מנצ'סטר סיטי - הגאווה של מנצ'סטר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י city, ‏3/7/06.

1. eastlands Member

תאצ'ר הוא ברירת מחדל, האופציה הראשונה ג'ורדאן פצוע , האפשרות שדיסטאן ישחק מגן נפסלה בגלל הפציעה של אונוהה , ותאצ'ר נשאר השמאלי היחידי בקבוצה .
    אני משוכנע שהיום נגמר הסיפור של תאצ'ר , גם אם זה יצריך את ריצ'ארדס או אפילו דני מילס לשחק בעמדה הזאת.
    לגבי החלק הקידמי ,איבדנו את ריירה ומוסמפה וכרגע יש בעיה גדולה ,מלבד מילר הצעיר אן שמאלים בקבוצה , אתמול העלו את שמו של אוליבר תומרט מלאנס ואני מקוה שיהיו שינויים ,עדיין ימים מוקדמים , סומך על פירסי שהעיניינים יסתדרו , לגבי תארים , הלו.. אנחנו באוגוסט , סבלנות פה זה לא ווסרמיל .

2. George Best Member

ברדלי רייט פיליפס כבש שער בחגיגה של הקדושים 2-5 על יהוביל בגביע הליגה.

3. Robin Member

לא יודע למה זה מתאים פה, זה לא שהוא מושאל, הם מכרו אותו לסאות'האמפטון.

4. city4ever Member

עופר, יש כאן איזשהי סתירה. איך אפשר לסמוך על פירסי אחרי ששיחרר את ריירה ומוסמפה, שהייתה לו אופציה לרכוש אותם והוא לא מימש אותה. הוא החליש את הסגל החלש ממילא. בינתיים הסגל עושה רושם ממש לא טוב. מקווה להתבדות - אבל מקומות 15-20 נראים כאופציה ריאלית כרגע, לצערי.

5. eastlands Member

רק לפני שבוע כולם היו אופטימים ודיברו אירופה ,אני הייתי יותר פסימי וחלמתי 10-12 ,עדיין חושב שנסיים כך ,אם כי אני חייב לציין שכאוהד סיטי מנוסה אני די מודאג מהיכולת ובמיוחד מהמשחק אתמול , פירסי לדעתי לא ישחק יותר 433 וסמאראס לא נראה טוב באגף שמאל , לגבי ההיחלשות ,אני לא בטוח שנחלשנו ,מלבד העמדה באגף שמאל שבאמת בבעיה ,פירסי לא היה מוכן לשלם 3 מליון על ריירה וכנראה שטעה , אבל הכי קל זה לבקר אחרי מעשה , ועדיין ימים מוקדמים ,וללא אייזקסון,ג'ורדאן,טרבלסי , האמאן ,אונוהה. אתמול גם דאבו לא שיחק ,הפאזל עדיין בתהליכי התחברות -סבלנות , לא לשכוח גם שסיימנו את העונה הקודמת בצורה מחפירה ,כך שאי אפשר לומר שנחלשנו ,יותר נכון שאנחנו עדיין לא מתאוששים מהחצי שנה הגרועה הזאת.

6. city Member

בתוצאות של שני המשחקים האחרונים התעדכנתי רק יום אחרי בערך, וזה היה בזמן הפסקה של כמה דקות ככה שלא היה לי זמן להתאכזב יותר מדי. בסה"כ אנחנו עדיין בתחילת העונה, ההרכב חסר, לא צריך להתרגש יותר מדי. רק צריך לקוות שהקבוצה תיכנס למומנטום מתישהו ותצא מהכושר הירוד, ושזה לא יקרה מתי שיהיה מאוחר מדי.
    מחר יש נגד ארסנל - אחח איזה תענוג, המשחק הראשון העונה שאני אראה, מקווה להביא מזל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

7. city4ever Member

דיסטין יישאר ככל הנראה בסיטי. לפי הכתבה , הוא לא באמת רצה לעזוב, למרות שהחוזה שלו לא מוארך בינתיים. ייתכן וההחלטה תתקבל בינואר.
    קישור

אם פירס רוצה לשמור את דיסטין הוא חייב לחזק את ההגנה. אם סיטי תהיה בתחתית שוב, הוא יברח. תאצ'ר חייב ללכת הביתה - הוא שחקן גרוע ואלים. אין לו מקום על המגרש בשום ליגה. לגבי מילס - צריך לדעתי לאור המצב החמור - סאנג'י , ג'ורדן ואונואה פצועים , לתת לו הזדמנות. אולי אם יראה יותר מגרש הוא ישחק יותר טוב כי בסך הכל יש לו גם רגעים טובים (הבעיה חוסר יציבות).

באשר לעמדת השוער, שמייכל ג'וניור הושאל ל- 3 חודשים לבארי. זה מהלך תמוה של פירס, כאשר איזקסון מנוטרל עקב פציעה בעקב (ויעבור ניתוח ). השוער הראשון הוא וויבר - שיש לו הסטוריית פציעות "מרשימה" והשני הוא הארט הבלתי מנוסה (שעלול להישאר לבד - אם וויבר ייפצע).

לאור ההתנהלות עם דיסטין ובעמדת השוער ולאור העובדה שויתרו כל כך בקלות על ריירה שהיה טוב, אני מתחיל לתהות אם פירסי לא לוקח סיכונים גבוהים מדי מטבעו.

8. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

וויבר דווקא היה מצויין מול פומפיי, הציל שער בטוח בסיום.
    הבעיה של הסגל של סיטי ורואים את זה עם כל פציעה והרחקה, שהסגל פשוט קצר מדי.יש עוד פחות משבוע לתום מועד ההעברות, פירס חייב להתחמש בקצת רכש וכמובן להתחיל לשתף כמה צעירים (שאם לשפוט ע"פ המחזורים האחרונים שהצמיחו בסיטי, יכולים להיות מאוד מוכשרים ואם לא תמיד מוסיפים רוח לחימה).

9. city4ever Member

וויבר אכן שוער מצויין . הבעיה היא הנטייה שלו להיפצע המון. בחמש השנים האחרונות הוא היה מרבית הזמן פצוע. הלואי שיתאושש, אבל לבנות עליו זה לקחת סיכון מאד גדול, וכאשר איזקסון פצוע - אסור היה להשאיל שוער ולהישאר עם שניים בלבד - שאחד מהם זה וויבר.

10. KirkH Member

לא יודע, לא מבין את הביקורות שלכם. לטעמי הן מאוד מוקדמות ומושפעות מחוסר ההצלחה של השיטי בפתיחת העונה (חוסר הצלחה מאוד מאוד יחסי, אגב...)

העובדה שכרגע ישנם שחקנים פצועים והסגל קצר לא מעידה על העומק של הקבוצה. לשיטי יש 10 שחקני הגנה בסגל. עשרה!!! אתה לא יכול לקנות או אפילו להשאיל שחקנים על ימין ועל שמאל כנגד כל שחקן שנפצע או מורחק. בסדר, אז עכשיו תקופה קשה ועושים את המקסימום כדי לשרוד למרות הבעיות - אבל העובדה שהקבוצה ממשיכה למרות כל כך הרבה חיסורים להעלות שחקנים שהם לא שחקני נוער מעידה על העומק.

סיטי נכנסה לעונה הזו עם שני בלמים בכירים ושני מחליפים צעירים מאוד לגיטימיים עבורם כשלגבי אונהאה מדובר על שחקן שכבר ראה דשא לא פעם. בימין פירס מחזיק את טרבאלסי וריצ'ארדס הסופר מוכשר - מה רע? זה שבצד שמאל ישנה חולשה זה אומנם נכון, אבל בכל זאת, על העמדה הזו התחרו שני שחקנים. זה לא שפירס הגיע עם סגל מצומצם, להיפך.
    אני גם מאמין שפירס לא עיוור ושהיה לו ברור שיש בעייה מבחינת איכות המגינים השמאליים שלו - רק שהוא לא מצא את השחקן שיבוא ושיהיה יותר טוב מהם.

השאילו את הבן של שמייכל, זו הבעייה? הוא והארט זה בדיוק אותו שחקן. כישרון מכאן ועד מנצ'סטר, וחוסר ניסיון בולט. פירס עשה את החישובים שלו והחליט שבין הצמד הזה, הוא מעדיף את הארט. שוער שלישי נקרא לדגל רק במקרים מאוד מאוד נדירים ובשבילם לא משאירים שחקן להתייבש ביציע. מה גם שזו השאלה - עוד פציעה ומספיקה שיחת טלפון כדי להחזיר את הדני לאיסטלנדס.
    שוב, חוסר מזל לאבד את איסקסון כל כך מוקדם לתקופה ארוכה, אבל אני לא רואה בעייה במהלכים של פירס - להיפך.

אנחנו עוסקים בכדורגל מודרני ולא במנג'ר, מן הסתם לשיטי אין את האמצעים שמאפשרים לה להתחזק כרגע ולרכוש שחקנים. לכן לא הובא מגן שמאלי, לכן לא החתימו את מוסמפה או ריירה ולכן כל ההחתמות הם בהעברות חופשיות פחות או יותר.

חוץ מזה, השיטי קיבלו בונוס מבחינתם. פותחים את העונה עם משחקים מול צ'לסי ופרנסנל לפני הפגרה של משחקי הנבחרת - משחקים שתגידו מה שתגידו, אף אחד לא היה מקבל את זה כהפתעה מרעישה אם הקבוצה לא הייתה יוצאת מהם בלי נקודות גם עם סגל מלא. היה יכול להיות הרבה יותר גרוע, היו יכולות להגיע לאיסטלנדס העולות החדשות או השכנים האהובים ואז באמת היה בלאגן. העונה של הסיטי תתחיל אחרי פגרת הנבחרת, ואז הסגל יהיה פחות חבול.

11. Claret&Blue Member

קירק צודק פה(שוב) לדעתי.
    קשה לבוא בטענות, קודם כל כי הסגל ברובו חדש. הרבה שחקנים צעירים ורכשים.
    מה גם שלדעתי זו תהיה מן עונת מעבר של הסיטי. הפתיחה אמנם מהוססת, אבל מול צ'לסי ופומפי, ככה שצריך לקחת הכל בעירבון מוגבל.
    נראה מה יקרה בהמשך, עכשיו קשה לנבא מה יקרה. מגן שמאלי זו עמדה בעייתית מבחינת הסיטי, ופירס צריך לשבת ולחשוב את מי הא מציב שם. אני אישית הייתי מציב את ריצ'ארדס, הבחור צעיר וכבר די ורסטילי, שווה נסיון לפחות.

12. city Member

כרגע ראיתי בתקציר את העבירה של תאצ'ר, פשוט מכוער, אני מקווה שישעו אותו לכמה חודשים טובים ויגאלו אותנו מהשחקן (אם בכלל אפשר לקרוא לו ככה) הזה. מבחינת ההתאחדות אין סיבה להשעות אותו, לא צריך לכופף את החוקים שאומרים שאם השופט כבר טיפל באירוע לא עושים כלום, אבל בסה"כ יש לי אינטרס שהוא יושעה אז אני מרוצה.
    הבנתי שמילר נכנס כמחליף מול פומפי, איך הוא היה, הראה ניצוצות?

13. ארצ'י באנקר Member

תגידו מה זה הדבר הזה בן תאצ'ר? כשאני רואה אותו
    אני לא יכול שלא להיזכר ברפי אוסמו(הגדול) של מכבי חיפה
    שנות השמונים ואיך בתור ילד הייתי שומע את הקהל הירוק
    שר לו שיביא ליציע את הרגל של אלי אוחנה.
    גם אוסמו אז וגם תאצ'ר כיום לא שייכים לענף הכדורגל.

14. וילי וילינגר Member

בשעה טובה הלך הנכס אחרי כל כל הרבה זמן....ואכילת חצץ שנים.התותחנים לא הפסידו לסיטי מאז הוקמה הפרמיירליג ב-1992, אבל השחקנים בתכלת, שהסתדרו ללא שירותיו של בן תאצ'ר, שהושעה על ידי הקבוצה לאחר המרפק ששיחרר לפדרו מנדס מפומפי, היו נחושים לשים לזה סוף. בדקה ה-41 הויט הכשיל את סנקליר ברחבה וג'ואי בארטון בעט פנדל :aaa7: עם כל הלב חזק לרשת הגבוהה.

15. city4ever Member

ריצ'ארד דאן הוכיח למה היה שחקן העונה הנבלר ע"י האוהדים בשנתיים האחרונות וכי אין ראוי ממנו להיות הקפטן. הוא נתן תצוגה טובה מאוד. ניקי וויבר הצליח לחזור לעצמו אחרי 5 שנים מסוייטות והוכיח כי יש לו עתיד אם לא ייפצע. פול דיקוב - מביא ערך מוסף בלחימה בלתי מתפשרת. כל הכבוד. ועדיין, ארסנל הייתה ראויה לפחות לנקודה.