ניצחון, שני שחקנים שנזקקו נואשות לגולים כובשים, אחלה. חבל על הבן. ולגבי הטינופת הגזען בפורום שהתחיל ללכלך גם עליו כי הוא רק מחפש הזדמנויות - הוא מוזמן ללכת להזדיין. האפס נחסם. וכל אדם כאן שיש לו טיפת אינטליגנציה צריך לחסום אותו גם הוא, ובטח לא להתכתב איתו. בין אם הוא טרול ובין אם הוא לא, הוא לא שווה התייחסות.
אתה מוזמן להכיר לשחרחרים את אחותך אם אתה כל כך מחבב אותם או לפחות לעבור לגור לידם הם מרחק 15 דקות ממך בדרום תל אביב. למרות שנינו יודעים שזה לא יקרה... כי אתה אשכנטוז גזען בעצמך ובעיקר צבוע. חתיכת סמרטוט בגלל כאלו כמוך העם היהודי תמיד היה עם חלש ורופס ואכל פוגרומים ולינצ'ים. "אני לא גזען!!! אני לא לאומן!!!" אתה ההגדרה לpussy. עיתונאי ספורט קטן שאף אחד לא מכיר במדינה קטנה. #כלטוב.
איזה עונה מתסכלת. עד שקורה משהו נחמד כמו איידן היבן אז הוא מקבל חתיכת מכה. הבנתי שהוא יצא מהאצטדיון בהליכה, אבל זה לא נראה טוב. יש דיבור שאמאד חוזר תחילת/אמצע אפריל. הוא יכול להיות תוספת משמעותית לליגה האירופית.
Manchester United and Man City academy players at centre of age-fraud claims אפריקאים. lauriewhitwell : "Ayden Heaven has been at Carrington without a protective boot. You just surmise from that, it's not going to be too long after the international break that he returns hopefully." ברוך השם החליפו מזוזות בקרינגטון.
אלו חדשות טובות , לא בגלל שהאבן הזה בלם או שהוא יהיה בלם לרמות האלו. (אם יוכל לקרוא לעצמו כריס סמולינג בסוף הקריירה הוא צריך להיות מבסוט.) אבל עצם העובדה שהוא לא נפצע קשה סותמת את הגולל על הקריירה של פני הכשלון של פוסט תקופת פרגוסון. ויקטור "אין אוהד יונייטד קיים שיכול להגיד עליי משהו טוב" לינדלוף.
אז הפנלטי של צ׳לסי אם יחליטו לקפל את סאנצ׳ו הכוכב- 5 מליון פאונד. משער שזה מחסל את כל הקטע של העסקאות אובליגיישן.
קראתי כמה דיווחים על התעניינות שלנו בפליקס מצ׳ה, אולי נדחוף להם חזרה את סנצ׳ו? בוא נראה מה יהיה איתו. יש לי תחושה שלמרות כל הרחש בחש צ׳לסי תיקח אותו. החזרה של אמאד בכיוון חיובי מאוד. אם יש משהו שבאמת הייתי שמח לראות עד סוף העונה זה את דורגו בשמאל ואמאד בימין. יש לזה פוטנציאל גדול לדעתי. זה יכול להיות סוג של פיצוי נהדר על עוגמת הנפש של מזראווי ודאלו בצדדים.
במקורות רציניים אומרים שנמצ׳ה זה לא רציני. אי אפשר לדעת כי זה שוב שחקן של וילקוקס מהאקדמיה בסיטי. אנחנו נביא קשר אחורי, לגבי זה אין לי הרבה ספק.
@David_Ornstein on Victor Osimhen: “There seems to be a consensus among Premier League clubs that Victor Osimhen’s most likely destination is Saudi Arabia.” @TheAthleticFC לא צריך להפתיע בכלל ששחקן שמתעסק בחרא על המשכורת שלו במשך שנתיים חותר להגיע לשם בגיל 26. לדעתי אורנסטיין סותר פה את רוב העיתונאים שפמפמו בחודש האחרון שהוא רוצה פריימרליג.
אז ג׳י ג׳יי גבריאל(השחקן הכי מדובר מהאנדר 16 השנה), בן 14, שהיו הרבה ספקולציות שהוא לא ירצה להאריך חוזה ושארסנל, טוטנהאם, צ׳לסי וקבוצות באירופה מנסות לסגור אותו, עלה לבכורה באנדר 18 היום מול לידס. נגמר 13-1, הוא כובש שניים בבכורה. טווייטס נתן משחק טוב עם שלושער ומוסא הוסיף שישיה.