ג'יימס בדרך לפורטסמות !! ג'יימס קיבל הצעה מפתה ל3 שנים בפומפי , הוא ביקש מפירסי לעזוב כשהסיבה לטענתו היא בגלל הקרבה למשפחתו , לג'יימס יש חוזה לעוד עונה בסיטי , אבל סיטי לא תעמוד בדרכו , אם כמובן נקבל סכום יפה (2 מליון) בהתחשב בגילו. ג'יימס לדעתי הוא השוער הכי טוב בליגה בשנתים וחצי שבהן הוא היה בסיטי . עכשיו פירסי צריך שוער כשהשבדי איזאקסון הוא המועמד המועדף , השבדי בן ה24 נראה כמחליף הולם לג'יימס הענק . בכל מקרה תודה לך דייויד הענק , היית נפלא עבורנו , ממש נולדת להיות שוער סיטי ,כל כך הרבה משחקים גדולים ,ואולי הסיבה העיקרית לשיפור במשחק ההגנה של סיטי בשנתיים האחרונות , עזרת לנו להיות יציבים ורחוקים ממאבקי ירידה ( בחצי העונה הראשונה בימי קיגאן ,היה לסיבה העיקרית שניצלנו מהירידה ). כמובן גם שלעולם לא אשכח את 10 הדקות המופלאות שבהם זכיתי לראותך משחק חלוץ ,10 דקות שבהם היית שותף למכבש שהניב פנדל נגד בורו בדקה ה90 , הייתי באיצטדיון ,וג'יימס היה הסיבה העיקרית שבגללה הכאב מהפיספוס הפנדל התגמד - תודה לשוער ענק !!
שוער אכן מצויין כשזה בליגה, אני חושב שבתמונה הכללית אם תביאו את איזאקסון תצאו מאוד נשכרים בסך הכל. לג'יימס יש מקסימום שתי עונות טובות לתת בפרמיירשיפ, איזאקסון שוער לטווח ארוך, החלטה נכונה של סיטי.
שוער ליגה בינוני,גם בשיטי לא היה חסרים לו רגעי נינטנדו כמו בליברפול, הרקורד הטוב יחסית של ההגנה של שיטי זה לא מעט בגלל שחקני ההגנה ובראשם דיסטן, רק אריקסון היה יכול לקחת אותו כשוער ראשון לאליפות אירופה,בצרפת עד היום צוחקים על סידור החומה ויצאת הנינג'ה שלו בניצחון שלהם בזמן פציעות עלינו. חבל שהוא עוזב את שיטי.
סטרטפורד - אתה ליצן אמיתי . לא דיסטאן ולא נעליים , ג'יימס חתום על ההישארות בעונה הראשונה ,כולל עצירת פנדל במשחק קובע נגד לסטר (בעיטה של דיקוב) , ומשחקים שבהם הוא היה המצטיין בשדה , אחר כך הגיעו 2 עונות שבהם סיטי הפכה לפתע לקבוצה שלא סופגת , דיסטאן ודאן שיחקו גם בימי המסננת של קיגאן - וייבר ,נאש , סימאן ואפילו שמייכל ספגו בצרורות , ומאז בואו של ג'יימס הענק סיטי סגרה את הגנון בהגנה . ג'יימס מעבר ליכולתו( כמעט בכל משחק שניצחנו ,רשם מספר הצלות בטוחות ) גם שידר ביטחון ושקט לשאר הקבוצה , ולא סתם המון אנשי מחזיקים מימנו , אז עזבו אתכם מקוטף התותים האמיתי של הפורום , הוא בסך הכל רוצה שאתם תמכרו את התוצרת שלו .
ערן- אני מתפלא עליך ,אתה כבר מזמן צריך להבדיל בן וריד מתנפח ובן סתם ביקורת במצב רגוע. ואגב וריד , אך אתה מסביר הליכה במצב - חזה במגדיאל תחת בסגולה , ואאלה פעם עוד היית כישרון מבטיח , מה נהיה ממך .
"אם הייתי אוהד סיטי הייתי קופץ משמחה" תאמין לי שאני קופץ משמחה , במיוחד כשאני נזכר בביקור האחרון שלכם באיסטלאנדס . 1-3 1-3 1-3
אז תמשיך לקפוץ, ואני מקווה שזה יכניס לך את המשחק עמוק לזיכרון, כי לא תזכה לעוד הרבה כאלה בתקופת חייך.
לפי התקשורת השבדית מהיום , איזקסון יחתום עוד הערב ככל הנראה בסיטי , כרגע לפי הדברים הוא במנצ'סטר ,מתרשם לפני החתימה המיוחלת . חאתם טרבלסי עובר בדיקה רפואית וגם הוא אמור לחתום עוד הערב .
דיוויד ג'ימס היה שוער בינוני גם בשיטי,גם בוילה וגם בליברפול. שוב,חבל שהוא עוזב את שיטי, 30 30 30 30 30 30