מנצ'סטר סיטי - הגאוה של מנצ'סטר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י eastlands, ‏11/6/05.

1. eastlands Member

או ידעתי שתתפוס טרמף אדון בסט החובבן ,ותתפס לספקולציה זולה של אתר אינטרנט ,וסוכן שמנסה לשפר ללקוח שלו(ולכיסו הוא ) את החוזה , עדיין לא שמענו תגובה מהשחקן ,עדיין לא שמענו תגובה מהמועדון ,בסך הכל ריצה מהירה של סוכן לכתב בכדי לשפר עמדות ,וכבר צצים להם הטרמפיסטים שרגילים שבמחנה שלהם הכל סביב השיק האמריקאי של החזיר היהודי מלקו "מקדונלד "גלייזר .

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/06
  2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריצה של סוכן לכתב? זה יצא בהודעה רשמית של סיטי.

ואני חושב שלנהל משא ומתן (גם אם הוא מתארך) זה קצת שונה מלרוץ ולבקש לעזוב כשלא מרוצים מההצעה הראשונה.

3. THE STRETFORD END Member

איסטלנד
    "ואגב הקפטן שלנו דיסטאן יכל גם הוא לקבל הצעה יותר טובה ,ממועדון יותר גדול וסירב , וכמוהו וואסל , וגם דאן הבטיח את עתידו במועדון למרות חיזורים מקבוצות יותר גדולות .
    ולפתע גם זרים מבחוץ נלחמים לשחק בסיטי"

דאן הבטיח את עתידו למרות חיזורים מקבוצות גדולות יותר!!!דאן!!!זו הדוגמא שאתה מביא לי?חסר הקורדינציה הזה,מי הקבוצות הגדולות?יונייטד,ארסנל,צ'לסי,ברצלונה או שאולי זאת שרוסברי וטרנמיר?
    זרים מבחוץ נלחמים לשחק בשיטי?מי בדיוק זידאן,בקהאם,טוטי או שאולי שמעונים גרשונים למינהם?

איסטלנד,מה אתה מזיין את השכל?מה לקחת היום?או שאולי שכחת לקחת את הכדורים שלך,
    בארטון במוקדם או במאוחר במידה וימשיך בשיפור שלו לא יישאר בשיטי,אני מוכן להתערב איתך על מה שרק תרצה!

4. George Best Member

או שאולי בארטון יתקדם ויהפוך לשחקן מפתח באיזה כלא בעוד כמה שנים יחד עם אחיו... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

5. eastlands Member

סוכנו של ברטון אומר היום שהסיבה לבקשה היא לא כסף אלה השאיפה שלו ,משפט שלא מסתדר עם הדברים שברטון אמר לפני חודש " דברים טובים מתרחשים בסיטי ,אני מרגיש שעם השחקנים הצעירים והשאיפות של המועדון אפשר לחשוב על עתיד עם תארים ,ואני רוצה להיות חלק גדול בתוכניות"
    גם פירסי מאוכזב מהבקשה ואומר שהטענה של ברטון לא מסתדרת עם התהליך במועדון ,ובמיוחד ביום שסיטי מחתימה חלוץ ב6 מליון ,ובלם נבחרת אנגלה הצעירה , פירסי אומר שהוא ידבר עם ברטון ושמבחינתו אן שום שינוי לקראת המשחק נגד ניוקאסל מחר ,כלומר ברטון בהרכב .
    טוב לדעת שלברטון יש שאיפות , קצת מזכיר לי את הטענה של חברו הטוב סטיבן ג'רארד שדרש ליברפול מחוזקת לפני שכמעט חתם בצ'לסי בקיץ .
    להערכתי הסיפור יסגר בעוד שבוע עם חוזה חדש לג'ואי לעוד 4 שנים , ועם הערכה גדולה יותר של אוהדי הסיטי לברטון על שהסכים לחתום על חוזה נמוך יותר מההצעות שקיבל , ועל הכוונה שלו לשנות דברים במועדון שקשורים לארון התארים שלנו , שבעוד 28 יום (28-02-76)יסגור 30 שנה ללא שום זכיה.

6. Arsenal fan Member

7. George Best Member

א- חובבן תקרא לאתה יודע מי..
    ב- אני החלטתי שנמאס לי להיכנס לוויכוחים עם אנשים שבאים עם ראש נעול שכל הודעה שלהם רק מהללים את הקבוצה שלהם,את הקהל,את המאמן ואת המוכר תוכניות לפני המשחק.
    לא חבל על הזזת האצבעות?הרי לא משנה מה נכתוב ונגיד לך אתה תגיד ששחקן שיטי הוא נשמה והוא ישאר והוא אוהב את המועדון ואתה רק תחכה לכל איזה חדשות רעות על היונייטד ותהפוך את זה לחגיגה.
    אל תדאג,אתם הגאווה של מנצ'סטר.

שיהיה לך יום טוב.

נערך לאחרונה ב: ‏31/1/06
  8. cityblues beter dead than red

נשמע לי מוכר... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    באמת חבל,שלא ימרח לך הלק על המקלדת
    מסתבר שגם חובבנים יודעים את זה

גם לך קישקשתא

9. TBH Member

סיטי בלוז,
    להזכירך אתה אוהד קבוצה הרבה פחות טובה מהיריבה העירונית
    ניצחון אחד בדרבי לא עושה אתכם לקבוצה טובה יותר.

עם כל הכבוד לואסל ואנדי קול.

10. cityblues beter dead than red

הלו,מי אתה?
    מה אתה מנסה להגיד?
    אני מנסה לפרש את השם שלך
    הדבר היחידי שיוצא לי זה- The both hooker
    אל תנסה להיות לי בוטרוס ראלי או קופי ענאן.
    יש פה דברים שגדולים עליך.
    ביי ביי תחפף.

11. cityblues beter dead than red

12. TBH Member

אחי,
    זה רק כדורגל
    מה אתה לוקח קשה הערות?!

כדורגל זה סך הכל כיף....
    מה זה משנה מי הגאווה של מנצ'סטר?!
    ניצחתם-כל הכבוד לכם, ונראה מה יהיה בהמשך.

13. RedWhiteArmy Member

14. קינג לדלי Member

כדורגל זה סך הכל כיף ?
    אתה לא בתחביב הנכון חמודי.אני חושב שתוכל לכייף בדמקה.

פה נלחמים על השם,על הכבוד,ועל הסטטיסטיקה בחירוף נפש !

אתה צריך לשנוא את היריבים שלך ! ואם לא אז אתה באמת צריך להוזיז את המלך באלכסון.

15. eastlands Member

הסיפור של ג'ואי ברטון הפך לשיחת היום של אוהדי הסיטי , המילה המסכמת היא זעם , וכעס גדול מאוד של כולם על ג'ואי וסוכנו וילי (10% ) מקאי , ברטון אמור לפתוח היום בהרכב ואני מאוד סקרן לראות את התגובות ביציע ,מיצד אחד זה עלול להשפיע על כל הקבוצה ,ומיצד שני מדוע ג'ואי החליט מה שהחליט , זה אותו ג'ואי שאמר שהוא רוצה להיות בסיטי לכל חייו ? ולהיות הקפטן שלנו , והעיתויי 24 שעות לפני סיום מועד ההעברות ,והריסת המומנטום של אתמול כשסיטי מתחזקת בחלוץ של 6 מליון ובלם ,כשסוכנו מציין את חוסר האמביציה של המועדון . כל כך הרבה בולשיט ביום אחד מצידו של ברטון הכל כך טיפש ,וסוכנו מקאי . (מייצג רשימה מאוד מכובדת של שחקני "נשמה" כמו אנלקה , וקאמארה )
    ברטון ניסה לתקן היום את הרושם , כשטען שהוא אוהב את סיטי ,ונפגע מההצעה שקיבל , אבל את אנשי המחנה התכול זה בכלל לא משכנע , פירסי שיותר מכל אחראי ליכולת של ג'ואי העונה ,אמר שג'ואי לא היה צריך לרוץ לכתבים כדי לחפש כותרות ואולי קבוצה ,אבל הוא זה שיצטרך עכשיו להתמודד עם הדייסה שבישל ,מבחינת פירסי ברטון לא עלה כלום למועדון ואן לו בעיה לשחרר אותו בעוד שנה וחצי בחינם .
    הסיפור הסתבך הרבה יותר משחשבתי ,וקשה לי לראות את הקהל סולח לו (כולל המאמן , שחקנים והנהלה ) ,ג'ואי חצה את הקווים ,הייתי מציע לו ולסוכנו לעלות למגרש היום ביחד, לפני השחקנים כי הריי הוא חושב שהוא מעל כולם , ג'ואי הטיפש - תסתכל לאן הגיע לי בוויר ,אתה בדרך לאותה הקריירה ,כבר עכשיו אתה הרי לא בכלא בזכות הסיטי.