מנצ'סטר יונייטד 2022/23- עידן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י prica9, ‏11/6/22.

1. k_700 Member

בינתיים במקורות ששווה להקשיב להם אומרים שאתם משאירים עוד מקום אחד בהתקפה ל…גארנצו.
    תתפנק.
    45 מליון והוא שלך.

אגב, הצענו 65+5 על אמבוומו לפני אורנסטיין מלפני 45 דקות.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכנים צ'לסי שהם צריכים לקבל כישרון בן 21 כמו גארנצ'ו ב-45 מיליון יורו. איפה הוא ואיפה מאונט שגנבנו להם אותו במחיר מציאה של 60 מיליון פאונד שנה לפני סוף החוזה. חחח אין להם מושג, שיבואו ללמוד מאיתנו קצת איך עושים את זה כמו שצריך.

Roma אוהב/ת את זה.
  3. k_700 Member

באמת מסכנים.
    שחקן שיעשה פרצופים אחרי חודש על הספסל, יפעיל את אח שלו כדי להדליף מהחדר הלבשה וכשיש לפחות 3-4 כשרונות יותר גדולים על התפקיד שלו ממש בסגל שלהם(כולל קוונדה שיגיע בקיץ הבא). אני לא מדבר על זה שהסיומת שלו היא בערך ברמה של שחקן נוער בן 18 וקבלת ההחלטות שלו עם הכדור בשליש האחרון אפילו יותר מגוחכת(וכל זה מקבוצה שהספוטלייט יהיה עליה מהיום הראשון בעונה, כן?).

אבל רשמנו משה חושב שהוא יצליח שם בגדול בסכום הזה.
    יונייטד שקנתה אותו ב400 אלף יורו בטוח עשתה עסקה איומה אם היה ותמכור אותו בסכום הזה.

נ.ב.
    נשתמש באפליקציה האהובה על התכשיט שלנו כדי להזכיר על מה אנחנו בעצם נוותר פה:
    https://x.com/MUFC__Prince/status/1945147669975851293

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/25 ב- 17:19
  4. McTominayBackToUnited Member

מבוומו זו הוכחה שלאיניוס אין מושג.
    אין תוכנית ב'
    מתמקחים על 15 מיליון ליש"ט כשהשחקן היה אחראי על 28 שערי ליגה כשהקבוצה הייתה אחראית על 44 בעונה הקודמת (ו58x2 ב2 העונות הקודמות 24/25 /23/24)

זו גם הוכחה שלקיי ברביקיו ולאמיר רגל קרושה אין מושג.

5. k_700 Member

למה הם צריכים תוכנית ב'? השחקן מסוכם אצלך יותר מחודש ומבהיר שהוא רוצה לעבור רק אליך.
    היה ברור שזה צריך להסגר.

לפי מה שנאמר הם רצו פיקסד של 70 מליון ובאיזשהו שלב עם הבונוסים רצו הם כבר עפו למחוזות של ה80 מליון.
    היינו צריכים להתעקש לסגור את זה מוקדם יותר אבל אם זה נסגר עכשיו בעסקה שאורנסטיין מדווח עליה אז טוב שזה קורה ועוד לפני הטיול לאמריקה.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

:rolleyes:

7. k_700 Member

נו מה לא נכון בזה? פודן בקושי שיחק אצל פפ בגילאים האלה וגארנצ׳ו פרץ בגיל 18.

בוא, אני הייתי זה שבכלל סיפר לך מי זה גארנצ׳ו על בסיס שבועי ב2021. אף פעם לא התכחשתי לכשרון שלו. אתה לא צריך להזכיר לכולנו עוד מקרה אחד מתוך 500 אלף ששורף לך שהצלחתי לזהות כשרון לפניך.
    כשרון כטינאייג׳ר היה לו בלי סוף. רק שעם כשרון לבד לא הולכים למכולת.
    הוא תינוק מגודל, לא משקיע באימונים, חצוף, משתמש באח שלו להדלפות, לא לומד, נהיה אגואיסט(וכתוצאה מכך הוא היום כנראה השחקן התקפה הכי לא יעיל בליגה מהאלה שפתחו בהרכב), לא יודע להתמודד עם תחרות(ובהצלחה עם זה בצ׳לסי כשיש שם את פדרו, גיטנס, נטו, קוואנדה, אסטבאו ופלאמר על 2 עמדות כנפיים) ומעל לכל פספסת את הנתון הקטנטן הזה שבערך מדצמבר הוא כבר לא רוצה להיות במועדון.

בגיל 18-19 הוא רצה להיות במועדון והיה מושקע כל כולו בזה.

אין לי בעיה בכלל אגב עם שחקנים צעירים שנתקלים בחומה של עונה מזעזעת, נניח הויילן אני לא מוכר אותו אם אין באמת הצעה ממש טובה והוא ידחוף למעבר(השאלה יכולה להיות אופציה טובה אגב).
    נניח קובי, אני לא מוכר אותו אחרי העונה הזאת. אין סיבה למכור.
    גארנצ׳ו כבר לא פה מלפני שהשנה התחלפה ל2025, בחצי שנה שכולנו העברנו הוא רק נהיה רעיל יותר, מריר יותר וחצוף יותר ולכן הוא צריך לעוף. שחקן צעיר שיש לו את הבושה להדליף לכל העולם עוד לפני שחלון ינואר נפתח שהוא מדבר עם קונטה ונותן לסוכן שלו לדבר עם צ׳לסי במקביל זה שחקן שלא רואה את המועדון הנוכחי שלו בעיניים. תמשיך לחשוב שהשתן שלו זה גשם.

אבל שוב, רשמנו, צילמנו ותיעדנו.
    45 מליון פאונד אם נקבל על גארנצ׳ו זה שוד לאור היום. הוא הולך להיות כוכב ענק בתחנה הבאה שיגיע אליה, 0 סיכוי לכשלון.
    נבחן בהתאם.

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/25 ב- 19:49
  8. k_700 Member

לפחות לפי אינדיקליה ברנטפורד קיבלה את ההצעה שלנו.

כאמור, הם מתכוונים למכור או את אמבוומו או את ויסה בקיץ הזה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 5, אורחים: 31)

1. בארסה-מכבי
  2. avdz7
  3. yonatan