TheLane אל תדאג,ההקנטות היו היום גם בטלפון, כאלה אנחנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx אבל למרות היריבות בכדורגל תמיד נשארים חברים טובים לכל החיים.
טוב אז תמשיכו והפעם עם דם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx מזל שאין לי חברים אוהדי ארסנל, לא יודע איך הייתי מתמודד עם זה...
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx מספיק לי יש חבר אוהד צ'לסקי על הראש, מבחינתו הות' יותר טוב מלדלי קינג... מקרה אבוד.
אני לא חושב שיש דרך לפרק את החבילה המשולשת הזאת... אל תשכח ששלושתנו גם מתחברים ביחד בכל משחק אימון של אנגליה אז תאר לך מה קורה כל שנתיים... אנחנו שלושת האריות ואסור להפריד אותנו. כל אחד גם בודק מידי פעם את השני כי רק אנחנו יודעים מה עובר עלינו במצבים מסויימים. אנחנו גם יכולים לגמור ממבט אחד על סטנד של יציע ברוקר פארק אללה ירחמו. בקיצור אנחנו אותו הבן אדם רק עם קבוצות שונות. אסור לפרק את החבילה הזאת ואנחנו רק מחכים שסטרטפורד יתחתן (רק עד שאח שלו ימכור את הבית) ויביא בן זכר לעולם כדי להשלים שלישייה יורשת לעידן (הבן של איסטלנדס שבכה כל הלילה בהפסד בגביע),ולגיא (הבן שלי בן השנה וחצי שלמד השבוע בוידאו מה זה גולים של הספארס ולכל צעקת גול מניף ידיים באוויר). בקיצור מחכים לרבי חנוכה בן משה הלוי שדכן מפורסם מי"ם...
חזרתי עכשיו מהצגה בהיכל התרבות בכפר סבא ( של בארבא ) ,לגבי ההפסד לווסהאם אני אומר לכם שעבר לי ,באמת שעבר לי הכאב הרבה יותר קל משחשבתי ,אולי בגלל שעדיין ליברפול וצ'לסי במפעל , אולי מכוון שעם פירסי הכל נראה ורוד בניגוד להפסדים בעבר שהציבו אותי בפני תהום . בסך הכל הסיטי הפתיעו אותי השנה ,בעונה ראשונה אחרי החלל של שוני ואנלקה ועם תקציב רכש אפסי ,סיטי הפתיעה וסיפקה לנו הרבה מאוד רגעי אושר העונה . דפו- כשאתה תראה על מה הסיני קיבל אדום ,אתה תבין עד כמה בנצי הוא עיור תכלת , ולגבי להכות בברזל ,אני נשבע לך שהשנה היתה נסיגה אצלי בשמחה לאידם של החלאות , לא יודע אולי בגלל הקטסטרופה הכללית עם הגליזרים ,הבריחה של צ'לסי , הבושות בבית עם ליל,ויריאל ובנפיקה . מיצד שני אני רואה את השנאה שגוברת מצידם ,והאמת אני מאוד שמח , הם סופרים אותנו כמו שבחיים לא ספרו וככה צריך להיות .
חברים,חברים אבל ניטשה צריך לדעת מתי להפסיק. ההקנטות שלו הפכו לנדושות כבר מאתמול,אותי זה כבר מתחיל לשעשע,אולי על איסטלנדס זה עובד אבל בעיני כולם זה הפך לקטנוני. מה שכן,ניטשה צריך להודות לאיסטלנדס על הסירוב לנוכחות שלו בבית,הוא בעצם חס על חייו.
ח.נ תעשה לי טובה ואל תיכנס למערכות יחסים של 20 שנה ותנסה להפריד לי אותם עם עיניינים של בלגאן. איסטלנדס היה מול הפנים של סטרטפורד וחגג בהפסד של יונייטד בגמר והכל עבר בשלום. הוא אפילו החזיר אותו הביתה וצפה בו יוצא מהאוטו והולך הביתה כמו בנצי שאיבד את ענת עצמון .
הלו קולינה,אל תעשה ממני מנייק. אני לא מחפש לעשות סמטוחה מהקשרים שלכם,אני חושב שזה בריא שיהיה מי שיחגוג לניטשה בפרצוף על כל האכזבות הצפויות בעתיד. חוץ מזה ענת עצמון כבר לא כמו פעם.נסה את מאיה בומבילה: אי-מא.
לך? אני חושב שאני אוהד ריאל היחיד בשכבה המסריחה הזאת בין אוהדי ארסנל יובנטוס צ'לסי ובעיקר ברצלונה. לך תיכנס בכולם עכשיו..
ביאליק, מה בנוסף להיותך משורר הפכת גם לפוסק/שופט? קובע מתי צריך להפסיק ובעיני מי זה קטנוני יותר או פחות? לך חפש גמל שלמה ותעשה עליו מחקר מדעי למה קוראים לו שלמה! לך עשרות דפים אחורה ותראה איך איסטלנד כל היום כותב עלינו רפש,אמריקה,חלאות וכ'ד אז מה?לגיטמי,אין לי בעיה עם זה,להיפך. מי שלא מסוגל לסבול הקנטות,עקיצות,או מי שלוקח את זה ללב כאילו זה היה משהו אישי שיעבור לצוד פרפרים ואתה בראשם(אחרי שתעשה מחקר על גמל שלמה). שום דבר לא ישבור חברות כמו שיש בין שלושתינו,בטח לא ירידות באינטרנט ובטח לא איזה משורר בלירה. חוץ מזה מה כבר כתבתי?שהילד בן 30,30,30,30 ושיש לו חום גבוה.......