מנצ'סטר סיטי - הגאוה של מנצ'סטר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י eastlands, ‏11/6/05.

1. mnc Member

בכזה סכום אפשר לקנות חלוץ(או שחקן בתפקיד אחר) הרבה יותר גדול, הרבה יותר טוב והרבה יותר בטוח...
    אני אגב, מת שמרפי יבוא ( מה שלצערי לא יקרה).

2. קינג לדלי Member

כבר שמתם סכום דומה על וואוסו הארגנטינאי ונפלתם.
    סכום כזה שמים רק על חלוץ מוכח ולא על ילד בן 20 שאף אחד לא בטוח לגביו.

המדיניות של טוטנהאם היא להסתכן עם כשרונות בסביבות גיל 17 ובמחירים נמוכים יחסית(לנון והדלסטון שחקני הרכב קבועים בצעירה במיליון וכו..)ואם תהיה נפילה היא לא תהיה כואבת כמו בתקופה ההיא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/1/06
  3. city Member

על ואוסו שילמנו כזה סכום? אני זכרתי שהוא הגיע בחינם. בכל מקרה, שתי העיסקאות די שונות. ואוסו הגיע מארגנטינה מקבוצה קטנה וזה ידוע שלשחקנים דרום אמריקאים קשה להשתלב בפריימרליג. בניגוד אליו, סאמראז מגיע מקבוצה אירופית בה הוא שיחק קבוע במשך השנתיים האחרונות, ועוד מהליגה ההולנדית, שרוב השחקנים שבאו ממנה הצליחו לא רע באנגליה. אני אופטימי.

4. eastlands Member

דפו- אל תבלבל תשכל עם המדיניות המושלמת שלכם ,רסיאק , ריד , לי , ג'ינאס, קאריק קרובים כבר ל30 ,ועלו מיליונים , מיליונים .
    סמאראס - אמנם רק בן 20 , אבל עם פוטנציאל אדיר , אם פירס היה מוכן לסכן 5 מליון , אז שישפר בעוד מליון וקדימה שיביאו כבר את היווני הזה , לייד וואסל המטוס הוא יחגוג - יאסווו סמאראס .
    אגב הבוקר פורסם בסאן המרושע שג'ואי דחה הצעה מסיטי לשיפור החוזה (ל4 שנים נוספות ,ובשכר של 30 אלף במקום 15 שהוא מקבל היום) , ועכשיו הודיע המועדון שהכל שקרים , פירסי אמר שהשיחות על החוזה החדש בכלל עוד לא עלו על הפרק , כל כך צפוי שהסאן יקדם אינטרסים של גורמים עויינים .

5. KirkH Member

מעניין, האינטרסים של ג'ואי ברטון עולים בקנה אחד עם האינטרסים של "גורמים עויינים"...

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרובים ל-30? חוץ מלי ורזיאק (שעלו יחד 5 מיליון) אף אחד מהנותרים לא בן למעלה מ-24.

7. קינג לדלי Member

איסטלנדס אל תבלבל תביצים .
    ג'ינאס שחקן סגל נבחרת כבר שנים (חוץ מזה שצ'לסקי מימנה),קאריק שחקן נבחרת,לי שחקן שהגיע לחצי גמר אלופות והמגן הטוב ביותר שהיה בליין מאז יוטון. כולם עשו משהו ושווים השקעה.
    אם היינו קונים את ג'ינאס וקאריק בגיל 19 ב8 מיליון זה היה גרוע אבל הבאנו שחקנים איכותיים כולל פול רובינסון ולנון שהגיעו מלידס ב2.5 מיליון ביחד !!!

אני מדבר על שחקנים צעירים מארץ זרה שאף אחד לא יודע מה יהיה איתם.
    זה נכון שלטוטנהאם הייתה את מדיניות הרכש הגרועה בהיסטוריה אבל כל זה הפסיק עד שהגיע דניאל לוי מינה את ארנסן והחליף אותו בקומולי הסקאוטר המצויין .

מאז שפירס הגיע רואים שהוא מבצע מדיניות רכש שפויה מאוד ואם הוא מחתים את היווני בכל כך הרבה כסף אז אולי באמת יש בו משהו.
    אני רק טוען ששחקנים כל כך צעירים צריכים לעלות פחות.

8. city4ever Member

על וואוסו קיגן זרק 4 מליון שטרלינג

9. city4ever Member

בתחילת העונה ג'ואי ברטון לאחר הסיפור בתאילנד ומקרה הסיגר היה יכול ללכת לשחק דוקים, אילולא פירסי סלח לו ושלח אותו לשיקום!!!
    על כן, אם יש בידיעה ולו שמץ של אמת - הוא פשוט כפוי טובה ....

10. mnc Member

ל-99.9 מהידיעות של ה"סאו" אין בסיס בכלל, שטויות שחבל לבזבז עליהם זמן, ברטון לא יעזוב את סיטי כל כך מהר, זה יקרה, אבל לא ב-3 שנים הקרובו ובטח ובטח לא עכשיו.
    אם ברטון נישאר בחממה של פירסי עוד יצא מהילד משהו באמת גדול...(והוא מתקרב למשהו הזה בצעדי ענק).
    ובכל זאת כדי לבאס:
    מישהו אמר שון רייט פיליפס??? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

11. קינג לדלי Member

לאבד את בארטון עונה אחרי שוני רייט זאת מכה שאפילו יכולה להיות אנושה ולהתבטא בעוד ירידה בכמות הקהל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/1/06
  12. cityblues beter dead than red

ערן,החלטת להתלבש עלינו על סמך הודעה הזויה בסאן?

ואם מחר יתפרסם במירור שלדלי קינג חולם לשחק בארסנל......

שני העיתונים האלה(הסאן והמירור)מרגישים נחותים ומושפלים לאחר שהניוז אוף דה ווררלד זיעזע את אנגליה עם התרמית והעוקץ שלו על סוואנגו.
    הם יעשו הכל כדי להחזיר את הבכורה הצהובה אליהן.

13. קינג לדלי Member

אמרתי שאני מאמין למישהו ? סתם זרקתי שזה יהיה קשה לכם לבלוע מכה כזאת כי שניהם מהשחקנים היותר גדולים שהיו בסיטי בשנים האחרונות.

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

טוב,אז הסיפור ככל הנראה נגמר,וסאמארז לא יגיע לסיטי.

אז כשקצת התבהרו הדברים התברר דבר אחד-מלכתחילה לא ממש הייתה כוונה להיירנבין למכור את היווני אחרי איבוד הצייד לאייאקס.
    העניין הלך לבירור בהתאחדות והטענה המרכזית של סאמארז(שנחוש בדעתו לעזוב) הייתה שהוא פשוט יכול להרוויח בסיטי פי 10 ממה שהוא עושה כרגע,ולכן הירנביין אינה יכולה "להחזיק" אותו בכח. אתמול נפסקה ההחלטה שהצדק...עם הירנביין. אין שום חוק ש"מחייב" את הירנביין למכור את השחקן. הטיעון של סאמארז אכן יכול לתפוס,אך לפי פיפ"א רק בין שתי עונות,משמע,במועד העברות בקיץ. בזמן מועד העברות במהלך העונה העניין אפשרי רק עם יש הסכם של שתי הקבוצות. והירנביין פשוט לא רוצה את זה. חד וחלק.

אז לפי פסק דין הזה,סיטי נאלצה לרדת מהחלוץ,והוא יבלה עד סוף העונה בהיירנבין.

אממ,סורי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx

15. city Member

טוב, לא לחוץ, נביא אותו בקיץ. הנה מה שהוא אמר ל-BBC: