מנצ'סטר סיטי - הגאווה של מנצ'סטר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י city, ‏3/7/06.

1. eastlands Member

סטרטפורד -לג'יימס יש 100 הופעות בדיוק בסיטי , ראיתי את כולם , וכמה אתה ראית מלבד 5 משחקי הדרבי ? (שבהם הוא היה מצויין ) עוד 15-20 , אתה נותן ציונים על משחקים שלא ראית , מזכיר לי כמה מוכרי תותים בפורום , והרי אתה קטפת אותם ליד קאלנסווה .

נערך לאחרונה ב: ‏10/8/06
  2. THE STRETFORD END Member

לא איסטלנד,אני לא קטפתי תותים ליד קלאסנווה,אני בכלל לא קוטף תותים באיזורים של מוסלמים,התותים רעילים מהצמיגים השרופים יומם וליל באיזור של הערבים.

ראיתי יותר מ 15-20 משחקים של שיטי בתקופה של גיימס,הוא עדיין שוער בינוני,כך היה בשיטי,כך היה בוילה,כך היה בליברפול ויותר גרוע הוא היה במדי הנבחרת.

3. eastlands Member

סטראטפורד-הויכוח מיותר ,רצית דוגמא לחוסר אובייקטויביות שלך ,וכמובן חוסר פירגון - קיבלתי .
    מה שאנשי מקצוע ומומחים (קצת יותר גדולים ממך וממני ) ראו בשנתיים וחצי של ג'יימס בסיטי ,אתה כמובן שולל , עשרות בחירות של מצטיין בשדה ,יציבות לאורך עונות , אי החסרת משחקים וכמובן הצטיינות וביטחון , אני לא מתווכח על התקופות בוילה , ווסטהאם ,וכמובן שבליברפול אבל בסיטי הוא היה השוער המצטיין של הליגה ,שלא לדבר על האנגלי הכי טוב בפרמייר .

4. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,
    אי החסרת משחקים....ובכן איסטלנד שוערים כמעט ולא מחסירים משחקים למעט פציעות באמת קשות,זה לא משהו ייחודי לגיימס.

יציבות לדעתי ומותר לי אני מקווה איסטלנד לחשוב כך,זה לא הצד החזק של גיימס,בלא מעט משחקים לצד הצלות גדולות הוא עושה שטויות,
    אני לא טענתי שלא היו לו משחקים טובים אבל בגדול הוא שוער בינוני,כי
    הוא לוקה ביציאה לכדורי גובה,כי הוא רחוק מלהרשים במשחק עם הרגלים שלו,
    הוא כן עוצר כדורים מצויין,

בסופה של קריירה,למעט ליברפול הוא שיחק בקבוצות ביניוניות,קבוצות של אמצע טבלה וכשהיה בליברפול,בקבוצה גדולה גם אז ביזבז בסופו של דבר את הצאנס להיות שוער ראשון למשך שנים רבות.

לגבי היותו השוער האנגלי המוביל בשנים האחרונות,זה אך ורק בגלל תקופת יובש שנמשכת יותר מדי זמן בקרב השוערים האנגלים בכלל,עד להגעתו של פול רובינסון ופחות בגלל שוערות גדולה מדי של גיימס.

5. eastlands Member

טרבלסי חתם סופית !! יופי סיטי , יופי פירסי
    ובנוסף סיטי קיבלה את הצעתה של פומפי השנואה החדשה , וג'יימס הענק בדרך לפראטון , הערב עוד יכול להיות גדול יותר אם איזאקסון יסגור , אני כבר מאוהב בו ,מכוון שלמרות הסיכום שלו עם צ'רלטון ,הוא אמר להם רגע , שום דבר לא סגור ,אני מחכה לסיטי קודם ואן סימן טוב מזה להתחלת רומן שלי עם השבדי - come on city אוהב אתכם.

6. city4ever Member

טרבלסי חתם. צריך לקוות שהוא לא גמור. אם הוא כשיר הוא יוסיף מימד התקפי להגנה.

קישור

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

טרבלסי החתמה מצויינת, גם אם באיחור של כמה שנים. קשה למצוא מגנים ימניים טובים בשוק, וטרבלסי עדיין שחקן מאוד איכותי ויכולנו לראות את זה במונדיאל.

אין ספק, עליית מדרגה של סיטי מבחינת רכש. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

גמור? מעבר לשיא זאת הגדרה יותר מדוייקת. בהצלחה...

9. קינג לדלי Member

בן כמה הנתנייתי הזה שהוא מעבר לשיא ?

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בן 29.

11. Claret&Blue Member

עם ברך דפוקה...

12. BLUE MOON Member

מכתב קצר אכתוב לך דיויד.
    פרידה היא תמיד קשה, במיוחד למישהו חשוב ואהוב, אך אני כבר רגיל יודע שרוב השחקנים יעדיפו את הכסף הגדול, את הקבוצה הגדולה, או את הנוחיות והקרבה ליקיריים. תודה לך שבשנים האחרונות עמדת השוער היית בטוחה, בזכותך. תודה לך על תצוגות הירואיות וכמובן תודה לך על 10 דקות מדהימות נגד מידלסברו כחלוץ. אוהדי סיטי יזכרו אותך תמיד כשתותניק לא קטן אבל כשוער גדול, מנהיג, שקט, וטוב. אז כמו כל דבר מחזורי, מישהו הולך ומישהו בא, אתה תילך לשחק בפומפי איזיקסון אולי יבוא (יש שמועות שדודק יבוא..לאאא!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx ). אז תודה לך דיויד על עשרות משחקים טובים לצד טעויות מביכות, תודה לך על דברים חכמים לצד שטויות בלתי נתפסות, כי כזה אתה דיויד- טוב, רע, יפה ומכוער. בהצלחה בפומפי ב-36 משחקים בעונה.

13. BLUE MOON Member

לא להאמין! אני פשוט לא מאמין! זכיתי פעם ראשונה בהגרלה! הדי וי די החדש דנדש של סיטי יגיע אליי בקרוב! יששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

14. George Best Member

אני לא יתן ציונים וביקורות לשחקנים על משחקים שלא ראיתי.
    בעונה האחרונה אני יודע שדיוויד ג'יימס היה אולי השחקן הטוב ביותר של החלאות, כולל כמה משחקים פנטסטיים בחצי השני העלוב של השיטי.
    ג'יימס נתן עונה נהדרת אשתקד, והוא היה גורם חשוב מאוד בכך שהיא לא נאבקה בתחתית אחרי ההתדרדרות העצומה שלה.

15. eastlands Member

בסט- עוד הוכחה שסטרטפורד ידידנו שמתגאה כל הזמן ברמת הכתיבה האובייקטיבית שלו , הוא לא כל כך אובייקטיבי לפעמים .
    סטרטפורד-אן מה לעשות ,אף אחד לא מושלם, אבל לא נורא אתה כמעט מושלם .