מנצ'סטר יונייטד 2022/23- עידן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י prica9, ‏11/6/22.

1. k_700 Member

אז ויול רשמית נכנס לפוזישן שהיה מיועד לאשוורת׳ מבחינת הגיוס.
    משער שאם בטעות היה נכנס לתפקיד הזה בליברפול הדמויות הקבועות פה היו מזכירות את עצם היותו הדמות הכי משמעותית במערכת הגיוס של רד בול בעשור האחרון(זלצבורג ולייפציג) שחתום על העברות הכי מניבות של הקבוצות האלה.

2. די קאניו אגדה Member

אני לא הייתי ממהר לשמוח.
    אשוורת שעשה עבודה מצוינת בניוקאסל וברייטון רצה אצלנו את סאותגייט,רדף אחרי יורו שפסז וריאל שמו עליו ועל נציגיו ועל ליל זין (אנחנו רואים שבצדק).
    ועוד שיבח את זירקזי.
    שזירקזי אפס מאופס ורק כמובן אתה יקירי חושב שמדובר בשחקן שהוא מעבר לספסל של גנואה או ורונה.

ככה שגם ויול הזה יכול להסריח אצלנו.
    Let's just wait bro.

You want it to be one way...
    You want it to be one way...
    ...
    But its the other way.

3. k_700 Member

יש לי המון כבוד למה שאשוורת עשה מברייטון אבל ויול חתום על העברות הרבה יותר מרשימות.

התפקיד של אשוורת היה גם הרבה יותר היקפי במה שיעדו לו(כמו למשל לבחור מאמן, צורת משחק וכו).

ויול יתעסק רק בהעברות.

4. די קאניו אגדה Member

הוא עבד עם תקציבים גבוההים?
    מה הוא החתים שם לאחרונה... האיידרה ששיבח ראנגניק?

5. k_700 Member

לבן אדם שנמצא במערכת כל כך הרבה זמן תמיד יהיו גם נפילות. את האיידרה אגב הוא לא הביא ללייפציג אלא מכר להם אותו ב19 מליון אירו אחרי שקנה אותו ב600 אלף יורו.

בזלצבורג הוא הביא את אומפמיקנו בגרושים(כן, אפס ענק אבל בסוף גזרו עליו קופון), האלאנד ממולדה כילד, פאטסון דקה הוא שלף מזמביה בסכום שהבאת את גארנצ׳ו אליך ומכר אותו ב30 מליון אירו, סובו, אדיימי ועוד.
    אפילו קופונים קטנים כאלה הוא גזר שם. הביא כל מיני ראסמוס קריסטנסן וברנדון אארונסון ב5 ו12 מליון אירו בהתאמה ואלה בסוף נמכרו בפי 2 לפחות(אארונסון בפי 3 ללידס).

בלייפציג למשל, הביא את ססקו בכלום כסף והם ימכרו אותו בלפחות 50 מליון, סימיקאן ב15 מליון, גבארדיול הגיע בן 19, התפתח שם ונמכר בפי 3.
    סובו ששלף מהונגריה לזלצבורג בסוף נמכר מלייפציג ב70 מליון(כלומר בתקופתו הצליח לגרד על סובו קצת יותר מ100 מליון אירו). קצת לפני שעזב הביא לשם את ראום שאני מאוד רציתי אצלינו בזמנו.

עם רשימת מכולת כזאת כנראה יש מישהו שמבין משהו מהחיים שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏25/2/25 ב- 20:58

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 3, אורחים: 48)

1. Christian Dailly
  2. די קאניו אגדה