לרובינסון (שמלאו לו 27 בשבת במשחק מול אברטון, בפארק ליין הכינו שלטים ושרו happy birthday to you) יש עוד כמה שנים טובות כשוער הראשון של אנגליה. לא מוערך מספיק לדעתי.
סיקור שלי על המפגשים מול היריבה השבועית. התותחנים והסיטי נפגשו בפרמיירשיפ 16 משחקים,אין טעם להגיד שהמאזן שלנו די עגום. הסיטי לעולם לא ניצחו את ארסנל בפרמיירשיפ. המאזן בהייבורי: שתי תוצאות תיקו ושישה הפסדים. המאזן בבית:תיקו אחד ושבעה הפסדים. בקוצור,לא משהו להתגאות בו במיוחד לאור שתי התוצאות האחרונות שהושגו במיין רואד (5-1 עונת 02/03 ו4-0 עונת00/01 שבאותה עונה הובסנו בהייבורי 5-0). אני חושב שזה זמן טוב לנקמה בעונה האחרונה בהייבורי. זכור לי המשחק האחרון בהייבורי בעונה הקודמת ששוחק בבוקסינג דיי,אני זוכר שאני ואיסטלנדס דיברנו על ההפרש שנפסיד.אבל הסיטי התעלתה באותו משחק (1-1) עם שער נפלא של שוני שאחריו כולם כבר אמרו שהוא יהיה בארסנל בעונה הבאה. סיקור השער: But it was Wright-Phillips who struck in the 31st minute, lashing in a trademark 25-yard shot after Vieira had lost the ball on the edge of the Gunners' box. Wright-Phillips' stepfather, Arsenal's all-time top scorer Ian Wright, could hardly have managed a more impressive finish את השיוויון כבש פרדי ליונברג בדקה ה-75. נקווה שיהיה טוב. COME ON CITY
למישהו יש לינק לראות את המשחק של סיטי בחינם,לי יש את ppstream אבל מאז שהורידו את ערוץ gd אני לא יודע באיזה ערוץ לאשתמש. בקיצור אם יש למישהו לינק למשחק של סיטי שאפשר לראות בלי לשלם שיפרסם אותו בפורום, אני חושב שגם אנשים אחרים ירצו לדעת.
mnc אם יש לך את ה-ppstream ושאר ההורדות לא אמורה להיות לך בעיה. http://www.livesports.co.il/forum/index.php?showtopic=19544
לא הייתה לי בעיה, עד שהורידו את הערוץ שממנו בדרך כלל הורדתי את המשחקים- GD. אם יש לך מושג באיזה ערוץ ב-ppstream זה מאוד יעזור לי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx אגב, livesport זה בחינם?
כן,אבל אתה צריך להרשם כמו שנרשמת לאייסוקר(לא חייב באותו שם). הקישור מופע בדף שנתתי לך 5 דקות לפני המשחק.
קורא להם shity ומעודד אותם. עוד אחד. אז א"אפסים" מצפון לונדון כל כך מטרידים אותך שאתה מאחל להם הפסד במקום ליריבה העירונית השנואה? מה קרה, אתה מרגיש מאויים? המקום השני בסכנה? תראה איך גם בעונה גרועה שלנו אתה משקשק ומרגיש איך ארסנל הולכים לסיים מעליך בטבלה. זה רק מראה על רגשי הנחיתות שלכם. אבל בצדק. וד"א, כדאי שתתחיל לפחד גם מהקבוצה השנייה בעיר
לא מאמין, פשוט לא מאמין. קול השחקן שעד עכשיו הפסדנו בשני המשחקים שהוא לא שיחק ניפצע שוב . אונוהה שחקן שמפתיחת העונה שיחק נהדר ניפצע גם הוא לפני המשחק. אם נוציא נקודות מהמשחק הזה אני יגיד תודה לאל.
פחחחחחח מאויים?!!!!חח על ידי מי??!ארסנל!?אני מפחד יותר מסנדרלנד וויגאן למה שאני יהיה מאוים על ידי הקפצונים שלך?!3 שנים לא ניצחתם אותנו בליגה ובטח שאני לא מפחד מהקבוצה הבינונית שלך..לפחד משיטי?!חחח לא פחות מצחיק חוץ מזה,אני שונא את השיטי ומה הבעיה שאני מאחל להם בהצלחה? ומה הקשר בין איחול שתפסידו לבין פחד ממכם? אני פשוט את ארסנל,וגם שהיא תהיה בליגה ה3 אני ירצה שהיא תפסיד..
נראה לי שזה המקום המתאים להביע את סלידתי מהאוהדים ששונאים קודם כל את ארסנל וצ'לסי, ואח"כ את היריבות היותר ותיקות (שום דבר אישי, אני פשוט לא אוהב את המחשבה הזאת). אני היום 100% ארסנל.