אין מה להתעסק בהגנה עכשיו.. אנחנו לא נלך על אליפות או שלבי נוקאאוט באלופות. עדיף להשקיע את השנים הראשונות בבנייה של הקישור בעיקר, וגם בהתקפה מתוך הנחה שלפחות אחד הפרוספקטים יגיע לרמה גבוהה, וכמו ליברפול ברגע שיהיה פרויקט שמתחיל להיראות מוכן יהיה קל יור כבר לשכנע בלמים ומגנים איכותיים יותר להגיע.
אני אגיד לך מה הוא היה עושה. מחכה בפינה. היית גונב אותו לצ'לסי עכשיו? "מה אתה משוגע? מי משלם 50 מליון יורו ומתחייב לחוזה של 7 עונות לפחות על שחקן בוסר בן 17 שיוכל להגיע רק ב2026, איזה ניהול מטורף. עוד לפחות חצי שנה עם מאזראווי ודאלוט כווינג בקים(למלטדאון גם משה כמובן היה מצטרף). מוציאים 50 מליון אירו על ילד בן 17 כשצריך חלוץ". לא הבאת אותו ב50 מליון אירו? "חחחחח איזה אפס איך פספסת אותו לצ'לסי". יש גירסה לכל מקרה.
רטקליף לא היה סובל את וודוורד וארנולד, אבל כן סובל את בריילספורד ובראדה. מה הבדל ביניהם? כל האנשים לא אנשי כדורגל. Sir Jim Ratcliffe says he “wouldn’t have tolerated” Man Utd man, criticises three Glazer decisions
כמעט בטוח שבארדה התעסק בכדורגל בברצלונה וסיטי והלך להן לא רע ברוב הזמן שלו שם. היה צמוד לסוריאנו לפי בקשתו בסיטי…אבל מה כולנו מבינים, אלכס בדק בויקיפדיה וגילה שהוא לא היה שחקן כדורגל.
ממה שקראתי, בראדה כן היה מעורב בענייני כדורגל בסיטי הגם שזו לא היתה הגדרת התפקיד הרשמית שלו. בכל מקרה, אני לא חושב שאיש כדורגל נטו יכול לעמוד בראש מועדון כמו יונייטד ונראה שהוא בעל שילוב טוב של עסקים וכדורגל. באשר לבריילספורד, אמנם אומרים שיש לו מעורבות מסוימת, אבל הוא לא מנהל את העסק ברמה היומיומית, נכון?
הוא נציג של ג׳ים בבורד. אפשר לחשוב שבדירקטוריון של ליברפול כל דמות הוא איש כדורגל מדופלם. מה היה הbackground של אדוארדס בכדורגל לפני ליברפול? בארדה ממש לא אחראי לבד על כל החלטה. וילקוקס לידו ולפי מירב השמועות הוא צמוד לג׳ים ובארדה בכל צומת חשובה.
חחחח לא רק שלא הפרכתם את הטענות של האוקראיני אלא רק חיזקתם אותן. לא יודע מה האינטרס שלכם להלחם במציאות בחירוף נפש. אתם גם בחיים האישיים ככה? Check your self before you wreck yourself
איזה קלאס הילד הזה. https://x.com/jnevesera/status/1901374193049964925 נקווה מאוד שלא הלכו שם הרצועות כי מי יודע איך יחזור מזה בעוד שנה.
הבן גמר את הקריירה בטח. אתה מתחיל בפציעה אחת ואז לא יוצא מזה ביונייטד. כשירות רעה מאוד. זה לא יעבוד ככה.
עכשיו ברור למה ארסנל זרקו את השחרחר הפגום הזה. צריך 6 בלמים לשיטה של המנגר העלוב. 2 בלמים פצועים לשנה,אוואנס בוודאות פורש. נשארים רק את מזראווי,יורו,דה ליכט,מגוויר. לינדלוף החבר (!) היחיד של אמורים בסגל!!! כיוון ששיחק איתו וחלק איתו חדר הלבשה כשחקן. קרי - החוזה החדש ללינדלוף מתקרב. אסור לעשות את זה אבל אני לגמרי מאחל ללינדלוף להתפייד השמיימה טרם פתיחת העונה הבאה. בצורה ברוטלית ואכזרית. מעולם לא היה שחקן יותר גרוע בליגה ששרד כל כך הרבה שנים בקבוצת צמרת והסריח את הדשא במשך 8 שנים ומעולם לא נתן משחק אחד טוב. מעולם ! טיטוס בראמבל ליד לינדלוף זה קנבארו. בן אלף זונות הוא ובן אלף זונות מוריניו שהביא את המחלה הזו עלינו. אני מאחל למוריניו סבל בשנות זקנתו על כך שנאלצתי לצפות ברכיכה שהוא הביא לי במשך 8 שנים והיד עוד נטויה. #פרקתיכמוגרושהשזמןרבלאראתהאיברגלילי.