חבל שמילר לא מקבל את ההזדמנות, עכשיו צריך חלוץ ואין את מי להכניס, אבל אני סומך על פירסי שהוא יודע מה הוא עושה. חייבים לפחות להוציא נקודה היום, אחרת ניכנס למומנטום שלילי שיהיה קשה לצאת ממנו.
תוצאה מקוללת במגרש מקולל ע"י חלוץ מקולל. הסיטי מפסידים שוב בסט. ג'יימס,אבל בניגוד לאוהדינו הנאמנים שכבר קבע שהקבוצה במשבר. בשבוע הבא המשחק שיקבע אם אנחנו באמת במשבר מול אברטון שנמצאת במשבר מפתיחת העונה(המקום הרביעי ומוקדמות האלופות עשו לה רק רע). המשחק בשבת הבאה יתקיים בשעה 11:45 שעון אנגליה(למרות שבאתר הרשמי רשום 12:45). אני מקווה שאנדי קול יחזור למרות ששמחתי לשמוע שמילר שיחק טוב היום. היום לא הצלחתי לראות את המשחק,אני כבר אקבל פרטים מאיסלנדס.אבל החודש אני הולך לראות הרבה משחקים. אוהב אותכם,תכולים שלי.
איירלנד שיחק מצויין מהרגע שנכנס המשחק היה חד צדדי וכמובן שהחמצנו היום שוב , מילר לא שיחק ולא התלבש , ובשבוע הבא המשחק שלנו הוא בביום ראשון ב11.15 בבוקר שעון אנגליה . סיטי לא כבשה ואני שמח שהשבוע המקולל הזה נגמר , שבוע טוב לכולם .
סיטי צריכה שועל רחבות ליד ואסל, ואנטואן סיביירסקי עם כל ההערכה שיש לי כלפיו הוא יותר קשר התקפי מאשר חלוץ. היחיד שעונה בסיטי להגדרה הזו הוא אנדי קול (את ישמעאל מילר לא יצא לי לראות בפעולה מעולם), וכשקול לא בסגל הקבוצה קצת קהה בחלק הקדמי, ואני מניח שעכשיו מצטערים בצד התכול של מנצ'סטר על שלא הביאו את אשטון לקבוצה בקיץ.
פירס צריך לנצל את השבועיים בשנה בהם ניקי וויבר לא מחלים מפציעה ולהעלות את דיוויד ג'יימס לחוד - בפעם האחרונה זה דווקא עבד לא רע...
הסיטי מגדילים את היתרון בפיסגת ליגת המילואים ,חניכיו של סטיב וויילי ניצחו אתמול את בלקבורן 2-0 והאיביניג ניוז מקדיש היום כתבה ל 8 שחקנים שלדעתו יצליחו לשחק בפרמייר . קאספר שמייכל ,מיקה ריצ'ארדס , נידאם אונוהה ,ג'ונתן דליירה , סטיבן איירלנד ,לי קרופט , איסמאל מילר , בראדלי רייט . חלקם כבר משתלב בסגל של פירסי , אבל המסר הגדול הוא 8 שחקנים יחסכו מקום לרכש יקר ,עוד ילדים שיבואו לאקדמיה כדי להגשים חלום ולשחק בפרמייר . ובקבוצה הצעירה מבשיל בינתיים ילד הפלא החלוץ דניאל סטארידג' בן ה16 ( צ'לסקי כבר מרחרחת ) . יש עתיד יש תקוה - סיטי הקבוצה האמיתית ממנצ'סטר .
תגידו מה דעתכם שנבנה אתר לסיטי. אני לצערי לא מתמצא בבניית אתרים, אבל אם משהו כן יודע ויכול, הגיע הזמן שיהיה לסיטי אתר. מוכן לתת רעיונות- תגיבו.
מטורף לגמרי בעוד 5 דקות משחק , האוהדים חלקם בדרך , חלקם לא הגיע ,טירוף טירוף מוחלט. בהרכב יש שינויים איירלנד פותח במקום ריינה ,קול בהתקפה וג'ורדן מגן שמאלי .
דני מילס העיר את מנוחת השכנים עם טיל מ30 מטר אלכסונית לחיבורים , וואסל הוסיף את השני בתוספת הזמן ממסירה גדולה של ברטון ,43 אלף התעוררו בזמן כדי לראות את הקבוצה הכי גרועה היום בפרמייר - אברטון פשוט אפסים , גם סיטי לא היתה במשחק עד לחילוף של קרופט בדקה ה65 , איירלנד היה מצויין הילד בן ה17 ניהל את המשחק ,אנדי קול דפק נפקדות ופירס השאיר אותו במגרש רק בגלל האמונה שהוא מסוגל עוד להתעורר , אבל שוב איזה שער בכורה למילס החוליגן , שנה טובה חג שמח לכולם - city city the best team in the land and all the world