מנצ'סטר יונייטד 2022/23- עידן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י prica9, ‏11/6/22.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

פלהיניה התראיין ואמר שהוא רוצה הבהרות מהצוות המקצועי בבאיירן לעונה הקרובה, יכול להיות אחלה אופציה לקיץ.

אוסימן אגב לפי הדיווחים דחה את אל הילאל, ועכשיו הטורקים במשא ומתן איתו, ואם הם מסוגלים לממן החתמה שלו, אין סיבה שאנחנו לא נהיה מסוגלים לממן…

2. k_700 Member

רק לא רוצה שתתאכזב כי אתה כנראה לא מכיר את פאלהינה, אבל הוא לא הולך לענות על הביקורת החוזרת שלך על אוגרטה.
    רק אומר.

3. alexshw Member

אוסימחן בדיוק מתאים לתרבות הקלוקלת ביונייטד.

אמיר ע אוהב/ת את זה.
  4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

ופאלהינה מתאים בדיוק לפרופיל של כוכב בירידה שמגיע 4 שנים מאוחר מדי.

k_700 אוהב/ת את זה.
  5. cheddar Member

8 שמות יש לו João Maria Lobo Alves Palhares Costa Palhinha Gonçalves

6. k_700 Member

לשמחתינו ההנהלה בהווה עוד לא מגלה פה סימני חריקירי מוקדמים של לקחת את הנמניה מאטיץ׳/רפאל וראן התורן.

הדבר הכי מבדר פה זה שמשה מתבכיין כל השנה שאין לו קשר אחורי שמסוגל לקדם את המשחק, להתמודד עם המשחק תחת לחץ או למסור מסירה קדימה והוא מציע קשר שגם בשיא שלו עשה את כל הדברים האלה פחות טוב מאוגרטה(כן, היה שמיכה הגנתית שאוגרטה אף פעם לא יהיה).

צריך קשר אחורי בעליה. אם כבר חושבים ללכת על אחד כזה בעונה בלי אירופה.
    באלבה esque.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עובד עם מה שיש.
    פאלהינה בן 29 לא בן 36, ושנה אחת שהוא פחות התאקלם בבאיירן לא משכיחה את האיכויות שלו, ולאור הסיטואציה אפשר אולי לקבל אותו בזול.

לאור העובדה שאנחנו לא נלך אול אין על אחד כמו ברונו, בדיוק כמו שלא נלך אול אין על איסק, אז צריך לחשוב מחוץ לקופסא.

אותו הדבר אוסימן שהוא חיית רחבה.
    במציאות אחרת אולי היינו מדברים על איסאק או על ויקטור אחרי שפירק כל מה שזז בפורטוגל וכבר מכיר את אמורים, אבל כשזה לא המצב אז צריך לעבוד עם מה שיש.

8. k_700 Member

אם אוסימן כבר חודשים מתעסק בחוזה גדול בסעודיה או חוזה גדול בטורקיה אתה מציע להכנס למיטה חולה מאוד שאף מועדון אנגלי או מועדון בסטנדרט רציני באירופה לא מנסה לדחוף את הראש אליו.

גם זלאטן ופלקאו היו חיות רחבה. האומנות זה לדעת לזהות מתי הטיימינג שלא כדאי לך להכנס לעסקה. מתי שחקן אחרי השיא או מתי הראש שלו לא מפוקס איפה שאתה צריך שהוא יהיה, בטח כשיש לך וואן שוט הקיץ הזה לחלוץ.

פאלהינה פיזית נראה כבר שחוק. ובלי הפיזיות הוא שחקן אחר, בטח אם תחזיר אותו לליגה הכי תובענית בעולם.
    חוץ מזה שהוא עבר בכמעט 50 מליון פאונד לפני שנה. כדי שהם לא ירשמו עליו הפסד אתה תצטרך לשלם מעל ל35 ולפנק אותו ב200-210 אלף פאונד לשבוע.
    לא רואה אותנו משכיבים סכום כזה על שחקן שחוגג עוד חודש 30.
    יונייטד שקנתה את קאסמירו ב60 מליון בגיל הזה הייתה קופצת על זה ראש.

בדיוק בשביל שאתה לא תשבור את הראש מה-2 וחצי שחקנים שעולים לך לראש יש פה צוות שזה התפקיד שלו, לשבור את הראש.
    לאתר כשרונות במחירים סבירים, בקצת כסף שישאר לך לקשר(כנראה מחליף). הציפיה שזה יהיה מישהו שאת הפיק יעשה אצלך.
    השוק של ה-6ים מלא בכשרונות זולים.

9. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Sir Alex Ferguson
    פאלהינה בן 30 ביולי.
    שחקן טוב, אבל גם המחיר ה״זול״ שלו אחרי ירידה ביכולת יהיה סביב ה 30 מיליון לפחות (לא הייתי מהמר שבאיירן תמכור אותו בהפסד של 50 אחוז תוך שנה).

אל תשכח שגם המניה שלו בנבחרת ירדה בעקבות העונה הזו ואין לדעת איך יגיע במידה ויגיע.

תקרא לי פופוליסט אבל הייתי הולך על הקפטן של פורטוגל באנדר 17 (מספר 6 בטורניר האחרון ועפתי עליו) לפני שהייתי הולך על פאלהינה.

ובכלל העולם מלא כשרונות צעירים. לחשוב מחוץ לקופסא זה להביא את השחקנים הללו.

וחייב להודות בלי קשר שאני אישית אוהב את אוגרטה. הייתי שמח אם הוא היה חלק מהסגל של ארסנל.

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה מה יביאו.
    היו לי דיונים דומים קודמים כאן בזמנו בקיץ כשבזמנו החליטו ללכת על הויילנד, ובקיץ הקודם כשהחליטו ללכת על אוגרטה.
    הראשון התרסק כאן (כמו שכתבתי כשחתם לאור הציפיות ממנו והמעמד שלו בקבוצה והעדר חלוץ מוביל אחר בקבוצה) והשני בסיום העונה כבר לא נספר כשאפילו קאסמירו בלי אוויר ורגליים הועדף על פניו (בגמר לא שותף בכלל).

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/25 ב- 12:31
  11. McTominayBackToUnited Member

אוגרטה בארסנל הנוכחית הקשר ה6 בטיבו בסך הכולל והקשר האחורי הרביעי בטיבו בארסנל.
    מרינו זובי נוואנרי פארטיי רייס אודגארד כולם עדיפים על הפח הזה.
    זה לא שחקן לטופ 5-7 מי שיגיד אחרת הוא ארכי רמאי אפילו קיי שהואהדמגוג הגדול בפורום אמר ש"אוגרטה אוברייטד ב60 מיליון יורו".
    אין בשחקן הזה כלום ושום דבר ולא סתם פסז הפכה למפלצת שהיא אחרי שנבס החליף את העגלון הזה בהרכב.
    אגב... חברים... אוגרטה גם לא איזה שוס הגנתי כן ? אני מעדיף המון שחקנים בליגה עליו גם מהבחינה הזו.
    יונייטד חייבת למכור את אוגרטה\להשאירו מקסימום כמחליף.
    בלי איזה באלבה \תותח אחר יונייטד לא תתמודד על הטופ 5.
    קשר אחורי זה מאסט.

אגב גם ברונו זה לא 8 טבעי ונכון שלהביא 8 לעמדה הזו ליונייטד זה קצת פיפא (גימארייש... איזה פביאן רואיז ושות) יונייטד לא תתחרה על הטופ 5.
    עצם העובדה שברונו לא נמכר זה באמת בבחינת פשע.
    לא מבין איך אפשר לנהל כל כך גרוע...
    אם ברונו היה נמכר אפשר היה לקנות איזה באלבה \קשר 8 כמו גימארייש שטוב הן בהגנה והן בהתקפה.
    חבל מאוד.
    המועדון הזה לא יצליח העונה וצריך להיות באמת טיפש עלוב לא לזהות את זה.
    מקום 7-8 יהווה הישג חסר תקדים לטעמי.

12. McTominayBackToUnited Member

בקשר לאוסימן-ברגע שהשחקן יקבל מה הוא רוצה ומה מגיע לו אז למה שיעשה בעיות?
    אוסימן הוא טופ 5 חלוצים בעולם.
    הוא צעיר מקיין ולבנדובסקי בכמה שנים טובות. הוא מבוגר בשנה מקווין פיליפס הנורבגי ואיזאק שזה כמעט אותו גיל.
    הוא טוב משמעותית מכל הששקו והוילנד וראמוס קולן מואני פרגוסון ושאר הצעירים שהפכו לרונאלדו פנומנו והם לא שווים 10 שערי פריימר ליג.

אוסימן אפס ופראייר אם הוא לא מתעקש על סכומים כאלו.
    זה מה יש חברים, הבנאדם חלוץ אימתני ויש שלושה שחקנים וחצי ברמה שלו בעולם (!).
    אין לו סיבה להתפשר.
    אני מביא אותו ומביא לו 400 אלף לשבוע ואני מניח שזה יכול אפילו להוביל העונה למאבק על טופ 5.
    כשיש לך חלוץ ששווה 20-25 שערי פריימר ליג זה no brainer.

אם לא הוא אני מהמר על גיוקרס.
    גיוקרס מוכח רק בפורטוגל אבל בגלל הניסיון צאמפיונשיפ אני מאמין שיש פה חלוץ שרק מחכה להתפוצץ.
    אבל בגלל החוסר בCL העונה מאמין שיעבור לקבוצה אחרת.

עריכה:
    אוגדן משחרר ציטוט שאוסימן לא החלוץ בפרופיל הדרוש לאמורים (חחחחחחחחחחחח אמורים בנובמבר לא איתנו כן?).
    ואוסימן עצמו דחה את הסעודים.
    בצדק... הליגה הסעודית היא פח ועל מנת לקבור את הקריירה אירופית סופית הוא רוצה יותר כסף.
    ב400-450 לשבוע בפאונד נשיג אותו.

13. k_700 Member

איזה טמטום זה להביא את אוסימאן ב75 מליון אירו עם חוזה של 400 אלף פאונד בשבוע.

אשכרה לא לומדים מכל האלכסיס סאנצ׳ז ששתו לנו את הדם על החוזים המטורפים שלהם.
    איך האוהדים האלה כל הזמן משכפלים את עצמם?

14. k_700 Member

השני ירד בכושר בסוף העונה אחרי שהחזיק לו את הקישור לבד ברוב העונה הזאת.
    ביג דיל.

אין לי ספק בכלל שאמורים בונה על אוגרטה ושהוא יהיה קשר אחורי שמשחק המון אצלו.
    כדיסטרוייר הוא בצמרת של הליגה כמעט בכל אספקט וזה לא העונה הראשונה בקריירה שהוא מציג נתונים כאלה.

פאלהינה זה בדיוק אותו סגנון רק לקנות שחקן שהוא בירידה גדולה, בהרבה כסף, בגיל 30 על חוזה גבוה.
    זה בול יונייטד של מורטאו או וודוורד.

@Clock End Stand צודק במאה אחוז.
    קווינטס הולך לשחק העונה בבנפיקה והוא יפרוץ, בעוד שנה יעלה 60 מליון.
    זה הטיימינג שאתה יכול לשלם 15-20 מליון ולגנוב קשר אחורי שהוא לגמרי all around(גם אם יקח לו שנה- שנתיים להתרגל לפיזיות של הליגה).
    אין פה שום דמיון להויילן כי:
    1. אתה לראשונה זה המון שנים בלי אירופה.
    2. יש קשר אחורי מנוסה בשיא שלו שישחק לפניו.

אם לא קוונטס, הוגו לארסון, יולמן, פרנדרופ, סטאץ׳, סאמו, נמצ׳ה(מכיר את אנגליה וווילקוקס נהדר).
    אם מקבלים כסף כי מוכרים את מאיינו? זאיר אמרי/באלבה שיחסית יעלו הרבה אבל ברור שהם בפריצה להיות קשרים אחורים ברמה גבוהה מאוד.

זו חשיבה נכונה מחוץ לקופסה.

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/25 ב- 17:14
  15. McTominayBackToUnited Member

שמע אתה חתיכת מטומטם.
    איזה קישור החזיק לך ? ראית את הטבלה?
    השחקן הזה פח רציני.
    אותה ספרס שסיימה במקום אחת מתחתייך יש 2-3 קשרים אחוריים עדיפים עליו.
    לך תזדיין אתה והוא.

בנוגע לאוסימן? חחח.... השחקן מגיע אחרי עונה טובה בטורקיה ולפני אחרי עונה בינונית בנאפולי (גם קוורצחליה שאתה מאונן עליו היה אפס מאופס בעונה הקודמת).
    כמובן אתה זוכר לפני את העונה עם ספאלטי כן? שנאפולי לקחה אליפות אחרי 200 שנה... כן?
    אוסימן זה לא אלכסיס הוא בכושר מעולה.
    מעבר לכך העונה ראיתי אותו נגד טוטנהאם הוא כבש שלושעד והחמיץ פעמיים מצב של 100%...
    הוא היה שווה חמישיה.
    אני מאמין שאת ההגנות בפריימר ליג הוא יפרק.
    הלוואי יתגלגל לצלסקי (יש דיווחים בטווחטר על מו"מ מחודש ) שאתה והספקנים וההנהלה העלובה ביותר בליגה יראו מה הוא עושה בפריימר ליג מבלי להזיע.
    החיסרון של השחקן שהוא פציע אגל גם קווין פיליפס הנורבגי פציע.
    שווה מעל 20 שערי ליגה בקלות השחקן הנ"ל.