1-0 קטן שהוא כל כך גדול , משחק בשליטה מוחלטת וכמה כף שלבסוף הגיע השער המיוחל ,בראדלי מבשל ,קול כובש סוף סוף והמתוקים בסיבוב הבא , 31 אלף בסיבוב רביעי ונגד קבוצה שהביאה היום 500 אוהדים - תעודת כבוד לקהל הנפלא שלנו .
ואני שואל את עצמי למה האצטדיון היום לא היה מלא? עזבו את קהל החוץ,עדיין המספר הוא פשוט בדיחה, במיוחד כשמדובר בטורניר שבו יש לשיטי סיכוי להתקדם הלאה(זא לא הליגה שם לא יירדו ולא יזכו באליפות) מה התירוצים הפעם? ושוב מול קבוצה חובבנית באמצע שבוע יונייטד הביאה יותר, הגאווה של מנצסטר--יונייטד!!!
והנה מגיע ניטשה ומנסה(לא בהצלחה יתרה)להעיב על השימחה שלנו. אני כולי תקווה שנגיע לשלב הבא מול החלאות ושאדון ניטשה יסע לשם,הוא רגיל לחטוף מהמתוקים בתכול.
ביאליק, אתה אומנם מבוגר ממני אבל הנה עצה בחינם, כשאין לך מה לענות(ואין שום תשובה להסבר מדוע חסרו היום יותר 13,000 אוהדי שיטי במשחק הבית) עדיף שתשתוק. 30,30,30,30,30,30.......
31 אלף -פשוט פנטסטי - תעודת כבוד נוספת לאוהדים הנאמנים והמסורים ביותר בעולם . אברטון - צ'לסי 29 אלף בגודיסון ,ווסטהאם 23 אלף , וילה , צ'רלטון שיחקו בבית ,והקהל הגדול של סיבוב הגביע היום ? באיסטלאנדס כמובן . ,
סטרטפורד - כל ההבנה שלך בכדורגל נעלמת כשמדובר בסיטי ,ובמיוחד אחרי ששוב היית במשחק דרבי אצלנו בבית (השלישי ברציפות שלך ) ושוב הופצצתה 3-1 4-1 3-1 סהכ-10-3 . תמשיך להצחיק את עצמך , אתה נשמע כמו תקליט שרוט ,ובמיוחד לאור המחמאות היום לאוהדי הסיטי בבי בי סי על הקהל הגדול של משחקי היום באנגליה . להתראות בדרבי הבא ועד אז - כחול הוא הצבע .
ניטשה עצות אחיתופל לא משפיעות עלי,במיוחד שהן קשורות לפה שלי. אני,להבדיל ממך,לא נכנס להעיב על שמחות שלכם,וסופר כמה כבשים ליחכו לכם את הדשא המסמורטט שלכם. אתה רוצה לרקוד אחרי הפסדים שלנו,תפדל. אני גאה בקהל המסור שלנו,שום דבר לא ישנה זאת/ come on city
מה קשור כמה אוהדי אברטון ווסטהאם באו? הסיטי אוף מנצ'סטר שוב מקריח,הפעם בסגנון ג'ורג' קוסטנזה, 13 אלף מקומות חסרים... אין שום תירוץ,כפי שסטרטפורד אמר,אנחנו הבאנו יותר מ40 אלף למשחק מול בארטון החובבנית..
ביאליק, מי דיבר בכלל על התוצאה?מי ניסה להתגרות בהקשר של המשחק? בתחילת היום התפארת במספרים של האוהדים שלכם ועכשיו אחרי המשחק שבאצטדיון של 47,000 הגיעו רק 30,000(נוריד 2,500 של אוהדי וויגאן)אתה לא עונה לעניין.
עזוב אותו סיטיבלוז ,אל תגרר לויכוח הדיבילי הזה ,בכל נושא אחר אני מאוד מכבד את דבריו , אבל כשהוא מתחיל לברבר על הקהל הנאמן ביותר בעולם הכדורגל הוא נשמע מגוחך . כנראה שהעובדה ש50 אלף אוהדי סיטי עמדו בתור שעות לקנות כרטיס למשחק פליאוף בליגה השלישית ,כשמכירת הכרטיסים החלה בדיוק כשהחלאות שדדו את ביירן בגמר האלופות , העובדה שבחצי מנצ'סטר אפילו לא פתחו טלוויזיה כדי לראות את הגניבה הגדולה ,עדיין מציקה לדוור מסאלפורד ,או בשמו החדש -ניטשה .
איסטלנד כמו ביאליק לא מסוגל להגיב לעניין על כך שאוהדי שיטי פישלו היום בגדול, במקום זה מתחילים לכתוב על הכל חוץ מ30,000 האוהדים היום מתוך 47,000 מקומות, מה היה ב 99,מה היה ב67 ומה היה ב 48.
ברוך ג'מילי - הקהל של המחזור היום באיסטלאנדס 31000 (פחות 500 אוהדי ויגאן) , לך תתרחץ אתה נשמע כמו הזקנות במגדלי הים התיכון ,31 אלף בסיבוב רביעי ,במפעל גביע שעדיין לא השתקם מימיי הזוהר שלו (היה כזה עד להחלטה של אף וויסקי לנפוש בברזיל ) , עוד הרבה שנים יעברו לפני שהגביע יחזור להיות אותו מפעל חשוב ויוקרתי , ועדיין למרות המשחק נגד היריבה הלא אטרקטיבית מוויגאן 31 אלף שילמו היום (משחק שלא מופיע במנוי כמובן) ,והיו שותפים למשחק הכי נצפה היום באנגליה . לכל אוהדי החלאות באשר אתם - אנחנו הגאוה של מנצ'סטר , ועד לדרבי הבא ,קישתא קישתא .
כרגיל מעוות הכל איסטלנד ומתעלם מכך שההאחדות דחקה את יונייטד לפינה,לא הותירה לה ברירה ושלחה אותה לאליפות העולם לקבוצות בברזיל כי סירוב של נציגת אנגליה היה פוגם קשות בסיכויים של אנגליה לארח את המונדיאל(וגם זה לא עזר בסוף)אבל כרגיל מסלף את העובדות. וייגאן לא אטרקטיבית?נניח שכן מה הקשר בין זה לבין קהל השיטי שאמור היה להגיע ולראות את הקבוצה שלו!!! אגב לא אטרקטיבית,רק לפני כמה שבועות המשחק בין וייגן לשיטי היה מותחן עם 7 שערים!