מושון פספסת את הנקודה שצלסקי ונאפולי לא היו מוכנות לשלם 58 מיליון ליש"ט (70 מיליון יורו). זה המחיר שבו עבר ראפיניה שהזכרת לברצלונה דרך אגב. בוא נראה אם הן טעו ואנחנו ניצלנו והרווחנו פה וורלד ביטר בפוטנציה. לדעתי לא יתקפלו בדרישות עליו גם בקיץ. אין סיבה - המועדון העלוב שלנו לא יכול להיות הbitch של מועדונים אחרים בטח ובטח שבלי קשר לכך מר רטקליף קמצן שלא יתפשר על אגורה. יהיה לשחקן הזדמנות להוכיח את עצמו. כמובן שאני סקפטי בנוגע לכך גם מאיינו מתחיל להרגיש לי כמו בלוף,אבל נראה עונה הבאה מה הם שווים.
לא הנשיא אמר את זה אלא המנהל המקצועי שלהם, מאנה. שזה דווקא מבשר כנראה שהם יחזרו לשולחן אם הוא בחר להתייחס ואפילו לציין שהם רצו אותו עוד לפני שקביצה עבר משם.
נשאיר רגע בצד את סוגיית התאמתו של פרנק, אבל אני עדיין לא מבין למה לעזאזל עבדו כל כך קשה בשביל להביא מנהל מקצועי ספציפי כדי בסוף לא להקשיב לו, אלא למישהו שניקה אסלות בסיטי, כמו בראדה, ולפעול בדיוק כמו פעלו הגלייזרים, כשאצלם אנשי שיווק קיבלו החלטות כדורגל? https://thepeoplesperson.com/2025/0...ce-erik-ten-hag-as-man-united-manager-290974/ אשוורת' מונה אחרי ההחלטה להשאיר את טן האח ולא קיבל שום הזדמנות לעשות משהו. איך המועדון הזה עובד? אף אחד לא מבין. בהצלחה במאבקי תחתית וקריסה כלכלית קרבה.
בארדה ניקה אסלות בסיטי? נראה לי שפפ ובירגסטיין יחלקו עליך. כן, ממש היית תומך בהחלטה של אשוורת׳ להביא את תומאס פראנק אם זה היה קורה. בוודאות. מזל שזה נחסך מאתנו.
אני נוטה לשבח את אלכס המון בדיון אבל שהאוקראיני רוצה להיות דמגוג אין בנאדם בדיון או בפורום באופן כללי שמדגדג את הרמה שלו ואסביר למה: אמרתי כאן טרם המינוי של אשוורת' שהוא ביצע עבודה מצוינת הן בברייטון והן בניוקאסל (מודע לכך שיחלקו עליי בקשר לניוקאסל אבל לטעמי זו טעות). אבל... מה עשה אשוורת אצלנו? קודם כל רדף אחרי יורו,גם פסז וגם ריאל נמנעו עקב המחיר הגבוהה לשנת חוזה+המצב הרפואי של השחקן. כמו כן אנחנו רואים מצוין שמדובר בבלם טיפש מאוד. במחיר שלו היה אפשר להוסיף קצת ולקבל את בראנתוויט או דיומנדה מספורטינג. מה הלאה ? ראבק... הביאו את זירקזי לפני שהגעת,לפחות תסתום את הפה ואל תשבח את זירקזי,ברור לכל בר דעת שהרמה של זירקזי זו קבוצות מרכז טבלה באיטליה ותו לא. ואשוורת לעולם לא היה רוכש אותו אם זה היה תלוי בו רק מהסיבה הפשוטה שזירקזי מעבר להיותו מגה אוברייטד הוא לא חלוץ 9 בכלל. ומה הדובדבן שבקצפת? הוא כנראה היחיד שהיה נעול על סאותגייט'. הלו זו מנ יונייטד,זו לא מידלסבורו. אשוורת' רצה למנות חבר בשביל לגזור קופונים לכיס? הוא יכול ללכת להזדיין. לא צריך עוד טן פח גוזר קופונים במועדון הזה. זה ברור לכל אדם עם דופק וזוג עיניים שסאותגייט לא מנגר ברמת פריימר ליג,כמדומני זה הוכח לפני איזה 15 שנה. בקיצור טוב מאוד שהוא עזב. יכול להיות שאם היו סוגרים אותו בזמן כל הזבל שהגיע הקיץ בדמות אוגרטה ,ושלושת ההולנדים הפחים לא היה מגיע. אבל זה כבר the yesterday news. #הלאה.
אלבארו אגב, להוייסן יש סעיף שחרור של 50 מליון פאונד שיהיה זמין מהקיץ הקרוב. מקווה שיקפצו עליו ראש לפני שהוא מסיים בסיטי או צ׳לסי.
https://x.com/UtdDistrict/status/1892197975859789990 אז מה ההגיון בעסקה הזו? מה החלק של הגלייזרים? יושבים בצד ומחכים שערך המועדון יעלה מבלי לעשות דבר? מעולם לא ראיתי עסקה כה עקומה.
מתנצל מראש שאני מביא כתבה של דסקל ההתרסקות של מנצ'סטר יונייטד חושפת מציאות עגומה - וואלה ספורט רק רציתי לשאול למה הוא חושב שהגלייזרים שמחזיקים ברוב מניות של יונייטד מ - 2005 והאחראים העיקריים למצב אליו הגיע המועדון, הם בעלות מקומית? קשה לחשוב על ניתוק גאוגרפי/רגשי ווטאבר יותר גדול בין בעלים למועדון, מאשר הגלייזרים. ולגבי בעלות מקומית, מייק אשלי או פיטר רידסדייל נשחבים לכזו? צ'לסי הרגישה יותר טוב תחת בעלות מקומית של קן בייטס או תחת בעלות זרה של אברמוביץ'?
'Will you sell up?' | Avram Glazer comments on Sir Jim Ratcliffe and full sale of Man Utd | Football News | Sky Sports אני לא הבנתי מה היהודון המלוכלך הזה מתכוון כשהוא אומר no. 6 מיליון בשואה... עשרות אלפים במלחמות ופיגועים... עוד מיליונים לאורך ההיסטוריה... והמשפחה הזו שרדה? #באסה.
Manchester United (Ranked No 3) Round of 16: vs Real Sociedad (13th), Galatasaray (14th), AZ Alkmaar (19th), Midtjylland (20th). היריבה הבאה בשמינית הגמר אחת מ4 אלו. אלקמאר מובילה 4-1 על גלא וסוסיאדד תעבור את הדנים הפחים. סוסיאדד בעונת שפל בליגה ואלקמאר לא קרובה לדגדג את הצמרת בהולנד. צריך לקחת את המפעל ברצינות יש 7 משחקים בלבד במפעל שלא חובה לנצח בכולם ואם נקח את התואר נתמודד בצאמפיונס. מי הקבוצה היחידה שעוד לא הפסידה במפעל? הקומריישל קלאב שלנו. היריבות החזקות במפעל הן ספרס (אהמ) ,נאציו שנמצאת בעונה בינונית באיטליה,פרנקפורט ,רומא,בילבאו,פורטו. חוץ מפרנקפורט ובילבאו איו קבוצה מאלו שהיא בעונה טובה וכאמור אמורים עד כה מתמודד לא רע נגד קבוצות פייבורטיות שהן חזקות מקבוצות הפייבוריטיות לקחת את המפעל. אפילו בהפסדים לספרס היו דקות שנראינו הרבה יותר טוב במיוחד בגביע הליגה עם הרכב חסר. בקיצור אם אמורים לא מגיע לגמר \לוקח את התואר צריך לפטר אותו אין לו תירוצים. End fucking story. ומי הקבוצה שמובילה בסוכנוית ההימורים לקחת את התואר ? הקומריישל קלאב ולא קבוצה אחרת עם 5 אחוז - liverpoolforever לתשומת לבך. יאללה פח אשפה שטוב נגד פמליקאו - תביא לנו תואר ומקום באלופות. #הלאה.