אותו - גם בעונה השעברה שהוא שיחק הוא לא היה שוס גדול (למרות ששיחק בצדק על חשבון הפוליטיקאי העלוב). גרנאצו כמו שמושון כתב בדיון המחזור בהחלט שחקן שמסוגל ליצור. אבל אין מנוס מלטאטא אותו להיות עדיף על דאלוט\זירקזי\הוילנד זה לא מספיק
אני גם יכול לקנות ווינגר ב10 מליון אירו שיכול ליצור לעצמו. גם ווינגר באיפסוויץ׳ יוצר מצבים לעצמו. מה זה הסטנדרט הזה? הקבלת החלטות שלו רעה, הסיומת שלו ברחבה עלובה. 70 מליון אירו אם מגיעה שוב הצעה זו בהחלט הצעה שאי אפשר לבטל אותה על הסף, בטח אם הוא שוב ידחוף למעבר. ונזכיר, כשזה שחקן בית ההצעה הזאת שווה לך בהיוון הרבה יותר מה70 מליון.
חחחחחחחחחחחחחחחחח אותו אחד שדחף לרכש של הויילנד (74 מיליון) מאונט (64 מיליון בשנת חוזה) וזירקזי ("רק" 43 מיליון), שלושה שחקני התקפה שהעלות שלהם ביחד היא 181 מיליון כשהם תורמים השנה 5 שערים ו 3 שערים יחדיו בליגה! מבטיח שהוא ימצא ווינגר שמייצר כמו גראנצ'ו ב-10 מיליון בלבד. ענק. מדהים כמה אונסים את המציאות כדי להגן על רכש שכל מי שמכיר את המערכת שלנו והלחץ בה והסגל הקיים והמגבלות של אותם שחקנים ידע שהוא יכשל, ומצד שני מחפשים לדחוף החוצה את אחד הבודדים שיכול להתפתח לטופ קלאס. גם על ראפיניה בתחילת הדרך בברצלונה הייתה ביקורת של סיומת רעה וקבלת החלטות רעה, והוא הגיע לברצלונה בגיל הרבה יותר בוגר מגראנצ'ו, אז כבר לקבור ילד בן 20, שבגיל 19 עשה בליגה עם כל הלחץ ועם מאמן כמו טן האח 7 שערים ו 7 בישולים, זה חובבני.
חחחחח למה רק 181 מליון? כשאתה כבר משקר על המחירים שלהם כלפי מעלה תעגל כבר ל200 מליון. בכל דיון על המחיר שלהם מעלה ב-5 מליון. בוא תגיע לבול פרייס המקסימלי מראש ותחסוך מאתנו את הפורפליי. גארנצ׳ו העונה עם 3 שערי ליגה ובישול ב1400 דקות. זירקזי על אותה כמות ב900 דקות כשמתוכם יש לו אולי 120 דקות בתפקיד המקורי שלו בליגה. אני אגב לא מוכר את גארנצ׳ו. אני מבקר אותו, אינשאללה שתלמד לעשות את זה עם שחקנים שהגעת עם כתב הגנה מוכן מהבית כלפיהם. אשכרה ראית את המשחק של גארנצ׳ו אתמול ומכל זה יצא לך כתב אישום על הויילן וזירקזי שאיבד כדור, טוב שבטעות לא התפלקה לך הביקורת הכתובה מראש על אוגרטה שלא שיחק. 0 מילות ביקורת על שחקן ששיחק משחק עלוב, לא רק החמיץ, איבד כדורים, בזבז התקפות, לא קרא פעם אחת את העקיפות של דורגו על הקו. הדבר היחיד שאפשר לרשום לזכותו אתמול זה שהוא עשה הגנה, הופעה דניאל ג׳יימסית. אתה המאסטר ספלינטר בדיון הזה של לקחת חצי משפט ולהתייחס רק אליו. כתבתי ואכתוב שוב, אם היה ונקבל 70 מליון פאונד הצעה עליו והוא ידחוף למעבר אני בהחלט אבין אם ימכרו. האם ארצה למכור? לא. הוא כשרון גדול שעוד יכול להסתדר בראש ולתרום הרבה בעתיד. האם הוא לא בר החלפה? give me a break. בטח כשמכירה שלו בסכום הזה שווה כמעט 150 מליון אירו בספרים לרכש נוסף. ראפיניה בעונה שעברה עם כל הביקורת שקיבל בברצלונה תרם 10 שערים ו13 בישולים ב1900 דקות. גארנצ׳ו עוד מעט נוגע במספר דקות הזה. בליגה היה אחוזון 95 בnxg, אחוזון 99 באסיסטים, אחוזון 99 בxag, אחוזון 98 בshot creation actions, אחוזון 95 בkey pass, אחוזון 99 בבעיטות למסגרת וכל זה בהשוואה מול קשרים התקפיים וווינגרים בליגה שלו. איפה הוא ואיפה גארנצ׳ו של השנתיים האחרונות. הרצפה של מה שהיה ראפיניה בברצלונה היא החלום הרטוב של מה שיכול להיות גארנצ׳ו יום אחד. אני אגב זוכר את ראפיניה מצוין מהעונה שלו עם ברונו בספורטינג, לא היה שחקן אחר מהשחקן שהיה בלידס ובאותה עונה ראשונה בברצלונה. כבר אז ראו שזה קילר מטורף בשליש האחרון, הוא היה בן 22 אז. אומרי האצ׳ינסון עבר מצ׳לסי לאיפסוויץ׳ ב18 מליון פאונד אחרי התוספות. בן 20 בעת המעבר. יכול לייצר לעצמו מצבים? סמניו עבר לבורנמות׳ ב10 מליון פאונד. תתן לי דבר אחד שגארנצ׳ו טוב ממנו היום. מיטומה עובר לברייטון לפני שנתיים ב4 מליון פאונד. אז כנראה שאפשר.