כן, רק שהחיים לא עובדים ככה. כמו שאתה תקוע כרגע עם ראשפורד וסאנצ׳ו ככה אתה תקוע איתו. הוא בן 29, חוזה יחסית גבוה לשוער, אחרי שנה רעה. השוק היחיד שרלוונטי לשוער בגילו ובמצבו זה סעודיה ומשם אין עניין. אז איך זה אשמת אמורים? נראה לך שמישהו לא היה מוכר אם היה עניין? בקבוצה טובה ובריאה הוא היה יכול להיות שוער טוב. הוא לא שוער שיושיע קבוצה לא טובה שעוברת זעזוע אחרי זעזוע. ברור לגמרי שהוא לא שווה הימור במחיר של החוזה שלו אם אתה מחפש היום שוער. הצוות והמאמן שלך מכוונים להביא שוער ראשון ש״יתן לו תחרות״ שזה במילים אחרות, הוא זמין למכירה.
אני ממש לא אוהב את אמורים אבל הוכח שהוא לא הבעיה. יש לו חרא של שחקנים- אני יודע שהוא יהיה חשוף לביקורת,אבל אני אעשה לו את ההנחות שעשיתי לטן פח (למרות שטן פח גם אשם כי הוא קיבל כסף רב והוסיף זבל לסגל הזבל מלכתחילה). קוניה אחלה שחקן. אבל זה לא מספיק. איפה חלוץ שוער אמבוומו ווינגבאק קשר 8 קשר 6? איפה משהו נוסף ? בקיצור אמורים ילך הביתה והמנגר הנכנס לא אמור לעשות טופ 7. נגמרו הימים שמגיע אולה בדצמבר ומביא אותך לטופ 4. לא יקרה ב2026 מה שקרה ב2020.
https://x.com/StretfordPaddck/status/1934916793857986682?t=61E79yBPdtpzCiWD__TQ4A&s=19 https://x.com/centredevils/status/1934946648632840697 יש לי כמה הימורים יותר בטוחים: אמורים לא יאמן את יונייטד בשנה החדשה 2026. בראדה לא יהיה מנכ"ל יונייטד ב 2028. ובכלל רק נוכל גדול יכול להבטיח דברים כאלה, כמו אליפות עד שנה איקס, כמובן אם אתה לא איזה קבוצה דומיננטית בליגה עכשיו. גם אם יונייטד תהפוך את עורה, אי אפשר להבטיח דבר כזה. ולא הבנתי מה דיסקושנס של בראדה עכשיו שונים מאלה של לפני שנה בדיוק? גם אז הייתה כביכול תוכנית עם טן האח. הוא אפילו קיבל הארכת חוזה.
זה לא בארדה הבטיח. בראיון הראשון של רטקליף אחרי שנכנס הוא אמר שזו התוכנית של כל הצוות שלו, להתחרות על אליפות תוך 3 שנים, שזה גם תאריך סימלי. מה הבעיה בחזון הזה? מה עדיף? הנהלה ובעלים שמכוונים להגיע לצ'מפיונס? למכור כרטיסים? להתבכיין שזה עסק יקר? הגיעו לאחת הקבוצות העשירות והגדולות בעולם ומכוונים להצעיד אותה קדימה וגם מגבים את זה בהשקעה. למה בארסנל זה חזון שהיה ממשי ובקבוצה יותר גדולה ויותר עשירה, לא? אבל רשמנו. אמורים מפוטר תוך כדי העונה ובארדה יפוטר עד 2028. אנחנו על זה. נוצר פה דור של אוהדים עלובים שלא משנה מה יגידו להם בתקשורת הם יאנסו את המציאות מאתיים פעם כדי שיספרו להם בקאונטר שהם ביקרו את המועדון גם היום.