מנצ'סטר יונייטד 2022/23- עידן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י prica9, ‏11/6/22.

1. k_700 Member

הזוכות במפעל הזה הרבה מאוד פעמים שרירותיות.
    אתה זכית במפעל הזה עם מוריניו כי החלוץ של סלטה ויגו עשה סמים לפני שהחמיץ מול שער ריק.
    כל משחק שלך במפעל בעונה ההיא היה סבל של מסירות לרוחב ובריחה מהכדור, כולל הגמר.

ליברפול הפסידה בגמר לויריאל בעונה הראשונה של קלופ.
    זה בישר משהו? ויריאיל היא הקבוצה הכי איכותית באותו מפעל באותה עונה?

לברקוזן הפסידה לרומא בחצי בשנה שעברה.
    יש בן אדם אחד בכדור הארץ שיכול להגיד שלברקוזן היא ביי פאר לא הקבוצה הכי מאומנת והכי חזקה במפעל הזה בעונה הקודמת?

אולי צריך להכיר בזה שזה מפעל חסר חשיבות.
    קלופ לא לקח אותו ברצינות, ארטטה לא לקח אותו ברצינות, גם אמורים בספורטינג עשה בו רוטציות והביא לשחקנים צעירים הופעות בכורה.

אם נקח את המפעל הזה לא אגיד שום דבר מופרז, סיום מתוק לעונה עגומה שנגמרה בנובמבר.
    זה לא יהפוך את העונה למוצלחת כמו שהזכיה המקרית של מוריניו לא הפכה את העונה הראשונה שלו למוצלחת(למרות שמשה ממש התלהב והכריז שסוף סוף יש לו מאמן).
    אם נודח? יזיז לי את הביצה הימנית. בשיא הרצינות, בחיים שלי לא מצאתי את עצמי מתרגש מנצחון במפעל הזה.
    אולי בבכורה של גרינווד כשראיתי אותה בairbnb בדנבר, אבל הריגוש הגיע משילוב של הנוף.

כבר כתבתי שאני את הצעירים שמעניינים אותי בכלל זורק למשחקים שנשארו בליגה.
    מעדיף לשפשף אותם מול קבוצות אנגליות מליגה שלא מעניינת אותי ושכנראה לא נהיה בה בעונה הבאה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/3/25 ב- 00:10
  2. דניס 8 Member

חסר חשיבות ?? תגיד לי אתה אמיתי ?
    להגיע לליגת האלופות זה חסר חשיבות ? לנסות לפחות לזכות בתואר זה חסר חשיבות ?

גם גביע הליגה הוא כביכול חסר חשיבות ועדיין גם הקבוצות הגדולות לא זורקות לגמרי זין .

הכול תירוצים בשביל המאמן שוויתר על 8 חודשים . על המשכורת שלו הוא כמובן לא מוותר .

מעניין מה יהיו התירוצים בעונה הבאה .

3. k_700 Member

במצבנו הנוכחי ליגת אלופות זה כאב ראש אחד גדול.
    אתה לא מוכן למפעל הזה, אני מעדיף שנה של איפוס של העסק מעבודה בעיניים.
    שנה בלי אירופה גם תאפשר להקטין את הסגל ולקנות יותר ״איכות״ מכשרון או שחקני ״רוחב״ כמו שמישהו פה מתלונן 50 פעמים בשבוע.

תבנה את עצמך כמו שארסנל בנתה את עצמה בשקט ותחזור לשם מהדלת הקדמית.

ברור שלמאמן כדורגל חדש זכייה בכל תואר היא זריקת בטחון. אבל אני מאמין באמורים כל כך גם בלי המפעל חסר חשיבות הזה.

מוריניו זכה בו בעונה הראשונה שלו, הסתנוורת מזה? האמנת שתזכה בצ׳מפיונס בעונה הבאה?

4. דניס 8 Member

ב 7 שנים האחרונות הרבה השתנה ביונייטד . וזכייה בליגת האירופית ב 2017 זה לא אותו דבר כמו ב 2025 מה לעשות .

והכדורגל של מוריניו היה נוראי מהרגע הראשון והיה ברור שמוריניו כבר בצלילה ולא קשור לענף כבר אז .

וכמה כבר אתה יכול להקטין את הסגל ? מילא לא היו מאריכים למגוויר את הסגל . אבל אם רוצים להקטין את הסגל צריך לשחרר שחקנים, לא להאריך להם חוזים .

כמה שחקנים כבר יעזבו ? 3-4 ? אולי יותר...

כמה יצטרפו? גם 3-4 .
    אני לא רואה איך אתה מקטין משמעותית את הסגל .

5. k_700 Member

לא זה לא היה ברור. הרבה אוהדים פה דיברו איתי בקיץ של העונה הראשונה של מוריניו שהוא קבלן תארים לעונה השנייה והוא החדיר ווינריות בקבוצה.
    תשאל את משה אוחיון, הוא כתב פה מניפסטים ארוכים על האופי הווינרי שלו.

במנצ׳סטר יונייטד זכייה ב2017 במפעל המשני הזה לא צריך להחשב בדיוק כמו שב2025 זה לא צריך להחשב.
    תארים קטנים אתה זוכה מפעם לפעם גם בשנים האחרונות. זה לא קונה לאף מאמן דקה אחת של חסד ובצדק.
    100 אחוז מהאוהדים חשבו שטן האח צריך להיות מודח גם אחרי שלקח גביע אנגלי מול סיטי ואת ואן חאל פיטרו במחצית של הגמר גביע שזכה, בצדק.
    זה פשוט מפעל לא מעניין. קשה מאוד להעריך מי מכל הקבוצות שישארו בו יקחו אותו ברצינות באפריל.

לברקוזן למשל, הגיעה עם רבע מיכל ועפה, ליברפול בשנה שעברה השתעממה מהמפעל הזה וקיבלה בראש מאטלנטה.
    אתה באמת חושב שפערי האיכות בין שתי הקבוצות האלה זה מה שנראה בצמד המשחקים הזה?

זה מפעל של כלום. זה יהיה ככה אם תזכה במפעל ואם תפסיד. לא על זה נמדד מאמן במנצ׳סטר יונייטד, מצטער.
    כמו שמאמן יונייטד לא נמדד אם ניצח את סיטי בגמר הגביע האנגלי.

אם אתה מצטרף לאלופות אתה צריך סגל יותר גדול ממה שיש עכשיו.
    זה אומר עוד מספר 10, עוד בלם, עוד 2 ווינגבקים, 2 חלוצים וכל זה לפני שאני בכלל מקבל וודאות מה המצב של אמאד אחרי הניתוח. אם גם שם יש החמרה אז תוסיף עוד שחקן התקפה.

אם אתה בלי אירופה בכלל? גם סגל של 17-18 שחקנים ועוד איזה 2 צעירים מהאקדמיה יכול לעבוד יפה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/3/25 ב- 00:31
  6. k_700 Member

איזה גזלייטינג בשקל 90.
    מה נראה לך שנתנו לאמורים לבחור אם לבוא בקיץ אחרי שלקח אליפות, אולי עשה משהו עם ספורטינג בצ׳מפיונס(כשעזב היה מקום 2) או באמצע?
    אמרו לו שאם הוא לא בא באמצע העונה התפקיד לא יחכה לו לקיץ.

כמו כל מאמן הוא היה מעדיף לבוא למיטה נקיה ולא למיטה החולה שהשאיר לו המנג׳ר הקודם.

נערך לאחרונה ב: ‏5/3/25 ב- 01:15