מנצ'סטר סיטי - הגאווה של מנצ'סטר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י city, ‏3/7/06.

1. eastlands Member

סיטי הזכירו לי היום את הסיבה למה אני אוהב אותם כל כך ,בדיוק כשהכל נראה חשוך ,ואחרי פומפי ביום רביעי היה ממש מדכא להיות במחנה הכחול , והאיצטדיון היה שקט ועצוב ,ופתאום בום!! ועוד על קבוצה שלא בליגה שלנו , ולפתע האיצטדיון רועד וה"בלו מון " דוחף את השחקנים , אן מילים כל הכבוד לכולם על המלחמה האדירה , אני מקוה שזוהי נקודת המפנה אחרי חצי שנה קשה מאוד ,הניצחון הזה צריך לתת לסיטי את הדחיפה שהיא כל כך צריכה ,כל המערכת בסיטי לוקחת אויר הערב ,והלואי הלואי שמהניצחון הזה נלך רק קדימה .
    לגבי המשחק -כעסתי על פירסי שהוא איחר לדעתי עם החילופים , בדקה 65 בערך כבר היו שחקנים שנפלו מהרגליים ,ורק ב75 הוא הכניס את מילס ,למזלנו ארסנל התעייפה גם היא , בהגנה דאן \דיסטאן נפלאים ,ריצ'ארדס וג'ורדאן השלימו רביעייה טובה הערב .(תודה לתאצ'ר מכל הלב) , דאבו היה נייד מאוד בקישור וכמוהו ברטון התזזיתי , וואסל היה חסר לי במשחק וכנראה שכל שחקן שפירסי מנסה באגף הזה נעלם, מנגד סינקלייר היה מעולה ,איבד קצת את הביטחון שלו ( מוסר מהר מידיי ) בהתחלה , אבל ככל שהמשחק התקדם הוא נכנס לעיניינים וכמובן סידר פנדל לברטון.
    קוראדי ודיקוב עשו המון עבודה ,עדיין חושב שסמאראס יותר מוכשר מהם.

יש יש יש -נשבר מנחוס ארוך מאוד , המון זיעה אצלי בסלון היום ,אבל הם שוים את הכל , בשביל רגעים כאלה אני חי -תודה ושוב תודה up the blues

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/06
  2. תונל Member

איפה קרלו נאש תגידו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
    סתם, רציתי לשאול (ומצטער אם פיספסתי) לכמה זמן איזאקסון ייעדר?

*תודה בסט.

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/06
  3. George Best Member

חודש וחצי.

4. Rudess Member

סיטי החליטה היום להשעות את בן תאצ'ר מ-6 משחקים וגם לקנוס אותו בגובה משכורת של 6 שבועות. החלטה טובה מאד.

5. KirkH Member

על פי סקאיי - הסיטי יכולה לסיים את היום כאשר דימרקוס ביסלי, האמריקאי של PSV רשום בסגל הקבוצה.

אני זוכר ממנו הופעות נפלאות לצד כאלה שלא ממש היו ראויות. אבל הוא שמאלי. וזה כבר משהו.

6. Legolas Member

שחקן טוב שנתן כמה משחקים טובים בPSV שראיתי בליגת האלופות ואם הוא יגיע לסיטי זה רכישה מציונת רק לא נראה לי שיהיה אפשר לשים אותו בתור מגן שזה העמדה הדחופה שסיטי צריכה בה תחיזוק.

בקשר לתאצ'ר ולההרחקה שסיטי נתנו לו,החלטה טובה מאוד הקשר של תאצ'ר ולכדורגל הוא מקרי בהחלט.

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פ.ס.וו כבר הביאה מחליף, אז העיסקה הזאת תצא לפועל, רק משום מה ראיתי במקום כלשהו שמדובר בהשאלה לעונה.

בכל מקרה, הפסד גדול לפ.ס.וו זה בטח לא...

נערך לאחרונה ב: ‏31/8/06
  8. Rudess Member

פ.ס.ו החתימה כמדומני את קלייברט.

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אין קשר. קלייברט הובא כמחליף להסלנק. ביזלי לא קשור לעמדה הזאת.

10. Rudess Member

איזה משבית שמחה אתה, עד שהראיתי שאני מעודכן באיזה העברה בליגה ההולנדית, אתה חייב להרוס? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

סופי, ביזלי בסיטי.

12. Robin Member

החתמות לסיטי איפה שהיו צריכים אותם - סיטי הולכים חזק על אופ"א העונה ולהערכתי הם, צ'רלטון ואולי פורטסמות' ילחמו על המקום ה-6.

עריכה: כמובן שכחתי גם את ווסט האם בתור קונטנדרים גדולים עכשיו כשהם קנו\קיבלו את טבז\מסצ'ראנו.

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/06
  13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביזלי חיזוק אדיר. שחקן פשוט מעולה, אחד שעובד קשה ונותן המון בלי לעשות רעש, חיזוק מעולה לסיטי.

14. cityblues beter dead than red

אכן עסקת ההעברה נסגרה קישור
    הבעיה שכבר מזה זמן רב יש לנו בעיה עם צד שמאל ואנו מתעסקים עם השאלות בלבד,ציפיתי מסייקו ייקח יותר אומץ ויבצע קניה ולא השאלה.כי אם השחקן מוכיח את עצמו(עיין ערך ריירה)לקבוצה המשאילה יש דרישות גבוהות ובצדק.

15. ארצ'י באנקר Member

סיטי מה נסגר איתך? נהיית meathead ? "הסתלקותו של סטרטפורד " עוד מעט תפתח בהספד
    על לכתו בטרם עת ונתחיל לבכות . הבן אדם יחזור לפורום ועד אז כך את הלינק הבא
    תהנה..... http://gallery.allinthefamilysit.com