בקיצור כל המאות מיליונים שיונייטד ביזבזה על רכש גרוע שהנביא הילל, הלך לפח בגלל שהגיע מאמן חדש שצריך לבזבז עוד מאות מיליונים כדי להתאים שחקנים ל"שיטה " שלו . ובינתיים המאמן הזה לא רק שלא עושה " ניסים " ( עוד גניבת דעת של הנביא ), אלא קובר את השחקן הכי כישרוני שלו ועם הכי הרבה פוטנציאל שיש בסגל. ועדיין צעיר ועם הרבה מקום לשיפור . כמובן שהנביא שהילל את כל השחקנים שהמאמן הקודם הביא ממשיך לטעון שהבעיה היא לא בהם אלא "בשיטה " שהם לא רגילים לה. אז הויילנד שאחרי שנה וחצי כבר ברור שמדובר בשחקן מוגבל ולא ברמה הנביא ממשיך לספק תירוצים למה הוא גרוע, אבל גראנצ'ו שכבר הראה שיש לו כישרון ויכולת מוכחת הוא רוצה כבר לזרוק . כמובן שזה לא מונע מהנביא להמשיך לכתוב בביטחון למרות שכל מה שהוא רושם בפורום הזה כבר 10 שנים קרה בדיוק הפוך .
משנכנס אדר משה אוחיון יזכיר לנו שהוא כבר קנה תחפושת חדשה. מעניין אם הוא עד כדי כך בטוח שיש לבל חדש של מטומטמים בפורום הזה שבטוחים שלא רואים לו.
אמיר אני מבסוט שהוא נכשל עד כה כי אנחנו לא צריכים עוד עונה של ימי חמישי (שאגב... אנחנו עוד לא עפנו מהfa cup). אבל אני אשאל אותך שוב על מצב היפותטי שלגמרי יכול להיות מצב פרקטי: אם האדון מוציא תיקו בסוסיאדד ואז מעלה הרכב חזק נגד פרנסנאל כשיש לו בחמישי סוסיאדד בבית. האם זה לא מלמד על מאמן חשוד? ניהול סגל מושכל זה מה שבעצם הביא תארים למאמנים וזה גם כולל את פרגי. בטח ובטח שהליגה גמורה. לא מצליח לצטט אותך בפוסט האחרון. כוס אמק המערכת הזו משנת 1999. האדון שכתב זה לא אוחיון,לדעתי זה 'חניבעל להרכב'. וכמובן שאתה צודק בפוסט הזה. אי אפשר לזרוק את אמורים בגלל תוצאות גרועות כי הסגל הזה במערך של 4 לא שווה הרבה. רוח וצלצולים בעיקר ולמדנו זאת מהמנגרים הקודמים. אבל על מה שכתבתי לאמיר- אני מחר מפטר אותו.
כאשר ההיפותטי יהפוך למציאות, נדבר. ובכל מקרה, זה תלוי סיטואציה ותלוי באפשרויות בסגל שעומדות לרשות המאמן. אם לתת מנוחה לרוב השחקנים הבכירים משמעותו להציב הרכב שיש סיכוי טוב שיקבל בראש, אז אני לא בטוח שזה צעד נבון.
אף אחד לא יחליק לו אם יפסיד 6-0 לארסנל עם הרכב של אמאס , הייבן ושאר הילדים. ולכן ברור לגמרי שבשני המקרים הוא ינסה ללכת על הרכבים ראשונים ממה שעומד לראשותו. זה לא אומר כמובן שאי אפשר להשתמש בחלקם תוך כשי המשחק או לרענן עמדה אחת(נניח אובי במקום הויילן). לא מכיר מאמן שהיה מתאבד מראש על מפעל נגד קבוצה שנמצאת במקום השני. ואם אלה הדרישות ממאמן זו דרישה צבועה. מי זה חניבעל להרכב? עוד משתמש של משה שהוא מחייה כשאנשים אומרים לו שהוא קצת יותר מדי אובססיבי? ממש מעניין שיממה אחרי שאמרו לו את זה הוא מקלל אותי מהמשתמש השני שלו במקום להטריל מהמקורי. מקריות.