מנצ'סטר סיטי - הגאוה של מנצ'סטר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י eastlands, ‏11/6/05.

1. city4ever Member

מתוך האתר - www.mcfc.co.uk
    Samaras moves closer

29/01/2006 11:49

Georgios Samaras' move to Manchester City is a step closer with the player completing personal terms with the club.
    City agreed a £6m transfer for the striker, who had been wanted by several clubs around Europe, on Saturday.

The highly-rated 20-year-old will have his medical in Manchester on Monday.

2. city Member

אנחנו בגביע נגד אסטון וילה בחוץ, הגרלה לא קלה אבל בהחלט אפשר לעבור. זאת ההזדמנות של ואסל להוכיח לאולירי שהוא ויתר עליו בזול.

3. city4ever Member

לא קלה - אבל גם לא קשה. זה ייתכן זה אפשרי.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

4. eastlands Member

מתיו מילס בלם סאותהמפטון ונבחרת אנגליה u-19 אמור לסכם היום את תנאי המעבר שלו לסיטי , צריך להתחיל להתרגל למדיניות הרכש של פירסי .
    לגבי ההגרלה - אסטון וילה בחוץ ,טוב רצית הגרלה בבית ,אבל זה מה יש , למרות שהזכרונות מהוילה פארק לאוהדי הסיטי הם הכי מתוקים שיש , 81 - נצחון בחצי גמר על איפסוויץ' הגדולה( בובי רובסון המנג'ר ,מרינר ,וורק, ברזיל ,גייטס וההולנדים מיורן וטייסן ,הפסידו את האליפות מחזור לסיום לוילה) משער של פול פאוור בדקה ה100 בדרך לוומבלי .
    ב91 נצחנו 5-1 עם רביעייה של דייוד וייט במשחק ליגה של אמצע השבוע , כשבשער הרביעי של וייט חדרו יותר מ50 אוהדי סיטי למגרש , הייתי אחד מאותם אוהדים , עבורי זה היה הגשמת חלום , תמיד פחדתי שאתפס ויגרשו אותי מאנגליה ,אבל באותו ערב היה לי את הבטחון בזכות החברים שעמדו איתי ביחד , אגב גם השער האחרון של שוני רייט במדי הסיטי נכבש בוילה פארק , בסלאלום מדהים שכמותו לו ראו אוהדי הכדורגל באנגליה מאז .

5. ManUtd Fan Member

הגרלה די נוחה לסיטי, לא קלה ולא קשה. אני חושב שדווקא מנצ'סטר סיטי תנצח את המשחק, כי לפי איך שזה נראה הם קבוצה יותר טובה, ואף אחד לא יכול להגיד שלא, ולדעתי, הם יוכלו לנצח את המשחק הזה, אבל לא יהיה להם קל כל-כך.

6. sagiv Member

Alex Ferguson goes to the Arsenal training camp and says to Arsene Wenger, "Arsene how come yor players seem so much fitter and sharper than mine?" Arsene replies, "Well it is because I ask them a question everyday - watch."

"Dennis come over here!" Dennis Bergkamp trots over and says, "Yes boss?".

"Dennis it is your father's son but not your brother, who is it?"

"It is me boss!" replies Dennis. "Very good, off you go now!", retorts Arsene.

Having seen this Alex goes back to Manchester United and calls over David Beckham.

"David it is your father's son but not your brother who is it?"

David pauses for a momment and then says, "This is a tricky one Gaff, can I have the evening to mull it over?"

"Course you can" replies Alex.

So David goes home and thinks, "I know I willl ring Jaap Stam he seems like a clever lad."

So he rings Jaap and says, "Jaap, it is your father's son but not your brother who is it?" Jaap replies, "It is me Dave!"

So Dave thanks him and puts the phone down.

Next morning David runs over to Alex and says, "I have got the answer to that question boss, it is Jaap!"

Alex frowns and retorts, "No you stupid fool, it is Dennis Bergkamp!"

7. THE STRETFORD END Member

8. city Member

כפוי טובה, אם פירס לא היה תומך בו בקיץ הוא היה משחק עכשיו בליג 1. בכל זאת אני מקווה שיציעו לו קצת יותר כסף והוא יחתום על חוזה חדש, יהיה חבל לאבד שחקן כמוהו על עוד קצת אחוזים שהוא רוצה במשכורת.

9. eastlands Member

סטרטפורד האומלל לפתע מתיחס לספקולציות זולות שכבר הספיקו לציין שהחלאות מעוניינים בו , בסך הכל מדובר בתחילת משא מתן ,ובניסיון לקבל חוזה משופר ל4 שנים , ברטון מקבל היום 15 אלף ולפי הדיווחים הסיטי מציעים להכפיל לו את הסכום , להערכתי הם יגיעו לסיכום , ואם חס וחלילה העיניינים לא יסתדרו והשתן יעלה לו לראש , אז ביי ביי ברטון חמוד , הסקאוסרים אף פעם לא הצטיינו בחוכמתם , ואם הגרוע מכל יקרה והוא יעבור לחלאות כדי להילחם על הרכב בקישור שלהם , הוא ללא ספק יהפוך לשחקן הכי שנוא בתולדות המועדון , הסיכוי שלו להגיע לנבחרת יתנפץ ,בדקות שיקבל הוא יתחרה עם שוני מי מחמם יותר ספסל , ומי עשק יותר את מעסיקיו .
    אבל כמו שאמרתי -ברטון ישאר בסיטי והוא יהיה אהוב הקהל עוד יותר אחרי שהסכים לתנאי הסיטי , וסטרטפורד ודומיו ימשיכו להידבק לשמועות של הזבובים ויגיעו בסוף לתחת של הפיל.

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/06
  10. mnc Member

אני לא יכול לחשוב שאחרי כל מה שסיטי ופירס עשו בישביל ברטון הוא יעזוב בצורה גועלית ובוגדנית.
    אבל כרגע ברטון עומד בשאלה שגדולים ממנו וחכמים ממנו נפלו בה:כסף או נשמה?

11. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,
    לחפש בשבילך את הלינק שבו שון רייט פיליפס אמר שהוא רוצה להישאר בשיטי ואחרי שלושה ימים הוא הפך להיות שכיר חרב בצ'לסי?
    אני לא אומר שזה מה שיקרה כרגע עם בארטון,מן הסתם זה חלק במשא ומתן(לחץ על הנהלת שיטי)למרות שלא צריך להיות גאון בכדי להבין שאם היכולת שלו תישאר טובה ואף יותר מזה הוא לא יישאר הרבה זמן בשיטי ולא משנה כמה יציעו לו או לכמה זמן החוזה יהיה,

יחד עם זה,ספקולציות זולות זה לא,סקיי בדרך כלל נחשב למקור מוסמך,
    אני הולך לבודס לשתות כמה דרינקים אם אתה רוצה לבוא,בטח עדיף מהמחשבות הרעות של בארטון עוזב את שיטי שייגרמו לך לשינה טרודה.

12. George Best Member

הו איפה אתה איסטלנדס?
    אלה השחקנים הנפלאים ששיבחת שכל כך אוהבים את המועדון?
    אני כבר אמרתי לך שבשביל קצת יותר כסף הם ילכו לנשק סמל של מועדון אחר,ולא,לא רק במנצ'סטר שיטי,ככה זה בכל העולם.
    גם אם הוא ישאר בסוף,זה תרגיל מלוכלך וככה לא מתנהגים,וכפי שאשחר ציין,כפוי טובה.

13. eastlands Member

"לא צריך להיות גאון בכדי להבין שאם היכולת שלו תשאר טובה הוא לא ישאר בסיטי ,ולא משנה כמה יציעו לו"
    מעניין מאוד , מאיפה אתה יודע שהוא כל כך סובל במועדון שגם הצעה טובה הוא ידחה ?
    לדעתי אתה טועה בגדול ,כי טוב לו בסיטי והוא אוהב את המועדון שבו הוא גדל , הוא גם יודע טוב מאוד שהסיכויי שלו להיות כוכב ,זה להיות מנהיג בסיטי ולא עוד שחקן במועדון אחר (ראה שוני ) .
    ואגב הקפטן שלנו דיסטאן יכל גם הוא לקבל הצעה יותר טובה ,ממועדון יותר גדול וסירב , וכמוהו וואסל , וגם דאן הבטיח את עתידו במועדון למרות חיזורים מקבוצות יותר גדולות .
    ולפתע גם זרים מבחוץ נלחמים לשחק בסיטי .
    התרגלת למזבלה שלכם ,ולבולשיט שהאכיל אותכם ריו שכיר החרב ,ובא כוחו סופר פאקן אייג'נט -מיסטר זהבי -לך תתרחץ .

14. Arsenal fan Member

פרדיננד עשה לקבוצה שלך אותה חארטה בקיץ.

15. George Best Member

אוקיי תום..

?whats your point here

מה זה קשור?
    למה אני אמרתי שמה שריו עשה זה בסדר?