לגבי ריירה - החשש שמדובר כנראה בהבטחה לא ממומשת. המניות שלו בירידה בשנה האחרונה. מעניין האם פירסי זיהה פוטנציאל לא ממומש?
0-0 בריברסייד ובמגרש שלעולם לא נצחנו , ונגד יריבה שלא שיחקה ביום רביעי . מצב אחד בטוח שלהם - מוריסון , ושתיים שלנו -קול וברטון . סיטי היתה יותר מסוכנת , אבל וואסל וקול היו עייפים היום , ברטון כרגיל מצויין וסינקליר היה המצטיין בשדה , בהגנה דיסטאן ודאן התמודדו מעולה עם יעקובו ווידוקה , ובאגפים עזרו הילדים ג'ורדאן ואונוהה . סיביירסקי נפצע בגב והוחלף במחצית על ידי הכשרון הגדול ביותר שלנו - סטיבן איירלנד , הילד שינה את המשחק מאז כניסתו , בראדלי נכנס מאוחר מידי במקום וואסל הרדום כך שלמעשה המשחק הסתיים עם אונהה ,ג'ורדאן , בראדלי ,איירלנד ומנהיג הילדים ג'ואי הנפלא . ועכשיו הספרס ברביעי סקאנתורף בשבת ו4 שחקנים חדשים לפי הבטחה של פירסי , מנגד סיימו את דרכם כנראה פאולר ומוסמפה , ריינה ומילס עדיין פצועים לתקופות ארוכות - 2006 שתהיה עוד עונת התקדמות והצערה , פירסי מכוון לאירופה וכבר הזהיר את המתוקים שאם הם יכשלו דרך הליגה , הם יוותרו על פגרה כי הסיטי תשתתף באינטרטוטו . happy new year בריאות אושר וחלומות מתגשמים .
ברח לי מהראש.. נגד מי אתם שנה הבאה? וולבס?שפילד?הול?מילוול?שב בשקט להזכיר לך כמה חטפתם נגד איזה בית הלוחם 5-1 בגביע אופ"א? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx ניצחתם את סנדרלנד בדקה ה90,הקבוצה היחידה שאתם יכולים לנצח כרגע,וגם זה בפוקס. וכן,סיטי קרובה ל12 נקודות שחלק מהאוהדים שלהם ציפו פה ככה זה,היו בתקופה חביבה וההצלחה עלתה להם לראש. שחצנים
סקאנת'ורפ יונייטד(Scunthorpe United)מתחתית הCCC-1 . הפעם אין תירוצים,מה גם שהסיומת בשם שלהם אמורה להטריף אותנו.
הוא התכוון נגד מי יונייטד הוגרלה בשמינית גמר ליגת האלופות זה כל כך מציק שאוהדים של קבוצות שמתרכזות במאבק נגד הירידה פותחים את הפה,ועוד על היונייטד פחחח עלובים אה אופס שכחתי.אני מדבר עם הרואה בקלפים שחוזה לנו תבוסה בהייבורי.כבוד! הרי אתה רואה עתידות אז תגיד לי בבקשה איך תיראה הטבלה בסיום העונה(וכן,תתחיל מזה שיונייטד תסיים מתחת לאברטון..) טוב מה אני מדבר איתו?הבנאדם באופוריה אחרי ניצחון מרשים על אחת הקבוצות הטובות בליגה,סנדרלנד ועוד בחוץ...מדהים..
קווין דוייל , וסטיב סידוול הראשון חלוץ והשני קשר ,שניהם מככבים ברידינג ושניהם על הכוונת של פירסי בינואר . סידוול הוא קשר אנגלי בן 22 והמנהיג של רדינג , וקווין דוייל הוא חלוץ בן 21 שכבש העונה כבר 12 שערים , שניהם אם ירכשו הם קניה לעתיד ,ובדיוק מה שפירסי רוצה , צעירים שאפתנים ,ובלי אגו מנופח , הרגע ראיתי את המחצית השניה של דרבי - רידינג 2-2 סידוול היה מצויין ודוייל כבש לרדינג במחצית הראשונה .
עד כה ספרתי שישה שחקנים על הכוונת של פירס. הוא רוצה להחליף את הסגל? לא נותן הרגשה טובה לשחקנים,למרות שמוסאמפה לדעתי נבעט בינואר,וחבל.
קודם כל,ברור לך שהוא ירכוש מקסימום 2 או 3 שחקנים...תוסיף לזה את הקשר הפיני שהם כבר סגרו איתו. דבר שני,מוסאמפה אם אני לא טועה הוא שייך לאתלטיקו מדריד והוא מושאל אליכם..תקנו אותי אם אני טועה
בסט- כתבתי לפני החג שאני יחגוג עם 6 נקודות וידעתי על מה אני מדבר , ולמרות הכל אני אחגוג את החג הערב למרות הנקודה הבודדת , ובעוד שאתה תמשיך להכנס לפורום שלנו אכול מרירות ,וחסר תקווה ,ותחפש כותרת של אוהד סיטי מלפני חודש בכדי לתקן אותו , והכל אחרי נצחון מסכן על אנשי היעף מבולטון - הלו בירמינגהאם , בנפיקה , אברטון בבית , זיכרון קצר , ההמשך ב2006 - מלקום ,יואל ומשה סלומון גלייזר ינחיתו אתכם בארץ המובטחת (ליד טמפה ביי ) ביי ביי סמרטוטים -כאן מדברים סיטי , כאן מדברים מנצ'סטר , להתראות בורגר קינג . סיטי בלוז - על איזה הרגשה לא טובה אתה מדבר ? כרגע נזרקים שמות לאויר וברור שסיטי תתחזק ,אבל ההרגשה מעולה וכל אחד יודע בדיוק את מקומו במועדון , איבדנו 4 שחקני הרכב בתקופה האחרונה וברור שצריך כיסוי , גם לפני הפציעות של ריינה , מילס ומוסמפה(העלמות) הקאדר היה מצומצם , אז מה לא ברור פה ? חוץ מיזה אם פירסי יחזק ב2\3 כשרונות לעתיד ,ושם אחד חזק כמו מלברנק\ מרפי , את מי זה ילחיץ ? מה בדיוק מתפרק פה . תאמין לי תהיה רגוע ותסמוך על האיש הכי נכון במקום הנכון - לא ירחק היום ופירסי יגיע למקום שהוא ראוי לו מכל - מאמן האריות (ואלופת העולם 2006 )