יש תמיד גם שאלה של מה אתה מקבל לעומת הכסף שאתה משלם. אוגרטה ב-50 מיליון ועוד 10 מיליון בבונוסים זה חשיבה מקובעת והסתפקות במועט. היו גם בקיץ הקודם לא מעט קשרים, חלקים יקרים יותר (לא משמעותית) וחלקם אפילו זולים יותר שהיה עדיף לרכוש, מבחינת רף, יכולת להתקדם, התאמה למה שאנחנו צריכים וכיוצא בזה. אם אפשר למכור את אוגרטה בסכום סביר החלון, זה משהו שצריך לחשוב עליו, ולהביא 6 איכותי יותר.
ברור שהוא מבקר את אמורים, זה אותו אחד שכתב בקיץ הקודם: "אם מביאים זירקזי, דה ליכט, יורו, בראנטוויט, אוגרטה. זה מבחינתי חלון מדהים, לא פחות." וכשאני כתבתי בתגובה שלא מדובר בחלון מדהים (בהמשך גם הגיע מאזרוואי שהוא תמך גם ברכישה שלו, וכמובן גם הייבן ודורגו בינואר) הוא אמר שאני: "מגיע עם ביקורת מהבית על שחקנים שאני לא מכיר וזה בסוף יתהפך עלי ותמיד טוב יהיה לחזור לארכיון". אמורים עשה עבודה רעה, לא חושב שאפשר להתווכח, אבל בקיץ הקודם, כמו בשאר החלונות, היה המון קיבעון ברכש שלנו, ושוב בזבזנו המון כסף במצטבר בשביל חיזוק לרוחב של הסגל והמשכנו להשאיר בעיות קריטיות בסגל (שוער, חלוץ, קשר אמצע) ללא מענה.
איפה חסכתי ממנו בביקורת? אתה זוכר שאני כתבתי שגם זכייה באירופאית לא תלבין את העונה האחרונה, כן? בכל משחק כמעט רשמתי ביקורת על החלטות שלו. עדיין לוקח הכל בפרופורציה כי הוא לא הגיע לקבוצה שרצה על קרוז קונטרול וחירב אותה וברור שהסגל ברובו לא התאים לסגנון(וכן גם היום אני חושב שהוא לא היה צריך להתפשר על סגנון ומערך אחר כדי להרוויח מגארנצ׳ו עוד איזה שני שערים ולסיים אולי 2 מקומות גבוה יותר). במקום לנסות לעקוץ כמו ילדה בת 4 אתה יכול להגיב לעניין. הייבן, יורו, דורגו, אוגרטה, זירקזי אכזבו אותך? תוכל לפרט במה? הם שדרוג על קודמיהם? מראים אופי טוב למרות קשיי הסתגלות/פציעות/נחיתה לסיטואציות לא קלות(דורגו והייבן באמצע העונה)? נראים כמו שחקנים שיכולים לשרת אותך בעתיד? לטעמי התשובה לשאלה האחרונה היא חד משמעית- כן. שמע אתה חתיכת שקרן עלוב. יש הודעה אחת שמראה שתמכתי בהבאה של מאזראווי? אחת? להיפך, הודאתי שלגמרי טעיתי שם. חשבתי שהשחקן הזה יהיה כשלון חרוץ ובסוף מתברר כשחקן סגל נורמלי בכלום כסף. לא ציפיתי בכלל שיראה טוב. לא ציפיתי מטן האח להציל את העונה הקודמת שהוא פתח גם אם היית מביא לו את יאמל, נבס, ואן דייק וסלאח. הוא כבר היה גמור. אני מסתכל הרבה יותר רחוק מעונה אחת לגבי רכש שברובו שחקנים שעוד צריכים להתעצב. אוגרטה עלה 50.5 מליון פאונד אחרי בונוסים(כ8.4 מוגדרים כבונוסים). יש לך דוגמא לקשר אחורי הרבה יותר טוב ממנו שעמד על המדף בסכום כזה או נמוך בקיץ שעבר? תתן לי לנחש, שטילר, שלא ראית יותר מפעמיים ועדיין לא הצלחת להבין שהוא בכלל לא באותו תפקיד. ספויילר: למרות שמשה במסע השמד להוכיח שהוא קשר אחורי גרוע, אוגרטה לא ימכר בקיץ ואני מרשה לעצמי להניח שגם לא בקיץ הבא. מהבודדים שנראה טוב ברוב העונה הזאת ואכן צריך עוד קשר אחורי כמו שצריך גם עוד מספר 8. בן אדם שלא מבין בכלל מה אוגרטה נותן מול שטח ובלי הכדור, בטח בליגה פיזית במערך עם מאמן שמקדם לחץ גבוה ופוזשן ימשיך לפמפם פה כל מיני מספרי 8 ומגנים שישחקו במקום אמד על הקו.
איפה היצורים שהגנו על איניוס בדיון הזה ? איפה אמבוומו? עוד שניה מצטרף לספרס. טל הרמן ודורפן יותר אמינים ממספר משתמשים בדיון זה.
הדיווח האחרון הוא שלמרות שהספרס מנסים בכל הכוח וקרובים מאוד להערכת שווי של ברנטפורד, השחקן רוצה עדיין לעבור ליונייטד. אבל, אם הספרס ישתגעו ובסף ישלמו שם 80 מליון אני לא אבכה. צריך להיות מנוהלים חכם בקיץ הזה בטח כשיש עוד 3 עמדות חוץ מהחלוץ לחזק. עדיין מאמין שהוא מסיים אצלינו.
לא,לא.... לא אדוני... מדובר כאן בכישלון קולוסאלי של המערכת העלובה שציירת לנו תמונה שעומדת להושיע אותנו. לא.... זה כישלון. עצום.