אינזאגי הסקוטי צריך להיות מחליף כי הוא שחקן מקומי וצריך 8 מקומיים. זה שחקן שאתה מעלה מחליף. השמעאק שהגיע מאיטליה אמור להוביל את ההתקפה כי האפס השני עלה 72 מיליון ליש"ט ומזהם את הדשא כבר כמעט שנתיים. אתה כו... שהיה עבד באלאבמה? או מקסיקני spick? או מוסלמינאצי ממישיגן? אני לא מאמין שאתה kike בדרך כלל הם החמים יותר... או שאתה איטלקי אמריקאי guinea ? שזה גם אנשים מסריחים וטיפשים. Quasimodo predicted all this???
אין דבר כזה מחליף ששווה 50 מליון פאונד במצב שאתה מוכר ילדים מהאקדמיה במליון פאונד כדי לא להגרר לקנסות והגבלות של הPSR. בלי מכירה שלו חצי ממי שהגיע מהקיץ לא היה פה. וה10 שערים שלו לא היו נותנים כלום. בקיץ הקרוב גם 10 מליון לא היית מקבל עליו בגיל 28 וחצי. שוב, רק מטומטמים לא היו מוכרים אותו במצב הכלכלי שהיינו בקיץ.
תגיד, @k_700, למה אתה טורח? זה בגלל שאתה נהנה להרגיש נעלה וחכם יותר ממישהו אחר, שוב ושוב ושוב, כשברור שהוא או טרול או סתם אהבל? אתה לא מעריך את עצמך קצת יותר? מבחינתי, אגב, אתה מדבר עם האוויר כי כל פוסט שאני רואה כאן הוא שלך - כי האהבל חסום.
קיי700 הוא גבר בן 40 כושל שכל היום מאונן ורואה משחקי ספורט מה להעריך את עצמו ??? הוא 0 עגול. אין אפס כזה בכל הארץ וכל שמעאק פה יודע את זה. אתה בן שרמוטה שמאלני בן 50 שעובד בעיתון שמחזיקי המניות שלו בעבר היו נאצים. אני מניח שאת הכסף הרב שהרווחת תבזבז על תרופות במחלקה אונקולוגית. לדעתי זו דרך מלוכלכת להרוויח כסף לא פחות מזנות\סחר בסמים. גם את זה כל אחד יודע עליך פה.
נשמה אתה לגמרי ברף העליון של ה30. צעיר אתה לא - תתעורר. תחלוק עם האשכנטוז מה שכתבתי עליו. שיכאב לו בנשמתו חסרת הצלם אנוש.