מנצ'סטר יונייטד 2022/23- עידן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י prica9, ‏11/6/22.

1. alexshw Member

כל קבוצה מוציאה מתוכניות שחקנים, כולל פפ בכבודו ובעצמו עשה בדיוק מה שאמורים עשה. העניין הוא בעיקר בשכר.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב נו, הוא קבוע כבר שנים אונס את המציאות כדי שתתאים לדעה שלו.

כשהחזיק מטן האח הוא התאים את הדעה שלו על הרכש בהתאם ושיבח את הרכש של טן האח למרות שהיה ברור מהרגע הראשון שההחתמות היו לא נכונות גם מבחינת עמדות, גם מבחינת פרופיל וגם מבחינת המחיר שהסכמנו לשלם.

אחרי שטן האח התרסק ולא הייתה לו ברירה הוא החליף תקליט וכל האשמה נפלה על טן האח ואז החלה ההגנה העיוורת על אוננה, הויילנד ומאונט (זוכר את המשחק הבודד בגביע הליגה שעליו הוא בנה הרים בקשר למאונט?).

שנה שעברה הרכש הפך להיות של ההנהלה החדשה ואנשי המקצוע החדשים כי הוא מחזיק מהם, ושוב ראינו הגנה עיוורת גם על הרכישות עצמם (סיפר לנו שמאזרוואי ודה ליכט הגיעו כי התאימו לפילוספיה של הצוות המקצועי החדש ולא בגלל העבר עם טן האח, אותו הדבר לגבי זירקזי שהגיע לא כי הוא הולנדי שעשה עונת פריצה באיטליה והגיע לסגל נבחרת הולנד אלא כי המערכת עקבה אחריו וזה פשוט מקריות שהוא הולנדי, אותו הדבר לגבי אנשי הצוות ההולנדים שהצטרפו למועדון שוב העובדה שגם הם הולנדים היו מקרי) וגם על ההחלטה להאריך חוזה לטן האח שהיה ברור שגמרה לנו את העונה לפני שהתחילה הוא הגן כי הייתה של ההנהלה החדשה מהם הוא מחזיק.
    וכמעט שכחתי איך גראנצ'ו וראשפורד, שמשניהם הוא החזיק ודחף אותם, הפכו מיד לחסרי מושג וחסרי יכולת ברגע שאמורים שהוא האיש שהוא רצה לראות כאן שנים החליט להוציא אותם מהסגל וללכת איתם ראש בראש.

כלומר יש דעה מהבית על טן האח, אמורים, ההנהלה החדשה, שחקן רכש מסוים, ואז הוא מעוות את המציאות כדי שתתאים לדעה שהוא מחזיק בה. התגובה כבר מוכנה מראש לא משנה מה המציאות מראה.
    אז הקיץ הוא יעוות את המציאות כדי לטעון שאי אפשר להוציא כסף מראשפורד, אנטוני וגראנצ'ו אלא רק השאלות ואולי גם נצטרך להשתתף בשכר, כשראשפורד וגראנצ'ו גם מקצועית פתאום לא ברמה בכלל, כדי שלא חלילה יצטרך להעביר ביקורת על הצורה שבה אמורים וההנהלה מנהלת את הנושא שלהם ומובילה להשמדת הערך שלהם.
    ופתאום להתחיל כבר לפני שלושה חודשים בגיוס של דלאפ וגיוקרש (שתי האופציות הראשונות שלנו לעמדת החלוץ) זה לא אפשרי.

אני כותב כאן כבר שנים, אי אפשר לשקר בכדורגל, וזה מה שיפה בכדורגל ובגלל זה אנחנו אוהבים את הספורט הזה.
    אפשר לנסות לעוות את המציאות כמה שרוצים, לטעון כמו שהתרסיס טען שאוננה טופ קלאס ושלהוסיף עשרות מיליונים כדי לעבור מדה חאה אליו הייתה החלטה מצוינת, ושמאונט במחיר שנקנה שנה לפני סוף חוזה ועוד כ"8 היברדי" זה גניבה, ושהיה עדיף ללכת על הויילנד בסכום שנקנה במקום להתאבד על חלוץ מוכח ובוגר, ושלמלא את הסגל בשחקנים בינונים רק כי הם טובים מהבינונים הקודמים זאת החלטה נכונה, ושלהביא את זירקזי בקיץ הקודם ולסיים עוד קיץ בלי חלוץ אמיתי זאת החלטה מצוינת, ושלהביא את אוגרטה בסכום שהביאו זאת החלטה שקידמה אותנו.
    ואז מגיעה העונה עצמה, ובכדורגל כמובן אי אפשר לשקר, ואז אנחנו מתרסקים ומסיימים עונה שאולי בעונה אחרת הייתה מסתיימת במאבקים נגד הירידה כי ככה זה כשאתה אונס את המציאות כדי שתתאים לדעה שלך.

Roma אוהב/ת את זה.
  3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אילו הצהרות?

כל מי שעיניו בראשו ידע איך אנחנו נכנסו לקיץ הזה: עם כסף מוגבל לרכש וצורך למכור כדי לקנות מעבר לכך. הכסף שיש מספיק לקוניה ומספיק כנראה לאמבומו. הפאק המשמעותי היחיד שאני יכול לזהות עד כה זה שעוד לא סגרנו את אמבומו. השאלה היא מה באמת הפער בינינו לבין ברנטפורד ועד כמה זה מהותי. ועדיין, אם הוא יצטרף לקבוצה כשהיא תצא למסע המשחקים, זה לא ישנה יותר מדי.

בנוגע למכירת שחקנים, אולי אפשר היה להתנהל קצת אחרת, בעיקר מהצד של אמורים, ועדיין - אפילו אם היינו משדרים לכל העולם שיש לשחקנים האלה מקום אצלנו, ברגע שאתה מנסה לשווק אותם מתחת לרדאר, אז כולם יודעים את האמת. ובכל מקרה, זה הפרט הפעוט. הפרט הגדול הוא שאלו לא השחקנים הכי אטרקטיביים, שאנחנו רוצים עבורם כסף ושיש להם חוזים גבוהים - מה שמצמצם מאוד את השוק הפוטנציאלי שלהם. זו הבעיה האמיתית וזה מה שמכריע. לדאבוני, שחקנים כאלה לא נוטים לעבור בשלב מוקדם בחלון ההעברות.

לגבי רעיונות כמו זה שהיינו יכולים לנסות לסגור מוקדם את גיוקרש והכל, בתיאוריה הכל יכול להיות. זה לא אומר שזה מעשי. אולי ניסינו? מהדיווחים, נראה שגיוקרש שידר מאוד מוקדם שהוא מעדיף את ארסנל ואולי הוא העדיף אותם מספיק כדי לחכות ולראות מה יקרה. דלאפ? הבחור שידר עוד בעונה שעברה שהוא רוצה לשחק בליגת האלופות. אנחנו לא שם, צ'לסי כן. בסוף, לא הכל תלוי ביכולות הגיוס שלנו.

המצב עם הסגל די מחורבן, ללא ספק. למרבה הצער, חרא כזה אי אפשר להוריד בשירותים במכה אחת, כלומר בחלון העברות אחד, ובטח שלא בחלק ממנו. וזו לא שאלה של ניהול.

נערך לאחרונה ב: ‏7/7/25 ב- 15:54
  4. alexshw Member

הצהרות על זה שאמורים צריך קדם עונה וזה יראה אחרת. אז שיחליטו או שאי אפשר לעשות הרבה ולהעיף את אמורים, כי מה הפואנטה שישאר עם סגל שלחלוטין לא מתאים לו. או שכבר בשלב הזה היו צריכים להיות הרבה יותר פרצופים חדשים.
    אני חושב שזה טריויאלי.

אתה רק מחזק את העניין שאין הגיון בהתנהלות של המועדון.

(בכללי תמיד יש מה לעשות. פשוט צריך בשביל זה אנשי מקצוע טובים במערכת ולא כל מיני מנקי אסלות שלא נשמע עליהם אחר כך. בתכלס קורה מה שאוהדי ניס הזהירו מפניו, רק שבצרפת אין כזו תחרות ואיכות).

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

היו הצהרות שיש תוכניות ברורות וסדורות וברגע שהקיץ יתחיל נראה אותם.
    הצהרות על חשיבות של סגל מלא לאמורים בהכנה לעונה.

גראנצ׳ו צעיר ולא על משכורת גבוהה, למה שלא תוכל למכור אותו בסכום יפה? זה כמעט קרה עם נאפולי בינואר.
    הבעיה שכמו עם ראשפורד, אצלנו משדרים שהוא לא בתוכניות ובדרך החוצה ומשמידים את הערך שלו, כשבפועל אפשר בקלות להמשיך לראות בו כשחקן רוטציה ולשדר לכולם שרק הצעה שמתאימה לערך שלו תוציא אותו מהמועדון כי הוא כישרון גדול.
    גם לגבי אנטוני, לא חייב למכור אותו בסכום שיגרום לך לא לרשום הפסד על העיסקה שלו, אלא לנסות למקסם את חצי העונה הטובה כי ככל שהזמן יעבור וההזדמנויות שהוא יקבל יהיו מעטות האטרקטיביות שלו תרד והמנייה מחצי העונה הקודמת תפחת.
    גם ראשפורד, שום סיבה שלא יהיה חלק מהאימונים ומהסגל כדי לשדר כלפי חוץ שעדין יש לו ערך.

בכל קיץ כשיש אצלנו קשיים או החלטות רעות אז עולים התירוצים, ותמיד אפשר למצוא תירוצים לכל דבר ולכל כישלון. השאלה האם אפשר להתקדם ככה כשכל הזמן אנחנו מחפשים תירוצים?
    אם לא יהיה שינוי מהותי הקיץ, למה שנראה שינוי מהותי משנים קודמות?

alexshw אוהב/ת את זה.
  6. k_700 Member

אין לי שום בעיה עם אוגרטה ודורגו.
    גם לך לא צריכה להיות בעיה עם שניהם אגב, בטח עם השני שנמצא בקבוצה בערך חצי עונה.
    הויילן? גם אתה התלהבת ממנו בעונה הראשונה. רוצה דוגמאות להודעות כאלה?

ומה זה משנה בכלל אם התלהבתי או לא התלהבתי משחקנים שהגיעו בשביל כדורגל אחר, מערך אחר ומאמן אחר? יש היום מאמן חדש שירש סגל עם המון דד ווד, המון שחקנים שלקחו משכורות ובקושי הופיעו, ירש קבוצה שהייתה מקום 13 כשהוא הגיע.
    אז ברור לגמרי שמגיע לו חלון העברות נורמלי כדי להתחיל להעמיד פה קבוצה לפני שמפטרים אותו.

תפטר, מה אתה בדיוק חושב שתקבל? בשיא הרצינות.
    אגב, הוא קידם את אמאד(אתה בוודאי זוכר שאצל טן האח פליסטרי שיחק בימין לפני אמאד, כן?), יורו והייבן.
    קובי נראה רע עוד לפני שאמורים הגיע לפה. מאמין שזה שילוב של עונה שניה, ציפיות גבוהות ועבודה לא נכונה(גם שלו) על צדדים פיזיים במשחק.
    גארנצ׳ו? מאתיים אחוז על השחקן. לשחקן הזה יש כשרון אבל הגישה שלו מאתיים אחוז חרא ואני מוכן להתערב איתך שכשהוא יעבור ב40-50 מליון, אם הוא ממשיך ככה, הוא יראה בדיוק אותו הדבר גם בתחנה הבאה ומשם הצלילה לטורקיה מהירה מאוד.

לגבי ראשפורד, מה הכוונה לאחרונה? כשראשפורד היה אדיר גיביתי אותו. כשהוא מראה סימנים מובהקים של הדרדרות פיזית ומנטלית ואומר בקולו שהוא רוצה לעבור קבוצה בגיל 28 אז מה צריך לעצום עיניים כמו משה ולחשוב שאפשר להשאיר שחקן כזה בסגל? ברור שלא.
    אני גם לא מאשים אותו. הוא מאז ומעולם נשען על מהירות, הוא שנים סחב את הקבוצה בסחל׳ה של הסחל׳ה.
    נמאס לו מזה, נמאס לו מזה שגם תמיד חיכו למשחק ורבע הראשונים הלא טובים שלו כדי לסמן רק אותו, נמאס לו ממערכת שגם ככה נכנסת לאותו לופ כל שנתיים והוא כנראה רוצה להאבק על תארים בלופ האחרון שנשאר לו בכדורגל(כשחקן הרבה פחות טוב ממה שהיה). טיימינג נכון לעזיבה של שני הצדדים.
    אוננה? בזמנו להתקדם מדה חאה היתה מחשבה נכונה. אני מנסה לחפש את דה חאה באחד מההרכבים של הקבוצות הכי טובות באירופה ולא מוצא.
    אוננה היה כשלון ובהחלט נפלתי פה, ביג דיל. בקבוצה בריאה יותר שהמנעדים בה הרבה פחות קיצוניים הוא יכול להיות שוער הרבה יותר טוב כמו שהראה בלמשל....אינטר(מספיק גדולה?).
    אין ספק שלא העריכו מספיק בזמן אמת כמה הקריסה שלנו עוד צפויה להיות גדולה גם מסביבו.
    אתה יודע, רק חמור לא משנה את דעתו.

יאללה לפטרררר

נערך לאחרונה ב: ‏7/7/25 ב- 16:53
  7. McTominayBackToUnited Member

אמורים ולמרות שאני חושב שהוא מאמן זבל.
    צריך לקבל כל הנחה אפשרית העונה. שיהיה לו סגל טוב אפשר לשפוט אותו.
    אני שפטתי את טן פח רק כי ב700 מיליון יורו הוא קנה שחקנים זבל - כי הסגל שטן פח קיבל כבר היה זבל - אמורים לא קיבל כלום (קשר ומגן... וואו 2 שחקנים... איזה רכש אדיר)
    ראבק... הסגל שלן זה הסגל מהעלובים בליגה.
    ריצה יפה בגביע ומקום 12-15 יהיה הישג.

המטרה לא להתדרדר למאבקים נגד ירידה ,לדעתי אמורים שמצליח פחות או יותר להעמיד קבוצה טוב נגד החלק העליון של הטבלה לא יגיע לזה.ז

8. McTominayBackToUnited Member

באמת אני חושב ששחקנים כמו :
    מאונט,שואו,קאסמירו,אוננה,סאנצו,אנטוני,ראשפורד,פרננדס (בעבור 100 מיליון ליש"ט),דה ליכט,מזראווי,מרטינז,דאלוט ,אוגרטה,מאיינו (בכושר בנוכחי שלו),צידו,הוילנד ועוד כמה בני זונות.

יש כמה שחקנים כמו דורגו,קוניה שהגיע,מגוויר ועוד כמה שאולי כן לרמה הזו.

זה לא שחקנים לטופ 7 הנוכחי בליגה.
    שום דבר לא ישכנע אותי ולא אכפת לי אם פתאום תהיה עונת שיא ונסיים במקום 4 או 5 ומעלה לצאמפיונס.
    מדובר בשחקנים שהם לא לרמות האלו.
    נקודה.
    אפילו פרננדס אם מציעים עליו אפילו 70 מיליון ליש"ט? סלאמת.
    אפילו פרננדס לא עושה הרכב באף קבוצה בכירה אולי להוציא את אינטר (היא בכירה בכלל?).
    פרננדס השחקן הטוב ביותר כן?

9. k_700 Member

מזמין אותך ללכת ליולי 24 ולבדוק מה רשמתי למשל על מאזראווי.
    לא תמצא הודעה אחת חיובית עליו לפני ששיחק בקבוצה.

גם על אוגרטה אגב היום לי המון ספקות(כמו שמקטומיני/יום נייםיוזר אחר שלו) אוהב להזכיר.
    אתה גם כמובן משקר לגבי ההחתמה המחודשת של טן האח. אף אחד לא גיבה אותה פה, כולם כולל כולם אמרו שהם היו מפטרים בשלב ההוא.
    ״ההגנה״ היא להסביר לך שההחלטה להאריך לו חוזה עוד התקבלה לפני שחלק מהאנשים שהרכיבו את ההנהלה של הקיץ שעבר בכלל חתמו בקבוצה ואחרי שניסו לבחון אופציות של מאמנים שגם סירבו להגיע לפה.

לגבי הקיץ הקרוב, שמע זה כבר באמת מביך, אתה כאילו נלחם במציאות. אני צריך לעוות את המציאות כדי להציג את זה שקשה מאוד למכור את אנטוני, ראשפורד, גארנצ׳ו? חצי ליגה קונה פה קיצוניים. למה אף אחד לא מסכים לשלם עליהם?
    לוילה היה אופציה לקנות את ראשפורד ב40 מליון. הוא היה כזה טוב ואתה אפילו בעד להצהיר שאתה משאיר אותו בסגל(אחרי שהשחקן אמר יותר מפעם אחת שהוא בכלל רוצה לעבור, כן? מביך שצריך לחזור על זה שוב ושוב ושוב), למה אף אחת לא מציעה עליו?
    אני אעזור לך שוב, הוא רוצה ברצלונה וברצלונה לא תשלם עליו.

אנטוני נראה כמו אופציה רק לבטיס ובטיס בשביל לשלם 33 מליון פאונד כמו שלא שילמה כמעט באף מקרה על שחקן בהיסטוריה, תצטרך למכור. נראה שגם השחקן בעניין של לחזור לשם.

גאנרצ׳ו? הודיע בתחילת הקיץ שהוא רוצה להשאר באנגליה. זה כנראה הסיט את המבט של נאפולי עליו שכבר סיימה לבנות את ההתקפה שלה.
    יכולה להיות פה מכירה אבל זה יהיה late in the window וגם פה זה בטוח לא יהיה בסכומים שחשבנו פעם שנקבל עליו.
    שחקן בירידה, ילדותי עם משפחה רעילה, גינוניים רעים, אגו, חוסר ביכולת ללמוד ולהסיק מסקנות.
    אבל אתה מציע להשאיר אותו בסגל, למרות שגם הוא ויותר מפעם אחת סימן שהוא רוצה לצאת מהקבוצה.

בידור.

נ.ב.
    תעדכן רגע את המערכת, אם נקושר מעכשיו לשחקנים פורטוגליים(נניח נבס, מנדס , ראמוס וכאלה) אז האלגוריתם המטומטם של שחקנים פורטוגלים למאמן פורטוגלי שמכיר אותם מהליגה שלו, ירוץ או יושבת? תכין אותנו רק לכמות השיטסורם שנצטרך לסחוב פה(כמובן שאם יגיעו בטעות לליברפול או סיטי אתה תכתוב פה מגילות של תשבוחות).

10. k_700 Member

הנסיון לאמת אותו עם עובדות ומציאות בשטח פשוט מיותרת.
    למשה יש את האלטרנטיבה שלו למציאות.

בעולם של משה, אנטוני, גארנצ׳ו וראשפורד(כששנים מהרשימה גם על משכורת גבוהה) זה שחקנים עם שוק ורפיוטישן. הוא ממשיך לכתוב בפעם התשע עשרה בקיץ הזה שאת גארנצ׳ו קל למכור כי היי תראה אפילו פעם נאפולי שמה עליו עין. כאילו מאז לא עברו כבר עשרות דיווחים שהוא רוצה להשאר באנגליה ושהוא בעצמו רוצה לעבור מהקבוצה(עשרות דיווחים). הוא חושב שאפשר להגיד שהוא בתוכניות ואז כל הסוכנים בעולם והקבוצות שקראו את ההצהרות שלו ושל אח שלו פשוט יתיישרו עם ההצהרה שלנו.
    הוא גם חושב שאנחנו איפשהו בניינטיז כשאפשר להסתיר מה-4 עיתונאים שעבדו סביב המועדון את העניין שלך בלמכור שחקן אם אתה מצהיר שהוא ישאר בסגל.
    ככה המוח של משה מעבד את המציאות ב2025.

משה גם באמת האמין שגיוקרס לאורך כל הדרך הוא יעד ממשי למרות שעוד לפני שהעונה נסגרה נרשם שהוא רוצה צ׳מפיונס, מאבק על תארים ומחכה להחלטה של ארסנל.
    אל תפריע לו גם עם דלאפ. במציאות של משה לא באמת סימנו וניסינו ללכת עליו וזה בכלל אשמיתנו שהוא העדיף בסוף את צ׳לסי.
    מזכיר לי גם איך הוא חשב בקיץ שעבר שצריך ללכת על טוני ושעכשיו חייבים ללכת על אוסימן(למרות שבשני המקרים אף קבוצה בליגה לא הלכה עליהם....מעניין למה? אהמ סעודיה? טורקיה?).

אצל משה כל הסגל כבר היה צריך להשתנות ולעבור מתיחת פנים עד לראשון ליולי. כי זה קורה בכל מערכת רצינית, בכל שנה.
    מה לא? תסתכל מסביבך לרגע. אפילו ארסנל כבר החתימה שחקן שלשום שהיה סגור אצלה מאפריל.

הוא גם מציע לך למכור את אנטוני בסכומים נמוכים הסכום שיגרום לך לא לרשום עליו הפסד בדיווח של הpsr לשנה הבאה. למה הוא מציע את זה? כי פשוט אין לו מושג קלוש לגבי דברים שהוא פולט למקלדת.

זה כמו לנסות להתווכח עם ילדים בפייסבוק. חבל על המאמץ שלך.

נערך לאחרונה ב: ‏7/7/25 ב- 19:51
  11. McTominayBackToUnited Member

תענה גם לי ישמעאק

12. k_700 Member

רק התעוררתי ואני צריך לענות לתוכי אחד, תרחם עליי אבא.

13. SoD Member

הגדרה אמופרית שמאפשרת לך תמיד להכריז שהכל רע. בוא תגדיר ספציפית

14. alexshw Member

הכל רשום ובתגובות אחר כך

15. McTominayBackToUnited Member

הסגל מלא בחלאות אדם.

אמורים זבל אבל אם אני מביא את פפ או ארטטה או האן או אמרי הם נכשלים.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 2, אורחים: 14)

1. SoD